onsdag

Jag jobbar som ett svin och stoffis är på roadtrip och är nu på väg till malmö och jag minns rätt. Jag känner verkligen hur mycket jag saknar min pojke. Att sova med en person och umgås med honom varje dag och sedan inte göra det på en vecka, wha det är ett stort steg och ja det är jobbigt. Men det är kul för han att han åker på äventyr och jag är hemma och tjänar pengar ;) jobba 15:00 - 22:15 och de ser jag inte fram mot eftersom att de är ganska bra väder, idag har jag städat, ringt banken om mitt nya visa kort, ringt ica banken om mitt ica kort, bra som man är så slängde man ju korden, ehe. nu ska jag fixa mig och sedan ska jag gå till stan och göra några ärenden innan jag börjar att jobba.

födelsedags barnet

jag för precis 1 år sedan!
Jag fyllde år igår och jag är 19 år nu, det är bara 1 år kvar och sen äre bara och köra. fredagen så grilla vi hos min mamma, drack och sen gick vi till trubaduren, åkte båt och hade oss. Lördagen så skulle vi fira min födelsdag, åkte till tant grön kl 7 och gick därifrån typ halv 1 - 1 tiden på kvällen. Vi åt och drack som bara den. Sen blev de slick och dansa så vi var å sjukt blöt av allt svett hahah det var galet kul, igår så hade jag kalas för släkten, fick massa fint till lägenheten, pengar och smink. Ni är underbara vet ni de!

häääääj interpool, eller?;)

Shit varför kan inte folk bara acceptera. Kan ni bara vara snälla och acceptera, ni sköter ditt så sköter jag mitt, vi vårt. Seriöst, vafan vill du/ni komma med det. Jag är så less på att ni ska trycka in i folks huvud massa saker som inte ens är sant. Får d*amp och vill bara försvinna ibland. Underbar helg, helt galen var den. Interpool fredag och lördag + slussdagen hela lördagen sen ut på interpool fast jag var kraslig. Sov 4 timmar på 2 dagar, bada och bara hade det gött med kanon folk. Så borde det alltid vara!

bil bingo

I måndags spelade jag bingo på lotta på liseberg, tisdags så spelade vi bil bingo i forsbacka och malin vann 2000 kr och jag vart så sur. Igår så drog vi ihop några b-rudar och åkte på bil bingo i storvik och sen åkte vi in till ma och åt. Nu ska jag till ikea med linda och jag känner att jag börjar att bli sjuk, mitt huvud, kroppen och halsen är helt tjock. Vill ha hem min bebis nu, saknar han så otroligt mycket, tur att det finns telefon så vi kan prata och säga hur stor saknaden är.

RSS 2.0