rustat lägenheten

Har ju packat ner sladden så fick bli en annan målare ;D

Denna helg har jag, ida, olle och linda nästan rustat klart hela min lägenhet, så har jag umgås med dom bästa, absolut dom bästa! Ska göra det sista i lägenheten imorgon så ska vi förmodligen ta med alla mina saker dit så att jag kan börja fixa lite. Det ska bli intressant, men oturen som jag har så har jag förmodligen fått en inflammation i benet, liksom i knäväcke. Så jag kan inte gå riktigt, så jag får hoppas att jag får gå till doktorn imorgon och kolla upp så att jag blir bra snart. Haha, men det har hänt så mycket under tiden vi rusta och ja självklart så är det flexi som är inblandad i allt, ni kan ju bara gissa hur många gånger jag har (råkat) gå in i en nymålad vägg, ehe ;D

lady gaga

en ny favorit har kommit på listan!

beställning


gloria och lilian, haha

Tänk att jag är snabb när det gäller allt, så nu har jag beställt min student klänning, ja det kanske är lite tidigt, men man måste börja i tid för att få det man verkligen vill ha. eftersom att jag reda vet vad jag vill ha för slags klänning så beställde jag den direkt, jag vill vara söt, vill aldrig vara den här snygga, sexiga som dom flesta vill haha :p fast jag tänker inte visa den, för de får bli en hemlighet ;> hihi


magsjuka

Igår var det en sjukt jobbig men rolig dag, börja med skolan och hade 1 lektion, som vanligt.. Sen åkte jag och stina till sandviken för att , ja köpa löshår. Tur var så fick vi skjuts från bussen dit och sen blev det rusta och dollar store, haha. Jag åkte dit för att köpa en sak och det var ett tvätt medel jag tänkte testa, men jag kommer hem med en skohylla och en massa jäkla saker, hade inte stina vart med hade jag vart 400 kr rikare nu, men inte lider jag för de. Nu behöver man inte köpa det sen när man väl flyttat. ( kan visa allt sen ) Fick skjuts från rusta till valbo, stina såg rätt rädd ut men vi kom fram tillslut, hände mycket och jag tappa lusten helt för att shoppa :( men blev bra lika fort! Fick skjuts tillbaka från valbo och väntade på bussen vid rece, jag hade ju som sagt packat på mig, 3 fulla kassar, 1 golvmopp + hink och en skohylla. HAHA, det var inte det lättaste att få med sig på 2 personer, speciellt inte om de bara är 1 som har muskler och den andra orkar knappt en stol. Tror du inte att buss jäkeln går sönder i storvik, det var svart rök i halva bussen. Vi fick sitta där i 30 min och sen fick vi typ springa med all får packning till bussen som kom och tog upp alla oss, men den stannar typ hur långt bort som helst. Vi kom tillslut hem och jag känner verkligen hur slut jag är, lägger mig ner och sover i 2 timmar och vaknar av att jag har feber och mår illa. Inte sovit på hela natten och här ligger man med förmodligen magsjuka, kul då nej..
Mamma hämtade mina tapeter igår, dom var såå bra! så flexi!

stalker?


HAHAHA


27/1-2010

Fick bilder av ida sen jag, ida och maya festade, idag har jag bara packat nästan de sista :)
JAG FÅR LÄGENHETEN PÅ FREDAG!

stalker?

haha jag bara älskar han!

25/1 - 2010


take it or leave it

söndag

Jag vill lägga in bilder som är nya men jag har packat ner sladden i någon av alla mina flytt lådor, hih my bad. Jag spelade ju match i lördags, kan ju bara säga att de är den roligaste matchen jag spelat. Min tränare kom knappt ihåg va jag hette, han säger: BRA, men va heter du. jag ba men ALEXIA, ludde kommenterar snabbt som ögat: LILIAN, tränare, ja justja, bra lilian :p Något så sjukt roligt hände iaf på matchen, jag har bollen i hörnet så ska jag springa iväg så tar motståndaren tag i min stoffs så jag ramlar ner på golvet, haha jag har ju som sagt löshår, klipps som ni vet. Så jag trodde hon drog av mig hela skiten, så låg där och ba kände så allt var kvar så drog jag åt toffsen och gick på byte. Mn kommentar när jag kommer in är, hon drog nästan av mig peruken, haha. Efter den matchen var jag död, vakna åter igen runt 06 av att baby ringer, så söt. Kom nyss därifrån och nu ska jag äta ost popcorn, kan de bli bättre :)

damn

HAHAH, jag bara älskar att läsa deras bloggar. För jag får alltid mig ett gott skratt haha

tack olle

Woho, jag har fått min puff nu, tacki olle :)

ehe

Oj där kom läraren ;)

maya är här

Maya är här och rotar bland alla kläder, skor och väskor. Hon hittar visst ganska mycket saker, skrattar varje gång hon frågar varför jag ska slänga det här. Så hittade hon visst lite hårprodukter också, du vet flexi har allt ;) Hon tycker att jag ska ha loppis, men är sugen på det. Men kommer aldrig få mig tid att ha det där jäkla loppiset :p

flexi friar


På juldagen då min syster fyller år spelade vi spelet sanning och konsikvens, det var riktigt kul. Så fick jag nå kort att jag skulle fria på bästa sätt eller hur det var. Så jag fick sätta mig på knä och fria för min kusin johanna :)


haha steffe

På våran hemsida med laget så har alla en egen ah nu vad det är, de står inte speciellt mkt om flexi, 17 år stämmer inte haha :p å ja du, min tränare var ju så rolig när han skrev in Lilian som smeknamn haha ;DD

skewl

säger då de, flexi!

tack mamma

'
haha, salt och peppar kar, passar mig perfekt! Tack mamma ;)

tack mamma

Fått sänglakan av mamma, tack mamma du är bäst. Borde göra en ny kategori som heter, mammas shopping till flexi ;)

rihanna

så bra!

tack mamma

Snälla söta mamma har köpt ett täcke och en kudde som jag ska ha om någon sover på soffan, är de inte sött och vissat är mamma söt :)

HAHAHAHAHAHAHA ett måste att läsa



Det här är absolut dagen händelse. Vi hade lektion i rättskunskap, så hade vi fått uppgifter och det handlar ju som sagt om lagar och såna där "roliga" saker.. För att ni ska förstå vad jag menar så får ni en fråga som vi fick och ett svar på de.

1. Vad är polsk riksdag? Alexia och Maya Svarar: Benämning på stormig och resultatlös politisk sammankonst. Alltså det tas inge speciella beslut utan det är bara folk som "skriker" och tar ut sina aggression.

2. Vad är motion? Alexia och Maya Svarar: Liv och hälsa.
Det riktiga svaret på det är: Riksdags ledarmot lämnar ett lagförslag till riksdagen.

HAHA, vi måste ha vart så sjukt trött så vi knappt märkte eller ens fatta vad vi svarade. Rättskunskap och vi får frågan vad motion är och vi svarar liv och hälsa. Hur jävla blåsta kan man vara, båda har så sjukt mörkt hår så jag fattar verkligen inte vart det blonda är. Som man brukar säga, brunett på utsidan men blondin på insdan. Stämmer så sjukt bra. Jag säger då de, sök aldrig  på www.google.se och tro att de första ni ser är det rätta svaret ;)

nyårs bilder




Bilder sen nyår, då jag var i gävle och röjde. Kan ju säga att det var det bästa nyår jag haft och det måste vi göra om :) Det slutade på slick vid 12 slaget och det vart många pussar på maya :)) haha


flexan

Det var nån rolig knapp vi hittade på mayas telefon, så här ser mina lektioner ut, typ.

me like

Ny skjorta från gina tricot för 199 kr tror ja de var, men mycket snyggare öppen och i verkligheten.

me like

Nya leggings från gina tricot för 199 kr

bjuder på den ;)



Sitter i skolan, är redan klar med uppgifterna på min första lektion som är i 2 timmar. Snart får vi hoppas att stina kommer, för hon behöver lite närvaro, jag kollade igenom en del av mina jackor igår och då hittade jag min första skinnjacka. Så stina blev överlycklig igår, så nu har stina en ny jacka som hon ska få utav flexi :)


me like

Nytt linne från gina tricot för 129 kr

min mamma är bäst

Är min mamma inte för söt, tack och bock :)

mina älskade skor

Har börja rensa mina skor som jag har på mitt rum, nu ska jag bara välja vilka jag ska slänga och vilka jag ska spara :( och sen måste jag ta alla skor som jag har i garderoben nere, buhu. + att jag har skor hos vänner som jag måste hämta, det här bli svårare än kläderna, fast frågan är ju vad jag ska göra va med skorna, eftersom att jag har 35-36. Ni kanske märker att jag älskar tygskor.

me like!

Halsband från JC

mitt första tvättmedel

Jag fick mitt första tvättmedel idag haha, min mamma är så sjukt söt! Har hon köpt ett som hon tycker är billigt och bra när man flyttar hemifrån + att de tål jag också, och det är ju super bra! Vad skulle jag göra utan min mamma ♥

Vi har gjort om här hemma, igen!

Först såg de ut så här
Men tada, så mycket snyggare! btw, varför vi har tvn så mycket åt sidan är för att vi har en stolpe som ni ser och då kan vi inte ha den mitten för då ser man inte. Stolpen är där för den håller upp hela övervåningen för vi har en stor öppning mitt i alltihopa.

flexi rensar sin garderob

Eftersom att jag flyttar snart så kommer jag inte ha min garderob längre :( vilket jag tycker är de "jobbigaste" kan ju inte ha kvar alla kläder, tror jag bara har 2-3 garderober, kan ni tänka er. Alexia Anna Mäntylä med 2-3 garderober, de låter inte så troligt. haha, så jag har rensat en hel del, stina sa att jag skulle slänga allt i en säck så köper hon dom. haha jäkla dåre du bruden ;)

Så jag räknade alla kläder när jag en då höll på att sortera, det här är kläder som jag ska slänga! Jag har räknat om dom säkert 4 gånger. Nu ska jag bara rensa alla skor, men de tar jag en annan dag!


Tjock tröjor; 5 st, Klänningar: 9 st, Tunikor/t-shirtar/linnen: 75 st, Byxor/jeans: 30 st, Kjolar: 9 st, Jeans shorts: 6 st. allt ska jag slänga!


nelly.com

Beställde precis dom här snyggingarna från www.nelly.com det är så sjukt va billigt de är där, köpte dom här på REAN för 179 kr, men det blev mer med frakt så, 277 kr för dom här skönheterna!  mjao, Klackhöjd 13 cm, platå 2 cm

fjorton dagar

Det är helt galet, jag flyttar hemifrån om 2 veckor! kan knappt tänka mig de ;O

BÄSTA LINDA

sötnos linda
Ligger i lindas säng nu med en värme dyna, så jävla skönt för min mage vill inte alls längre. I fredags så åkte jag och linda till valbo och shoppade och sedan till linda så kollade vi på tidningscupen och i lördags så vart jag sminkad på make up store, det blev riktigt snyggt. Så fick jag he npgra produkter, jag kan visa dom sen. Åkte sedan hem till linda och vi kollade på bandy, första gången för mig ;) haha, sen kollade vi på den där cupen igen och sedan mat och massa annat skoj. Vakna 08:00 av att en liten tös ringer och väcker mig, buse! Nu ska vi snart kolla på innebandy :)

miley cyrus

Everybody needs inspiration

me like!

Beställde ett par nya jeans shorts idag från ellos för 249 kr, tack mamma! :)

take a bow


flexi som målvakt?

Idag på träningen så var jag målvakt, fråga mig inte varför. Men de va ja! Jag håller mig till back ja, där trivs ja haha, mina händer usch. Imorgon så ska jag kolla på tapeter med min mamma, jag längtar verkligen.. Sen blir de hanssons, GOTT! Jag vet inte va ni har för smak när de gäller ens hem, men jag vill ha ljust!

hi

haha, typ så här låter de när jag sjunger ;)

3 poäng

Match i Borlänge 17:00 och flexi är sjuk så hoppas de går bra endå!

WOOOHO

Har vart och kollat på lägenhet idag och det kändes så br, det var verkligen ett flexi place. Göra om lite och sen kommer de bi perfekt, den var så himla söt så nu är det bara att börja planera flytten då! Åt på hanssons med mamma också + att vi köpte lite saker till mig hih, tack och bock mamma :) btw, jag hatar gamla människor, förlåt!

flexi humor

haha jag har så sjukt dålig humor! från min födelsedag, efter att dom kasta i mig och snuttan i sjön när vi fyllde år :p

flexi idag

HAHA såå dålig humor, såå sköönt ful bild ;DD

50

Vi har köpt ny tv och de gillar jag :)

kattungar




Kossan.se



Jag vill ha en kattunge, kolla bara så söta dom är!=)
Kossan.se

baby

haha, så trött! God natt då :') puss

Iyaz

älskar den här låten!

0158

Fyfan vi hade träning idag, du de va jobbigt. haha, jag lovade en att ringa och väcka han när jag åkte och träna, men jag kan ju säga att de va så inte de lättaste. Jag sa att de kommer aldrig att gå och de bevisade jag åter igen. Det vart mycket snack med flickorna om att dansa lite imorgon, eftersom att det är trettondagsafton. MEN, jag tror baby lockar mer än att festa och lägga pengar på de, haha nej men skulle vara så sjukt kul. Så vi får la se då brudar :)

flexi's hem

Vi har köpt nya lampor och jag tycker dom va riktigt snygga faktiskt, från IKEA.

me like!

mina nya leggins från vero moda/only i Borlänge, jag älskar dom! fast dom är rätt kalla nu, men ska man vara fin, så får man lida pin :) Det är inte som dom från gina, de är strumpbyxor under, nääjs säger jag!

nyårs middagen

Jag gjorde sån god mat till mig och maya, men tror du man inte får käka själv då. Maya fixade sitt hår, d
så hon fick kall mat, mhohaa go rumpa :p Jag hade sjuuuuuukt galet kul igår!!

nyår

Min nya klänning + nyårs klänningen :)

RSS 2.0