converse

Mina nya älsklingar kom idag, dom är lite för stora som vanligt då. Men ibland får man pina sig, dom minsta var slut så får väl nöja mig med dom här. Från junkyard för 699 kr :)

måndag

Min nya kavaj fast har en svart, från ginatricot
Igår var jag så trött, åkte hem till mamma för min älskade familj skulle bjuda på tacos, sen åkte jag på 18 års kalas hos min kusin, massa fika och gott. Sen åkte jag hem till bästa och myste. Mina skor har kommit till posten så jag måste till enen och hämta dom, hoho!

lördag

Igår så sov både jag och maya hos S, det är jobbigt att känna saknad, men det är en då så himla härligt! Så idag har jag gjort typ 1000 toast, vadå allt för alba, ne fyfan va jag luktade toast när jag kom hem. Mår så sjukt dåligt av den där jäkla medicinen, så blir lugn kväll för mig, väntan på att bästa ska komma och krypa sig ner hos mig, varm och go!

hemskt

Många har säkert sett det här, men jag får verkligen ont i hjärta av att se en människa behandla ett barn så här. Hur kan man vara så himla hemsk, skulle aldrig låta någon behandla mitt barn så. Hoppas hon dör, usch

DM

Kom precis hem från gävle, har vart nå någon mässa med skolan, intressant faktiskt. Sen åt vi på stan och shoppade, fick med mig hem några godingar lär jag säga! Sen kom S och vi åkte med han till valbo och där köpte jag ett par super snygga leggins, visar sen! Så nu taggar vi match match match. Semifinal i valbo 19:40, ett måste att komma dit. Vinner vi inte nu, ja vet inte va jag gör ;p

converse

Beställde precis dom här sötnosarna, klirr på hyllan ;D Från Junkyard

ös på dansgolvet 15:00 igår

HAHA, film sen studentkryssningen , från dansgolvet igår, så jävla kul, för vi står i högra hörnet, synd bara att dom inte fick med på film när dom kasta upp mig i luften hahaha :D Kolla på hela!

vrid tillbaka tiden!

Jag glömde ju min kamera hemma, eller stoffe glömde den hemma hos sig så klart. Så ni får se lite bilder sen kryssningen, men de här är bara från igår, lördagen var så jävla underbart rolig men inge bilder va jag vet än, vakna och tog en drink på morgonen så var de igång igen. Så galet jävla kul, vill bara spola tillbaka tiden. Full och go, lovely!

STUDENTKRYSSNING

SÅ sjukt taggad på STUDENTKRYSSNINGEN! lite bilder sen förra kryssningen och håller mig borta från trapporna idag ;)

glöm

Åh jag blir så trött på äckliga små fortisar som vill förstöra i andras privatliv, allvarligt. Sköter du ditt så sköter jag mitt, tycker det är så himla onödigt att toffla efter andra och tro att man har en jävla chans när man är så sjukt Åh jag blir så irriterad hur en "vuxen" människa kan vara så omogen. två ord till dig bruden, väx upp!

mja

Whaa

alla snubbar vill ju vara katt

Allvarligt, ställde klockan på 06:00 idag för jag sov hos S, så måste ju gå före då eftersom att de är inte 5 min till bussen som är från mig. Näe självklart sover ja över 40 min, hinner inte med halv 8 bussen, så skulle jag gå halv så jag hann med 8 bussen, ja man seg som man är glömmer man bort tiden och precis när jag kommer till rece så åker buss jäkeln förbi mig. Så lära ta halv 9 bussen. Men det konstiga är, varför måste bussen vara i tid nu när jag är sen, varför kan den inte göra som alltid och vara typ 30 min sen. Så jag har vart helt sliten hela dagen, känt mig skit ful verkligen, har inte orkat fixa mig.

STUDENTMÖSSAN FFS

Förra veckan fick vi STUDENTMÖSSAN, fattar i va nära det är nu. På lördag är det studentkryssningen och det är ju också helt sjukt, jag fattar inte hur fort det går. Bra att baby ska med, fyfan va vi ska ösa. Det är ju galeeet!

ja

Haha jag säger då de

nova och harry

Har både Nova och Harry är hemma hos mig nu, haha dom är så himla söta och jag längtar verkligen till sommaren!

älskade syster

Vart hos syster hela dagen, hon låg på uppvaktning eller vad de heter. Så fick man bara gå in en och en. Så när jag ska gå i så känner jag pirret i magen, jag tvekade för jag visste att jag skulle börja gråta. Så fort jag kommer in och ser ida kan jag inte hålla mig, kramar henne så hårt och båda gråter. De var så himla jobbigt att se henne så där, kände verkligen hur de högg i hjärta när min andra halva ligger med bruten fot på sjukhuset och är helt blek. Jag älskar dig så himla mycket ida, imorgon åker jag till skolan i 2 timmar och sen följer jag med mamma in till ida och ska vara där hela dagen, jag vet att ida hade gjort det för mig om det var jag som låg där! ♥

hu?

Det är en kille som "hotat" sin skola att han ska ta med en pistol till skolan, hur sjuk är denna värld? Tryck på länken så ser ni vad han skrev. http://img52.imageshack.us/img52/6158/kth.png Jag tänker på när killen i one tree hill sköt massa elever i skolan och i finland när det var en kille som gick in i sin skola och sköt alla på lektionen.

sis

Allt kommer att bli bra sis, älskar dig så himla mycket och vi stöttar dig när du kommer hem! ♥

sista matchen hohoh

Sista matchen för denna säsong, vi möter falun 15:30 på jernvallen och jag är lite nervös. Men nu ska jag pussa lite på s så att han vaknar och sen måste jag till matchen.

lördag med flickor

Kom precis hem från frida, vi var ju som sagt på klaras och åt. Jag trodde att det skulle vara godare eftersom att jag fick betala 160 kr, men jag kan ju säga att depå i hofors är godare och där kostar de typ 75 kr, hahah. Men annars hade jag skit trevligt och nu är jag hemma och ska ta det lugnt tills S kommer, för imon är det sista matchen.

lördag

Så här ser jag ut idag, nu ska jag äta på klaras med alla mina brudar, jag är så hungrig så det här ska allt sitta fint :)

baby


lördag morgon hos s

jag säger bara det att min fredag var den bästa på länge. Började bra och slutade bra, haha även att elin hörde bilen jag åkte med, så mycket lät den. Det är tydligen fint väder, har inte orkat gå ur sängen än. Jag orkar inte gå hem än så jag ligger nog kvar och drar mig ett tag till :) / jag blir bara så besviken, trodde annat om dig!

så bra

Sjung och var glad lady's

fredag

Igår åkte jag och massa brudar till uppsala för att stötta herr lagets sista match och ja självklart vinner dom. Vi var nära att ta en tripp till Norrköping, men de var bara för att vi åkte visst åt fel håll, tur att frida var uppmärksam av sig haha. Jag och maya var och hälsa på emelie på intran idag och självklart missade vi bussen första gången för maya hade ju inge pengar på busskortet så vi fick traska och hämta, så missade vi den andra också men då sprang vi till rece och där stod den, de blev samma sak på hemvägen jag skulle verkligen kolla på klockor sista minuten, men vi hann, fast vi fick springa haha. Vi åkte som sagt in till gävle och hälsa på sandra, åt lunch med henne och shoppade gjorde vi ju så klart också. Nu ska vi in till gävle för att kolla på lets dance hos sandra och sedan till inter, sen ska jag sova med S, så sjukt bra dag.

nya favoriter

Mina nya älsklingar, fått 3 nya älsklingar på 3 veckor nu och de gillar vi. Från scorett för 500 kr, det var rea så vanligt kostar dom 750. Vilket jäkla kap jag gjorde, när jag hittar ett par 35-36 or då finns det ingen tvekan, då är dom som gjorde för flexi.

Nelly

Hämtade mina nya skönheter från posten idag och jag älskar dom, www.nelly.se

9 mars

Kommer ni ihåg min lilla olycka som hände för några månader sen, det är ett ärr för livet, det både känns, syns och bara minnet av det gör ont. Ärren har ju blivit mycket bättre nu, men dom är ju fortfarande irriterade och fula, tur att dom i ansiktet inte syns lika mycket som dom vid bröstet. Säger bara de, såna här lägen älskar jag den som var så smart att uppfinna sminket :p

x-trafik suger ju

hor x-trafik skit jäkla äckliga bussar va jag hatar x-trafik. ursäkta mitt språk, men allvarligt, folk ska faktiskt komma i tid fast man tar bussen. Jag har väntat på bussen i 40 min, tar alltid bussen samma buss varje morgon. Det kom 3 st bussar olika tider från hofors till gävle, men ingen buss från gävle till hofors dit jag ska så klart. Självklart, så jag gav upp och gick hem. Tur att S ligger och sover i min säng så jag kan krypa ner till något varmt för de är inte så himla varmt ute efter att man stått ute i 40 min. Men annars va vädret rätt soft, haha vilka aggressioner ;)



vilka skönheter

Jag kunde inte bestämma mig vilka skor jag skulle ha när jag gick ut i lördags, men jag invigde mina rosa som stått på hyllan, snyggt att bryta av lite. Fick många fina kommentarer för dom skönheterna :)

buhu

Det hände en olycka när mina vänner kom och förfesta lite hemma hos mig i lördags, så hoppas det går bort. Men rätta medlet då måste ju nästan allt funka :)

flexi tipsar



Tänkte ge er lite tips hur jag dansar på krogen ;)  HAHAH


harry

Tror du jag saknar den här sötnosen lite eller, Harry åkte med mamma hem till hofors i torsdags eftersom att jag skulle på slick + att jag skulle vara borta hela lördagen och då vill jag inte att min sötnos ska vara själv här hemma. Så imorgon hämtar jag min lilla hårboll :)

favoriter

Mina skönheter hade ju kommit och dom är underbara, rätta storleken och allt och jag bara älskar dom!

100 dagar kvar till studenten på slick

Igår ringer linda till min och är galen för vi måste ut på slick, jag får reda på att det är "100 dagar tills studenten på slick" vem kan missa de, inte flexi iaf. Så vi gjorde oss klar och drog oss till erika och sen var de fest, det var så sjukt mycket folk på slick och jag hade så sjukt kul. Träffade nästan alla mina vänner från gävle, alla var verkligen där. Jag hade mina nya klackar så jag var nästan i samma höjd som alla andra för en gång skull, även att de va folk som märkte de, och de gillar vi ju ;)

torsdag

Kom precis hem, sov hos S idag och maya sov hos mig efter att hon hade vart på kharma. Gick en lång promenad med harry hem till mig sen kom mamma och hämta mig för vi skulle äta lunch på stan, super god sallad och bra sällskap kan de bli bättre. Köpte även smink på kicks, de behövdes kan jag ju säga. Mamma hämtade ut mina skönheter idag, så jag kan visa sen, dom såg rätt horiga ut, men dom var så sjukt snygg, dom rätta kläderna och dom skönheterna så kommer man att få snyggaste plagget ever! Nu ska jag mysa mig ner i sängen med maya och harry och kolla på en film.

skönheter

Beställde precis dom här skönheterna, jag har ju ett par rosa reda. Dom är lite förstora, men ska göra lite mer hål så kommer dom sitta perfekt, passa på nu för jag fick dom här för 179 kr, det är FRI FRAKT, sista dagen på Nelly.se idag, det är även Studentpris på allt!

RSS 2.0