onsdag


söt bild på mig och sandra, saknar min lilla prupp!

Min skoldag var ritkigt kort, slutade kl 11:00, skönt lär jag säga! Kom hem och sen sov tok länge, ne men har busat lite med lukas och nu ska jag ner till lenne och spela chicago och jag ska vinna lenne, jag ska vinna ;) haha.

Imorgon är det ju sista apil, valborg eller vad heter det. Jag bestämde mig idag vad jag skulle göra och det känns sm att det kommer att bi bra, eller vi får hoppas på det iaf. Mitt förra sista april kan jag ju säga att det var inte så roligt, hoppas det inte blir så igen, då lär jag bara säga att maya var min bästa vän i det läget! Men iaf så ska vi vara hos signe, grilla och festa loss med brudarna, kommer bli kanon bra och vi börjar tydligen tidigt ;)


tisdag


först fick jag något jätte sött


men när jag öppnade det, så såg jag något ännu sötare

jag är helt kär, ny kär! jag bara älskr mitt nya armband, när jag kom hem från gävle idag så hade mamma hämtat ut det från posten, var och besiktade niklas bil och sen åkte vi till gävle, hämtade äntligen ut mitt pass och sen blev det valbo. Köpte hårfärg så nu har jag färgat håret, men köpte tydligen samma färg som jag har, så blev ingen skillnad. HAHA, får se ska nog köpa ny så jag blir lite mörkare i huve iaf.

måndag


fick tbx min älskade dator idag, eller min andra bärbara. den är större och alla mina bilder, mumma! och det är jag jätte glad för som ni kanske ser ;) åkte som sagt till valbo en snabbis med bror och ida och sen sjöng vi hela vägen till mig.

måndag


valbo nu pusss

humor

 
sitter i skolan nu, utan humor så skulle jag gå in på ikea.se och göra ett arbeta, skulle leta efter kundservice och hittar fråga anna, och hon letar fram precis allt åt dig, svarar på alla frågor och jag hade tillslut inge mer frågor så frågan blev, har du några barn, och hon svarar; jag är singel utan barn och sen snyggaste minen. Haha, dom har gjort henne till en datorn och vi ställer dummaste frågorna till en brud som gjordes 2005 till en dator med röd peruk, i love it.

jag har dom bästa!


bror niklas! du e bara för bra för att vara sann, vill bara att du ska veta det! du är bäst, alltså inte bättre än mig, men du är så bra så du sitter närmast mitt hjärta och du tar störst plats. Honom ska man vara rädd om och det kan jag ju säga, att det är jag och det kommer jag alltid att vara! <3

söndag






Det här var förra helgen tror jag, fick bilderna av ida idag så tänkte dela med mig till er. Igår den börja bra men sen bara sög det, haha så jag åkte hem tidigt som vanligt och försökte sova, men jag spelade lite spel istället, haha min nya hobby tror jag. gamla spel på internet, kan det bättre haha. På första bilden om ni undrar så spelar vi brännboll ;)

lördag!



hej älskade bloggen, jag tror jag är kär!

Ha , ne fan heller! lyssnar på per gessle nu och jag älskar nog hans låtar ;) hih, gat ya! iaf så är det kanon väder, och jag håller på att fixar mig för jag ska snart åka ner till orken, det började igår och idag är det ju kanon dagen kan jag ju säga. Orken, det är en handbolls tunering i hofors om ni undrar, asså jag tror verkligen alla är där. och då menar jag alla i lilla hofors, höhö. Fint väder, mycket folk, snygga killar , knappas här.. ett minus, alla mina vänner, cider, brännboll och grilla, kan det bli bättre? nej.

Måste ju gratta, agnes som fyller 17 år idag! även alexander som också fyller 17 år, grattis bubben :)

Min sjuka har inte blivit bättre, men inte lider jag för det. Jag fortsätter jag. Men nu tror dom att jag har bihåleinflammation och det är kanske inte det roligaste vad jag har hört, och kan ju säga att det gör så ont redan. Men kanske får medicin sen kan man hoppas, men endå inte för jag ska parta med mina vänner idag och sen blir det sista april och sen kryssning. men nu ska jag inte rabbla upp min kalender, nu ska jag fortsätta fixa mig så får ni ha det så bra, mycket kärlek från mig!

torsdag

 
bob, jag, ida och dennis för något år sedan när vi var i turkiet.

jag är fotfarande sjuk, min feber bara stiger och stiger. Var hemma från skolan, lika bra det, blev inge modevisning med flickorna hella :( men imorgon ska jag till skolan och träffa alla, hoppas jag inte behöver ta slut på mer näsdukar bara. efter så ska jag till gävle för jag måste hämta mitt nya pass hos farbror blå, hehe och sen blir det väl mysa på stan med syster. Nu ska jag ner till ida och kolla på film och se hennes nya dator :DD

onsdag








Vi har ett nytt bord, olle har gjort bordet, riktigt snyggt! sen  har vi köpt stolarna , vet ej var men. Sakerna på kanske inte ska vara där men, visst vart det snyggt :) och sen är det stor planer om att göra om ännu mer här hemma, snart kommer det väl en hiss också ;)

onsdag


haha tycker den här bilden är söt! mörkare hår än va jag har nu lär jag säga, det där var i augusti förra året. Sjukis än och nu ska jag ner och kolla på ugly betty med min mamma. Det är klubbkväll på H&M ikväll och det missar jag, har inte orken till det :(

black klack




Första paret var mina älsklingar under vintern, men som sagt har jag använt dom så mycket så jag har ingen extra klack kvar. Paret under dom söta pumpsen var mina älsklingar för länge sedan, som ni ser är dom så ut nött så att dom har blivit vita, kommer ihåg den kvällen så väl. Vi gick så långt och jag orkade tillslut inte lyfta fötterna, så jag släpa hela skiten, så dom ser för fövliga ut nu. Så mamma ska lämna in dom till någon affär och se om dom kan hjälpa mina älsklingar att bli snygga igen.

tisdag


jag tror jag börjar bli sjuk! näsan rinner, önt i halen sen öronen och super trött i kroppen, kan det bli värre? Men slut klagat, igår så åkte jag hem till lenne, vi köpte våra favorit drickor 'stor festis' i olika smaker och sen spelade vi vårat egna spel 'seppo' i 3 hela timmar. Sov över hos henne, och man kunna tro att jag hade tagit  något för jag bara skrattade och skrattade, men var ju som sagt trött.


shoes in my heart!


dom här sötnosarna beställde jag igår, jagg har tänkt på det länge men bara inte gjort det, men nu är det beställt! men jag är förkyld och ont i huve, jag är helt slut,  vill inte bli sjuk..

http://www.hm.com/se/

sött är bra!


beställde ett super sött armband idag, jag bara älskar det, så jag kunna inte hålla mig.
Det var super billigt också, 169 kr


http://www.chique.se

josef 19 år


flexis drinkar på bussen, yess dom bar bra!


vi hade köpt en present till josef, eller jag säger inte hur jag fick tag i den ;) snyggt jag gjorde med snörena va




lenne var med, men ville inte vara med på några kort


josef som fyller 19 år, stor pojke nu


fick panika ner till lenne igår, köpa kött och fixa mig. På bussen var det typ 20+ jag skojar inte, det var sjukt varmt. Så när vi kom till gävle så tog vi en hamburgare på donken och sen direkt efter så tog vi en kanon korv och den var super god. Sen när vi kom till josef så var det lite folk där och vi spelade kort och jag och lenne vi ägde dom alla , JA! haha ;) Kvällen blev väl lyckad och vi sov kvar hos josef, ha jag grillade 01:00 och sen städade jag hemma hos josef så han slapp göra det på sin födelsedag, stackare.

vakna 08:55 och jag var seg du, men alltid lika sprallig. Vi tog bussen in till stan 10:30 så åt vi kanon korv och sen donken och gick i affärer och bara myste.  BTW, ser ni va ljust mitt hår har blivit :O

hoa josef 19 år

sitter hemma hos josef nu, men alla är på korgen. kan ju  inte följa med eftersom att jag är bara 17 år än. men 3 månader då följer också med grabbar, orkar inte ta bussen till stan nu heller, så kim sjunge och spelar gitarr, gabbe sover och lika så lenne. Väntar bara på att alla ska komma hem och jag ska väl ta min dricka och sitta här och lyssna när lilla kim sjunger för mig. SEN SOVA! godnatt min älsklningar, btw jag älskar alla mina nära och k'ära!!!

fredag

kom precis hem, haft  en kanon dag. Åt pizza med mamma, sen ringde stina och då var det bara att åka hem och byta om, så åkte vi ner till parken där alla var och vi spelade brännboll och hade det riktigt kul. Slutade att vi gick hem till ida för det var ju ganska kallt ute, konstigt nog hade jag kuul idag. Det var blandning av mina vänner och mina syskon och doms vänner, alla mina syskon var där utom jocke. Älskar mina syskon!

imorgon är det PARTEYYY!!!!!

fredag

Va surt, jag ställde klockan på 06:30 snoozade till 07:00, väldigt seg var jag idag. Så kommer man till skolan, helt dött inte en enda i 2 an var här. Aha, då harjag ju för tredje gången glömt bort att vi har ju SOVMORGON till 09:30.  Tänk att jag alltid ska glömma, men börjar om 30 min och jag har blivit klar med ett ämne nu iaf och det är ju väldigt skönt.

Snart kommer väl lenne så att vi kan spela lite kort, kort kort kort det är våran grej du vet. haha

föresten, nu är det fredag och det betyder helg ;)

igår med ida


först blev det gott gott hemifrån


men sen blev vi lite mer sugna på annat gott gott

vilken kass uppdatering, jag vet! Denna vecka har vart sjuk slapp, inte gjort så mycket, Var väl mest igår jag verkligen gjorde något, haha ne men efter skolan så pluggade jag precis som jag har gjort varje dag nu snart i 1 vecka, stolt! iaf så åkte jag hem till ida igår, ida sprang och jag cyklade brevid, slö som jag är. Sen åt vissa missa gott som ni kanske ser.

Jag vill verkligen det här, får verkligen hoppas att jag har 'gud' med mig i min vilja nu ;)

den du


jag säger bara de, äntligen!

måndag


haha, ja du ;)

hej sötnosar, min helg har vart kanon!! eller ska jag säga  påsklov, det är ju som sagt slut imorgon, vilket är lite surt. men man måste ju tbx till skolan nångång! Men jag är helt 100 på att vi inte gör det , så vi får väl se imorgon då! I lördags så mötte jag upp lenne på stan, så sprang vi på vincent och pratade lite, sen tog vi bussen till josef för där var det fest. Det var riktigt kul, och sen blev det stan där man träffa ännu mer folk.

Imorgon om det blir skola då, så blir det ju så klart skolan. Sen kommer pappa och hämtar mig för jag ska till gävle, till polisen för att fixa mitt jäkla pass, så jag får det någon gång. Sen får vi se vad som händer, hoppas på att det blir en fin dag iaf!

-


snygg roma, spanioren ;) han kommer från spanien om ni ville veta det, bor hos ida nu för hon är hundvakt över helgen.. Ska ner till ida nu och äta glass och umgås med henne, see yah!

-



 
haha, kolla snygg pappa var med i tidningen igår. Handla om hans jobb och självklart ställer pappa upp för lite kort, ser ju lite små galen ut men han är ju finne så varför inte, älskar honom för de ;)

fredag kväll












igår träffade jag flickorna nere i parken, vi drack lite gott och sen åt vi pizza, spelade kubb och hade det bara skit kul! Harry var med och var super söt och sen gick vi hem till malin och kollade på tv och gjorde en rapp låt. Haha om jag hade kunnat lägga in den här så hade jag gjort det, men den är så rolig så jag vågar nog inte det haha ;)

påsk middag!




igår var det mycket underbara människor hemma hos oss, det kom bara fler och fler till slut måste vi ha vart 20 personer iaf, de gillar vi! Maten var super god men godiset var väl endå godast! Som ni ser kom morbror tommy och han hade med sig ett stort påsk ägg med bara massa choklad och kakor i. Älskar när han kommmer för man får alltid massa choklad, så nu behöver då jag inte köpa nå mer godis på länge ;)

GLAD PÅSK!

 
söt meja!
kom precis hem och har duschat och bror å alla andra är här. Vi fiixar ännu en gång för att nu ska familjen från örebro komma hit och äta påsk mat med oss också, så nu gör vi om ännu en gång. Sen ska jag åka ner till tjejerna för vi ska grilla och mysa , det kommer att bli super kul. hoppas ni får en kanon dag för det ska jag ha!!!!!

i like it


måste ju visa min älskade kavaj jag köpte på gina tricot för 500 kr förra veckan, jag är super nöjd med den, inte använt den än men inte kommit det rätta tillfället än, men det kommer ;) Jag är fortfarande sjukt nöjd över att vi vann igår, och ikäll så blir det grilla!


vinnare!


kom nyss hem från gävle, har haft en kanon bra dag! mötte upp sandra på hofors så tog vi bussen in till gävle, kolla lite i affärena, åt gott och sen fikade vi på george, sandra kom och pratade lite och sen kom det två stockholms killar som ville att vi skulle följa med dom, men nej verkligen inte. Sen kom grabbarna och vi spelade biljard, och tro det eller ej ; MEN JAG OCH SANDRA VANN! det är helt sjukt ingen trodde det men det gjorde vi. Haft en kanon dag, på bussen hem så kom det två killar från kalmar ena var riktigt snygg faktiskt, dom ville ha med oss på  kahrma men nej tack ;)

gävle med sandra


blev inte så bra bild, men det är ju iaf en bild på min dagens kläder. Svarta jeans leggins, vitt linne, blå/vit randig tröja, vita converse, svart sjal och ska även ha en svart skinjacka och en brun liten väska.

nu ska jag åka hem till sandra och sen ska vi ta bussen in till gävle, vi ska fika lite och sen ska vi kanske shoppa om vi hittar något fint. 21:00 slutar gräbbarna och då ska vi spela biljard, den du! nu ska jag äntligen få spela biljard igen, spelade ju så mycket i spanien och det är så kul. Fast som jag sa, suger i början men sen kommer man ju in i det tillslut. Kärlek från mig


tisdag

 
han kan äta glass han ;)
idag har det vart en riktig kanon dag lär ajag säga, har vart riktigt duktig! Började dagen med att plugga, sen kom steffe och hämtade mig så åkte jag ner till hofors för där väntade ida på mig, så vi var ute och gick med hundarna. Så klippte vi nova och harry och dom blev riktigt söta, speciellt min tjock harry! Var på hanssons med stina och snackade lite skit och åt gott, sen var jag och ida ute och sprang 3 km och jag ärr så nöjd! Köpte en glass lite senare och sen var vi ute och gick i det fina vädret. Nu kom jag precis hem för jag har vart ute och övningskört med olle i timmar känns det som,  och jag är så nöjd för nu kan jag verkligen växla, haha jag tänker inte ens på att jag gör de. Men så blir jag så glad så sitter jag och flinar, då glömmer jag att blinka och växla ner och sen svänga. haha

grattis magnus för körkortet idag, det var du verkligen värd! och ja grattis ove ockkså då :)


-








det här är saker som jag har shoppat men glömt att lägga in bilder för kameran har vart slut på batteri, men nu bara för att jag skrev det så måste jag ju sätta i laddaren. köpte ett kuddlakan till min älskade mamma som det står, världens bästa mamma på. det är hon värd, för det är hon!

meja




jag har inte knäppt kort  på något jag har köp eller dagens, jag måste skärpa mig. Kameran har slut på batteri så där är det lite jobbigt att sätta i laddaren också, men bara för att de är så gulligt med kommentarer så gör jag väl de då :D Super trött och tänkte visa lite bilder på meja, idas sötnos till katt! ska lägga in bilderna jag knäppte sen, dom är hon så söta på!

måndag


sitter fortfarande hemma hos ida, hon har gått på utbildning och jag vakna av att jag hade världens läskigaste dröm + att söta meja kom och busade med mig. Idag ska jag följa med min vän som ska göra en tattoo, det kommer bli kanon bra! På bilden är det jag när jag gör min andra..

hos ida


funderar start på att klippa lugg igen, men jag vet inte riktigt. blev osäker nu! sitter hemma hos ida min syster nu, hon har min dator, och här är alla mina bilder och skoj, så det var kul att se! Kom hem till henne med kina mat och hon överaskade mig rejält. HON HAR KÖPT EN SUPER SÖT KATTUNGE; MEJA!!!!!!

-






peter jihde är verkligen snygg inr!

jag bara älskar det mer och mer, vart hela veckan och handlat i gävle, hittat mycket fint så tänkte visa er sen. Som sagt har jag påsklov nu och ja vad säger man, jag älskar det! I går så åkte jag och linda in till gävle igen, för det var idol uttagning och ja det var riktigt najs att se. På kvällen så åkte jag hem till lenne för där var flickorna, det var väl kul med lite dans och stoj, men satan va kallt det blev mot natten.

påsklov!


kolla va söt hon är :D

Kom precis hem till linda, för nu har jag påsklov och det ska vi fira med att åka till gävle och shoppa liteoch sen äta gott och det slutar med BIO! det blir, män som hatar kvinnor, jag kommer förmodligen grina, linda också, Det är va jag tror, men med lite popcorn och cola kommer det nog att bli fett bra! Vilket härligt väder det ska vara då, helt sjukt!

Lägger in bilder från i onsdags när jag var i gävle med linda! puss

gävle






var till gävle igår med mamma och då köpte jag det här, + att jag skulle fixa nytt pass för mitt gick ut i söndags. Måste ju fixa nytt för jag ska på 3 dagars kryssning i maj, men glömde mitt gamla pass hemma så det blev inge. Åkte till gävle med linda idag och då hittade jag lite skoj, men de visar jag imorgon för nu ska jag sova, för jag är tok för trött för det gär.

onsdag

 

affärena i skolan går bara bra, vi har sålt mycket mycket idag. Vi slutade  11:30 men jag är kvar för jag ska ha den där jäkla kafeterian nu kl 2. Men sen ska jag ta bussen in till linda 14:45 så det ska bli kul =)

hoppas alla kollade på de rätte för rosing, hon har ju ljugit hur mycket som helst! Hon sa ju att hon var kär i hugo, allt är ju en bull ju.. nu står det på hennes egna blogg att hon fan inte ens älskar honom, lillen då som är kär i hennes, stackare!

RSS 2.0