27 juni

galet va trött man kan vara ibland. Det var fint väder 05:30 i morse iaf, och lite så där skönt varmt men. Men nudå, nu ser det ju inte alls roligt ut, men vem vet kanske bara är så vid mitt fönster, vem vet, vem vet?

Erik väckte mig för jag lära följa med och hämta han i kopparberg sa han, så jag syndade mig upp, fixade mig och var klar på dirren. Och det var 11:00 och vi skulle åka direkt jag och ida, men klockan är ju 13:00 nu, så det blev inge. Ida åker runt 16:00 när steffe är med, så jag slipper. skoeent lär jag säga! :D Men hade vart lite kul endå, för jag har inte vart i stugan på, ja jätte länge!

ne nu ska jag ner och äta lite frukost tänkte jag, skirver nog mer senare / alexia

26 juni

 

Jag måste berätta allt om igår, min dag i underbara gävle! Vakna 08:00 som jag sa men kom inte iväg förns klockan var 10:00, vi kom in och jag shoppade som satan. Nästan så att hela lönen gick åt. H&M, det måste vara den bästa affären som finns. Var där säkert 1 timme, blev många gånger in dit.

Köpte iaf allt det första på H&M, en jätte söt blommig klänning för bara 298 kr, en svart cardigan för 149 kr, en lila söt liten kjol för 149 kr, ett par röda höga shorts för bara 149 kr , en brun väska för bara 198 kr, och en rosa sjal från Bikbok för bara 79 kr! Det var riktigt fyndiga köp, riktigt billigt! Orkar inte lägga ut kort nu, men det kommer senare det lovar jag.

var hos doktorn efter allt shoppande, no talking! sen åkte vi hem till ja, hofors för vi skulle på kalas. Min söta kusin fyllde 15 år. Byxmyndig nu :D Sen åkte jag och jobbade, allt lika kul. haha ne men det är lugnt när man börjar 17:25 till 21:00. Pratade iaf med en där som går HP som jag, om prao och sånna saker. Och det lät ju hel otroligt bra lär jag säga. Skickade sms till min mamma för hon var på bilbingo med dallas haha, mamma vann iaf 1000 kr, så jag fick iaf 300 och ida fick 200, söt min mamma! iaf så berättade jag hur det blev, och alla dallas bara skrek, dom blev riktigt glad. Så får hoppas att min tripp blir av då! :D Hoppas att leif är glad och snäll när vi börjar skolan igen!!!! :DDDDD

Men nu ska jag fortsätta att göra mig klar för jag ska till, jadu de säger jag inte. HEMLIS! : )


24 juni

 

nej nej, hade aldrig, BLÄÄ!

måste bara skriva ett sista inlägg innan jag ska sova, vilket jag inte kommer att göra på ett bra tag..
Finns det inte en åldersgräns? jag tycker det, eller en som jag har satt själv iaf. Jag är ju bara 16 år, 17  den 11 juli om jag måste säga det. Men jag har ju min egna lilla gräns om vad jag raggar på för killar, över 20 tycker jag är lite för mycket. För jag har ju liiiite äldre syskon, känns konstigt. Men iaf, över 21, alltså över 30 aldrig i hela mitt liv.

om man tänker på sex and the city! hihi
godnatt / alexia

24 juni

Min dag var rätt rolig, ville inte vakna så jag sov till 12:00 sen kom dallas hem till oss, och dallas menas med julia, sofia, john, maria och håkan. Dom bor nämligen där, men nu kom bara julia, sofia och mia. Vi åt och hade oss, sen gjorde vi oss klar för vi skulle äta glass och spela minigolf.

Sofia; alexia, är det där dina kompisar?
Alexia; va? vilka då .. nej nej!
Sofia; aha, för dom kollar hela tiden, och du var mycket finare än vad dom var!
Alexia; hehe, tack gumman!

så söt lilla sofia, tänker inte vad hon säger ibland :D men så är det att vara lite, prat om dallas, hoppas hoppas att det blir så, vill ju se doms himmelrike + att jag vill shoppa och åka på semester!

Min mamma är ju så puffig så hon sa den som vinner får 20 kr, visst sa vi. Och vem tror ni vann? jo, miss alexia! :D mina kusiner är så himla söta, dom är bara 7 och 11 år. Men dom är så söta, frågar dumma frågor och om man har nå kläder dom kan få. Så jag fick ränsa garderoben, vilket var bra! Det behövdes verkligen.

Åkte ner till jenny för vi skulle gå ut och gå och planera lite, så åkte ner dit efter ha lämnat dallas hos mormor och morfar. Så nu sitter jag här, kollat på sex and the city, och nu är det någon film på 5 an.

Imorgon så ska jag gå upp 08:00 och fixa mig, när man vet att man ska göra något man tycker om så är det inge problem att gå upp så tidigt. Ska shoppa i gävle med mamma, och sen ska jag till doktor ;s lite nervös är jag faktiskt, får se hur det går du. wish me luck!

lite bilder från dagen, måste ju börja knäppa lite mer kort nu, igen!
måste säga att min bror är absolut den bästa! Niklas!



min frukost, smoothie!



lilla sofia



söt julia



min söta mamma





ida och steffe spelade också med oss, men dom var ju så tråkiga..
 godnatt / alexia

23 juni

äntligen ligger jag här i min underbara säng igen!:D jobbet gick kanon bra, han sa först att jag va bäst idag, alltså bäst resultat. Men sen hade tydligen amy fått 2 order mer änmig. Lite surt jag som vart sååå lycklig! Nästa gång :D

Efter jobbet så åkte jag och mat till gävle för han skulle så klart äta på max. Blev mycket planerat idag, STOCKHOLM!!! super längtar så mycket mycket!! gud i skriven va jag ska shoppa.

Något mer jag längtar till är att åka utomlands också, men det kommer till slutet av sommaren, det ska vli så himla skönt! När jag kom hem så var med några sex and the city program, älskar det! Men ska nog kolla på filmen en gång till inatt. Efter jag har kollat klart på alla gossip gril, eller om jag gör det imorgon om det inte orks idag! :D

Inge jobb imorgon, så frågan är vad jag ska hitta på. blir säkert att bara ta det lugnt, men min lilla kusin ville ju så klart sova hos mig. men får se hur det blir med den saken. Sova före 10, usch hur ska det gå :p

Jag har hittat lite kort sen i helgen också, som jag tänkte bjuda på! :)



amanda och jag + söta jenny på min bakgrund! :D



Galet på dansgolvet!



ja du



jag tror vi kissar, hahaha!


gossip girl



vart vaken sen 07:30, sovit som en rishög. Jenny börja 08:00 i morse, vi la oss sent, det var jätte varmt och jenny hade ont i nacken. Jag har kollat på gossip gril, det var kanon:d helt pigg men måste ju sova om jag ska orka jobba i 8 timmar, knäppt :p

skriver mer sen / alexia

åk aldrig till hammarby!

galet vilken dag..
Aldrig att jag åker till gästrike hammarby en gång till. Nå äckel på moped, aldrig aldrig!

Mina ben svider, det är nå sår, rivmärken och blå märken. haha, aldrig att jag kommer att glömma den här dagen. Men nu glömmer vi det, seg och bakis om man får säga så. Nu ska jag dusha och sen ska jag bannemig ut i det halv fina vädret! / alexia

bjuder inte på nå bilder idag

Midsommar dag två

Min midsommar var väl endå riktigt fin med lilla jenny, vi började med att sova jädrans länge. Vi åkte ner med bror niklas, fick se hans nya stereo, den var rätt häftig. Man kunde kolla på film medans man lyssna på låten. de gillar vi! Vi åkte iaf ner till jenny för hon skulle duscha och hämta kläder. Trodde det så klart skulle gå fort, men jag satt i jennys kök och läste Fredads tidningen säkert 10 gånger om inte mer.. Men sen blev hon tillslut klar, så vi åkte med min söta mor upp till mig och fixade oss, sen gick vi till edskens cafe och beställde den där gobiten.



Men jag kan ju säga att det inte var till så mycket godbit, eller jo det kanske var det dom 5 första tuggorna, sen fick man så ont i magen. Vet inte varför, funderat på det hela dagen. Det skulle vara kyckling med curry men det måste bara ha vart chili utan kycklingar. Iaf, så köpte vi en glass också sen gick vi hem till mig och väntade på ida och steffe för vi skulle åka med dom ner till jenny, trodde att det kanske var något på hofors, men kan ju säga att det var helt dött. Så vi tyckte att det skulle passa med några kort.

  

Men bilderna blev inte så riktigt bra, så ni få inge fler.
Det finns många fler skönheter men, nono ;)

jag sa ju att vi skulle bygga en midsommarstång, men det blev inte av någon sån inte. Men när ni kom ner i går natt och tänkte spela lite UNO, så såg vi den här gulliga saken på bordet. Så det blev våran midsommarstång. Erkänn den är riktigt söt.



Nu har jenny vaknat också, J; 'är du inte trött du eller?' A; 'nej' J; ÅH; va drygt det låter när du skriiiver'

hihi, så söt så, men nu ska jag kolla på tv, riktigt bra program nu. Men vi ska ju till gästrikehammarby idag också, får se om det blir roligt då. Får hoppas på det bästa. Kan ju börja med att vi inte ska behöva cykla dit, men det vill jag, fast kommer nog att ångra mig när vi kommit från edsken bara. ha en helt underbar midsommar / alexia

midsommar

midsommar idag, vakna för säkert 1 timme sedan. Lite segt lär jag ju säga, men nu ligger jag och jenny här och kollar på hur man finner en man eller vad det heter.

Idag så har vi inget speciellt planerat, verkar som alla ska festa och ha det skoj idag. Men vi ska leva livet imorgon istället vi, hoppas att det kommer mycket folk till hammarby då.
 
Jag skriver mer sen / alexia

19 juni

då var denna jobbiga dag över, skönt lär jag säga! Som jag sa så vaknade jag med jenny, och nu ligger vi här med varsin dator i knät och pratar. Så kommer att vakna med jenny imorgon igen, jippi!:D hih, det är ju midsommmar imorgon, så jag och jenny ska göra en midsommar stång + äta gott och ha det mysigt. Inget speciellt planerat än, men på lördag är det väl kanske lite mer planerat. Det blir att vi drar oss till Gästrike hammarby, av någon konstig anledning så gör vi det. Det kommer nog att bli kul, får jag hoppas. Många som ska dit eller?

Min lunch idag var ju rätt stressig, blev ingen lunch. Lära åka hem till jenny och fixa, sen kom mamma och hämade mig så hon kunde fixa lite grejs. Så jag fick vara lite barnis åt söt lukas ett tag.

det var sista dagen jag satt på radiotjänst idag, usch! jag vill ju fortsätta där, och vart ska jag sitta nu? alla andra, vart ska vi sitta. TRÅÅKIGT! jag som börja gilla det, inte!

min och jennys stång kommer ju vara så mycket snyggare!
nu ska jag sova, eller snart iaf! godnatt!


18 juni

min dag har vart bra faktiskt, vakna upp med jenny och nu ska jag sova och vakna upp med henne igen. Vad jag har gjort tidigare, de är en hemlis :)

Imorgon så ska jag jobba, tråkigt. 13:00 till 21:00, så det är bara att vara trevliga. Sen efter jobbet blir det väl att bara åka hem och slappa. För jag är ledig till måndag då. så sköönt! För det är ju midsommar och jag ska käka mat och lyxa med jenny, men kanske ändrade planer att dra till lite dricka med josefin också, KUL! :D:D:D:D:D:D super kul kommer det att bli, vad vi än hittar på :D

18 juni



jenny kommer att bli bamba sur på mig nu, så tar inte så stort kort. Men hon var så söt här!:D visst då?

jobbade ju som sagt idag, gick segt men endå gick det väl skapligt fort endå. Jag kör mitt egna rejs när det gäller att prata har jag märkt. Då går det sjukt bra som sagt!

Var så pinsamt, var lite seg, trött där ett tag. Så var jag i mina egna tankar, 'dagdrömmar' som man brukar säga. Så hörde jag bra 'hallå' så hann jag inte riktigt reagera, jag sa bara 'har du en tv hemma?' och han som jag pratade med ba, 'va? skojaru du eller, bus ringer du eller?' och jag ba, men gud förlåt, 'jag heter alexia och ringer ifrån radiotjänst' 'förlåt jag var i mina egna tankar' så skrattade vi, och han sa lite saker som va lite tråkigt, men det slutade bra.

Det var lite pinsamt lär jag säga, men endå så var det kul. Att man har fått vart med om något sånt :p Jenny följde med efter jobbet, tänkte bada men hon är en riktigt badkruka lär jag säga. Det var seriöst skönt i vattnet, nära på att ramla i. Jag ville verkligen bada, men inte jempa inte nejnej.

Snart är det midsommar, sköönt! Ska alla göra då?
jag ska iaf ha skit kul! :D

16 juni

        

trött efter denna dag, eller trött och fundersam kanske. Malin är ju endå kung, + att dagens jobb blir räddad när man får en sån där pöjk som har tråkigt och vill prata, så dom raggar lite på än. Sist så var det en som fråga chans och om jag var snygg och ville att jag skicka bild. för han trodde att det var ödet. Idag så var det en kille som ville prata med mig, så han ljög att han hade tv, sen sa han att han ville grilla korv med mig i hans lada, men vi lära sitta ute för annars brann den upp. Han ville veta vad jag kollade på för tv program också, så han kunde ha en anledning att köpa tv.


Det finns så mycket gött folk här i sverige lär jag säga. Vissa är helt ja, och andra är alldeles för goa! Ska jobba från 13:00 till 21:00 imorgon, det känns ju ganska surt lär jag säga. Inget man längtar efter precis, hade ju velat lega på stranden istället. Får hoppas att det verkligen spöregnar imorgon, hihi!

Har fått mitt juli schema nu, och man får ju bara jobba från 12:00 till 20:00 så, roligt sommarlov, blir väl att jobba 3 gånger i veckan kanske. Måste skriva det imorgon innan jag börjar eller kanske jag kan göra det under tiden jag jobbar.

16 juni



När ska det bli fint väder igen? Ska jobba 17:25 så det är ett tag kvar, men det lockar ju inte precis.  Igår så blev det stor planer på G för min del iaf, inget jag kommer att säga nu för jag vet inget än hur det blir. Men nu ska jag ut och kolla lite på sidor efter lite ah ;) 

ellos, det måste ju vara det segaste jag har vart med om. Jag har snart väntat på mina skor i snart i 1 månad om inte längre. Dåligt dåligt lär jag säga.

bilder från igår




Vi kan väl börja med hur mycket folk det igentligen kom, jag skulle gå ut ett tag på framsidan, vad är det jag ser. Jo 13 bilar som har parkerat hur som helst.





sen kom mattias förbi och ville gratta mamma också, det var snällt!



Hon trodde att hon sulle bli rik, men så blev de ju inte.



man blir trött av kalast, men man får ont om huve ligger mot en hård dukkant.



Min mormor sa mitt i alltihopa att jag var med i tidningen, och walla, det var jag också, tråkigt nog var det min rygg men man känner ju lätt igen mig. + min lilla sak där bak :)

det var en fin text under våran bild också, föresten så är det jag och mattias på bilden sen balen.

Föredömligt.
Killarna tog hand om sina damer på ett föredömligt sätt. Studenterna var lite tagna av stundens allvar.

Den texten var under våran bild, och gulligt för dom tog oss som ett tex.

15 juni!

Idag fyller min älskade mamma år, så nu har jag fixat klart och du ska se allt där nere, det är massa salladsskålar, bullar, allt! Kanske kan knäppa kort senare, innan hon tar bort allt.

Hon fick vint väder iaf, och det var väl jädrans bra lär jag säga. det kommer att komma mer bilder från kalaset senare. + att det där är ju min nya kjol som jag köpte! söt va? :D

min outfit idag.
   

14 juni

kommer aldrig att bli bra..
Gick till jobbet idag, fast jag inte skulle jobba. Då slipper jag jobba imorgon på mammas födelsedag, hon blir riktigt gammal min söta mamma. men lika mycket tycker jag om henne för det. Fick mest order idag, skönt skönt! lite rädd kanske, men det blir bra, får jag hoppas!

Fick sluta tidigare för att alla ville se fotbollen, men jag hann se mycket men jag somnade ju mitt i alltihopa. Fast hade mina ben på mammas ben, så vakna jag av att jag börja rycka i fötterna för någon slickade på dom. då var det nova, min hund som låg och slickade på mina föttre, bara för att hon ville ha mer plats. Vilken tjockis, haha. och mamma satt bara och skratta.

Så imorgon om vi går tillbaks på det så har mamma bakat jätte mycket. Kom hem och låg bullar och bröd över hela köket nästan. Imorgon blir det bullar och sallad och massa folk. Mina kusiner och moster då, från dallas är hemma och dom kommer ju. ska bli trevligt att täfffa dom lite mer nu.

Nu sitter jag här med ida, eller hon sover i soffan och jag sitter här för mig själv och myser. Hon väntar på steffe och jag vet inte alls vad jag väntar på. Kanske att tiden ska gå fortare, är inte så trött. bara så där lite grann.


13 juni

vart e festen? jadu, inte här iaf..
Vakna av att niklas hoppade på och kramade mig, min älskade bror! :) tyckte att jag skulle vakna, och det gjorde jag, men när jag väl gick ner så skulle ju han åka den jäken. Men sen så följde jag med honom in till sandviken för camilla och carro, ja och många fler tog ju studenten idag. Fick sminka mig i bilen, vilket inte var så lätt och något jag aldrig kommer att göra igen. Blev så kort tid att tänka, så hade ju bara en liten kort tröja över linnet, så blev kallt när det börja regna. men det var roligt att se alla studenter. Sen åkte vi hem till kalle, och skulle äta men jag och niklas åkte och hämta camilla så de va bara att rusa!

Har städat idag, och gjort om lite. Får lite små ryck ibland. Och lär ju erkänna att jag blev riktigt nöjd med resultatet och grymt nöjd över mig själv, haha. Nu väntar jag bara på att lukas ska komma, för vi ska ut och mata ankorna hade jag tänkt.

Inget att förlåta? inget jag kommer att göra om, ingen vills tro, jag kommer att bara gå vidare, inget jag vill att någon ska veta. Vill bara att allt ska vara som innan, och kommer att fortsätta så, men vills de inte tro, så får de va!

inget planerat idag, så blir att busa med lukas denna fredag. Vi ska gå till time och mata ankorna och sen hälsa på min älskade mamma på jobbet. Så kanske skriver mer sen.

Jag har ju helt glömt att visa min nya kjol som jag köpte i tisdags, den är super söt. Blommig och allt, kan knäppa kort sen så får ni se läckerbiten!

snart kommer min cooling!


.

sug , va jag hatar det här!

12 juni

kul, tröttast, slitnast, dööööaste i hela världen och jag ska jobba.. från 13:00 till 21:00, fattar ni hur långt det är eller, att sitta och säga exakt samma saker hela tiden. Men mitt jobb, så de e kul ;D men sms mig så gärna!
bara för att jag hittade denna bild på min telefon igår, så får jag allt dela med mig också :p


skolavslutning

Då har man sommarlov då, riktigt skönt! Emma var super fin, alla var super fin. När jag och maya skulle gå til p/3 så kom det en haga vagn skulle jag tro, så vi fick springa in i skogen så dom inte kunde kasta vattenballonger på oss. Grymt varmt var det, men endå blåste det. Vi gick ju runt hammardammen med hp och vi fick en uppgift att ta så många olika blommor. Jag och maya trodde att vi skulle vinna, men tro det eller ej, killarna gjorde det. Dom hade 20, vi 19 och alla andra hade då mindre. Men vi kom iaf två och det är ju lite mer kung endå :D

Ända sen jag kom hem så har jag sytt in två linnen, blev super bra, ska nog ha mitt svarta linne idag, mumma. Men ska in till valbo nu snart runt 16:00 med ida och parren och kanske stina om jag har tur, att hon har städat. Sen är det ju adam tensta ikväll så jag ska nog dit med flickorna och kolla lite tänkte jag.

Imorgon så är det ju studenten, många som kommer att ta den imorgon. Ska bli kul och se. Först kyrkan, min favvo. NAT! och sen runt 2 så springer dom ut, då ska jag ge prisenter ;D

tänk att vi har gått ut första nu, kan inte tänka mig det. Men ska fortsätta i tre år till med dom här sötnosarna, nästan så att jag längtar ;) nerå, men ska nog umgås med dom här gofisarna allt i sommar!


10 juni

God morgon, trodde faktiskt att det skulle vara finare väder än vad det är idag. Tråkigt, men iaf så ska jag snart gå på promenad med Hå och sen köpa glass, visst lät det trevligt? ne, men sen kommer ju emma springa ut och det ska bli roligt att se hur fin gumman är idag. + att jag ska hämta mammas prisent som jag har köpt, hon fyller ju år på söndag, den riktiga söndagen. Tråkigt nog så jobbar jag 7 timmar då, eller om det kanske är 8 timmar.

Även att jag kommer att få sommarlov idag, det är ju underbart, det hade jag glömt bort! :D mumma, nu ska jag iaf ha de bästa sommarlovet, eller det säger man väl endå varje gång man sitter så här på morgonen. Känns lite konstigt att man inte köpt fina kläder för det är skolavslutning och allt. Men det är endå skönt, ska ni göra i sommar då? jag ska iaf, jobba och leva livet med mina feta ståålar sen ;D

madelene pantzare, grattis på 17 års dagen gumman!

9 juni

imorgon får jag sommarlov, och kan ju säga att det känns verkligen inte som så. Men så är det. Så ska käka glass med HP och sen rusa till blomsteraffären och köpa en blomma till lilla gumman emma som går ut 9 an imorgon. Hoppas inte den lilla tösen läste det här nu. Så ska jag gå hem till jenny för vi ska dit och kolla, och maddis fyller ju faktiskt 17 år då. Och när maddis fyller år så är det nära min födelsedag också, fyller ju 11 juli men alltid tänkt att det är 11 juni men men :p får vänta 1 månad till. Så på onsdag blir det kyrkan kl 11 sen sandviken sen ska vi kolla när studenterna springer ut kl 2 och efter det å åker jag nog till maddis och fikar och sen är det fest för hela slanten. Kom ju på att det är ju 'skolavslutning på tisdag + adam tensta vid folkan'  så får se hur jag gör med det där.

Iaf så gick min jobbar dag kanon bra, jag och maddis märkte att vi bara ringde till dom i gotland, mys! så fick in många ordrar idag, kul när det går så bra. Så jag ska inte jobba förns på torsdag skönt skönt lär jag ju säga. Men nu ska jag fortsätta att vara social och sen ska jag sova hade jag tänkt. Först ska jag betälla lite kläder!!!!!! Puss / alexia

bara för att jag inte träffat min älskade bror på länge men idag fick man en bamsekram när han kom hem hit, älskar dig niklas!



segis dag

trött jag är då, jenny kom ju hem till mig så åkte vi hem till henne för vi skulle ju sova hos hennes pappa. Och kan ju säga hemsk natt, eller det var varmt jenny satt vid dator och det lät och min mobil plinga hela natten kändes det som. Och jag var så trött men inte jenny, så jag gick upp kl 10 , skulle jobba kl 11 och det gick piss segt. Datasystemet sluta funka i lite mer än 2 timmar så dan gick super segt. Och jag glömde min älskade plånkis där, surt hoppas man har alla pengarna kvar. Ska hämta imon när jag jobbar, börjar kl 12, skóent! 

skolavsltningen i hofors på tisdag, nice! sen onsdag så är det studenten och då är det fest!

super trött måste plugga till imon, så nu ska jag forsätta och nörda på msn , och jag e så tråkig så ni får inte ens en bild. puss / alexia

jenny

sola och bada, de jag sjunger nu ;) iaf så var jag ute med ida,parren och olle på sjön idag. Så varmt och jag BADADE för första gången, men jag tyckte att det var riktigt skönt, ah efter ett atg iaf för det tog ju sin lilla tid innan jag kom i. Men vi grillade korv och myste. Så nu väntar jag bara på att jenny ska komma förbi här med super pedan så ska vi dra oss ner till hofors hade vi tänkt. Vi ska sova hos jennys pappa inatt, för vi är som sagt ensamma där, kul! :D

Imorgon så ska jag jobba från 11:00 till 19:10 och det känns ju inte precis kul, för min älskade mamma fyller år imorgon och vill ju gratta henne och vara med på kalaset men det blir väl inge av med det. Så jag tänkte att jag skulle fira henne på måndag men då ska jag tydligen jobba från 13:00 till 21:00 så jag vet inte hur det blir.

men nu är jenny här, så nu ska inte skriva mer. puss


balen är över nu ju ;(

whiiho! Vakna rätt bakis, om man får säga så.. Skulle börja jobba 12:00 och sluta 20:00 och det kändes ganska surt. Men som ni ser är klockan inte ens 8 så vi fick sluta en hel timme tidigare bara för att vi e så bäst! radiotjänst in my heart! eller hur, höhö. NAT!

iaf så har jag jätte mkt bilder sen balen och ska lägga ut någ många iaf. Det var super och alla va så himla fina, det var så kul på rödamattan och alla kort. Asså det var hur mkt kameror överallt, något man skulle vilja göra om och som jag kommer. höhö. haha, jag kom ju på att när jag satt på ett bord och pratade med åsen så satt jag först sen kommer åsen och sätter sig och då brakar hela bordet, och jag tror jag aldrig har skrattat så himla mkt. En besvikelse blev det iaf med mitt hår, blev inte alls som jag hade velat haft det.

Så njut av mina bilder gott folk + att nu ska jag grilla med la familja! mumma säger jag!
men måste faktiskt vara så elak så jag lägger inte ut på folk som jag inte känner, hihi. men alla bilder är inte bra, men de får ni ta!



det här är när vi kom in, och där var det sjukt varmt! jag och maya.



jag och min vackra syster, hemma hos steffe.



emma och hennes partner, snyggingar!



ida och parren!



min och mattias bil





emil och emir var ju lätt coolast där iaf!



bästa emelie, bästa emma, och bästa bror erik!



parren, ida, jag och mattias min partner!



karin var där också, så fin så!



alexia och emelie!



syskona mäntylä på balen! fattades bara storebror jocke och niklas!



steffe, ida, jag som inte putar upp ryggen, jag vet! mattias, erik, emma och söta emelie!



mitt hår!



snyggingar + lilla lukas!



haha den här bilden var iaf dagens nästan kanske, dom sa något och jag ba äsch lägg av! haha :D





världens finaste tjej!

Balen är idag!

Idag är det 5 juni och det är bal idag! Jag är så himla nervös så det inte går att förklara ens. Så nervös att man tror att det inte ska gå bra men det kommer det säkert att göra. Jenny kommer ju att vara med mig hela tiden idag tills jag åker hem till mattias. Det ska ju bli så kul för jag ska gå med mattias, erik min bror ska gå med emma och ida min syster ska gå med steffe, haha det kommer nästan vara syskonen mäntylä på den balen. Fast alla utam niklas och jocke men dom kommer ju och kollar iaf, och det är jag glad över!!!! Hopppas verkligen att det kommer jätte mkt folk, det är ju även 60/70 idag också, vilken tabbe dom hart gjort, höhö!

Men nu ska jag ner och sola med jenny, fixa allt och sen halv 1 så ska jag till lotta för att fixa frilla. Sen bär det av. Skriver nog mer imorgon och lite bilder. puss / alexia

ida förra året på balen!


4 juni

min dag har vart jätte var, vart ledig hela dagen så jag fick nå ryck att jag skulle städa bubbel poolen så det gjorde jag av någon konstig anledning. + att v i har snyggat till bilen med kjolpaket eller vad det eller, blev snyggt ; D Så idag har jag träffat maya och vi åt på hansson riktigt  gott lär jag säga och det var kul att träffa maya igen. Fick se vad hon skulle ha på sig på balen och det blir bra. Jag är sjukt nervös lär jag säga, det är om bara 2 dagar! ;s eller om man tänker på att klockan är över 12, så är det bara 1 dag kvar. Jag är sjukt nervös, hopppppaas alla i hela världen kommer hihi.

Jag hinner inte knäppa kort eller msn eller blogg eller något. Skola nu och jobbar as mycket, så får göra det när jag har tid. Men nu ska jag iaf vara trevlig mot jenny, vi har någon mysdag med hela HP imon. + sista provet i småföretagande. Men bjuder på en dagens från lördags kvällen och min dagens idag! puss


lördag - idag!
 

2 juni

Just nu sitter jag i skolan och gör ingenting. Jo då men gick upp as tidigt bara för att jag trodde att jag började 08:15 men det gjorde jag ju så klart i inte. Satt där och väntade och tillslut kom stina och vi skulle spela minigolf på idrotten och det första stina sa till mig var, 'jag kommer köra seriöst!' helt allvarlig var hon och jag och stenne bara kollade på varandra och sa okej :D så vi började spela och det gick kanon bra för mif, bara 2 st 7 or och dom andra fick banne mig mer ska du se, haha. jag är ju nästan kung på det, fick till en etta också, riktigt stolt! fick VG på de, yeah!

Har slutat för dagen och ja jag tänkte hjälpa stina med sina arbeten som e kvar och sen ska jag, stiimp å stenne ner och sola fast det är 10000 grader ute. Sen ska jag dra mig hemåt, g¨å det e grejer det! ska jobba idag, men bara 4 timmar som vanligt och det räker, helt slut efter 7 timmarnas dagar ju. men kul när maddis är med, men nu måste jag hjälpa henne.

det är ju bara 3 dagar kvar nu!


1 juni och erik fyller år!

mina bloggar har vart grymt tråkiga den senaste tiden och det får jag väl be om ursäkt för då :p Men min helg har vart topp upptagen lär jag säga. Har jobbat + att det har vart bessemerfesten och kanon svettigt väder lär jag säga. Min helg har vart kanon bra faktiskt. I fredags så var jag nykter men efter allt slit på jobbet så grillade vi hos jenny och exakt alla drack utom jag för jag satt och smutta på mitt vatten jag. SÅ jag kunde inte hålla mig så det var bara att sätta igång för mig också :D Så det var riktigt kul lär jag säga.

Nog pratat om bessemerfesten så fyller min älskade bror erik år idag, 20 år! Fattar ni, hur mkt som helst igentligen. Som nu får du gå in på systemet bror, gratttis! Så har haft ett bamba kalas här idag, med sallad, tårta och kakor. riktigt kul var det, och sen blev det hem till mattis och sitta där uppe och lyssna när han spela gitarr och sjöng. Mys mys, och det är ju så fint väder så kunde inte bli bättre. Bara för att jag inte trodde på det först så måste jag ju lägga ut den här på mig blogg bara för att jag tycker att den e så bra! :D + att min bror e ju så galen och han tog in sån där konstig luft så man får konstig röst av. Så pratade han och jag spelade in, och det är så kul så jag kollar om och om igen :p

äsch jag fick inte in det så jag visar sen =) puss och godnatt!

RSS 2.0