shopping

shopping shopping , beställde den snygga jackan idag. det blev den svarta! grymt grymt va snygg den är.  Iaf så gick träningen bra, trött nu efter men det tar man. Då sover jag skönt också :)

Så imon ska jag ner till hofors busshålls plats 08:45, ganska jobbigt men det får jag ta. Blir tidigare än vad de blev idag men får ju mysa med stina på bussen iaf. För vi ska in till sandviken sen in till valbo och shoppa lite. sen blir det fest eller vi får se hur det blir med de faktiskt, får se får se :)

haha dagens höhd punkt iafsäger: hej, skulle du våga vara med i playboy?

hehe , sjukt gulligt sagt men :b
+ att jag fick mitt minnes kort idag. helt nytt tack tack olle :D men nu mitt i pratet så ska jag nog sova lite. Stor shopping imorgon igen!

skit snack om bruttor va , hot eller hur ;)
det är så där det är :D

image188 image189

shopping

vart i sandviken och prata om sommarjobb, verka som det var bra. känns bra iaf, ska in till sandviken och prata med chefen imorgon, då förljer stina med för vi ska ju till valbo, så då hoppar vi av och går in dit sen fortsätter vi till älskade valbo.

Jag och mamma åt på en grymt gott fik, jag tog en sallad och lika så mamma. Var en söt familj där, en liten flicka som busa med sin storebror. Lilla flickan försvann då sa lillgrabben till mamma sin att lillsyrran var bakom disen och åt bullar hahaha :D iaf så åkte vi hem sen så kom bror och många till och prata lite. Sen fortsatte jag vidare in till gävle och stor shoppa lite, sen in till valbo. Älskar att shoppa, i love it! haha :)

Så nu är jag hemma, pappa kom förbi lämna lite pengar, snällt :D + att han ska ju prata om sina historier och massa annat skoj. Paris ska hjälpa mig så min telefon funkar till datorn igen. haha + att jag och syster ska ner och sola lite innan träningen, som börjar 20:30. Får se hur det blir då.

Köpte ett par Cheap monday jeans, (blåa) och ett vitt linne och en söt liten cardigan om man kan säga så, nästan inte men de va grymt söt en vit en :)   Köpte inge mer för jagska ju in med stimp imorgon till vöölbo!

När jag och mamma var i sandviken så skulle mamma ta ut pengar till mig, då hörde man några tanter som stod och prata. Då kollade jag så stod dom och kollade in i ett skyltfönster, haha det såg så roligt ut så jag lära bara knäppa lite kort :b

image182 image184

en fin dag

som sagt så var det dm idag då. Allt gick skit bra och jag tyckte de gick skit bra för mig, hela matchen var grym. Tills jag fick sitta och vi förlorade! haha, ne va roligt det lät men så var det och vi förlorade mot gävle 'godis' med 5-3 om jag minns rätt. Blir sjukt irri på vissa saker och vissa  personer som inte kan tänka rätt eller ens när dom pratar. Var vuxen och spela inte som en dum fjortis som nyss blitt av med oskulden. usch sånt där tycker inte jag om.

Fast jag insåg nog idag hur mycket jag tycker om min syster, stöttar mig hela tiden. På matcherna och allt vardagligen. Sjukt bra! älskar dig ♥

så imorgon så 09:30 ska jag till sandviken för jag ska 'söka sommar jobb' hih, åker dit med mami så får vi se, kommer säkert inte få det men kan ju alltid hoppas! Sen så åker jag väl hem och ser så att bror inte fått larm haha, sen vid 12 tiden så ska jag till valbo eller gävle med stormannen , haha det ska bli kul att shoppa lite :D sen 20:30 så är det ju träning i hoforshallen och det ska bli kul för att det kommer lite mer nytt folk då. Hoppas att dom kommer att känna sig välkommen bara :)

Hittade även på mitt älskade armband idag, eller det är igentligen idas men jag har typ 'fått' det enligt mig, nerå men det är sjukt snyggt och jag älskar det :) + att stimp min sötnos frågade om jag skulle shoppa nå och det gör jag väl för ofta men jag ska ju det imorgon, så hon undra om jag skulle med på fredag in till valbo och det är väl klart att jag följer med. Fast det tråkiga är väl att vi ska åka buss men då har man alltid mycket att prata om, precis som jag alltid har, haha :D

älskar hennes kläder!

image181

26 mars

onsdag den 26 mars 2008 är det idag. Kom nyss hem har vart och handlat och fixat lite med mamma. Var även hos frissan och beställde tid för jag ska färga håret + slingor ;) Fick tid nån gång i april om jag minns rätt, sjukt långt men det är nog värt det får jag hoppas :D Var även och köpte en sjukt snygg t-shirt som jag ska ha imon när jag shoppar haha , vet låter sjukt men så är det! Igår hade jag så himla tråkigt när vi fixade bloggen så jag bestämde mig för att måla mina naglar röda, precis som jag alltid hade förut. Snyggt är det grymt snyggt, finns ju en stjärna som har så höhö ^^, Men då kom jag på i morse att jag ska klippa av mina älskade naglar, har inte haft dom så där lagomt lång på år och dar, har dom lång för det är bra snyggt och fint :) Så dom ska av, hemskt men det är så det är haha :D

Va även ner och lämna lite dricka och god saker till bror för han är på det där 'påsklanet' som är på folkan. Förstår inte vad som är så kul, även några andra kisar där, roligt men nej sitta där och spela och lukta svett, nej tack :b

det är ju dm för min del sm jag sa, men vart säger jag inte jo då men det är i gävle, ska väl bli si så där kul kanske. Eller jag får se sen hur det blir men det där kul, hoppas iaf att vi vinner då :D

vad har jag gjort igentligen?


fin blogg :)

Som ni ser så har jag gjort om min älskade blogg, eller som sagt världens snällaste mårten har hjälpt mig med det :)  bara för att jag är så värdelös på det så hjälper lilla mårten mig med de. Det tog jätte lång tid men nu äntligen är vi klar. Klockan är 02:14 nu och den är grymt snygg med nicole richie och allt :D Riktigt riktigt nöjd blev jag. så TACK TACK TACK snälla mårten :)

fast trött är jag också, så jag ska nog sova efter att jag har skrivit klart det här. Men jag tränade ju idag och jag trodde inte alls att det skulle gå bra eller ens kännas bra. Men konstigt nog gick det så sjukt bra, super nöjd med träningen. Var typ bara nytt folk där som skulle testa och det var så kul då. Även att jag blev uttagen till dm, vet inte om de va så poppis hos mig men så blev det iaf. Har inte så mycket att säga till om verkar det som. Men dom sa ju att alla kommer inte att få spela och de kommer väl vara lilla jag som sitter där på bänken och är tvärförbannad och besviken upp till 100%. lovar att det kommer bli så, isåfall kommer jag ju bli sjukt besviken och orka de.

+ en söt bild på nicole richie, älskar hennes skor hon har på denna bild! =)

Men nu ska jag sova iaf, god natt era sötnosar :)
puss / alexia

image178

25 mars

min morgon har vart ja väldigt datorig, haha. Jag har ju beställt kläder och jag har hittat ett par grymt snygga short som jag ska köpa nu när jag åker in till valbo/gävle på torsdag.

Idag ska jag iaf träna har jag bestämt mig, det ska bli skönt :)
blir nog en solning också om jag hinner med de.

Det är goosip girl idag, inget jag ska missa precis. Det är ju lätt dagens höjd punkt lär jag säga. Om jag har tur så följer stina med mig in till gävle, kolla lite på stan sen förmodligen kolla på lite dm. Men vi får se hur jag gör imorgon, ska även till frissan och beställa tid.

my new clothes

    

de här ska bli mitt :)

  

kan inte bestämma mig vilken färg jag ska ha, svart eller grå jacka. Det får vi se då jag köper den.
Man kan tro att jag är galen i svart, men vet inte det bara blev så att jag mest beställt det. Det är en grymt snygg färg och man kan ha det till allt.

Allt kommer från H&M, men shortsen jag ska köpa kommer från gina tricot.

Min outfit idag har bara vart shorts, linne och en stor mys tröja.
Ska träna senare så då blir det väl det ballaste ever!;D haha
men nu ska jag kolla på nanny, finns det någon skönare!

sen ska jag kolla på top model + spagetti och köttfärsås som ida calibra och parren har gjort, sen blir det väl mot hoforshallen så blir det lite innebandy skulle jag kunna tro. eller vi får se hur jag gör :)

24 mars

 
image156

jag hade skrivit hela min dag, men då tröck ju så klart smarta alexia på någon konstig knapp så exakt hela skiten försvann. Så jag orkar inte skriva ner exakt allt igen, ni får helt enkelt tänka er vad jag har gjort idag, eller kan ju skriva lite vad jag gjort. Vart ute och gått med min söta mamma, sen var jag med stina på gymmet sen har jag spelat uno med ida och stina hela kvällen. Haha uno spelade jag och ja några utav flickorna alltid med min morfar när vi va mindre, det var tider det flickor :)

Undra vad som kommer att hända imorgon då, min mor ska jobba så vi kan inte fortsätta med att sy in mina jeans som vi började med idag :b så jag får väl göra det själv då. kommer nog bli kanon bra det, har tänkt och tänkt om jag ska kanske träna innebandy imorgon. Saknar det så otroligt mycket, förstå känslan att bara hålla i sin älskade klubba och skjuta ett skott och springa runt med toffsen på huve. Kan bvara tänka mig tanken och jag vill göra det nu.så himla mycker saknar jag det. Men vi får se hur jag ska göra imorgon, det ser vi då ;)

Kom även på att min söta mamma gav mig massage på magen idag, det var grymt skönt lär jag säga. lukas då han är väl endå sötast som jag kanske säger exakt varje dag men det är han verkligen värd den sötnosen!

idag när jag kom och tänka på att min mor skulle utomlans nästa vecka så var jag helt säker på att det var nu på fredag, men neru så var det inte. Var nog bara så som lilla alexia ville att det skulle vara men så klart skulle dom åka på söndag. tråk ja det tycker jag verkligen haha , nej men jag kommer nog sakna min mamma, JÄTTE MYCKET!:) ♥

ska nog inte sova men ska iaf kolla på andra avenyn iaf.
Det här tog jag av någon boy från bilddagboken :)

ANTAL

Som du kysst: 'för många' HAHA
Syskon: 4, bästa
Piercing: 2
Tatueringar: 2

FRAMTIDEN

Namn på barn: tro det eller ej men nicole, simon, ebba, linnea, emil
Vill bli när du blir gammal: känd, rik och allt man njuter av
Drömjobbet: min egna klädaffär ;)

FAVORIT

Mat: finns inte så mycket gott
Sport: innebandy?
Djur: hund och katt
Glass: choklad, vanilj, daim och nå persika
Låt : finns för många bra!
Nummer: 11
Tuggummi: jordgubb
Helgdag: fredag
Årstid: SOMMAR!
Tandkräms-smak: mint
Radiostation: the voice

HAR DU

Någonsin varit kär: oja
Blivit dissad: usch ja
Rymt hemifrån: haha nej
Föreställt dig ditt ragg naken: haha , många gånger ;)
Sovit utomhus: yes
Gråtit i skolan: ja :(
Spytt i skolan: inte va jag kommer ihåg
Velat bli modell: skulle väl aldrig vara fel!
Gjort något dumt som du skrattar åt idag: haha , ja för mycket ;D
Sett en död människa: bara på film
Ätit Sushi: usch nej
Retats: hih många gånger ;)

THIS OR THAT

Cider/Öl: cider
Pepsi/Cola: helst inget men om man måste välja så cola
Donken/Burger King: donken
Kärlek/Sex: måste väl välja båda då :D
Choklad/Vanilj: choklad!
Jordgubb/Blåbär: jordgubbar
Kött/Veg: kött
Tv/Film: tv
Gitarr/Trummor: gitarr
Adidas/Nike: adidas
Kinesiskt/Mexikanskt: kinesiskt
Kakor/Paj: kakor
ZTV/The voice: the voice
Blind/Döv: döv


KAN DU

Gå ner i splitt: nej men jag vill kunna
Skriva med höger och vänster: med penna så höger
Vissla: nu kan jag :D
Blåsa en bubbla: det är svårt när man har hål i tungan
Ha dina ögon i kors: haha ja
Nudda näsan med tungan: nej :b

VEM VAR DEN SENASTE PERSONEN

Du nuddade: ida
Du pratade med: ida
Du msn: måste vart backman
Du kramade: mamma :D
Du skällde på: mamma haha

SENAST DU

Skrattade: det gör jag hela tiden
Grät: kommer jag inte ihåg
Såg en film: nu
Tugga tuggummi: kanske 2 timmar sen
Drog ett skämt: igår säkert
Sjöng en sång: idag

VAD ÄR DET

Utanför ditt fönster: ett annat hus
Lyssnar på musik: öhm, olika
Har du på dig: shorts, boxar linne och min älskade adidas tröja
Vad är det på din musmatta: har ingen

HAR DU NÅGONSIN

Ljugit om din ålder: nej
Bråkat utan anledning: haha ja
kysst någon du inte velat kysst: mm
sagt att du tycker om maten fast den smakar skit: haha jojo
sagt att en person vart söt fast du inte menat de: säkert

HAR DU UNDER SENASTE MÅNADEN

Druckit alkohol: ja
Rökt: nej
Shoppat: för mycket :D
Skejtat: nej
Bakat: nej
Solat: klart!

påsk middag med min söta familj!

min dag har var rätt lång. Började med att gå ut och gå, det var grymt mycket sol och bilar. Skönt var det, kom hem så var det bara att städa mitt rum eftersom att jag bara slänge ut nästan alla mina kläder på min säng igår, haha jag har alltid svårt att bestämma mig vad jag ska ha på mig. Iaf så slängde jag bara ner allt på golvet, för jag var grymt trött som jag kanske sa :)  Var bara att fixa sig sen skulle ju alla komma på påsk middag. Det var mysigt och gott, fast alla är ju galna som vanligt i min släkt. Dom ville ju så klart se min klänning och varje gång jag kollar på den så blir jag grymt glad, för den är så snygg ; )

alla på middagen var iaf, jag, mamma, ida, paris, niklas, jocke, erik, emma, olle, katta, storniklas 'grisen', mormor, morfar, tommy och sötnosen lukas :)

Lite kort från dagen, när dom är suddiga och ja dåliga då är det min mamma som knäppt dom, annars om när dom är så där normalt bra så är det väl någon annan som vart i farten med kameran :b

image143

jag är aldrig med när dom knäpper + att jag inte vill vara med + att det blev rätt konstigt ljus haha :D

image144


paris gör sina saker han ;)


image145

mamma lagar mat, blev nå fel med ljuset

image146

erik och lukas busar som vanligt ;)

image147

niklas visar roliga saker, mamma blir sur på mig
bara för att jag inte vill vara med på korten som hon så klart ska skicka till dallas haha :D

image150

niklas pratar på och ser rolig ut ;D

image148

bästa morfar och morbror tommy =)

image149

sötlukas :D

image151

och sist men inte minst bästa syster ida =) ♥

+ min outfit idag!

image152 image154

GLAD PÅSK!

hård natt, näe skit trött igår somnade nästan driekt när jag kom hem :b Kallt var det ute igår, säkert ah jag vet inte men grymt kallt iaf. Ska snart ute och gå hade jag tänkt, grymt skönt ;)

Mamma har lagat påskmiddag ända sen hon kom hem, för idag kommer det tydligen jätte mycket folk hem hit :) Mysigt, skulle väl kunna tippa på hela familjen + mormor och morfar + idas boy boy paris :D oj vi får inte glömma att lilla lukas kommer också! ♥

Jag som skulle gå till hoforshallen hade jag bestämt, men då var ju inte det öppet så det får bli solning en annan dag. Söndag idag även, helgen gick ganska segt. Nästa helg åker mami och olli till spaninen om jag minns rätt, skönt då blir jag och ida ensam hemma. Ska bli wonderful! haha , snäll jag är med det ska det ;)

ΜΑΥΒΕ, ΡΑRΤΕΕΥ!!!

image140

22 mars

THE HILLS MARATHON 12:00 - 18:00
Fattar ni, det är ju grymt bra! ska även kolla på 2 ans marathon på MTV.SE sen.

image136

wow, vad jag har gått idag. Skooent var det grymt skönt, ränsa tankarna lite.
fick mycket att tänka på medans man pratade, hehe. Träffade även på min söta bror, alltid lika go och glad! + att jag rinde min far och pratade lite, gick kanon bra och tack pappa tack tack tack! Det kommer bli gryyymt snyggt! ;) Längtar yao de gör jag! 

Vi är inte ens lik varandra :b

image137  image139

en trött alexia!

kom nyss hem, trött och sliten jao! kollat på världens läskigaste skräckfilm JA! kommer aldrig mer se den har jag bestämt, för den var sjukt jävla äcklig! HAHA!

Läste en kommentar, jo tack! men orka lägga ner energi på att skriva saker i min blogg bara för att jag tycker en person ser bra ut. Bara för att jag tycker hennes kropp ser grymt okej ut, så vafan stör det dig för? Bryr du dig verkligen så himla mycket om mig, va gulligt tycker jag! Men snälla, lägg din kommentar om du ska skriva den i min blogg, så kan du gärna skriva den om något annat eller något som inte trycker ner en eller vafan du ska göra. Alla har olika åsikter, hur skulle annars denna lilla värld funka!?  

men iaf, så fick jag upp min dator idag. Haha men ljudet vill ju inte funka, så det är lite lite trist att sitta vid sin dator utan ljud, haha men sånt får man ta ;) så här fanns alla mina gamla bilder, hihi dom var riktigt roliga att kolla på ; )

sjukt söt klänning , på H&M för bara 99 kr :b om jag minns rätt!
haha + jag från modevisningen

image130   image133

21 mars

kom nyss hem från jenny, trött och sliten men bestämt mig endå att jag ska packa upp min dator ;) får hoppas att den är bra på nytt nu. Igår åkte jag nr till bebis, skulle ut och strosa men det blev inge med de, båda var för slö så vi gjorde oss en varsin toast och sen kolla vi på tv. Sen somnade vi på soffan, kan ju säga att det är inge skönt. Att vakna kl 4 på morgonen varje gång man sover där nästan, haha så obevämt ;D 

Så vad ska man hitta på idag då, jag vet faktiskt inte vad jag ska göra. Shoppa skulle aldrig vara fel lär jag säga :D

Tycker det är många som börjar klaga på att jag tycker nicole richie är fin. Man måste ju få ha sina egna åsikter, eller? jaja, jag tycker som jag vill så sköt ert sötnosar :D

igår så beställde jag en massa kläder, det gillar jag ;)

image127

en 'anonym' som inte gillar min blogg!

haha, wow!  det är visst nån 'anonym' som inte gillar min blogg. Tycker du inte om min blogg och vad jag skriver och dom bilderna jag lägger ut, vafan sluta läs den då! Varför orka bry sig att läsa en annans blogg om man stör sig så mycket, nå fel att jag kanske tycker att nicole richie ser bra ut? Stör det det dig?  Du ser säkert ut som stryk det är därför du klagar så jävla mycket! Du borde nog skaffa dig ett eget liv eller kanske ett namn att börja med och kanske skaffa en blogg och skriva om ditt egna lilla liv, istället att läsa och kommentera andra!

puss på rumpan :)

20 mars

en evig väntan på min mor, vi ska ut och gå med lukas. Sista blev det 5 km å får väl hoppas mer nu då, det är grymt skönt att gå ut, röra på fläskt och prata massa skit med sin älskade mor :)  det tycker jag riktigt mycket om.

Inte gjort så mycket idag faktiskt, fast jag har vart uppe sen 08:30 något sånt, fick jag ett sms utav, ja ;) har kollat på en grymt bra film med niklas, något om att världen fylldes med vatten, asså dom bodde så och ja den var br. Kommer inte ihåg riktigt vad det heter men bra var den. Lukas är även här, han ska alltid busa och ha sig, hittar alltid nya ställen och nya sätt att förstöra för något, haha så söt!  även att han skulle ge mig värsta blöta pussen, han öppnar munnen och tar ut tungan så tar han tag i mitt ansikte och drar sig mot mig, haha det är som att man får en hel dusch nästan. haha så söt min lilla lukas :) ♥

men vad jag ska hitta på idag vet jag inte ritkigt, vet att jag var grymt trött igår iaf. Jenny ringer och ringer mig på morgonen, saknar min lilla tös jätte mkt!

Har kollat på mkt mkt kläder nu som jag funderat på att köpa, eller jag vet att jag ska köpa det. Men varje gång jag går in igen så hittar jag något nytt, haha hitta iaf en grymt snygg jacka från H&M som jag vill ha. Kommer nog bli min när jag bara har kommit hem och fått mammsen att sätta sig ner ett tag, haha =)

nu kom min söta mamma hem, så nu ska jag ut och gå med henne :)
skriver nog mer sen, pusss

image126

D'OH!

blä vad jag hatar det här, när ska allt bli bra igentligen?  Sjukhus äckel igår natt om man får kalla det så. Trött är jag också, men som tur är så kollar jag på the hills men som tog slut nu , gud va dåligt!

Nu har jag iaf påsklov och det är ju grymt skönt, ska bara njuta och leva livet, ah om de går nu haha ;)
Var ju också igår in till gävle med mattias, hämtade klänningen så klart var den förstor. Tänk att mamma alltid ska ha rätt, men tog hem den endå för vi ska testa och göra en sak. Skönt nog så tyckte mattias om den och det var skönt :) 

Mattias; min bil, min egna bil som jag har köpt!
Alexia; haha du är knäpp ;)

+ att jag har verkligen tråkigt nu, vad ska jag göra nu då? Ingen hemma , bara jag och olle då men det gjorde ju inte precis saken så mycket bättre. Haha, jag bara klagar just nu, men de e sköönt ;)

anorexia blogg? vadå störd!?

hemma kväll idag alltså?:b

image125


image124
image123

Skolan

sitter i skolan nu, tråkigt nog hade jag en bokredovisning nyss. Ja det gick ju faktiskt ganska bra, ganska nervös haha :) men nu är allt klart och jag kom på något jag glömde säga, men som hon sa inget vet vad jag skulle säga.

Nu ska jag ha näthandel a sen är det lunch och sen näthandel a igen sen info layout om jag kommer ihåg rätt. Sen efter det så ska jag och mattias till gävle som jag kanske sa tidigare. Ska hämta min klänning, ganska nervöa JA! Tänk om jag inte kan ha klänningen, tänk om den är för stor eller förmodligen för liten. Eller förmodligen vet jag inte men haha, ja vi får se hur det blir.

Tog precis ut bilder som jag ska ta med till lottas klipperia och visa hur jag nog vill ha på balen, eller vi får se hur jag gör.

Igår så fick min mamma nå ryck och vi gick 5 km, sen gick och solade på hoforshallen. Det var riktigt skönt, när jag kom ut sa mamma, usch jag höll på att flyta bort, vilken tur att jag inte tog 20 minuter. Haha, min mamma är så söt :)

usch nu kommer min lärare

17 mars

Lite snygga frisyrer då! :)
skulle vara snyggt till balen!

image120  image121

du väljer själv!

image116

denna blogg kommer typ bara handla om saker som jag tycker är skit
och mycket annat så barn under 7 år, detta är inget för er! höhö

Vi kan ju börja med innebandyn, hm finns det verkligen någon att säga om det? Jo, vi vann serien i jun, jippi! Men när jag tänker efter som jag gjorde idag på min innebandy 'karriär' om man säger så. Så har den inte alls vart som den var förut. Förut älskade jag att gå till träningarna, slutade 2 om dagarna och träningen börja 4, man tog med sig fika så satt jag och några till på hoforshallen och bara vänta och vänta tills alla flickor och niklas skulle komma. Så är det knappast nu, inget är sig lik! Vart tog allt vägen, vet inte hur jag ska göra med det här, men det väntar och ser hur det blir till nästa år!  Intresset kanske inte är på top nå mer, lika så som det var då. saknar min bror!

Skolan då, allt går toppen. Jag går med världens bästa flickor. Stina och maya, ni är underbara! Även på rasterna får man tillbringa den med bebis om man har tur och det är aldrig fel det heller. Vi har bad imorgon och det var ju inte så speciellt positivt för min del tyckte jag. För där har jag mycket att klaga på, och det tänker jag göra nu också haha.  Föst skulle varken maya eller stina bada, så då var det bara jag? Sen fick jag ett sms att maysan och hon sa att hon ska med och bada endå. Visst vem tycker om sin kropp? Inte jag iaf, det :gör väl ingen men jag ska ha mitt satans betyg i idrott och så är det bara. Så imorgon är det bad, livrädda usch det tycker inte jag om. läskigt ju + att man luktar bara massa klår och skit sen haha :b

Vi kan väl ta kärleken när vi endå håller på, finns det verkligen någon skulle jag vilja säga? Precis som jag sa, jag blir alltid kär i fel kille, jag blir alltid kär playern. Så är det nog för dom flesta, ett tips. Don't do it! Eller om man tänker efter, jag har inte 'fallit' om man säger så, för fel kille jämt. you know!;)

jenny då, min lilla bebis. Vad har du gjort, du får komma hem därifrån nu. Saknar dig och är så orolig, vill prata med dig och äta daimchoklad. Ska få en stooor kram och mycket gott gott när allt är bra! som vi alltid säger, love u!

även att jag har prov i småföretagande imorgon och jag har inte ens pluggat :( har inte haft ork eller tid. Hatar det där ämnet det är ju därför man skjuter upp det exakt hela tiden, får nog sitta uppe hela natten och plugga plugga på den där skiten då, Men kommer säker sluta med att jag kollar på tv eller kollar på andra avenyn som som är tänkt då. Sen somnar jag väl säkert och jag har säkert inte ens tagit fram boken.

Usch vilken hemsk blogg det här blev, så nu ska jag skriva lite roliga saker iaf.
På torsdag får vi påsklov och det ska bli så himla skönt tycker jag, för jag har inte festat eller något på så himla länge. Det är så att jag verkligen lägtar efter det och jag vill shoppa shoppa också precis som jag ska göra hela påsklovet, bara leva livet och ja :)

även igår att jag hittade en rolig text som jag sa, eller det är någon sånt där 'test' eller vad man ska kalla det, så nu hade jag tänk att jag ska lägga in det så får ni läsa :D  Fast jag tyckte inte alls att det stämde men jag tog det av någon kis på bilddagboken, så måste väl följa 'hennes regler' haha :D men jag tycker faktiskt att ni borde ja kopiera det och testa det ni också, för det är kul att se.

Hur bortskämd är du egentligen?

Du har:
[+] björn borg
[ ] JL
[+] cheap monday
[ ] frank q dandy
[+] dator på rummet
[ ] telefon på rummet
[+] en kamera
[+] en videokamera
[+] din familj har en bil
[ ] din familj har fler än ett hus
[+] mobil
[+] månads- /vecko-peng
[+] får pengar när du behöver det
totalt: 9

Du använder dagligen:
[+] dyr parfym
[+] märkeskläder
[+] märkes skor
[+] dyrt smink
[+] platt- /locktång
[ ] dina syskons kläder
[ ] dina ärvade kläder från någon i släkten
[+] internet
toltat: 9

Dina föräldrar betalar:
[+] bussresa
[+] fika på stan
[+] dina kläder
[+] ditt smink
[+] din platt- / locktång
[+] internet kostnaden
[+] din cykel
[+] accesoarer
[+] pengar till mobilen
[+] rengöring till kropp
toltat: 10

Du har fler än:
[+] 10par skor
[+] 2par tjocktröjor
[+] 5par jeans
[+] 3par olika mascaror
[+] 10par kompisar
[+] Så många t-shirtar att du aldrig behöver gå i smutsig sådan
[+] 300kr
[+] 10par filmer
[ ] Du har haft fler än 5 mobiler
[+] 35st i din släkt
[ ] du har mindre än 5 som har dött i din släkt
totalt: 9

Du säger ofta:
[ ] whatever
[+] oh my god!
[ ] damp
[ ] cutie
[+] sweetie
[+] nehe
[+] säkert
toltat: 4

TOTALT: 41

1-22 = ghettokid
23-29 = normal
30-37 = bortskämd unge
38-49 = överklass-snobb









hockey alexia

vilken morgon :b   vakna av att pappa kom och plinga på här hemma och prata å stojja haha ; D  sen fråga ida och paris om jag ville med ut och åka skridskor så skulle vi spela hockey, klart man var på ;)  trodde jag inte skulle kunna , men de kunde jag visst haha , det var kul bara att på vissa ställen sög isen verkligen :b  

haha, även att paris ramla in den jäkeln, såg han min å ögonen var stor som ett fån. HAHAH,  jag baa skratta och skratta , ja de var ett roligt ögonblick HAHA!

Ska även spela match idag, inte tränat på år och dar men ah :D mot storvik kl 18:00 skullle jag kunna tro ^^
får se hur de går .

Så mysigt att träffa emelie igår, var och köpte godis och det ända vi gör är att bara prata minnen. det är det ända vi pratar om när vi är, vi kolla på melodiestivalen också hehe :D

usch, jag vill ha parteeeey ;D
jag har inte nå bilder på denna dator , trååkigt

image115

lördag!

image113 image114


vad ska jag hitta på idag då?
jag vill till valbo, men endå inte haha :)

tog nån rolig sak från danne :b

DIG:
1. Hur lång är du? - för lång, 1,58 ;)
2. Vad vill du bli när bli stor? - känd kanske och miljonär
3. Vad pluggar du? - handelsprogrammet
4. Har du långt hår? - så där
5. Vilken hårfärg har du? - brunt så klart!
6. Sminkar du dig? - varje dag
7. Har du haft sex senaste månaden? - ska du inte bry dig om ;)
8. Vad har du för färg på dina underkläder just nu ? - snyggaste färgen ever, rosa ^^,

FAMILJEN:

1. Bor dina föräldrar ihop? - nepp ;s
2. Vem är bäst mamma eller pappa? - min mamma men min pappa också :D
3. Hur många syskon har du ? - oj, 4
4. Vad är det senaste du sa till din mamma? - okej, hejdå
5. Vilken mat lagade din pappa senast? - jag har inte ätit hos min pappa på år och dar så det var väl säkert, tåg och lycka som han kallar de, haha
6. Hur många ställen har du bott på? - ganska många tror jag
7. Vem i din familj stör du dig mest på? - de säger ja inte
8. vilken familjemedlem är snällast? - NIKLAS!
9. När hittade du senast på nått med ditt syskon? - öhm, åt mat med niklas och sen kolla på matchen med han igår
10. Hur gammal är din mamma? - för gammal ;D

KOMPISAR:

1. När var du senast med någon kompis? - igår
2. Vem sov du hos senast av dina kompisar? - BEBIS!
3. Har du kysst någon kompis? - klart :b
4. Har du varit tillsammans med någon du nu är kompis med ? - ja självklart :)
5. Vem har du varit kompis med längst? - alla flickorna
6. Vem känner dig bäst? - måste vara jenny
7. Längsta tiden du har vart osams med någon kompis? - nån vecka bara
8. Skulle du säga till en kompis om du hatade hans/hennes tröja om du gjorde det? - nej gud nej.
9. Känner du dig tvingad till att umgås med vissa kompisar? - NEPP!

KLÄDER:

1. Vad har du på dig idag? - jag vakna nyss, så ett par mjukisar
2. Har du bytt om idag? - nej
3. Favorit tröja? - alla mina kläder är favoriter
4. Sexigaste klädesplagget på andra könet? - man måste ha rätta stilen för att vara sexig!
5. Har du gett bort kläder någon gång ? - oja
6. Har du ångrat ett klädköp någon gång ? - alldeles för många :b
7. Har du handlat kläder genom Internet? - gör det hela tiden
8. Fulaste plagget på andra könet kan ha? - tjej trosor
9. Vad använder du för skor ? - olika

VÅGAR DU:

1. Skrika åt dina föräldrar? -  ja
2. Klä dig annorlunda ? - det vågar väl alla
3. Vara dig själv? - det är jag alltid!
4. Visa dig i bikini/badbyxor? - usch, ja på sommaren måste man väl
5. Pierca dig ? - har hål i tungan, ah och i öronen då
6. Ge dig på utmaningar? - det tror jag nog
7. Ha sex på offentlig plats? - spänning, ja
8. äte småkryp? - ne, usch!

RANDOM:

1. Vet du vem FATO ÄR ? - aldrig hört de, haha
2. när tuggade du tuggummi senast? - igår :D
3. när var du senast på semester? - förra året i maj tror jag
4. Vilken färg har du på din tandborste? - jag har två, röd/gör/vit/rosa med blommor på
5. Är ditt hår tråkigt? - hoppas jag inte
6. Vad har du för påslakan just nu? - lila
7. När såg någen dig naken senast? - i torsdags när jag skulle byta om på modevisningen så där fort haha
8. Hur ofta duschar du? - för ofta!
9. Gillar du bubbel roller ? - kanske
10. När ska du lägga dig ? - inte än iaf :D

ja jag tycker ni borde göra samma sak och skriva in det på eran blogg också :)
Jo, mattias ringde nu och vi ska förmodligen in till gävle på tisdag och hämta min klänning och nog fixa hans kläder också, skoj skoj ska det bli =)

näe!

skönt att vara hemma (:
det vart inte nå pizza som tur va , för det blev en filé oskar :D fast var inte så gott som det var förut, surt.
Åkte senare ner till hoforshallen för att kolla på mitt lags sista hemma match, så himla mycket folk alla är så glada och superfulla haha helt sjukt :b  min pappa var där, alltid lika glad och erik och emma, så kul attt dom är så glad för min skull för det där. Och massa som kom fram och sa att jag var så fin på modevisningen, åh man blir så glad :D alla är så söta! TACK!  alla var verkligen skit fina, inte skit som skit men guld fina då :D

Iaf, så fortsatte jag och stina när matchen var slut, vi gick till statoil och handla korv, mumms ; D
sen for vi hem till bobby och patrik sen hem till tony. det var ju inte precis så speciellt roligt tyckte jag då, NOT!
det sög helt enkelt, eller alltid kul att vara med min söt stina :D

så nu ligger jag i min säg med flisa och jag är törstig och jag är inte så trött kanske lite men inte för att sova.

de är heeftigt!

image112

modevisning

jag säger bara WOW!  kom nyss hem från gävle, har vart och demostrerat för adel. orkar inte ens skriva om det för attt det är så synd om honpm :/

Igår var det ju modevisning, shieet va roligt och nervös jag var, haha det var grymt kul och mycket folk. HAha, länge sen man gjorde något sånt här kul, alla tyckte det var kul och alla bara frågade vart mina klänningar kom ifrån ;)

Jag har lite kort men det kommer att komma mer sen så ni får se lite nu iaf :)  världens nyhet fick jag veta också , är super glad jag kunde verkligen inte sova igår för jag var så till mig, yeah paris you and me HAHA :D

men nu är niklas och lukas här, och vi ska käka pizza som inte är så gott ;/  men jagb lovade, sen kommer stina å vi ska ner till hoforshallen och kolla på damernas sista hemma match yeah ; D

EMELIE och mamma , var sötast igår på modevisningen, när jag och paris kom ut först så bara grina dom, så söta :D älskar er så himla mycket ♥

dom här korten är skit mörka skit dåligt kommer mer som är från affären när vi testa också, sen kommer det att komma mer från linas kamera och andras också :D

det finns mkt mer kort men orkar inte lägga in ;D


           
image109 image111

MODEVISNING!

vi for till falun idag, åkte till grindefjäll. Satan vad trevlig hon var som hjälpte oss med klänningarna. Alla fick två st var, tänker inte säga va jag fick men när ja tog på mig ena klänningen så fick jag typ en sån här kommentar  'alexia, du ser ut som en grekisk kvinna' haha, något sånt. Tack :b    ne men det var kul, alla som går för grindefjäll imorgon är , jag, maya, cicci, paris och marcus :) det är ju mycket mycket mer folk, men det är för andra företag.

Alla som inte vet vad jag pratar om så ska vi ha en bal och student mässa i morgon, 18:00-21:00 det är som öppet hus skulle jag kunna tro, vi ska visa upp bal klänningar + frack  och annat skoj + kläder tills man tar studenten. Det kommer att bli toppen, exakt alla är välkomna och det är gratis :)  

Är så himla nervös nu,  tänk om jag snubblar, min klänning är så tajt så jag kommer säkert de. usch, tänk i en liten trappa jag ska gå, hur ska det funka :b haha, ja vi får se imorgon hur det slutar för mig ;)

Har kort men vill ju inte lägga ut något innan, för då vet ju alla va man ska ha på sig ;)
min papi ska komma,  wow :D
vill att bror ska komma också, alla andra kommer utom den bästa!:(  ♥

min dag kommer nog gå jäkligt segt men endå ganska fort jag vet inte än, men kommer nog vara jätte strässad känns det som ;s    ska vara hos annas 10:30 med maya, för vi ska hämta smycken och väskor som vi ska välja ut till modevisningen. Sen ska vi vara på skolan 12:30 för då börjar själva lektionen som har med allt det här och göra, så pia är ju hårförsörska så hon ska börja fixa allas hår då.

ingen mat för mig på hela dan imorgon då.

image97

nu ska jag hem till bebis och sova :D  <3333333
man måte vara stark ibland och fatta beslutet personen tar.

och EMIR, det här är inte dåligt :D


så ere

bara för att jag har skrivit ganska många bloggar idag så ska jag skriva en till bara för det. Gossip girl var idag, är helt paff för jag tycker det är så bra, ett + för de.

Det började en ny serie idag, the starter wife två avsnitt var det. Det var faktiskt bra :)
olle beställde ett nyss minnes kort till mig idag, wow och jag har sagt sim kort haha.
Beställde nya saker till min dator också som jag aldrig får tillbaks, men skulle baa vilja dissa den nu

Var meningen att jag och mattias skulle till gävle idag och hämta klänningen men blev inte så, det får bli en annan dag. Imorgon så är det skolan enda till 11:30 om jag minns rätt, för då ska vi till falun och testa klänningar till modevisningen.

Ett måste att komma till modevisningen, den är på torsdag 18:00-21:00 är för bal- och student mässa
Jag ska gå och är skit nervös, så ni måste komma haha :)

nu ska ja beställa lite kläder (:
även att stadium inte har ringt tror jag blir tokig, jag vill ha min SKOR!

ett måste!
http://www.youtube.com/watch?v=wh7-I1rW_74

TYRA

Nu ska jag kolla på top model 6

image95

wow

Hon har förändrat sig så himla mycket,
då och nu wow hon är helt perfekt nu.

image92

tänk om de endå var så ;)


11 mars

ne det säger inte mig något!
Jag hatar hatarhatar det här, det är så himla tråkigt!
+ att jag har tröttnat på innebandy, så tråk!  eller vi har dm i helgen i sandviken ska iaf vara där, ska skita i det där nu. Sattasa på annat ;) höhö, men vi kanske ses på jervallen då :)

wow, hubbabubba är riktigt gott :D

Vill du bli modell eller filmstjärna?

image91

10 mars

usch ,  tycker inte alls om det här! Något jag måste acceptera fast jag inte vill. Men gör det för din skull! :)

sitter i skolan nu blir inge falun för mig, usch av trött jag var igår när jag kom hem till bebis, somna nästan direkt. Regna när vi skulle till skolan, jag pajja frillan surt ja! Idrotten var klockren, maya and alexia is the shit ja, vollyboll HAHAHAHAHAHA! NOT!

Har även näthandel a och det är inge roligt så skippade det och skriver lite blogg, för det är ju lite lite roligare ;) usch min mage blir aldrig bra, inte ens av det här :(  väntar bara på svar nu ju,  cp doktor

Har match idag, 19:30 i hoforshallen moy aston jun, ska bli kul om vi vinner denna match så vinner vi serien haha fett! ;) Så ja kom ditt ffs

Jag ska nog hem och sova ett par timmar nu tror jag eftersom det inte blev nå falun och testa klänningar så blir det att sova och ta det lugnt :)  Även att jag fick med mig paris , det är kanon för en balla ur.

Så vill jag se ut!

image90

9 mars

ibland glömmer man bort vad man igentligen vill!

Igår var man rätt uttråkad och lite trött efter dagen med lukas, ida kom runt 10 och åt chips. Sen kom bror, oj va han pratar den där kisen, men det tycker jag om.

jusstja,  tro inte på vad en person säger om den andra nekar det som det handlar om.

Vi åkte till skoldansen och kolla, inge vidare kanske fast var mer folk än väntat.
Statoil gubben är ju endå skönast, haha

Alexia; gud va kallt det är då
Statoil gubben; ja undra på du står i ett tunt linne och ett par långkalsonger
Alexia; haha , näe men de är leggings haha
Statoil gubben; ja men jag har långkallingar, byxer och t-shirt och jag står inne och fryser, så står du så där.
Alexia; HAHA
Ida; HAHA

 ja alla skratta, haha , han är rätt snäll den där gubben men flörtar lite för mycket kanske för att vara så där gammal, han är väl säkert 50 år äldre än mig HAHA.

idag är det söndag också, ja det ska bli mys ;)
men hoppas det blir ner och kolla på dm först då, ah om ida par sig ifrån allt prat om bilen när olle är igång.

Men nu ska jag iaf fixa mig så jag kommer igång någon gång,
 ett tips ät aldrig när du har ont i magen!

so beautiful!


image88

mys kväll med lukas!

Sitter hemma hos bror nu, vart här sen kl 5 kanske. Lite segt och ganksa kul att ha lill killen :)   tycker om han, därför kan man tillbringa sin lördag att mysa med busen :)

Det har vart livat och ja full fart hela tiden, inte fått en lugn stund. Trodde det skulle bli lugnt när jag bada honom, men neru då var det full fart på han. haha så söt, men nu ligger han och sover som ett litet troll.

Emma , 'caracola' gick inte´vidare, utan kuk ola gjorde det. han är ju värdelös, fattar inte. emma är så mkt bättre än han tycker jag, skåne bög! höhöh

Svära får man göra ibland :)

Snart kommer ida, inte satt hon kunde komma lite tidigare då, nu när han somnat och jag har slitit och städat och allt jag har gjort, så nu kommer hon allt den sega saken (; haha

jag måste hem och städa sen när niklas kommit hem och ida har röst på fläsket och kommit hit någon gång, haha
nu ska jag fixa ,  jusstja, min mage den är fortfarande inge bra :(  dåligt.

wow, det här ska bli nice!

image86

8 mars

jag vet jag vet jag har blivit dålig att skriva blogg, måste ändra på det! Känns som att jag inte har tid eller lust. Igår efter skolan så åkte jag till valbo med ida, paris, karin och signe, fast signe tog bussen till gävle på träning nästan på en gång :)   Det var ritkigt rolig , vi åt på ikea och myste. Köpte en cardigan och ett par örhängen, har ju handlat upp allt, höhö och denna månad har väl bara börjat. Sånt som händer, bra att min mamma är bäst då!

Sov iaf hos bebis, hon fick nå ryck inatt att hon skulle städa sitt rum, kom i säng 03:45 rätt trött på morgonen men just då var jag inge trött. Skulle upp och sola 08:45 klockan ringde, jenny fråga ska vi verkligen sola nu? Hon fick bara ett nej, så somna vi om. Vart inte så mkt sömn för oss för jenny skulle spela match, den börjar nog snart. Lycka till gumman!

Så nu är jag helt ensam hemma :(  eller nova, harry och flisa är här men vad gör det, dom kan ju inte precis prata.
Städat lite iaf, till min söta mamma. eller ah, inte fatt det var stökigt men ja, jag är konstig med de där ibland hihi.

Vid 5 tiden så ska iaf niklas hämta mig för då ska jag ner till han och umgås med lill killen, det ska bli mys. Eller som sagt, ska ha han från 5 till kanske 10 ikväll, hm kommer jag verkligen orka de? haha , det är det vi får se, så underhåll mig gärna! TACK!

Köpte ju en cardigan typ kan man säga fårn gina, haha jag älskade färgen så mkt så jag lära bara ha den, det var mina sista pengar på mitt konto, så nu äger jag bara 50 kr haha. Men vilken tur att jag har spn söt mamma, och att jag inte bor ensam för då hade jag nog vart rätt båst nu haha ;)
Justja jag köpte ett par söta röda örhängen också, bara små ploppar från glitter ;)

Även att inte stadium har ringt då, tror jag blir less! Vill att dom ska ringa nu så att jag kan få mina skönheter ;)

wow, 13 mars alltså nästa torsdag ska jag gå modevisning, lite nervös jag är! På måndag ska jag förmodligen in till falun och testa klänningarna, som jag sa är jag nervös. Ska även testa de samma vecka, kommer säkert inte få någon för sist 'var jag för liten' bullen att den ska vara så nu, då börjar jag ju att grina! haha
Ett måste, be there!

Vill man ha något så ska man visa det också, man ska aldrig vara för feg för att visa sina känslor. Man ska aldrig ge upp om man vill ha något, då är man bara lömsk och feg. Men om du kämpat för det och verkligen visar att det är dig man vill ha, då är man en stark älskare! En som verkligen står för hur man känner och vad man vill. Man ska aldrig tänka på vad andra tycker, tycker man om personen så ska man ta vara på det och stå för det!

Det är fint! man ska vara ärlig! :)

ska vara barnvakt åt den här sötnosen idag, hemma hos bror! =)

image84

image85



5 mars

Så där känner jag nu!

http://www.youtube.com/watch?v=5ApJFkLsxek&feature=related


HAHA, jag är knäpp!


 höhö, bloggen fortsätter!

min bebis skrev det här i sin blogg, bara för de måste jag lägga in den för jag tycker hon är så så söt!:)

Information:
Vad heter din kompis? alexia mäntylä
Hur gammal är hon? 16 jordsnurr, wej
Vad älskar hon göra på sin fritid? hon sms:ar, spelar innebandy när hon har lust och äter mat ;)
Har du någongång sovit i samma säng som hon? om vi har!
Har ni bråkat någongång? länge sen du
Har hon slagit dig? hon vågar inte!
Nämn din kompis med ETT ord? macho
Har ni varit utomlands tsm? finland? om det räknas haha
Har ni bakat en kaka tsm? hon är för dålig på de för att baka med mig
Vad är det värsta hon vet? när jag är sjuk och snarkar!
Kan du hans/hennes hela personnummer utantill? 910711
Hur länge har ni varit vänner? sen dagis, kankse 14 eller 15 år
Hur många syskon har hon? en hel drös!
Har hon sett dig gråta? vem har inte?
Har ni firat några högtider tsm? ja nyår ett antal ggr
När pratade du med henne sist? klockan ett idag
När såg du henne sist? idag
När ska du träffa henne igen? imon kan jag tänka mig om inte ikväll

Om din kompis fick välja!
Cola eller fanta - cola tror jag
Sova eller äta - äta haha ;)
Mjölk eller öl - varken eller
Vinter eller sommar - sommar
Träna eller ligga i soffan och käka chips - sistnämda,lätt
Fest eller hemmakväll - partey i think
Rosa eller svart - vet inte, rosa maybe? så var det förut iaf ;)

Utseende:
Är hon tjock? näpp
Vilken ögonfärg? rådjur
Hur lång är hon? 140? haha nedå, typ 162? kanse 
Vilken skostorlek har hon? 35  tror jag
Har hon stora muskler? HAHA, ne
Vilken hårfärg har hon? mörkbrun e hon
Vilket klädesplagg passar han/hon bäst i? ja inte en aning faktiskt
Tränar hon? ja innebandy, och fuskträningsmojäng från tv-shop med mig!

Skulle du...
Kunna tänka dig att dejta henne? nä,
Låna hennes tandborste? ja har ont i halsen!
Vinna över henne i kortspel? alltid
Kunna dela säng med Henne? aldey done
Laga mat åt henne? nä, haha bre en macka kankse ;)
Kunna ha sex med henne? hell no, not  gay!

3 mars

SUG KUK OCH DÖ I CANCER!

image79

Jag ska sola idag, och det får man av solning! höhö,
nerå men jenny knäppte kort på mig när jag bytte om för solningen :)

Det är nog bäst så här fast jag inte vill de!

mor och dotter dag!

Mor och dotter helg skulle man kunna kalla min helg (: 
I fredags så var jag i valbo med bebis och mamma. Sen blev det mys mys! och i lördags igår så var det lördag och då var man rätt seg i kroppen så bara myste sen blev det ännu mer mys mot kvällen!:)

Idag har jag vart i valbo med mamma, alltid lika kul att tillbringa sin dag i valbo med sin mamma, köpte mycket roligt =) Fast jag vill att stadium ska ringa så jag kan få mina skor jag har på beställning, dom är grymt snygga! mums!

Min mamma, hon måste ha världen smästa humor och ah , hon är lite trög ibland men endå hon är världens sötaste!

killen; 'Ja men vi fixar det här, får jag ditt mobil nr då?'
Alexia; Ja okej, så ah fick han de.
Killen; Va bra :D då ringer jag dig sen då!
Alexia; öhm, okej va bra.
Killen; Eller jag mena då ringer killen dig som vet när dina skor är här!
Alexia; haha ja va bra =)

Vadå KASS!     fick oss ett gott skratt där jag och mammsen

Ne precis det finns inget annan, du är så söt!:)

När man är och shoppar så hittar man så mycket söta kläder till lukas, han fick en jacka och ett par solbrillor, det va grymt! ;)  coolman

jag tycker så mycket om jenny!

image74

image77

image75 image76

Min mamma är så söt!

image78

nura

JO MYYYS!

finns inge och skriva, svart i mitt huvud! 
kan det bli så nu, ja tack!

1 MARS IDAG!

hm, vad ska jag skriva igentligen? JO! inte sovit så mkt i natt , jenny snarkar och jag  va väl orolig. Gick upp 08:00 av någon anledning jo jag skulle fixa mig, vi skulle till valbo blev jag, bebis och mamma. Tack mamma för alla alla alla saker! =)    bebis du e beost för du är med mig haha :b      Handla mkt mkt finat till mitt rum och ja kläder då haha :b   

Sen kom jag hem och fixa allt det blev bra,  bus lukas var här haha så go =)  'oolmannen! kolla mina nya solbrillor, haha ;)'

Mitt söta besökt åkte precis, de var mys! :)
orkar inte skriva nå mer blogg, skriver nog mer imorgon, om min spännande dag!;)
men jag ska nog sova nu snart, nu blev det iaf kallt här inne , haha!

image69

RSS 2.0