rip

2009 here gud hur det året börjae för en del familjer, först killarna som körde ihjäl sig med sin mamma bil, sen malin karlsson som ja det vet jag inte, men de var hemsk och nu den söta flickan Therese Rojo. Jag och lenny skulle köpa mjölk till hans mormor, så kommer vi in i affären och jag ser tidningen med den söta flickan på. Jag ville direkt läsa för jag såg att något hade hänt henne, något så hemskt att det är sjukt. Svartsjuka? vad är det här, heregud hon var bara 15 år, vad tänker folk med? Ja det är då inte huvudet iaf, ja visst vissa killar tänker med snabeln där nere men att ens göra något så här hemskt. Jag kan inte ens tänka mig tanken, hon verkar vara en riktigt söt och fin människa, inte för att jag kände henne men såg nyss en video med henne och jag kände hur mina ögon börja vattna.



sweet


erkänn att jag är riktigt bra på att få till mina bilder, en varm dag i en tråkig buss, då är kameran ett stort plus kan jag ju säga. Men iaf så ska jag snart till valbo, måste köpa en sista klänning + att jag ska prata med de där jäkla the phonehouse, för tre suger ju pung och de drar ju med min älskade mobil med på samma veva att bli dålig. Så får hoppas på det bästa och jag bara älska vädret. btw lukas hälsat och lennart med :D

rip


shiieet, jacke har dött :O ehm, inte fatt jag brydde mig så mycket men alla andra bloggar ju om det så då måste ju jag också göra det. höhö, ne men asså lika bra, eller de va väl på tiden tycker jag! Eller endå inte, fatt ah om man säger så här, han så ju så mycket bättre ut innan han börja operera sig och nu åker han ju bara runt i sin rullstol och är rädd för att bli ännu mer smittad till döden. Men men de va tragiskt så R.I.P michael jackson!

sommmar!


jag och lenne solade i dag, åkte ut med båten och chilla lite i solen och sen målade vi huset. Det kommer att bli så fint, så lite färg har vi ju fått på oss iaf. Vi var så hurtiga så vi var ute och sprang också, sen cykla vi. Riktigt bra, men bara för de så blev det en kulglass med chokladsås på time. gott gott!

wow






jag städade lite i min garderob igår, jag räknade alla mina skor och sen ställde dom snyggt. Eller blev bra i den ena men den andra vete fan du. Det står skor på skor och ena högen är det 4 skor på varandra. Räknade och totalt har jag 87 par skor och det har ju ökat till skillnad från några månader sen. Men det är bara ett plus, för jag bara älskar skor!

me like!

 

det blir två i ett nu, mina kläder igår när jag, ida och lenne åkte till valbo för att shoppa lite. + att den här söta tunikan fick jag hem på posten för inte så länge sedan från H&M! Jag köpte iaf en klänning som jag förmodligen ska ha på min födelsedag, ett smalt skärp men nitar på, sjukt snyggt! och en vit tröja som jag som sagt redan har men har jag den själv, nopp? kan visa sen

yes!


wooow najs, jag hade visst besöksrekord idag, hihi

den du ;)


de senast händelserna på min facebook, är han inte söt! hihi, blev så glad när han skickade det här, det var så gulligt så att jag fick ont i mina kinder för att jag flinade så mycket. Precis så ont som jag får varje gång jag ser honom, varje gång jag hör hans röst! Ja alla har vi tur, och jag hade då riktigt tur för att det blev som det blev lenny! :)


yeeey!


en glad felxi!!
som ni ser så har jag fixat bloggen lite, jag och lenne bestämde oss för att fixa min blogg igår kväll. Båda två hade tröttnat på den tråkiga vita bloggen så nu skulle det få bli lite färger. Ingen kunna något men vi sökte på google och hittade en blogg där hon visar hur man gör om sin blogg. Det gick ju bra, eller ja det tog sin tid för oss att förstå men sen tröttna vi, men sen tog vi tag  i det och walla! visst blev den söt =)

kanon hjälp!
http://designhjalp.blogg.se

elle


jag fick ett paket idag






visst är det fint då, super sött ju! jag bara älskar att läsa ELLE tidningarna!

midsommar


vart med L hela tiden så har inte haft tid med datorn, men nu är det midsommar och ja man hade ju kunna hoppats att det blev lite finare väder än vad det är. Dom kollar på fotboll nu och jag vet inte vad, men lenne vill ju partaloss hon och bella. Fet sugen ju, så vi får se hur kvällen slutar för oss!

grattis mamma!


min älskade mamma fyller år idag, grattis på födelsedagen världen bästa! köpt en jätte söt present till henne, de är hon verkligen värd!

me like!

 

tycker den är grym ja, köpte den på H&M när jag var och shoppa med lenne för ett tag sen. Men den ligger fortfarande i kassen med prislappen på, inte fått tillfälle att använda den än.

me like!

 


min klädsel igår när vi firad maddis 18 års dag, fatta gumman 18 år och det betyder att det inte är så långt kvar tills jag fyller 18 år! Till det här så hade jag min vita kuvertväska med nitar på, snyggt som ah! Hade riktigt mysigt igår men kroppen orkar ju inte allt så jag var hemma i skaplig tid!

me like!

 

jag fick min älsklingar igår, väntat på dom länge nu och igår fick jag dom. Riktigt snygga, satt perfekt på mina små fötter men shieeat vilka klagar och gå i efter ett tag. Var precis som att man aldrig hade gått i ett par klackskor. Men ska man vara fin så får man allt tåla och pina sig lite.

me like!

 

min nya linne, sött va :) alla har det säkert, men annan färg från gina tricot men men soft linne.

me like!

 

min mamma har köpt en super söt klänning till mig från H&M, svart enkel tub klänning med en typ av rosett där uppe =) me like!

tisdag


hejdå, nu ska jag till ah =) hih

me like!

 

en vanlig söt randig tröja från gina tricot blev det igår, ni ska bara veta vad som hände i skolan. Det är helt sjukt, näe kan inte skriva det här! men visst var den tjusig :D

måndag

 

 
min nya tröja jag köp från H&M, den är ju riktigt söt! köpte den i helgen och bara älskar den, och det här blev mina kläder idag + en grå tröja och min svarta jacka. När L  <3 åkte hem så väntade jag på lenne så åkte vi in till gävle för att jag skulle köpa en present till min älskade mamma som fyller år på måndag. Köpte ett jätte sött armband med ett hjärta på och bara för att jag köper något till någon annan så måste ju fynda lite till sig själv med. Hi så köpte mig en tröja från gina tricot, en randig en och en jätte söt! Lenne köpte sig en klänning som hon tjatat om för länge och sen åkte vi till valbo och vad tror ni att lenne köper, jo hon ska köpa en kompis. En kompis till bella hårding, hennes guldfisk som hon fick av sin mamma, så jag fick välja namnet på den nya tjockisen och jag ville att den skulle heta mårten men neru så den fick heta Charlie tror jag det blev eller så blir det något annat najs ;)

måndag


har inte kunna skrivit blogg men, det var fint väder i morse men nu då, vad hände? sitter med skorna på än inte orkar tagit av mig dom, tihih, mamma har åkt till riga och jag har inte träffat henne på hela helgen, skrev sms tills jag kom hem igår så mycket saknade min älskade mamma mig.

me like!

 


fast det var igår men de duger :b nu ska jag till sandviken och sen träffa sötnos!

ett år sedan














haha så slutar man med en skön min ;)
tänk att för 1 år sedan gick jag på balen med mattias, det var kanon väder säkert 30 + och jag skojar inte! Idag var det balen 09 i Hofors och det regnade, det var inte alls lika fint och ja det sög helt enkelt. Min älskade emma var suer fin, finast var hon, åh lägger in kort sen så ska ni få se på min lilla prinsessa :D

torsdag


först tog jag sovmorgon till 09:35 precis som jag fick göra, kom till skolan var där 10 min för jag var klar med mina ämnen, kul jag hade kunna sovit nu. Men fick ju prata lite strut med stina och nu ska jag sova!


me like!




dom här bildena bjuder jag på, ingen va snygg på dom så vafan ; D kom nyss hem från gävle, yes vi fick åka bil soft! Köpte mig ett linne trån gina tricot och en t-shirt från H&M. Men jag håller i på bilden, super cool tröja, men stina tyckte att jag var lik den på bilden, haha aldrig! åhh mys!

me like!

 
2 timmar i skolan, det blev hanssons med mamma och lukas, tror du inte att lukas försvinner som vanligt, jag kollade bara bort en sek och då e han borta. Sen kommer han tbx på en lite cykel, då har han tagit en cykel på en sport affär och cykla ut med den till mig. haha så jävla go! men tanten blev inte speciellt glad, men de är hon ju aldrig. Men han är ju liten då kan man ju inte bli arg, usch hemsk människa! Nu snart ska jag och stina iaf till gävle, mys!

me like

 
jag älskar sommaren, idag är det 1 juni och det betyder att min bror erik fyller 21 år. Helt sjukt va tiden ska gå fort, men det betyder alltså att sommaren är här och jag fyller snart år. Kan det blir bättre, nono! Igår så var det en kanon dag, tok varmt och jag bara myste! Idag är det inte lika varmt men det duger lätt över 20 grader iaf. Nu ska jag åka till linda see yah

RSS 2.0