Yolanda Be Cool & DCUP - Vi nr Speak Americano


min helg

Haha, dåligt helg då. I fredags så jobbade jag från 10:30 till 19:30, sen kom denise, malin och malin och vi åkte som vanligt till ica maxi och köpte godsaker. Satt hemma hos mig och prata och skratta, för denise åkte ju till turkiet i fredags natt, sen kom min baby och sov hos mig. På lördag så börja jag jobba 12:30 till 22:30 och det var kul men jobbigt med stängning och massa folk som är på crusing. Sen var det bara hem och fixa sig så var det fest, åkte till våran lagfest var där i 30 min, svepte som en svamp och sen vart de krogen. Lite kul att jossi kom in en då ;) grymt mycket folk och så jäkla kul var det, det blev även donken och sen hem till mig och sova. Jossi sov hos mig och sen fick jag hämta S haha, på cykeln. Idag har jag vart med S och sen skulle jag hem till mamma för det är mors-dag, men buss horan har ju sluta tagit kontant så jävla dåligt va lack jag blev. Så mamma, ida och paris kom hem till mig, sista på balklänningen fixade vi nu, jag är helt kär i min klänning ooooh, kommer bli så bra! Sen åkte vi till monrose och käka och sen ica maxi för lite godis :)

acceptera läget!



Sitter i skolan, slutade för länge sen men har jobbat lite extra så att man blir klar med allt plugg. Väntar på att mamma och ida ska hämta mig, vi ska in till stan och äta och sen ska jag va med min baby ikväll. Något jag hatar när det gäller andra människor är när dom ska lägga sig i andras privat liv. När det gäller mig och mitt privatliv så ska andra bara sippa sina munnar, ni har inget med det att göra, vill ni skapa ryckten ja men gör det då. Vad tjänar du på det? Vad vill du ha ut av de? Tycker du att de är kul att såra andra människor? Jag vet vad det är, det är ren avundsjuka, varför inte bara sköta sitt så sköter jag mitt. Jag har gjort mitt beslut, och jag är kär i min christoffer. Det är inget jag skäms över, jag har valt det själv. Att säga att man är kär och säga till en person att man älskar den, är något stort. Det är inte något man bara säger, man måste mena det, man måste visa det av hela sitt hjärta att man är på väg att satsa. Men vissa människor verkar inte ha några känslor och älskar att förstöra för andra, men ingen kommer att få mig att ändra min syn på honom. Det är bara att acceptera läget!


torsdag

Ja men lite cool är du väl
Hade sovmorgon idag, var i skolan en snabbis och sen jobbade jag på ica maxi, imorgon ska jag jobba med och sen sa vi grilla, spela brännboll och ha så jävla trevligt i parken. Känns så sjukt skönt att få jobba extra, känner att jag är helt slut i kroppen men det är värt det. Imorgon börjar jag 07:30 till 17:00 :)

stockholm baby

Jag säger bara de, stockholm baby! Vi åkte till stockholm igår och det var kanon kul, först gick vi på ett museum som jag inte ens vet va de handlade om, så de stryker vi, sen blev de en jäkla shopping och gud va pengar jag gjorde av med. Sen vart det sola lite och sen bar det av till ett till museum och jag var helt slut, köpte en skit liten macka för 32 kr och maya fick plast i sin hihi. Jag hade grymt kul och jag köpte massa skoj som jag kan visa sen.

balen i sandviken

Idag är den balen i sandviken, åh alla kommer att vara så fina, hoppas verkligen att vädret blir bättre. Måste ringa och kolla med denise så allt går bra, gud va jag ska knäppa kort! Jag gick ju på balen för 2 år sedan tror jag det var nu, men vi har ju som tur är balen i juni och då är det sommar och sol.

tisdag

Jag är världens lyckligaste flicka! + att nu är vi lediga tills nästa  måndag, 2 dagar i skolan och nu ska jag äta chips och dipp med Roland och kolla på mina favorit serier som är på 5 an hela kvällen. Sen ska jag sova med världens bästa Christoffer! ♥

envirofone.se

Ni har väl sett reklamen på tvn när man kan skicka in sin gamla telefon, jag hade ju en nokia N95 och jag skickade in den, dom kollar om den är hel och sedan skickar dom ett pris. Jag fick inte fullt pris på den eftersom att de var vatten skada på den, repig, man hörde inget när man pratade i telefon och lite små skadad här och där. Skulle egentligen få 1257 kr, men nu fick jag 894,79 kr och det är jag riktigt nöjd med :) Ett tips om du vill bli av med dina gamla mobilen och få även pengar för den.

mina hundvalpar


Nova liten
























































Den beige är hundarnas pappa, douglas!




















Wille



2006  fick vi 4 så underbara hundvalpar, Harry, Kiara, Wille och nelly. Vi har kvar harry och de är jag så glad över för han är underbar, hittade massa bilder och se vilken skönhet vi har :)

lördag = lobby

Igår blev det fest, börja dagen i valbo med denise och sen åkte vi hem till hofors lämna harry och hämtade stina, grillade hemma hos denise skit gott och sen hem till mig och fixa oss och sen drog vi till cecilia och där var det fest, sen lobby. Kvällen räddades nä vi kom utanför lobby för där stod min baby och såg söt ut, så fick pussas lite med honom och sen börja festen. Hade galet kul iaf och sen åkte jag hem till baby och sov.

födelsedagsbarnet

Idag fyller världens bästa Christoffer 21 år, grattis hjärtat! :) ♥

roland

Min roland är så söt, ligger nu på min mage och kollar på mina fingrar när jag skriver, han kan nästan aldrig vara still förutom när jag skriver på datorn och när man kliar han haha, första natten gick bra, stoffis kom igår och busa med han och sen somnade roland på hans arm och sen somna vi med. Vakna flera gånger av att jag råka sparka honom, ha han ba kollar upp och såg söt ut :)

måndag

lilla roland
Första dagen i kassan och det gick rätt bra, men jäkligt svårt att komma ihåg alla frukter, bröd och deras koder + vad det är för frukt, jag är ju sämst på de. haha, ska sitta i kassan hela veckan + att de är min sista vecka på ica maxi, tråkigt. Men idag så var det en äldre gubbe som kom in på maxi och de va första timmen för mig då jag fick stå bakom och kolla, då säger han du va riktigt söt du, jag ba ehe och flinar, han ba allvarligt ska du jobba här? jag ba eh asså, hon bredvid mig ba ja de ska hon, så går han lite och har fortfarande ögonkontakt med mig, så säger han, du var de finaste jag sett, jag har blivit kär, helt otroligt vilket vackert leende. Jag ska handla på ica maxi varje dag, om du sitter i kassan och då vill jag att du ler mot mig varje gång jag kommer in. Jag visste inte va jag skulle säga, skämdes ju liksom, killen efter han ba flinade och jag var säkert helt röd i ansikte :p Åkte in med linda och denise in till valbo och käka på ikea, sen köpte jag presenter till mitt hjärta, för han fyller ju år imorgon!

roland har hitta hem

Var så trött när jag vaknade la mig 07:00 av samtal med mitt hjärta, sen åkte vi till hudiksvall och hämtade hem min lilla roland, åh världens gos boll är de ju. Fast han är rätt trött men de är ju förståeligt, nu ligger han på min mage och ser söt ut. Linda kom nyss och hälsade på och ho blev nog lika såld som mig, ska snart hem till denise vi skulle käka hemma gjord kebab så självklart ställer man upp ;) Sen ska vi hem till roland och mysa lite.

hos mamma


Min bästa vän!

Kom nyss hem till mamma, har vart hos annika och käka god mat och prata med flickorna, riktigt mysig kväll faktiskt! Orkade inte åka hem till sandviken så sover hos mamma, eftersom vi ska ju iaf till hudiksvall och hämta hem min roland imorgon, åh mamma har köpt massa saker till honom, så nu ska jag välkomna honom med mitt stora hjärta :)


lördag


Sitter hemma hos sandra nu med maya, sandra är och jobbar. Kvällen började bra hos denise men sen åkte jag hem och la mig i soffan och sova där till maya kom hem och sen sov jag där heeela natten. Fattar inte, min kropp orkar inte hålla igång, ingenting. Måste få igång min party flexi, snart är de ju studenten och allt. Ska snart ner på stan och sen hem till annika och grilla och ha det mys, imorgon hämtar jag min roland!

RSS 2.0