marmaris here i come



jag fick iaf  6 timmars sömn, eller blev det 5? Iallafall så börjar jag att bli klar nu, försöker att få igen min resväska men det ser ganska fullt ut. Magnus ligger och sover så sött och ida förnarhåret och det låter för mycket och mamma gör frukost!

Jenny ringde och fråga om jag var vaken, och berätta att vi fatiskt åker nu, haha vi kommer att ha det så himla roligt! 45 grader, jag solar åt er jag! ;)

imorgon åker vi

emma kommer! min älskling kommer att komma till mig nu, hon cyklar upp för fulla muggar så ska hon hjälpa mig att packa. Jag vet verkligen inte vad jag ska ha med mig, jag stod och kollade i garderoben medans syster kolla om hon ville låna något. Efter det så tog jag det som jag tycker är snyggast och dom prislapparna sitter kvar på, så allt ligger på golvet nu. Eller jag kan inte bestämma mig vad jag rikrigt ska ha med mig, blir säkert mycket jag köpte igår och vad ska jag ha när jag åker. Man måste ju tänka smart, och det är ju inte allt lätt, haha!



nu har jag packat klart och gjort mitt, den vägne bara 14! Så nu behöver jag inte oroa mig längre, så nu ligger jag i sängen med M som kollar på sina skit program. Pluggat har jag också gjort, men gjorde bara svenska B, så jag måste fortsätta med det andra sen när jag kommer hem, och det kommer bli slitsamt!

flickorna festar för det är josefins 17 års dag idag, och jag ligger här och ska åka om några timma bara. Gud jag längtar så mycket mycket mycket, det ska bli både kul och skönt med sol! Det sägs att det är 45 grader där nere och det låter ju inte helt fel.

Får hoppas att jag hinner att skriva imorgon bitti också innan jag åker, går nog upp klockan 04:00 för vi åker 05:45 men planet går inte förns 10:00 så det kommer att bli en evig väntan.



så ser min härliga väska ut, och imorgon så åker vi och sen ska vi se om jag kommer att använda allt jag har med. Det åter står och ser, hoppas det blir kung. för det kommer det att bli!

ett år sedan!

så jag tänkte visa en sak som var lite kul som vi märkte idag. När vi började första på gymn och det var runt den här tiden då så knäppte vi ett kort och då sa stina nu att vi skulle göra en 'repris' och det gjorde vi också.


jag och stina för 1 år sedan.


stina och jag idag!

idrott/kort!

vi hade idrott idag, och det gick ju som det gick. Vi fick välja själva vad vi skulle göra så vi skulle göra klockan med fotbollen och jag suger ju på det så jag åkte ut först och sen kom carro och jenny också, Det var stina som vann, men maya kom iallafall tvåa. Vi filmadte och knäppte kort, det blev både fula och roliga, så jag tänkte bjuda på lite kort.

Så njut!


stina och jenny


stina


maya


stina




haha, kan man bli sötare?


va liten vi ser ut, alexia och maya.


haha, ja jag säger då de.


jag kan vara tokig jag å :p


jag vet inte vad vi skrattade åt men kul var det iaf


det är alltid jag som måste ställa upp på kort


skulle försöka stå på bollen med händerna, men gick inte så bra den här gången, men kolla å min vad, Va äckligt det ser ut!


nu gick det bättre


enligt stina så var jag hulken


flickor


carro, jenny, alexia, stina och maya


stina kan hon å


fredag

min outfit idag, skolan var seg och det känns inte att jag åker imorgon. Men tjejerna bara hettsar upp mig och jag 'bara åh imorgon åker jag till himlen typ.' så min outfit nu!




min nya tröja från bikbok för 149 kr, halsbandet och ny från gina tricot för 100 kr, och cheap monday från Blå för 500 kr. Jag hade även ett par vita tygskor.

lukas kallingar!

lukas min brorson, han är å go! sover hos oss och jag älskar det, han gör dagen bättre! Min mamma har köpt ett par kalsonger åt honom, och kan ju säga att han var riktigt läcker i dom, vilken snygging.

Så jag tänkte visa min lilla modell här på loggen, han kommer att bli snygg när han blir stor. HAHA


fröken alexia!

hemma från en lång shopping dag med stina! skolan gick bra men om försent några minuter men jag var riktigt trött i morse och jag ville bara busa med lukas. Efter skolan så kom mamma och hämtade mig och stina, för vi skulle till doktorn i sandviken och det tog 1 timme, och sen lära jag och stina springa till bussen, men vi stannade för att köpa godis. Så ser vi bussen åka förbi oss när jag står och betalar, så jag får pengarna och vi springer till resecentrumet. Vi var inte ens nära att missa den, men de trodde ju så klart vi, men vi hade det trevligt i bussen för brevid stina satt en kille och sov och brevid mig satt en tant och både sov och snarkade, så det blev några kort där!

vi strosa runt och första affären så köper jag så klart något, och innan vi ens hade vart där i 1 timme så hade jag många kassar. som vanligt då! Jag hittade mycket som jag ville ha, och mycket som jag inte ens hade tänkt att jag vill ha. Så det blev ganska mycket endå + att jag ska ju visa sakerna som jag köpte igår också.

så ni kommer att få se kort från både onsdag och torsdag!



killen somnade brevid stina, snygging!



och hon med!



min outfit idag + koftan jag har på mig köpte jag igår och den kostade 198 kr på H&M!



kavaj från BIKBOK för 299 kr.



tröjan från BIKBOK för 149 kr.



inte så bra bild, men halsbandet köpte jag på gina tricot för 100 kr.





linnet från wear it för 50 kr.



t-shirt för 50 kr på JC.



t-shirt från H&M för 62,50 kr.





lång t-shirt från gina tricot för 129 kr.





blus från BIKBOK för 149 kr.



halsduk från vero moda för 149 kr.



skinjacka från cubus för 500 kr. hur bra pris som helst, jag har en brun också, line annorlunda. Men riktigt snygg, och jag funderar på att sälja den.



vi rusa in på mc donald's också! ramlösa och stina tog en chockad muffins



ser ut som jord, men såg mycket godare ut inr!

nu ska jag ta fram allt som mamma ska sy in och sen ska jag försöka att komma ihåg med min packning, jag kommer att få  fullt upp imorgon efter skolan, måste packa, fixa naglarna, sy kläder och sen kommer magnus!


onsdag

nu sitter man här igen efter en lång underbart rolig och bra dag och kollar på sex and the city, och det älskar jag! Vi kan ju ta när vi kom hem till mig så hörde man nova skälla inne och sen kom harry springandes till framsidan och vi bara men gud. så min mamma hade glömt harry ute helt själv i 2 timmar och nova inne, harry är så feg så han vågar inte ens gå längre än vad han får, så jag och mamma har glömt han ute när vi åkte till valbo och shoppade en dag.

ida körde iallafall in oss till valbo, jag hittade det jag vill ha. men jag köpte det inte, köpte bara massa annat. men jag har inte hunnit knäppa nå kort på allt en för jag åkte till magnus direkt när vi kom till sandviken och det var mys att träffa honom.

det kommer bilder på nya kläderna imorgon, för imorgon ska jag till skolan, jag börjar 09:35 och måste åka 14:00 för jag ska till doktorn. så får hoppas att emma får gå tidigare så hon kan följa med för då ska vi till gävle och shoppa lite tänkte vi, annars får det väl bara bli jagdå.

nu mina är det bara 3 dagar kvar och sen åker vi, så efter all shopping så ska jag hem och packa och sy in massa kläder så jag kan ha dom i turkiet och det kommer ju att ta sitt lilla tag imorgon.



jag står och väntar på bussen och är otålig och då skulle dom knäppa kort, men blev bara ett kort och ja var väl inte det finaste. och där får i se min outfit som inte heller blev så bra, men såg lite iallafall.



jag vet inte, men kolla mitt äpple.


valbo med emma och stina

skolan vare ja, men nu har jag slutar vilket är riktigt skönt. det har inte vart mycket att göra denna dag, bara fått höra vad man ska göra under året så ska vi börja med riktiga lektioner nästa vecka.

så nu ska jag, emma och stina åka till valbo och göra av med pengar hade vi tänkt, jag har funderat mycket på vad som skulle behövas i min garderob och jag vet exakt vad jag vill ha och vad jag ska lägga ner mina pengar på. Hopas bara att det finns i min storlek så är jag nöjd. Så mamma och lukas ska köra in oss och sen tar vi bussen hem, och det är det jobbigaste med att åka till valbo. Man måste byta buss i sandviken, men blir ingen lång bussresa för mig för jag ska stanna hos magnus, så får flickorna åka den lååånga bussresan hem själv.

men nu väntar vi bara på att mamma ska handla klart så ska jag och stina åka hem till mig och vänta på att emma ska sluta, hon slutar 14:10 så då åker vi till älskade valbo! blir förmodligen gävle på torsdag alltså imorgon och på kvällen så måste jag packa!

stina sitter brevid mig och skriver sin blogg, hon stör dig på att jag skriver och då försöker hon skriva 'lika fort', HAHA! ni kan ju kolla in på stinas välskrivna blogg och se vad hon skriver den förluren.

stinadannbeerg.blogg.se

men jag skriver nog när jag kommer hem från magnus, ha det bra nu i det kalla och fuktiga vädret!

jag lägger ut en bild sen, men glöm inte att kolla stinqas blogg också :D

alla platsar inte på bild.

jag fick massa bilder från frida sen city festen, så nu har jag väl ungefär alla bilder iallafall. Det var inte dom finaste bilderna men jag fick några fina iallafall och jag fick en bild som jag såg så himla chockad ut på och jag ser så himla liten ut på det kortet. nästan så att det var roligt att kolla på det, så jag måste ju bara lägga upp det på kära bloggen, nu har jag skrivit många inlägg men det kommer ju bara mer och mer som man vill skriva om och visa.

jag har nog mina stunder när jag blir nöjd med ett kort, som när jag inte är beredd och ja inte knäpper själv och har alkohol i kroppen + att håret är nästan lockigt för det är fuktigt ute. då blir jag absolut inte bra på kort, men alla har väl sina stunder och dagar då man gillar sig själv lite mer.






han heter faktiskt magnus!

flickor, när man pratar med en som man tycker om, så bestämmer man sig för att vi ska lägga på och höras imorgon. visst vill man inte lägga på då, för då vill man bara prata mer och mer, och då pratar man bara strunt så han inte ska lägga på. tillslut blir det precis som när man pratar med en tjejkompis, en som man bara pratar strunt med. och då blir det ju så att man bara pratar strunt hela tiden för man vill höra hans röst så mycket som möjligt, och man vill inte höra det där hejdå, puss!

jag är nog inte ensam om dom tankarna :p ihih, men nu ska jag kolla på prinsessas dagbok som går på 3 an men det är bara 1 timme kvar av filmen, men har ju sätt den så skadar inte.

det är onödigtmed hemlisar, s

första träningen

träning tog krafterna nästan, det ar kul och skönt att veta att innebandyn börjar. att få göra det vanliga, det man älskar. kul att träffa alla igen, hoppas bara att exakt alla kommer nästa gång.

pratade med mamma i telefon i säkert 1 timme nu, vi har mycket att prata om när hon jobbar. och sen blev det prat med M också, det är mys! så imorgon så ska jag åka till honom, för nu är det nästan så att man måste ju räkna ner. det är bara 4 dagar kvar och sen åker vi, och jag har inte ens packat väskan. jag måste shoppa lite innan, så ska jag packa på torsdag!

min mammas kompis kom precis hem därifrån, och hon hade med sig mycket rolitgt att berätta om. så nu har man fått lite information, men de värsta var väl att dom är riktigt hårda på tullen. hur ska det gå, jag kommer säkert ha över vikt både dit och hem, haha!

ikväll så ska jag kolla på sex and the city som jag gör varje kväll, först två avsnitt på tvn och sen kollar jag på datorn, men M har ju 2 an och 4 an tror jag det va, så jag får väl fortsätta med 5an då, så får jag ta tbx dom och kolla på dom sen också då.

good and bad girls!

min tisdag i skolan är över, den gick fort och bra. det var min och mayas dag att stå i cafeterian, så vi köpte glass och massa gott gott, vilket var riktigt poppis så vi fick in mycket pengar!

jag ringde även till mitt jobb idag, och jag har slutat nu! eller jag har inte riktigt slutat heller, jag ska höra av mig efter november igen tänkte jag, eller det tyckte lotta iaf, så kan jag gå och jobba lite när jag vill kanske.

vi gjorde nå konstigt på lektionen idag, ämnet heter handel. och vi skulle prata om kundvård om det nu var så de va. jag skrev iaf upp mycket positivt, för jag tycker inte att det finns nå negativt med shopping. englig mig är alla trevliga och bra, så blev mest bra saker för mig. men det fanns en affär som jag inte gillar personalen i, men där handlar jag nästan aldrig!

jag döpte det iaf till good and bad girls, och det tyckte visst dom var roligt. vadå det var ju snyggt tycker jag, och sen lära vi rusa till cafeterian.     'alexia, du var ju riktigt snygg i det där förklät, randigt och allt' haha,

jag ska även träna innebandy idag, eller vi ska springa. det kommer att bli jobbigt, dom kommer att ta livet av oss. det sista tränaren sa var, ta med en spypåse. något sånt sa han, tror du att man vill komma då? jag shoppar istället , haha nej nej! innebandy är mumma!





min outfit idag blev en skön en! jag hade även vita tygskor till!



jag i vårat grupprum med nästan lockigt hår, usch!



stina och jenny!



och maya så klart!

måndagen

just nu sitter jag och kollar på mean girls med blött hår, göra något åt det snart, ja! och nu märkte jag ju att min lilla hund harry låg ju här i sängen, jo vi var ju ute och gick och pratade lite jag och syster + mina hundar då så klart. 

det finns både dåliga och bra sidor hos mina hundar, eller finns igentligen inget dåligt man bara skrattar åt dom då. det börjar att bli lite kalare nu mot kvällen, och snart är hösten. jag tycker det är mysigt att man måste ha lite mer kläder, men ibland så hatar jag det. 

lika bra att jag tar min tisdag eftersom jag kommer säkert inte att hinna hem innan bussen går, eller om det ens blir av så att säga! jag börjar samma tid som jag alltid gjorde förra året 08:15 och som det står på mitt schema så ska jag sluta 15:25 men det är så att jag får ju lunch 11:30 så börjar jag inte förns 14:25 om jag nu minns rätt igen. så får hoppas att det fixar sig för vad ska jag hitta på under dom timmarna då, gå och shoppa i lilla hofors? 

men så ska jag och emma förmodligen åka till sandviken och kolla när jenny spelar match, eller träningsmatch. men får se hur det blir med de, och då när jag endå är där så får man ju träffa M

och ni ska få min outfit hade jag tänkt också. 








måndag!

måndag är det idag, alltså första dagen på veckan och den gick fort. iaf i skolan, och klockan är ju redan 18:36. jag började ju skolan ganska sen, 09:35 skönt! jag hann till och med äta frukost, jag blev paff mamma blev paff, alla blev det! haha nej men, sen senaste tiden har jag kommit med frukost i handen när jag kom till skolan men inte idag!

skolan började och då menar jag allvaret. vi fick bara veta vad vi skulle jobba med å så, och börja lite men det va inte mycket. och sen åt jag och jenny på hanssons, kyckling och curry macka, super gott!

stina kom inte till skolan, för hon var sjuk. tråkigt, men imorgon kommer hon och det är en lång dag imorgon om jag minns rätt. som idag tänkte jag åka å shoppa men ville inte åka buss. bhu, men jenny och hennes mamma kom ju, och planerade och pratade lite stunt om marmaris, och det ska bli så kul för snart åker vi!

nu ska jag och syster ut och gå med hundarna en sväng, harry och nova. du kan ju testa gå ut med dom två själva någon gång så ska ni få se hur lidsamt det är ibland. ena går åt höger och ena går åt vänster, så ja man blir yr!

outfiten kommer sen också ;)



min kyckling och curry macka!



jenny ville verkligen inte vara med på kort



maya skulle fika med christian men kolla hon och tanten bakom henne gör nästan lika dant med armen, jag märkte det nu, det tyckte ja var lite fiffigt :D


söndag

måste bli en förbättring med bloggen, + att jag ska knäppa mycket mer kort och massa saker. nu när jag åker till turkiet nu på lördag så kommer jag ju inte att kunna blogga något, men då kommer ni att få se allt i en hel massa då när jag kommer hem så kommer det att bli mycket roligt!

min dag imorgon då, vi kan ju ta den nu om jag kommer ihåg allt jag ska göra , eller om det ens är så mycket :p det är ju måndag och jag börjar 10:35. jag är inte riktigt säker på hur länge jag går men det får vi se imorgon, sen kommer jenny och hennes mamma upp hit för vi ska planera och så inför resan och sen ska jag förmodligen ut och springa.

springa måste jag göra nästan varje dag, för nu börjar ju innebandyn och jag har inte tränat något i sommar så nu ska jag alt ligga i. jag sprang ju själv idag i skogen, jag tycker det är skönast. inge skönt att springa på asfalten, så blir bäst där! men när jag springer själv och hörluren åker ut ur örat så bli man lite 'rädd' tror alltid att någon äcklig gubbe ska komma springandes bakom än och ja så jag springer och kollar bak hela tiden.

tänkte visa lite bilder på min söta katt flisa också, honär jätte liten och sover hela tiden annars är det fullfart på henne all the time! och hon är 'vig' må jag säga, ligger i mitt knä och ja är så söt som man kan bli!




lördag och söndag!

jag har inte bloggat sen i fredags, och varför jag inte har det är bara för jag har vart med M och tror han inte gillar att jag sitter vid datorn då, så man måste väl passa på att skriva lite nu då. allt som har hänt!

M kom ju till mig och vi kollade på film med ida och åt vindruvor och nötter, sen somnade vi. eller rättare sagt M gjorde det, och han var så trött så han somnade med kläderna på. är han på väg att bli sjuk kanske?

iaf så i lördags så åkte vi in till valbo, men lämnade av M i sandviken för han var så trött, jo det är nog så att han är lite sjuk i kroppen? vi åkte iaf in till valbo, strosa runt lite på IKEA och planerar och hittar massa saker. äter gott gott där gör vi också och sen handlar vi på många olika ställen.

jag köpte inget bara en ask tuggummin som olle betalade, jag ska in i veckan och göra av med pengar istället hade jag tänkt.

sen när vi kom hem så gick jag och ida ut och sprang, vi sprang riktigt mycket och långt. blev helt glad över mig själv, för jag slutade ju spela långt innan ida syster gjorde för det var ju med massa saker. så nu ska vi ut och springa igen.

åkte hem till M sen, jag hade precis kommit ut ut ur duschen förnat håret och han vill att jag tar den bussen som gick om 5 minuter för annars gick inte nästa förns om 1 timme, så jag och stefan rejsa ner till bussen och jag fick sminka mig på bussen haha, det var inte kul men det gick ju. vi åt bakadpotatis och gott gott där hemma vilket var mysigt tycker jag.

och nu är det ju söndag och jag kom nyss hem från M, när jag kom hem så hade ju olle tagit fram en fyrhjuling, vi har ju 1 stor som är till oss alla, men lukas älskar att åka på den stora men han är ju bara 1 år så han kan ju inte precis köra den själv. så olle har köpt en liten fyrhjuling till honom. den är så söt, och jag fick testa den nu, den gick ju fan fort endå, jag tycker det var kanon kul!









och den dålig bild på min outfit som jag hade igår, blåa 'jeans tights' vitt linne, min nya tröja från JC, min nya 'jacka' från Gina tricot, guld örhängen, stor vit ring och min vita plånbok!

det gör alexia arg!

något jag bara måste ta upp är om dagens poliser. finns det inte något mer irriterande än dom ibland, dom gör inte det dom ska göra. dom gör ibland inte sitt jobb, men endå när det är kanske en ungdom som går med en cider flaska eller bara en systemkasse så ska dom åka dit med doms puffiga bil och spela cool, tro att dom verkligen är något och hälla ur ungdomarnas alkohol.

ja visst det är väl bra på ett sätt, men när det gäller lite större saker. att polisen ska rycka in i något stor och farligt, då ja då vågar dom allt inte. då är dom inte lika tuff.

min bror jobbar ju på AVS bevakning här i hofors, och det är nästan något jag hatar att han gör, för man är alltid lika rädd när han ska åka och jobba och när man kanske ser att han inte tagit på sig sin magplatta och ryggplatta eller vad det ska heta. varför ska AVS behöva vara modigare än en polis, poliser har ju pistol att skydda sig med, det har inte AVS. dom har en sketen batong som dom inte ens får slå någon med och dom har sina knytnävar och sin sketna kropp.

det är bara något som jag stör mig på, men nog pratat om det nu ska jag ner till min älskade familj och bara vänta på M som förmodligen har satt sig på bussen nu!

fredag hela veckan, tack!

nu är jag hemma och nu ska jag allt stanna här hemma också, kom precis hem, jag var ju och träffade mitt lag grillade lite och pratade, var några nya vilket är riktigt kul. laget blir bara större och större och ja något som ja tycker är jätte bra. snart är det DM och den ska bli så kul, jag måste börja träna. eller ska börja springa nu tänkte jag, jag och syster. men jag har blivit så slö och jag jobbar + skola + att jag ska hinna med att både shoppa och umgås.

men jag tror jag har tagit mitt beslut och det får nog bli så att jag måste ta bort en grej i mitt liv, och det är något nytt som jag har bjudit in. men det kommer att bli tråkigt men måste ju göra det jag älskar att göra mer, för pengar är faktiskt inte hela livet.

det var konstigt att det var just jag som sa  det där. men vi säger så här, det är bra att jag har en sån snäll mamma och jag kan leva livet lika mycket som jag har gjort under den här sommaren när jag har vart och shoppat ;)

men något jag kom på idag när jag satt i bilen, att jag och jenny bytte ju sånt där grejs till min mobil idag. jag har ju 3 abonomang och massa tillval så jag har en skyhög telefonräkning, så nu har jag allt bytt till ja nu kommer jag inte ihåg vad det heter men då betalar man 599 kr  månaden och under den månaden så får man ringa 3000 minuter till exakt alla operatörer och skicka 3000 sms och MMS till alla operatörer. jag tycker iaf att det var kanon bra , så nu ska jag allt utnyttja min telefon så mycke mer än vad jag har gjort nu, så en signal så ringer jag upp :D haha nerå

men nu väntar jag bara på min söta M, han ska snart sätta sig på bussen, så det blir väl 21:05 skulle jag tro, så bara att fixa sig och en njuta av tiden med honom! många har ju vart intresserade om vad M igentligen heter men han hade faktiskt namnsdag i tisdags alltså 19 augusti.



vårat damlag i hofors, inte så bra bild men vafan den duger. haha. kolla va lååångt och mycket hår jag har där, hoppas ni ser mig, jag kan ju säga att det där kortet var då inte jag redo på.

första veckan avklarad!

då var sista skoldagen för denna vecka klar, skönt! och pannkaka var det i skolan, och det tycker iaf jag och stina om. efter skolan så gick vi till 'stan' för jag skulle till annas och kolla med naglarna. så jag har beställt tid till att fixa mina naglar, jag har ju rätt så långa, så hon ska fixa till dom lägga på lite snyggt nagellack så det kommer ju att bli super. men det blir väl inte förns om några veckor.

efter vi vart där gick vi vidare och kollade och jag köpte en ja nästan cardigan på linda lans för 175 kr, som igentligen kostade 345 kr. så det blev jag riktigt nöjd med. och nu är det bara att vänta tills klockan blir 18:00 för då ska jag och syster åka till en sjö, för vi ska träffa alla i mitt innebandy lag och grilla och planera vintern framåt hur det blir med våran innebandy. jag längtar så himla mycket, ska köpa ny klubba igen och bara glida på plan. ser fram mot det här året!

om jag har fattat det rätt så är niklas och camilla här nu, för dom åker till stockholm nu och bor på hotell för dom ska till DALLAS imorgon, åh jag blir så avis. men snart åker jag också :D


cityfesten bilder!

bara för att jag har så tråkigt och bara väntar på min och niklas tvätt och på att sex and the city ska börja så hittade jag en super söt bild på mig och emma se city festen, på fredagen när vi åkte in. så njut av emmas söthet :D och det vart en till rolig bild sen vi busade runt där på stan, ja runt knutarna!





jag, emma, amanda och jeanette.

mitt nya grupprum

nu när jag endå håller på så måste jag ju skriva om skolan, det är ju så att jag har ju börjat andra klass nu på gymn, på handelsprogrammet, på björkhagsskolan i hofors.

min klass är inte stor, men vi gör den stor genom allt prat och stoj som vi hittar på. från början var vi många säkert 13 st om jag kommer ihåg rätt. men folk orkar väl inte eller kanske inte trivs så dom hoppar av eller byter. jag fick mitt schema idag och jag tyckte att det såg bra ut, ungeför 12 timmar på en hel vecka, låter inte det underbart eller rättare sagt det är ju ganska lite. men vi har mycket utav samma ämnen exakt hela tiden, men som sagt hp har väl alltid vart dom som står i cafeterian och dega bullar eller något.

nu när vi endå pratar om cafeterian så ska ju vi i 2an jobba i den i år, och ja vi ska göra det så mycket bättre och mycket finare liksom ja den ska bli kanon! det är inge vidare att jobba där under lektionerna men alla måste ju och det ingår ju i våra betyg så det får väl bli så.

vi fick ju byta grupprum jag, stina, maya och jenny s till carro och elins rum. det är mycket mindre men det är ju så mycket snyggare tycker jag, för våran var snorgrönt vilket inte var så poppis hos oss och det är det nog inte hos någon annan heller. men vi fick inte måla om så inget vi kunde göra. så det är bara att känna sig som hemma, haha nästan så.

första vecka i skolan är aldrig jobbig, bara massa slapp och man får gå hem när man vill, så min vecka har ju vart ganska slapp lär jag säga. men nästa vecka börjar väl förmodligen allvaret och då ska jag allt ligga i, för inte nu på lördag men lördagen där på, så ska jag, min mamma, min syster, hennes pojkvän, min bästa vän jenny och hennes mamma, vi ska åka till marmaris i turkiet. så vi blir borta i en vecka, som jag kanske redan sagt men det kommer ni nog att få läsa många gånger till innan jag åker.

men ni kan ju ta en titt på vårt fina grupprum som vi hade nu och vilket topp vi har nu istället. men vi är ju 6 st tjejer i det lilla rummet så ja lite trångt men fint :D



det är ju inte snyggt, och mammas julgardiner hänger kvar och jenny sätter på plåster på sina skavsår.



vårat nya lilla rum, jenny, maya och stina ligger i dom.

fjärde dagen och valbo!

torsdag, kom till skolan bytte grupprum till ett så mycket mindre men med ännu mer flickor i, hur ska det sluta. det är trångt! gjorde lite saker, åt skolmaten och prata och skratta sen åkte jag hem, så bestämde jag och ida oss för att åka till valbo med stefan. och det var det bästa med dagen, det brukar finnas något som är myket bra där uppe på toppen på listan med, men inte den här gången.

valbo är något jag gillar, de gör mig glad. och lika så gävle, det gör mig dubbels så glad. men när jag pratat med min M så blir jag ännu mer glad, fast jag älskar att shoppa och göra av med pengar, något du inte förstår har jag märkt ;)

nu har jag degat länge och jag som skulle ut och gå lite, göra någon nytta. men orken finns inte för att gå den vägen jag alltid gått, jag har liksom tröttnat på att allt ska se exakt lika dans ut, det kunde väl ändra sig lite tyckte jag. så man hade mer att titta på.

men jag tänkte dela med mig på mina kläder jag köpte idag, jag tycker verkligen om dom. jag har letat och tänkt mycket att jag velat ha det. men finns inte mycket i min storlek så jag måste alltid köpa större och det fick det blev den här gången med, men jag trivs i det och det är snyggare så varför inte!





tröja från JC, för 299 kr







klänning från JC, för bara 100 kr! satta priset före 399 kr, den ser så rak och fin ut. så jag ska sy upp den till ungefär en ballongklänning, för den e så tjock. och då blir den så mycket snyggare!



då blir den ungefär så.





'jackan' från gina tricot, för 299 kr!



då har jag delat med mig av min shopping iaf, och det kommer nog mer jag lovar!


tröjan

jag sa ju att jag skulle visa tröjan och här är den, jag tycker den är riktigt söt!



299 kr från MQ

andra dagen

jag började 09:00 idag, men före skolan så åkte jag till statoil för jag lära köpa en macka och en ramlösa. hann inte äta frukost, har blivit ganska seg nu för tiden på morgonen. men det var ingen vidare macka och den ligger fortfarande inplastad i min väska.

vi alla HP, 1 or , 2 or och 3 orna gick upp till edskevall, det var nästan jobbigt men så skönt när vi kom fram, + att jag tjänade 40 kroner till på vägen upp. igår så tjänade 20. så stina 60  kr brur, haha!

vi lekte lekar och åt korv, självklart så vann min grupp, haha vi som var sämst men tydligen inte. efter allt lek och stoj så skulle vi gå hem, men vi gick en bit och sen kom mamma och camilla och hämtade oss.

åkte hem och där låg ida, paris och niklas och kollade på en film, grymt bra var den, men jag tycker det är så läskigt är dom ska slåss och hålla på så jag kollade inte lika mycket. men det jag såg var bra!

även att vi hittade en äcklig orm, den var i 3 delar och det var så himla äckligt den låg och vifta med andra delen. men tillbaks tilll det jag gör nu då, så håller jag på att sminkar mig för jag ska snart till M, som var sjukt länge sen tycker jag. men enligt andra så äre inte så länge men, min mamma har som vanligt gjort matlåda haha och massa annat gott som det ska tas med. tänk att min mamma tänker på alla!

min mamma var även och hämtade alla resväskor som hon hade där, för niklas och camilla åker till dallas nu på lördag till min moster maria och är där i en vecka. och nästan när dom kommer hem så åker jag och mina älsklingar till turkiet. vi åker nästa lördag endå, och det ska bli så himla kul bara att jag kommer att sakna.

nej, min telefon hängde sig nu när jag skulle lägga in bilderna, så ajg bjuder på lite bilder imorgon istället hinner inte göra det nu, jag måste med bussen :) så jag bjuder på en snygg outfit jag hade förut!




blommigt är bra!

min dag på jobbet var endå den värsta, den gick så segt och jag var seg hela jobbet var segt. alla var sega! det gick nog inte bra för någon, men undertiden så lärde jag mig lite grekiska, vilket jag tyckte var riktigt kul. det var en tjej som satt brevid mig och börja prata och vi kom fram till att mitt namn är ju grekiskt och hennes gamla pojkvän var grek så ja hon lärde mig en blandning mellan både fina och lite fulare ord.

va tråkig jag har blivit när det gäller min outfit, jag lovar det ska jag bättra mig på. och jag kan snart inte hålla mig att shoppa mer, jag ska förmodligen in i helgen får jag hoppas.

något jag har kommit på är ju att jag köpte ju en blommig 'jacka' som jag inte ens har använt. prislappen sitter ju kvar och mamma skulle ju sy in den. men den hänger ju bara där i garderoben. det måste jag ju fixa, så ska ni få se den skönheten också, rikgit söt faktiskt!







den kostade 298 kr från H&M!

gör något du hatar ibland, du får mycket pengar för det!



gud va tiden går fort när man har kul, det blondinbella skrev i sin blogg det stämmer ju så bra med att man måste läsa sina favorit bloggar direkt när man kommer hem, och struntar i att blåsan snart spricker. något som stämde och som verkligen var sant!

nu ska jag åka och jobba och sen får vi se hur min dag slutar. så får vi se hur mycket juag tjänar idag! ;D

tisdagen var seg!

jag somnade, förstår varför. lägger mig inte förns efter 02:00 på nätterna och går upp 08:00 hur bra kommer det att se ut om några veckor. det måste vi bättre, och nu sitter jag här och lyssnar åter igen på lars winnerbäck & miss li - om du lämnade mig nu. och saknar min M!

jobbigt det är när han ska gå jäkla peek skola och sluta 17:00 om dagarna medans jag slutar nästan när jag vill och bara degar fram, men sånt man får leva med. eller vad tycker ni ;)

även att mattias ringde mig nyss och frågade om jag skulle jobba och det ska jag ju och det ska han också. eller han och robin ska dit och jobba, dom gjorde ju de förut och nu ville dom väl jobba igen. så nu blir prat med den pöjken å

andra skoldagen

då var andra dagen i skolan avklarad, idag kom även stina också men vi fick inte mycket gjort för det, vi bara babbla och sköt fram allt 'arbete' vi fick till på torsdag för imorgon så ska vi ända till edskevall, vi ska gå på en grusväg hur långt som helst in i skogen och grilla korv, och sen ska vi gå hem igen. kul nej verkligen inte, det blev planer att åka till gävle istället men det blir väl gå endå.

jag pratade med min rektor idag, och det är tydligen helt klart nu! eller jag har fått mina svar och det kommer att bli så himla underbart, för jag kommer troligen att få göra det här, fatta vad underbart och häftigt och hur kul som helst. det kommer bli min livs upplevelse!

jag får återkomma mer om den saken, för jag vill inte säga för mycket för om de bara skulle bli så att dom ändrat sig, men det tror jag inte nu ska jag bara ringa till moster!

något jag har längtat efter är en del av skolmaten, men mest är att få umgås och prata igenom hela dagarna med mina flickor, men idag blev det den godaste maten iaf, blev lite besviken på den men det skiter jag i för jag älskar den endå. det var fisk och potatis, och både jag och maya tycker jätte mycket om den här maten i skolan och första dagen vi äter igen så får man en kanon mat, gött!



tyvärr så blev det ingen bild på min outfit idag, blev så stressad imorse så det fanns ingen tid. och jag har redan bytt om till något skönare men jag kan ju berätta den istället.

gråa jeans, svart t-shirt, svart kort 'jacka' som är långärmat, stor vit ring, vita tygskor, svart lång jacka, blommig sjal och en brun väska!

något negativt som är när jag börjar skolan är att jag kan verkligen inte välja kläder på morgonen, jag är inte sån som bara tar på mig något. det måste verkligen passa, och det kanske finns något som passar bättre till dom jeansen eller så, då måste jag kolla det och ne du det är inte lätt att vara mig på morgonen nu inte. så imorse kom jag med frukosten i handen och var lycklig endå.

så blev min

min sommarlista!

börja jobba - gjorde jag i maj om jag minns rätt
fått nya mobil - ja peek enligt er
fått abonomang - hell yeah!
fått lönepappert - ja andra nu! helt underbart
bessemerfesten - ja och det sög
vart på sommarkväll - ja och det var jäätte kul varje gång
shoppat - nästan för mycket, men kan aldrig bli för mycket!
köpt allt du vill ha - nästan! men vill ha mycket mer
åkt på semester - nej men om 1 vecka åker jag
åka till dalas - det kommer snart det också ;)
umgås med stina - ja en gång
umgås med jenny - jääätttee myyycket!
umgås med maya - nej :(
umgås med emma - jaaaaa! :D
gått på hanssons med emelie - nej, tyvärr något jag hade velat
berättat till min mamma att jag älskar henne - gör jag nästan varje dag
träffat min underbara pappa - klart jag har
börja skolan - ja idag..
vart i furuvik - haha ja faktiskt
festat - alldeles för lite
vart galen på city festen - helt galen var jag!
åkt karusell - ja hahaha
tagit ur löshåret - kan jag lova att jag har
klippt page - hih ja
färga håret - nja, men de var länge sedan nu
mublerat om - faktiskt, skit snyggt nu
ätit på kina - om jag har!
lärt känna en helt undebar person - M är alldeles för bra!
fått nya vänner - får jag varje dag nästa haha
vart i stockholm - ja och det var kanon kul
börja uppdatera min blogg lite mer (mycket mer) - ja faktiskt, bra va?
fyllt år - hih ja 17 hela år nu
vart på lars winnerbäck - ja och han var kung
gjort hål i naveln - nej, det vågar jag inte
gjort något du verkligen ångrar - faktiskt inte!
blivit dumpad - inte de heller, bara dumpat!
dumpat något - vadå sopor?
gått på bal - oja!
kört bil - haha ja, fly från vägarna här kommer alexia!
badat utomhus - många gånger
vart på sjukhuset - för många gånger :(
åkt raggarbil - ja i lördags
sagt att du verkligen tycker om en person - de sa jag igår!
tillbringat din tid hos en annan mer än hos dig själv - nästan så! iaf nu för tin
fått en ny 'idol' - ja lasse ffs!
sagt att du hatar någon - inte vad jag kommer på nu
ätit på hanssons - måånga gånger, hanssons i mitt hjärta!
träffat mina kusiner från dallas - ja och det var kul
mamma har bestämt sig att måla om huset gult? - tänk för att nu har hon äntligen bestämt sig, nu sa vi måla om vårat hus till ett ljustgult hus med vita knutar, det kommer att bli så fint! jag och ida har tjatat om de i snart 1 år!

det finns nog så mycket mer, men allt kommer inte riktigt upp ju nu när jag vill komma på det.

även att min vän motti då berättade nu att han hade vart på tunnelbanan i stockholm där han bor så stog det alexblogg.se men då hade han ändrat det till baraalexia.blogg.se , haha lite sött då :D

min bästa bild i sommar, men det finns nog en sötare än den här men den bilden får jag nog inte lägga ut för M, för han är verkligen både söt och fin på den bilden! men den kommer nog ut förr eller senare ;)


skolan, dag 1!

dålig uppdatering jag vet!
skolan började ju idag, det första min lärare sa var ja har ni haft ett bra sommarlov, eller har ni gjort något bra? det vart inte myckt prat så han berättade om sitt sommarlov.

leif; jag har vart på sjukhuset och väntat att min kusin skulle dö sen åkte jag hem och hämtade frugan och sen åkte vi på begravning och sen har vi åkte motorcykel överallt.

haha kan man bli skönare än han, + att han svär exakt i varje mening, bra lärare va :D hihih
efter skolan så gick jag, maya och jenny s till hanssons för att fika och prat strunt. både jag och maya blev så glada när vi såg varandra, bara kramade varandra och sen igen och bara pratade hela tidenen, trodde jag skulle spendera en liten tid med henne i sommar men så blev det ju inte, henne har jag saknat! andra halvan , nästan!

jag hade ju på mig mina 'jeans leggings' idag, och maya började att lyfta mitt linne och kolla, så kollade jenny också, och dom trodde verkligen att det var jeans, och dom blev så glada!

maya sa det, jag hatar nästan att ha jeans nu för tiden, jag och jenny höll med. och då sa jenny, men alexia då har ju du kommit på grejen, dina jeans leggings, kan det bli bättre! så nu ska vi in och shoppa snart!

fick även mina lönepapper idag, jag kan ju säga att när jag får dom underbara papprena det är då jag bestämmer mig för att inte sluta jobba!





jag hade mina vita tygskor och min svarta jacka som går lika långt som linnet och min bruna väska.

skolan

maya och lukas! ->
nu är det ungefär 30 minuter kvar tills mitt sommarlov är slut, de betyder alltså att skolan börjar igen och det känns ju inge vidare. men nu är jag klar och redo tänkte jag skriva. första dagen är alltid okej men sen andra kan bli bra men sen när matteboken kommer fram då känns det att man har kommit tillbaks till helvete. haha

va fräck jag är, nej men det ska bli skönt endå för då går man tillbaks till det gamla vanliga och snart får jag svaret om jag får göra min lilla utflykt , hoppas hoppas verkligen det! något jag verkligen ser fram mot!

nu måste jag fixa lite till för jenny s ringde för någon timme sedan och ja vart ska vi och ja jag vet att vi börjar 13:00 så får väl se jag ska snart fara, ska träffa MAYA idag! skriver mer sen

ska göra en sommarlista sen tänkte jag!

10:28

home sweet home, jag trivs men igår och idag var det kallt och jag saknar redan min M! det regnade när han åkte och det gjorde det när jag skulle gå till bussen också, maya katten kom skuttandes mot mig när jag gick till bussen så hon blev ute, stackare. och det var fullt med jätte verkligen jätte långa maskar på marken, precis när jag skulle knäppa kort på den så satt det ju en tjej och sjöng högt som ett hus vid busskuren så då var det ju ingen idé att jag stod och knäppte kort på alla maskar som låg på backen och åmade sig, hur hade det sett ut?

mamma hämtade mig vid bussen och det var jätte kallt, första jag gjorde när jag kom hem var att ställa mig i en varm dusch och sen vart det frukost med mamma, för idag är det ju skola. först dagen men börjar inte förns 13:00 och det känns ju ganska bra det iaf.

just nu så lyssnar jag på lars winnerbäck och miss li - om du lämnade mig nu, jag är helt kär i den låten, och jag tycker att det är våran låt M, ja det får bli så! för jag tänker alltid på M när jag hör den och du lyssnar alltid på den så!

jag hann ju inte lägga ut min outfit igår, så måste ju göra det nu, men den var bara seg och skön och det är det som man gillar på söndagar!


söndag

ikväll så blir det bara massa sex and the city och popcorn får jag hoppas och att man kan gosa i M's famn, kan en söndags kväll bli så myckt bättre? får hoppas på det bästa och göra det till det bästa!

skriver mer imorgon :)

arbetarbladet

jag satt och läste tidningen och då kom jag ju på att min lilla brorson lukas var ju med i tidningen, ida hade skickat in en sommarbild till arbetarbladet på lukas när han ligger på våran fyrhjuling, det var när jag, mamma och lukas skulle ner och äta glass om jag minns rätt, så sprang lukas runt och jag sprang efter och knäppte kort på honom, så ville han verkligen åka fyrhjuling, för olle och han brukar göra det, så ställde han sig på sidan på någon sido sak där efter många om och om. sen lära jag ju så klart lyfta upp han så han fick sitta och då la han sig så där, så söt han är!

länken om ni vill kolla eller kanske skicka in en egen sommarbild!
http://arbetarbladet.se/lasarnasab/sommarbilden/1.97103


lördag men nu söndag

tro det eller ej men jag hade riktigt kul igår, jag åkte ju ner till sandra och där kom hon traskandes bakom träden, kollade lite och vi bestämde oss för att traska till kina för att äta lite mat, det var riktigt gott. jag tog stekta nudlar med de lux, och sandra tog nästan samma sak, men mitt var ju lätt godast. ha ha 

vi satt där ett bra tag och se gick vi oss neråt, satt oss och prata och prata och kolla på 'bilarna' haha, jo du det gjorde vi och pratade gamla minnen, kim och mattias kom förbi också, dom kom vandrandes där på gågatan. vi traskade sedan upp till 'stan' och träffade på nå tokiga killar som skulle prata och ha det så vi pratade väl med dom och dom var verkligen jätte trevliga, klockan blev bara senare och senare på kvällen och sen stod jag och sandra där och kollade på alla äckliga killar som trodde att dom var något haha, och sen kom idasyster och patade och pratade och ja pratade.

bara för att kloka jag ska heja på alla så hejade ju jag på fel personer, så dom stog och vinkade dit mig hela tiden två killar, och jag skämdes så och alla bara skrattade i bilen, dom som satt i bilen med mig då. dom ville prata och byta nummer med mig för dom ville att jag skulle åka med dom till gävle. haha

vi hittade hem till frida också, och det var där vi hittade alla, eller dom trevliga iaf. det var kul för jag träffade emma och jätte många, och kan ju säga att det var verkligen kallt ute igår, och som ni såg hade jag ju inte precis mycket kläder. amen ska man var fin så får man lidapin.

det blev iaf sent och jakob och simon var ju där så det blev ju roligt att stanna kvar då, + att det var några andra roliga som det var kul att 'kolla på' haha, men med lite popcorn hade det gjort susen, haha!

men enligt simon och jakob så har jag ju fått två nya pojkvänner, haha men hur låter inte det då. men man kan ju låta dom drömma iaf ;) hihi, + att man e peek nu också, och ja de kändes ju skönt. haha nej!

men det var riktigt kul att få träffa mycket folk som jag var mycket med förut eller bara träffat ute och sånt. + att jag pratade med min mamma imorse och jag har ju fått en nedrans hög telefonräkning nu sen jag fick abonomang, så jag fick den på 1079 kr, och det kändes förjävligt va pengarna går åt fort. men nu har jag lyckats klura ut så jag behöver nästan inte betala något, haha det är inte jag som fjäskat det är bara min mamma som är så himla söt!

jag har inte hunnit lägga in nå bilder från igår, men det kan jag bjuda på lite senare. men nu måste jag fixa mig för jag ska till M sen! + att skolan börjar ju imorgon, inge kul :(

lördag

nu ska jag ner till 'stan' och möta sandra vid bussen, det är ju crusing här men det är väl inte så lyckat när det är här, men ska iaf ner och kolla med sandra och det är ju lördag så man kan ju inte sitta inne hela dag, + att det är sista helgen innan skolan börjar, tyvärr men så är det.

sandra skickade en hel mapp på oss sen vi gick i 9an och det var ju ett tag sen så kolla vad jag har ändrat mig, eller det gör jag väl varje år me det var ju inte såå länge sedan. men visar bara ett sött kort på sandra så får ni se va liten hon såg ut :p

haha jag gillar de kortet och jag kommer ihåg det så väl när vi satt och väntade på min mamma efter skolan, vi satt på skoltrappen på petreskolan, haha!

jag knäppte några kort på min outfit också, jag gillar nog att knäppa kort och posa, haha roligt nog men det är kul!



väska och hela rubbet men nu ska jag äta sylåda som mamma har döpt det till och sen måste jag skynda mig ner, skriver mer ikväll!

fredag!

hemma igen efter en helt underbart rolig fredag, jag när jag satt på bussen hade åkt kanske i 5 min så kliver jenny stenlund på bussen och vi pratade hela vägen till sandviken, så kom jag till M och vi fixade och hade oss och sen kom pann och hämtade oss så åkte vi till LARS WINNERBÄCK, vi fick inte ens ta in paraplyt, så vi fick lämna de i bilen igen. vi kom dit så tidigt och det gjorde nästan alla andra också, träffade på ganska så många jag kände iaf. blev helt slut i bena och tillslut så började miss li att spela, och jag gillade henne mer och mer för varje låt, speciellt oh boy! sen blev det lars , och han var så himla bra, jag såg inte så mycket för det är inte lätt när man e så lite som jag e, eller jag var iaf de mellan alla långisar som vi stod brevid, jag tycker han var kung iaf och det tyckte nog alla andra med. efter allt lyssnande så åkte vi till MAX för att äta mat, vilket inte var så positivt vid min sida men vad gör man inte för grapparna, så vi åkte dit och sen träffade vi på panns vän och vi åkte till streetrace, vilket var riktigt kul, snygga bilar!

jag hade iaf en grymt lyckad kväll vilket jag hoppas M också hade, vi somnade nästan direkt och jag tog 2 bussen hem så nu ska jag bara mysa tills klockan är typ 6 för då ska jag träffa sandra.

den här låten var ju bästa iaf, http://www.youtube.com/watch?v=9pk3J9-1-UA
lite bilder från går, dom blev inte så bra men vi försökte iaf!





söta M!

lars, M och jag!

nu är jag snart klar med mig själv, men jag har haft lite svårt med hur jag ska se ut, för man vill ju vara fin men inte för fin. så ja ni får bestämma själv hur ni tycker om min lilla outfit idag. jag vet inte om den känns för tråkig heller, men endå känns det skönt för jag vill inte ha värsta klänningen heller, för det regnar ju. bhu

justja jag har ju inte sagt en vad jag ska göra idag, tänk att jag kunna hålla det för mig själv så länge. men det var någon dag sedan som jessica berätta till mig om idag den fredag den 15 augusti. ja och M fick mig att börja lyssna på Lars Winnerbäck och nu ska den sötnosen bjuda mig på hans konsert som är idag i gävle. Så jag håller på att fixa mig för jag ska åka till honom så ska vi åka in med pann in till gävle till Lasse, yeah det ska bli kanon kul tycker jag, och spec att man får göra det med super söta M! tack tack sötnos!







tre små rolliga bilder på min outfit, alltid lite roligt med bilder. men nu måste jag skynda mig och kasta i mig en macka för jag måste åka till M sen, skriver mer imorgon :)

hjärta

MMM som i marabou

det behövs mycket om man ska ha ett intresse

nu sitter man efter 3,5 timmars prat och slit med en skål med vindruvor som jag älskar. jenny ringde mig nyss och ville att vi skulle hitta på något, och ja hon hoppar på bussen klockan 10 om jag minns rätt så jag får väl trampa ner dit om inte jag har en snäll och söt mamma.

som jag sa så köpte ju hon massa galgar åt mig + att när hon var där inne så mötte hon så ju klart på M som också var där på besök med sin vänner. min mamma blir alltid lika glad, för hon tycker han är så söt säger hon! gölligt

och nu pratar jag med jenny i tel som jag har gjort ett bra tag, hon pratar och pratar en massa och jag laddar hem alla The Hills avsnitten för vi ska kolla på en massa nice avsnitt i natt.





tack min super söta mamma som köper saker till mig, så nu ska jag sätta in allt så jag inte behöver ha allt underbart på golvet mer, + att snart kommer jenny!

sandra fick mig att längta

nu är jag hemma från en lång fika med sandra, det var riktigt kul att få prata med henne igen om en massa saker och det fick mig att längta ännu mer tills vi åker till turkiet om 2 veckor. hon berättade om sin resa till bulgarien och jag kan ju säga att jag ska dit också nästa år, något jag ser fram mot.

något jag insåg idag också var något jag inte ville se när jag kollade det, jag vet att många flickor i min ålder tänker på det och precis som alla säger så är det ett ideal som inte försvinner verkar det som. men det är något som man säkert har tagit in sig själv i, men jag har bestämt mig nu och det ska inte förbli så bara det blir så som jag vill att det ska vara så kommer jag att vara nöjd!

min mamma berättade även att hon ska till valbo idag med erik och emma, så hon ska köpa galgar åt mig. många många galgar så nu ska jag banne mig få plats med alla mina kläder!

nu när jag kom hem så tog jag på mig lite skönare kläder, något jag älskar att ha. men ibland så kan man hata det, men det är så skönt att bara strosa runt i mys kläder. men när man går till jobbet så måste man väl ha lite snyggare.





fint folk kommer alltid sent!

jag hinner inte göra något bra och långt inlägg, för jag är nästan redan sen. ställde klockan på 10:00 men tänkte jag kunna sova till halv 11, men vakna av att min telefon ringde och den var 11:58. jag ska fika med sandra idag, som linda rosing sa 'jag har fått tillbaka min flickvän' nej då men nästan vi var mycket i högstadie och när alla börja olika gymnasium så gled vi väl isär, så hon ringde och vi ska ta en fika på hanssons, skriver mer sen!

grymma bilder är bra!

bara för att jag har vart så himla aktiv idag så tyckte jag att det skulle vara bra med ett sista inlägg också, + att min mor kom och visade mig vårat hotell och allt. och det kändes bra och jag längtar så, men det var ju den 30 augusti vi skulle åkte, en dag senare än vad jag trodde.

vill ni veta en sak, jag saknar faktiskt dig nu M! nu ska jag sova själv, ingen M och ingen emma eller jenny så det får bli harry får jag hoppas på iaf, men det måste ju vara det tråkigaste i världen att sova själv, inget jag tycker om iaf.

jag gillar denna bild och då måste jag ju dela med mig också, jag kommer ihåg när jag skulle knäppa denna bild var bara för att alla ville se hur min lugg blev för jag hade klippt den, och då mitt i alltihopa så ångrade jag mig och ställde mig så, och ja det blev ju en grym bild endå.

beställt och klart!

kom hem från jobbet för inte så länge sedan, det var ganska jobbigt att jobba kände jag, för jag e så förkyld och halsen blev bara sämre för jag pratar ju exakt helt tiden i telefon när jag jobbar. + att nu fick jag byta dag från fredag så jag ska joba imorgon istället, stå ut med stockholmaren endå haha.

när jag kom hem så ringde jenny mig och berättade, åh det ska bli så kul! nu har dom beställt resan och vi åker den 29: onde till marmaris i turkiet, jag, ida, mamma, paris, jenny och taina ska åka och det kommer att bli så himla kul, vi ska sola och bada och dricka saft enligt jenny, ne e men kul ska det bli och så himla skönt! något jag ser fram emot iaf.

idag när jag satt på jobbet så får jag alltid så tråkigt så jag sitter på msn på telefon eller så gör jag om mina bilder på telefon, alltså inte så man blir 'snygare' eller hur man ska säga det utan så det blir mörkare och bilden blir lite häftigare med ljuset, så jag tänkte lägga in dom, men det är samma som innan men dom här är snyggare.


   
den sista var min absoluta favorit! va tyckte ni?


mitt rum

min dag blev till att städa, för lukas har åkt hem till sin mamma nu, han har vart hos oss i 4 dagar nu vilket har vart väldigt kul, så nu åkte tösen för inte så länge sen. 

jag fick mycket gjort och när en städar här hemma så smittar det av sig på dom andra också, ida börja också att städa sitt rum, men hon har alltid fint och städat så hon behövde ju inte men hon kanske hade lite att göra.

det tog sitt tag och jag knäppte lite kort för jag mublerade om också, har haft på samma sätt hur länge som helst så tyckte det var på tiden att ändra lite saker. + att jag städade lite i min garderob också men de blev väl inte så bra i alla men i vissa iaf, och alla kläder kom inte ens in, lite på sängen + att jag tvättar så ida åkte in till sandviken på dollar store och då tänkte jag men då kan hon ju köpte galgar åt mig. Brukar alltid köpa på ikea för dom e bäst men men nu måste jag så då fåre bli lite sämre då.

min chef malin ringde och fråga om jag kunde komma till 15:45 och gå på en ny utbildning till nå NK i stockholm vet inte, men jag hade inte den tiden så det får bli en annan gång, inte suget idag. Igår så märkte jag att jag hade blivit snuvig och är ännu mer nu, så piggaste alexia är jag inte precis, inte för att jobba iaf.

nu är min älskade mamma, taina jennys mamma och jenny och beställer resan, åh det ska bli så kul att få åka på semester med alla jag tycker om, eller alla är väl inte med men dom här tycker jag extra om, spec jenny! så får se vad det blir när jag kommer hem från jobbet då, får hoppas på det bästa bara!


jag försökte att trycka ihop alla mia skor i en garderob men dom fick inte plats så det fick vara kvar där nere, men absolut den bästa garderoben!


den andra, men jag lära ta bak alla mina skolådor annars fick jag inte plats med min låda jag vill ha mina kuvertväskor.


en lite mindre städad men.


den här garderoben orkade jag inte ens bry mig om, för den blir lika dan varje dag. har underkläder, badkläder + innebandy kläderna där, så det blir en hel röra så den får vara så.




min andra sak som är bra är ju min säng så klart + datorn.





nu har ni sätt mitt rum också, haha aldrig fel de inte :p nu ska jag ner och fortsätta tvätta så jag kan fortsätta med att hänga in allt!
och sen ska jag jobba :/

shopping galen?

idag är det onsdag och det betyder att jag denna vecka snart är slut, sista veckan på mitt sommarlov, det känns ju både bra och dåligt för saker som jag längtat till kommer ju när skolan börjar, men att börja skolan det kan jag inte riktigt säga en om hur jag tycker. det får vi se på måndag!

jag tog 10:35 bussen hem imorse, M har ju börjat skolan och jag kan inte sova så jag tog den bussen istället för att ligga i hans säng och dega medans han sliter i skolan. även att mitt kort inte funkade först, men det var bara nå lort på de så de gick sen, mamma och lukas hämtade mig vid bussen och lukas blir alltid lika glad.

Det ska alltid hända något när man är på vift, något super läskigt hände hemma hos M igår kväll, det kliades i hela kroppen på oss båda. Vågade knappt kolla i morse hihih.

och jag var ju till valbo igår, jag och syster åkte in. Skulle åkt in med mamma och lukas men mamma ville laga mat åt M så han fick matlåda så ida och jag tog en tripp till valbo.

det är så skönt att åka med ida för det går fort och bra + att vi älskar båda att shoppa. jag har knäppt kort på alla mina plagg när jag har dom på mig, tänkte att det skulle bli lite roligare då + att jag hade inget och göra. För kan inte städa alltså 'hänga in alla mina nya kläder i gaderoben' för jag måste köpa mer galgar + att lukas sover och då kan jag inte dammsuga.


tröjan köpte jag på JC för 299 kr , jeansen köpte jag för länge sedan från gina tricot.


gråa cardigan från JC för 249 kr som igentligen kostade 399 kr så grymt bra pris.


vit t-shirt från wear it för 99 kr.


ljusblåa jeans från Bikbok för 399 kr.


gräddvit klänning med paljetter vid bysten från gina tricot för endast 29 kr, som igentligen kostade 299 kr som jag har kollat på länge men fanns inte min storlek men nu fanns den.


en spuper söt ring från H&M för 39 kr.

haha ni ser säkert alla mina kläder på golvet som ska in i garderoben men min älskade mamma sov visst i min säng och då hamnade dom visst där nere istället för sängen. och ja jag ska bättra mig med uppdateringen, men ikväll så ska jag jobba + att maddis ska det med så det ska bli kul att träffa den tösen igen.

måndag

borta bra men hemma bäst, så man brukar säga.
kom hem från jobbet för ett tag sedan, pratade med M gjorde jag också, nog världens sötaste! jag gick ju hem till pappa för att hämta paketet, det var ett brev och ett paket, och i det paketet så var det en lampa. en söt lampa, tack tack farmor, kaja, leif, marja och ingmar!

åt mat gjorde jag som min mamma hade gjort, makaroner och köttbullar men ville ha mest korvbitar men det fanns bara 1 enda kort kvar, för min bror niklas hade tagit dom av mig, visst två som gillar små korvbitar då, hih!

så har jag pratat med jenny nyss och vi pratar som vanligt bara massa strunt i timmar men nu blev det inte så länge, men kom fram till att vi ska träffas på hanssons och fika på onsdag efter 2, ska bli skoj! och gott!

och vi kom ju på att våra föräldrar ska beställa resa på onsdag, så snart åker vi gumman. vart vet vi inte än men det börjar att närma sig! + att skolan börjar ju nästa vecka den 18 de. trodde det iaf var 2 veckor kvar men det var ju bara 1. blev såå besviken men det får ma väl ta, börjar iaf 13:00 så man får sova ut lite och det är ju skönt!

bjuder på ett gammalt kort också!

nu ska jag kolla på sex and the city!


hansson + massa annat

det blev ju hansson och massa annat skoj, vi åkte ner och det första vi träffar utanför ica är niklas, han jobbade så såg han oss i fönstret så han kollade ut och pratade lite, sen gick vi till hanssons och fikade.

ida och mamma tog kladdkaka och en bulle, lukas fick en kanelbulle, en jätte stor än. och jag tog en kyckling och kurrymacka som var väldans stark + en apelsin dryck, men den var varm, en liten besvikelse så det blev inge kort haha.

lukas hittade en rolig moped han ville åka på och det fick han ju så klart, allt för att han ska vara lycklig, och jag hittade ett par shorts som jag ville ha, ett par blåa som jag ska träna i. jag har ett par vita också, + att det är sånna vi har som matchshorts också, fast svarta. super sköna och super snygga! tack mamma tack tack tack!

sen gick vi på ica men det va inte så kul, + att jag ska förmodligen hem till pappa och hämta paket som jag fått av min faster och farmor, lite sen present sen jag fyllde år, men bättre sent än aldrig.

men nu ska jag fixa mig till jobbet.


nova ser ut att ligga skönt iaf


ida, lukas och niklas


lycklig!




lukas gillar inte ica



för 249 kr



kläderna jag köpte i söndags på Indiska, den lila kosta 129 kr och den andra kosta 99 kr, som igentligen är en kjol men jag ville ha den som ett linne så.


14:00



bara för det så får ni en glad bild sen 2007 när jag gick
alla vill vara hyperglad, och vissa har sina stunder då dom är glad, och ibland är dom sur. men vissa har otur att dom aldrig är glad så dom bara är grinplättar.

men kolla på mig, alltid glad, så det ska vara! ibland har man väl sina stunder men det är ju bara bra för annars tröttnar man på att vara glad hela tiden! nu ska jag till hanssons med mina sötnosar!

city festen är slut!

nu är jag hemma igen efter en helt undebart rolig helg! en helg som jag inte kommer att glömma iaf, bara för det så ska jag berätta precis allt vi gjorde, eller iaf försöka att komma ihåg att jag vill säga.

fredag; emma ringde mig och fråga vart jag var, skulle ju vara hos henne klockan 5 men sega jag var ju inte där förns kanske halv 6, så vi fixade oss och sen gick vi till frida för där var det massa flickor, vi festade och spelade spel och sen skulle vi springa till busse för vi trodde att vi hade missat den men den stog där längre än vad den skulle. Men jag hade glömt skorna så jag ringde niklas och han kom efter 5 min så fick jag mina älsklingar. Så alla andra åkte så stannade jag, emma, amanda ochi jeanette, så tog vi en buss lite senare. Vi satt ju på bussen ett tag men när vi kom in till sandviken så kom det på nå ja jag vet inte va jag ska kalla dom men dryga var dom, trodde på att jag och emma var lebb och allt. haha nej men det var kul att vi fick några att tro det. men jag tror jag aldrig har vart så kissis i hela mitt liv, vi kom till gävle hittade någon stans att kissa och sen började vi festa ännu mer, det var inte så mycket som var roligt men vi gjorde det för roligt tillslut.

Tiden gick och vi blev bara lulligare och lulligare, men till slut så träffade jag M, och det var trevligt! träfffade mycket trevligt folk, spec m's kompisar, wow! iaf så fick vi åka bil hem iaf och det var skönt för vi bodde ju , ja tro det eller ej men i furuvik, hos emmas faster helt sjukt vilken go familj! vi kom hem dit och vi åt kina mat och donken mat, somnade rätt fort, emma ramla ur sängen och slog huve i bordet och jag ramla också ut en gång men klarade mig bra. sängen var ju väldigt liten som ni kanske förstod!


vi fick nå roliga saker utav frida som vi hade trevligt med på bussen!


jeanette och amanda var också med på bussen!




träffade på steffe också :D

och emma träffade någon som såg ut som mårten :D


hemma, emma haha nu vare mat :D

lördag: vi fick inte sova länge där vi inte, så vi åt frukost och sen busade vi med söta nisse, emmas urgulliga kusin. vi lekte död på studsmattan och han pussade oss så vi började leka igen, och han var så stark så han brottade ner mig hela tiden, haha. så skickade vi en bidl till M också, och de vet ju emma vad som stod! :D




nisse!

vi cyklade till någon pizzeria som låg där i närheten, och enligt emma så var jag minst så jag fick sitta i barnstolen bak på cykeln och det gick ju super, och se på vägen hem skulle ju så klart jag cykla, haha kung på cykel, du kan ju fråga emma om den saken!

sen åkte vi hem fixade och myste, så kom jessica hem och vi åkte med henne ner till stan och köpte godis och myste, men det regande ju, verkligen hur mycket som helst! så vi åkte hem till slut och fixade, stekte korv och väntade på att jocke skulle komma med vårat, ja! så vi börja festa runt va kan den ha vart 22:30 oct h vi missade bussen så jocke fick komma och hämta oss så vi kom ner till stan! och där var det ju tok röj, vi träffade alla och det blev roligt. vi åkte karusell som steffe fixa så vi fick åka gratis, jag emma och eklöf satt oss i den och bara snurrade och skrek, haha skulle sätt doms miner och jag bara hade mina armar uppe i luften och dom ibland. Vi fick åka mycke längre än vad man brukar, och det sluta med att dom inte alls mådde nå bra. klockan blev mycket så jag och emma fick springa till bussen, kom tillslut på den och vi fick trängas, men gratis fick vi nästan alltid åka men inte denna gång.

vi kom tillslut hem och emma tog på ett varmt bad och jag stekte korv, det var super gott! så vi badade och sen gick vi och la oss i världens fetaste säng som dom hade, betydligt så mycket större och skönare än vad vi hade förra natten haha!













väntan på att jocke ska komma!


haha full och glad alexia



söndag; vi vakna av att jessica och roz inte kom in, så emma sprang och öppnade, vi åt frukost och fixade oss sen tog vi bussen till stan, eller vi missade dn också så vi satt där i 1 timme och väntade i solen. sen när vi kom ner till stan, det första vi ser är kim och josef som sitter och fetar på någon pizzeria och ser helt slut ut. haha så vi heja och gick ner till stan med våra väskor som var ja säkert tyngre än vad jag är haha, men vi gick till indiska och jag köpte två linnen, riktigt snygga! så gick vi in till nian och åt och se gick vi till bussen och väntade där ett bra tag. var så skönt när man klev av bussen så trodde man att man skulle få åka hem lungt och skönt så kunna man duscha och lägga sig och kanske kolla på sex and the city, men neru niklas kom med sin nya bild, stolt som han är och hämtade mig. så åkte jag hem och duschade fixade mig sen tog jag bussen till M, sov där och han började ju skolan idag så jag fick sova klar och kom hem från honom kanske för någon timme sedan!



så nu väntar jag bara på att lukas ska vakna för jag, mamma, ida och lukas ska ner till hanssons och fika, gott gott! och sen ska jag jobba, något som jag verkligen inte orkar nu! men bara 3 och en halv timme och när jessicajobbar så äre ju lugnt, för då kan vi prata igenom tiden!

så nu ska jag fixa mig och sen åka, haha långt inlägg men det får ni ta! nu vakna lukas också, men som ni ser så är vissa kort dåliga, men ni ser ju dom som e lite vita eller helt kassa dom har jag knäppt för det gick ju inte att vara allt för bra att vara värsta fotografen just då, hahah!

CITY FESTEN!

 
fest hos frida, sen drar vi oss till gävle! en glad alexa!
nu dras de ner till emma, är inte ens klar och jag har haft hela dagen på mig! så nu ska jag bo i gävle och festa! men först emma sen fest hos frida sen gävle!

city festen!

fredag!

vad tycker ni, brunögd eller blå?
just nu ligger jag i min säng och bara degar runt, alltid skönt så här på morgonen! bara väntar på att tiden ska gå fortare och att min tel ska ringa snart, kanske?

jag måste bara ta upp en sån här sak, att killar/gubbar som är betydligt så mycket äldre än vad jag är, varför är dom så äckliga? vissa förstår jag mig inte på, och det tror jag nog att många andra håller med om.

men en sak som man kanske blev besviken på, och det är inte första gång, jag vill att det ska vara omtyckt men det blir det inte om det är så här, men men vem bryr sig? iaf nu ska jag städa mitt rum för det ser ut som ett bomb nedslag här på mitt rum efter lilla emma sovit här.

det där kortet knäppte jag i vintras när jag och stina skulle på fest kommer jag ihåg, och jag testade stinas blåa lins, men jag tror jag nog håller mig till brunögd liten alexia istället.

även att jag fick förfrågan igår om jag var utländsk, det var inte första gången jag fick den frågan, men jag är faktiskt halv finsk och resten är svensk. haha

city festen med emma!

nu sitter jag här och pratar med emma och lyssnar hoffmaestro och Chraa, dom spelade även i gävle idag men jag kollade inte för vi hade vart i gävle rätt länge och vi va både dyngblöta och trötta, men city festen är igång för fullt fast det bara öser ner med bara massa regn.

under denna helg så ska ju jag och emma bo i gävle hos hennes faster jessica, gud hon e snäll! så emma ska jobba imorgon kl 11:00 så ställt kl på 09:00 och jag ska bara fixa hela dagen och sen när klockan blir 17:00 så ska jag ner till emma för hon slutar då, så ska vi fixa oss och sen ska vi till frida för vi ska på grillfest och sen drar de in till city festen, lite nice det kommer att bli då! bara det inte regnar, att frillan pajar och att man inte fryser så är jag nöjd! + att det blir fest på lördag också, så det blir bara partay för mig, lite nice då! yes!

måste skriva allt nu eftersom det blir nog inge bloggande för mig under denna helg! igår så kunde jag inte sova, M sov som en stock men jag kunde verkligen inte. jag låg bara och tänkte. att godis det är väl endå det bland det godaste som man kan äta på, eller kinamat, 'stekta nudlar' slår väl inte så mycket men godis det älskar jag! men det fick ju både goda och onda delar av det, att man kan bli fet men då ska du allt äta mycket också, men det är ju så himla gott! speciellt choklad, det slår inget, haha choklad, MUMMA! 

haha, varför jag låg och tänkte så de vet jag inte, men imorgon så ska iaf jag och emsan köpa gott gott och ha det sjukt skoj! bara det inte regnar som det gjorde idag så är väl okej!

men nu ska jag sova, för det gör emma redan, blir nog massa bilder sen efter denna helg får vi hoppas på!

hos pappa!

nu sitter jag hemma hos min älskade pappa, men som vanligt så jobbar han så är här helt själv. man kan säga att jag har vart vaken sen 06:45 för då gick jenny upp för hon skulle till jobbet kl 8, men somnade ju om, men ah! vi sov hos jennys pappa igår, hon kom förbi till mitt jobb så köpte vi oss lite mat 'macka' och så gick vi hem till honom sen. Kollade på the Hills, vi skulle kolla hela natten, men det blev nå fel och vi låg och pratade halva natten iaf men sen somnade vi. Så mamma hämtade mig imorse när hon slutade jobbet och sen efter någon timme så cyklade jag ner och solade och sen nu har jag vart på både emma å jennys jobb ett tag, dom jobbar på Sparköp båda två så har pratat en massa med dom och dom har hjälpt mig med nå grejs som jag ska ha i hårt så jag får det som jag vill. även att jag fick nå rabatt, 7 kr! yeah, bra att bruttorna jobbar där, så nu väntar jag på att klockan ska bli 2 för då slutar jenny, för då ska vi till HANSSONS och feta. eller riktigt feta kan jag ju inte riktigt säga att det är men, kyckling och currymacka, finns det nå godare, jo kina mat men inte just när det gäller mackoor!

justja kom ju på att jags skrev igår att M skulle klippa sig igår, men det var ju idag så ska sätta mig på bussen ikväll till den busen också då, det är ju snart city festen, eller som sagt det är ju idag men jag och emma ska åka in dit på fredag så nu ska allt fixa och dona idag + imorgon.

bara massa M

min morgon var en bra morgon, en sån som man alltid vill att den ska vara. vakna upp och brevid mig ligger sötnos! vi har bara slappat hela dagen,bara massa en massa sex and the city, och det var skönt men nu ska ju jag så klart jobba om 1 timme, och M ska faktiskt klippa sig, fräckt ;)

haha, igår var det ju sjukt, vi gick till bussen efter jobbet och då kom det en utlänsk kille i sin nya vinröda bmw eller speciellt ny var den inte men för han var den visst. Han åkte förbi oss säkert mer än 20 gånger, sladdade och gasade och han syndes ju inte ens bakom ratten, ful kille som tror att han är något för att han har fått en bil, och de roliga var ju att den var inte ens snygg, så alla stod och skrattade åt han. och jag så klart tyckte att han skulle köra in i något, så kommer ju min söta lilla mamma glidandes på vägen och skulle hämta mig och M, haha blev lite rädd faktiskt att han skulle köra in i mammsen, men neru, mami är nice och är långt ifrån! hihi

men inga nya bilder har jag heller, måste bättra mig på den delen! haha, justja nu måste jag ringa stina och sen emma, och jag måste ringa jenny också, hih blir mycket ringande, fattar inte att jag inte tröttnar eftersom jag jobbar på ett ringbolag, hahaha!

jobb

min dag började med att söta jenny ringde och väckte mig och sa, sov du? nja sa ju jag så klart, och hon sa bara, vafan du kan ju inte sova nu! haha, så skön stumpan! så fixade jag och sen åkte jag ner till hoforshallen för där va stina och vi gymmade, och sen solade vi. och sen gick i i regnet till hanssons för vi skulle äta en kyckling och curry macka + en chokladboll! mumma, kul att få prata med gumman igen! sen kom bror förbi för han jobbade och sen gick vi och köpte ett linne som jag hittade, ett super sött linne. det var ett vitt med röda ränder, bara 200 kr! i love it!

+ att jag ränsade ut alla mina kassar som jag har haft på min dörr sen jag har handlat, ojoj säger jag bara det var rätt många. jag kom ner med dom till min mamma och hon skrattade
bara och sa, du e tokig du gumman!


fika time!

ja det funkade tillslut! blev bara massa error, haha men är man data nooerd så ere så  ;D haha nej nej, kommer aldrig att bli ett! men jag har kollat på film och myst med mig själv + att jag fick låna steffes skiva så jag kunde ta lite låtar av honom. + att jag har pratat med stina och imorgo så ska jag till bringa min dag med den sötnosen, och sen blir det ju jobb men det behöver vi ju inte prata om!

även att jag hittade lite bilder ute nå ens bilddagbok som jag tyckte var ritkigt snygga lär jag säga, och det var visst fler som gillade den bilden iaf. så måste ju dela med mig från den där dagen jag och emma festade förra lördagen, rocken du vet! där ifrån kommer bilderna, vi gjorde lite lekar och hade det skoj!


jag som alltid är gladast var jag än är + att jag hade inte ens klippt mig där!
emma och frida e med på bilden också!


ja som jag sa, alltid gladas + att emma är ju med då blir allt så mycket roligare!


ja vi gjorde en lek och jag skulle vara någon gris som skulle jöka på sin mamma eller nu hur det av frida sa att jag skulle göra, för när jag var i furuvik så vare en gris som gjorde det!


haha och emma leker groda, kan man bli sötare?

men nu ska jag ner och fika lite med mig själv och sen ska jag ringa till emma och sen ska jag ringa till jenny och kollar vad dom där tösarna gör för något idag!

saknar faktiskt nu!

söndagar e så tråkiga!

regn regn bara massa regn, kom precis hem från M, blev att jag stannade där när jag och ida åkte in till sandviken igår natt, före de så åkte jag, ida och emma till gästis och kollade lite, se klev emma av och jag å ida åkte dit igen och sen åkte vi till sandviken.

Va statoil killen ragga då, haha var så kul, dåliga skämt och visste knappt vad han höll på med, så jag å ida fick oss ett skratt för dagen iaf! i sandviken så vart de prata och musik, kul att umgås med syster igen!  som jag sa så stannade jag ju hos M, och det var mys! allltid lika kul att få umgås med sötnosen! så kom precis hem, kallt och jäkligt. ingenting hade jag med mig, inte ens hörlurarna så man kunde lyssna på musik medans tösen brevid satt och rå glodde på en, ganska drygt men men hon klev av ganska fort!

så nu ska jag bara ligga i min säng och kolla på sex and the city med mig själv och bara leva lite gött så här, jag hatar regn och då vill jag göra det så mysigt som möjligt. men skulle ju vara mycket bättre om man hade sällskap, men skönt nu får man ju hela sängen för sig själv istället!:D

får inte glömma, min kusin var ju med på tv igen! på sommarkysset om jag minns rätt, åh hon e bäst!

du gör mig glad också!

inge fejk!

under tiden då jag väntat på emma, så har jag lyxat till det till mig själv lite. Fixade mina naglar, och blev rätt nöjd med dom, tidigare har dom ju bara vart samma färg men ville ha lite vitt på toppen, precis som jag alltid hade förut, det är riktigt snyggt, passa till allt och det känns så fetch! haha, gud va man tänker och börjar komma ihåg massa saker när man lyssnar på massa låtar som man älskade förut och som blir älsklings låten igen.

det är mina naglar bara mina, inge fejk allt nå mer, hår eller något, det känns ju kanon!

emma ringde nyss och det blir film kväll för oss ikväll, ska bli både kul och skönt att bara kolla på film och ha det kul med massa prat och fniss med lilla emma, ah kommer nog att bli en massa planer till nästa vecka för då är det city festen och det blir till att jag å emma blir 'gävlebor'  i några dagar och det kan jag ju säga att jag ser fram mot, i love it!

emma dagen!

nu sitter man här själv i regnet igen då, men väntar bara på att lilla emma ska komma hem från jobbet så ska jag nog traska mig hem till henne! det var ju tänkt med brännboll, om emma ville så klart! men det är inte så fint väder och lite små kallt ute faktiskt, så får kanske bli film och lite godis ikväll istället!

igår så jobbade ju jag, segt var det men ändå kul när både jessica och pernilla jobbade igår, haha vi var tyvärr lite 'busiga' hade vi inte gjort så hade vi också fått gått hem lite tidigare än vad vi fick. Men efter det så kom bror och hämtade mig och vi åkte hem till patrik för där var det fest. Vart mycket mycket trevligt prat, alltid lika kul att få träffa patrik.

vi hade vart där ett tag och då ringde M och berättade att han var här nu, och de va bara att sätta sig i bilen och åka de, niklas kör som en biltjuv och de vet vi alla, men det är bara kul! blev film och mys med ida och stefan, skulle tvätta åt bror men hade lagt i men imorse så kom jag ju på att jag inte hade hängt upp det :s så sprang ner när niklas kom, och ja jag fick tumla, men dom krympte :s fatta inte de gör de aldrig, men tydligen så gjorde det de den här gången, åh kände mig så elak. han sa att det inte gjorde något men ska köpa nya tröjor åt honom, för det är han värd enligt han. nej men de ville han inte men ska allt leta!

snart är de city festen allt folk, tror det kommer att bli kanon bra faktiskt! även att stina kom förbi igår, hon åt på edsken med några och hon frös, som tur va så var jag hemma så hon kunde få låna en tröja va mig! kul att få prata med den tösten igen som man inte gjort på ett bra tag nu! så blev planer må tro, lite iaf!

nu ska jag fixa lite här hemma, och ringa emma pemma!

1 augusti!

nu ska jag jobba igen som jag inte har gjort på ett bra tag nu, ska bli både skönt och inte skönt! för det är sista dagen vi jobbar från 12:00 till 20:00, igentligen skulle vi börja 17:25 till 21:00 eftersom det är 1 augusti idag. Men eftersom det är fredag och allt så fortsätter vi en dag till.

efter jobbet så ska jag bara njuta, för då kommer M! man får så mycket tankar i huve när man är ny, men men det får man ta och allt bli bra till slut, för det är en fin blomma igen!

idag så kollade jag igenom hela min nya frilla, men då märke jag att det var inte precis som jag ville ha det :O blev lite lite besviken nu, men ah det kanske var så att jag lära klippa det så eftersom det var så himla utslitet, men då kommer det att växa så mycket fortare och det känns ju lite bättre de iaf!

pratade med jenny nu , och då kom vi ju på att det är typ 1 månad kvar tills vi åker! haha, ska bli så sjukt kul att åka iväg igen, fast ännu längre och mycket varmare och mer underbart!

kollade mitt konto igår, och jag trodde verkligen inte jag skulle ha något kvar, men jag blev så paff så att jag bara flinade, mamma vadå vadå få se , haha ne men det var skönt att veta att man inte är så oansvarig, så nu ska jag leva livet ännu mer, höhö!

it feel okay?

sånna som dig vill jag bara glömma, det skulle jag gjort om det var för länge sedan! men nu känns det som att jag inte vill göra något som jag kommer att ångra. och bara sånna här små saker gör mig så himla irriterad. försöker att inte tänka på det, men du får mig att inte glömma det. jag vet att du vill att det ska vara som du vill, men det gör det så svårt, men när jag hör din röst och allt fint och gulligt som du säger, så vill jag bara skita i allt och bara låta det rinna igenom. det är det som får mig att känna efter hur jag igentligen känner och idag har jag verkligen märkt hur jag tycker och tänker and it feel okay!

när man pratar med ilska så kan man säga nästan allt, men man får för sig så himla mycket saker så att man inte tänker själv vafan man gör eller säger! vissa saker ångrar man som man tror att dom/du gjort och vissa saker har man gjort själv, men vill inte att detta ska sluta som en ful vissen blomma vill att allt ska bli som en fin och vacker blomma!


det är som en dagbok, och man skriver väl i en blogg för att man vill ha ur sig vissa saker, eller vill man att alla andra ska se vad du har gjort under dagen eller hur du tycker och tänker om saker och ting? men idag skrev jag mitt inlägg för jag vill att en enda person ska se det!

RSS 2.0