helgen

Fredags så började jag min dag med att shoppa med min älskade mamma, hon är verkligen den bästa. Sen var de bara hem och fixa sig och dra vidare till frida och knäppa den första, sen carros 25 års fest som blev en höjdare och sedan vidare till kharma. Haha helt galet de blev nog lite för mycket för lilian och gloria. "Väst paradise killarna var nice, men min S är så mycket snyggare" min replik för den kvällen! Kom hem och laga kroketter, visste nog inte vad jag höll på med men sen kom iaf min s och då blev de bra. Lördagen kom och jag var heelt död, gloria kom sedan till mig och jag lagade mat till henne, vi kolla på melodifestivalen och var ute och gick riktigt mys, sen söndagen och då gjorde jag frukost till henne och sen match, ja ja 4-4 men jag fick konstigt nog 2 utvisningar och blev matchens lirare, se där! och nu ligger jag här och är helt slut i kroppen.

torsdag och flexi har lov

Hej, seriösa klubben
Haha, helt otroligt. Jag tar alltid 07:30 bussen när jag ska till skolan, för jag börjar 08:15. Men har haft sovmorgon typ varje dag nu men inte idag, så sitter jag på bussen så ska jag byta låt då kollar jag på klockan då är kl 08:17 jag tänkte men börja jag inte för 2 minuter sen? haha ja bra som man är så tog man 08:00 bussen, tyckte jag hade så mkt tid över när jag kunna spegla mig längre än va jag brukar haha :p tiden är inte min vän idag

min mamma är bäst

MINA, TACK MAMMA DU ÄR BÄST! ♥

flexi åker skidor


Bild sen förra året på mig.


Kom precis hem från hoforsbacken, vi har haft idrott och åkt skidor. Det var helt sjukt va roligt det var, det var 6 år sedan jag åkte och innan de så älskade jag det. Jag älskar det nu med känner jag men kallt och mina knän håller verkligen inte :( Jag vet iaf några som är riktigt nöjda och glada nu, ska sova hemma hos mamma idag för jag dom tycker de är dumt att åka buss hem nu själv och sen ha typ 1 lektion imorgon som vi har varje dag. Mamma blev över lycklig, olle lika glad och harry å nova  ligger vid mig hela tiden, så idag ska jag få sova med min älskade katt som har sovit med mig hela tiden när jag bodde hemma.


gloria och lilian

Jag älskar dig lika mycket för de maya :)
Tränade idag för första gången, men tyvärr håller inte knät. Men på mötet så skriker lisa: DET BRIIINNNNER! Alla ba va, då hade mollan lagt sin jacka på ljuslyktan så klart, så hon fick en stort fint hål i sin jacka. Efter träningen när jag kliver in i bilen, jag vevar ner rutan och drar min raggnings replik till gloria, tjena gloria ska du med ;) hon gör något med ****** haha, så av någon konstig anledning så börjar mina byxor att bränna, jag ba det brinner! så fick jag ett bränn hål fram på mina byxor och under haha, snyggt tack maya ;)

fredag

Min mamma och jag hade ju mys kväll hos mig igår, men helt ärligt så somna jag inte fören 03:00, mamma snarkar ju som en tok, jag knuffa och knuffa på henne. jag vakna av att mamma fråga om hon fick göra frukost, sötnos! Sen åkte vi till Willys och handlade, men då sa jag till henne att du får gärna sova här flera gånger ;) höhö


Flirting with forty

Väntar på att min mamma ska komma, vi ska ha mys kväll hos mig. Kollar på denna film nu "

Flirting with forty" jag säger bara mjao.


okej

Även att "kissie" hade lagt ut dom här bilderna på "Bobby" på hennes blogg, så hade hon gjort så att man ska tro att han är naken, men så fake.
Men jävlar vilken snygg kropp den där grappen har, synd bara att han är b*g.

flexan

Min normala längd
Flexi när jag har mitt löshår, yes!

k'naan

When i get older, they'll call me freedom
Just like a Waving Flag. When I get older, when I get older
I will be stronger, just like a Waving Flag,
Just like a Waving Flag, just like a Waving flag
Flag, flag, Just like a Waving Flag

trött tjej

Allvarligt, jag är helt slut! Ända sen jag kom hem har jag vart helt död, lega i soffan och halv sovit. Så nu flyttade jag till sängen och lär ju somna vilken minut som helst. baby!!

färgat håret

Färgade mitt hår idag, tyckte att det var på tiden!

gloria's kommentar för dagen

Det första Maya (gloria) tänkte på när hon såg bilderna på min lägenhet var "haha, alexia (lilian) har tomtar på sina lakan" haha ja du, dom är en av mina favoriter så dom hänger med året runt ;) haha

onsdag

Eftersom att jag lära gå upp halv 7 i morse fast jag hade sovmorgon så hann jag knäppa lite kort på dagen. När jag kom ner runt 06:55 så stod dörren öppen till tvättstugan, jag blev lite nervös men tanten var så sjukt trevlig. Jag fick till och med tumla de så det blev torrt, hon vart så intresserad av harry så jag fick stanna och prata lite med henne. Btw, jag har kommit i den där möss fasen, men det är så himla kallt ute när man ska gå från bussen till skolan då inte mamma hämtar, så lika bra att sätta på sig den direkt :)

me like



Betsällde precis denna snygga handske, maya får vänster och jag höger. Stina betsällde två så nu blir vi snygga brudar ;)


tvätt dag

Åh kolla min söt harry, kan man bli sötare!
Idag har jag tvättat för första gången, det gick faktiskt riktigt bra och snabbt! Men jäklar att de va så att maskinerna blev låsta prick kl 21:00 men min tvätt var ju klar prick 20:58. Men de där jäkla låse gick i gång så jag får väl hämta min tvätt 7 imorgon bitti, men har ställt kl på 06:15 så får se om de funkar då. Men jag som har sovmorgon imorgon, men bara att lägga mig igen de :b haha flexi med oturen.

rosa

Ny målade söta naglar, jag bara älskar den här färgen :)

lyssna

Så himla bra!

tisdag



Haha roligt igår hade jag "besöks rekord"
höhö, sitter i skolan men är klar med allt så nu ska jag bara käka och sen ha rättkunskap och sen måste jag hem för jag har tvättid kl 5. haha lite roligt, att jag aldrig tvättat så där och ska göra det själv idag, de ska bli intressant :)


min söta lilla 1a :)

Ja jag har inte den smalaste och nyaste tv, men de ska fixas!
Det är rätt trångt i min stora  garderob, skorna står på varandra + att jag måste fixa hyllor så allt ligger ju i en hel hög.

alla hjärtans dag av min mamma

Igår var det alla hjärtans dag, vakna med sötnos! Fick en present idag utav min mamma, hon är så himla underbar, en söt liten tvål, ett hjärta!
"Det är inget stort, men det är i alla fall något" ♥

jäkla gubbe

Allvarligt, jag hann vara hemma i 10 min så ringer dörrklockan och jag går dit och kollar i det där lilla hålet som är så guld värt! Då står det samma gubbe som kom och plingade på hos mig i lördags med, han plingar och plingar tills han inte orkar mer, och jag blir ju rädd som vanligt. Det här är ju läskigt, varför ska jag vara med om allt ;O Nästa gång hoppas jag att jag inte är ensam hemma då han kommer så man kan fråga vad han vill, jag vågar inte öppna själv haha.

haha dagens

Haha, det var så kul igår när S kom till mig, så pratade vi om va jag kunde laga för mat. som sagt är jag kanske inte den bästa kocken, eller vad jag vet så har jag ju inte testa på så mycket. Men jag sa de att tycker du om tjockpannkaka? S svarar; ja de är gott, men hur gör man de? jag svara; eh, ja du. de vet jag inte, som man gör vanlig pannkaka. men jag har en skit bra recept sida på internet ;D HAHA, hur kass är man då. Ett gott skratt förlänger livet höhö

harry harry

Haha, galet. I fredags när jag var på kalas hos min bror, de är ju som sagt en bit att åka, hade ju Harry med mig och när vi klev ur då var han så kissis så han kissade på första snökluvan han hitta och ja som ni ser var de inte den störta. Men de var bara så himla kul liksom, varför inte bara kissa på marken rätt av haha

gå aldrig själv!

Idag när jag skulle gå hem från affären, jag hade två kassar och jag är inte den starkaste så de var ju lite tung + att jag hade Harry med mig. Jag märker att Harry går och kollar bakåt hela tiden och börjar att gå jätte fort, han är verkligen den fegaste och töntigaste hunden jag träffat. Men jag kände mig också rädd för jag är så sjukt mörkrädd och rädd för minsta lilla, så jag kollade bakåt för att kolla vad han kollade på. Då går det en man där i helt svarta kläder så när jag kollade bakåt då kollade han bort precis som att han skulle någon annan stans, så trodde liksom aja helt vanlig människa som är ute och går. Men jag känner att mannen börjar trappa in på oss och jag börjar gå mycket snabbare och jag tar verkligen små steg. Så kollar jag bak i gen och mannen är mycket närmare oss och då kollade han bort precis som han gjorde första gången och börja gå saktare, jag gick mycket snabbare så svänger jag in på en väg så de går snabbare att komma till mitt hus, och jag tänkte ju att han följer inte efter, men då när jag kollar bak så är han bakom mig och ännu närmre. Jag känner verkligen paniken och vill börja springa för man blir ju rädd, jag kommer närmare min lägenhet och det står en buss där som ska ta av en tjej som sitter i rullstol, de kändes lite säkrare men av paniken tar jag upp nycklarna och kollar bak igen och han är fortfarande bakom mig, asså några meter bara, högst 4. Jag kommer till porten så kollar jag och då ser jag hur han står bakom hörnet och kollar fram vart jag går in och jag tar alltid hissen för Harry vågar inte gå i trapporna + att jag är slö. Skyndar mig in till mig och låser, så går jag in i köket med kassarna tänder lamporna som vanligt och kollar ut genom köks fönstret och då står han vid garagen som är precis utanför och kollar in. Det var så sjukt läskigt, asså de är säkert inget. Men känslan bara, jag fick verkligen upp Anders Eklund och dom där äckliga människorna som inte borde bli kallade människor.

harry

Har precis duschat min lilla harry, filmade harry och nova igår,  men fyfan hur man låter när man filmar, de är ju helt sjukt! Kolla när niklas ropar Harry, då går han liksom inte till niklas, utan han går till mig istället fast jag inte säger något, haha så himla söt!

godnatt

Jag ska lägga in bilder imorgon, eller försöka hinna iaf! Ska på två kalas imorgon, jag är helt slut i kroppen och nu väntar jag bara på att s ska hämta mig så ska jag sova!

onsdag

kom precis hem från mamma, åkte dit efter skolan och hon hade köpt kina mat. super gott säger jag, min favorit även. Hade fått min student klänning + en skit snygg kofta. Tog med mig harry hem så han ska sova hos mig, men när jag tränar så ska han till S :) hih, men annicka och maya ska tydligen komma till mig och laga mat dom dårarna , haha så goa

måndag

Idag ska jag träna som jag inte har gjort på ett tag, får egentligen inte fören om 2 veckor. Men jag tänkte testa lite och se hur det känns, men man är väl så envis som vanligt och är med hela träningen.

håret

Före - Efter
Jag har köpt nytt löshår lite längre och mycket snyggare och de gillar vi :)

de behövdes!

Tack och bock, riktigt bra! :)

falukorv till ben

Jag har ju berätta om mitt svullna ben/fot, sjukt ni ser ju själv. Mitt höger ben/fot är ju helt sjukt tjock nu, aldrig haft så tjock ben, de är helt galet haha :p Jag har ju knappt någon fotknöl..

sibel = alexia

Den här fula klänningen hade jag igår när jag var sibel, köpte den från BikBok, ordpriset var 500 kr men jag hittade den på rean ochdå kostade den 99 kr och det var ju absolut ingenting för en sån skit klänning. Igår på festen då sa ju vissa Sibel istället för att säga alexia eller flexi hih, även att jag reagerade, det var riktigt kul haha

födelsedags firande för mina flickor!

Ikväll ska linda och jeffa ha sin 18 års fest och det betyder "kändis fest" haha, dom har valt olika kändisar till alla om ska komma och jag fick vara Sibel. Vet inte om jag är så lik, men hittade en snarlik klänning som är så sjukt ful som jag ska ha ikväll. Hoppas verkligen kvällen blir rolig :)

35 minuter = 1 timmes lektion


Ikväll ska vi supa till och, ojoj.

Kul att jag åkte till skolan för 1 timmes lektion, så nu ska jag käka på hanssons med bästa stina :) Ska till doktorn kl 16:00 för har så sjukt ont i knät, kan knappt gå.. Dom tror att det är inflammation eller vätska, mina tår och hela foten + bene ser ut som en fet falukorv, tror du jag känner mig snygg eller? näe.


fredag

Nu är allting äntligen klart i min söta lägenhet, andra natten jag sover här men igår fick jag tyvärr sova själv. Men det gick bra det också, var inte alls nervös som jag trodde, är ju tok mörkrädd och tror på minsta lilla. Var till ikea och köpte min super söta soffa igår, mamma och pappa, tack ni är så himla bra, ni är helt enkelt bäst! älskar er ♥

mitt älskade internet

Tack och bock mamma :)

home sweet home lady

Nu har mina skönheter kommit, men självklart var dom lite för stora. Så tillsvidare så får dom glänsa på hyllan ;) i lägenheten, hoho

shopping dag



Idag är det onsdag och jag är ledig från skolan, det är bra att man är snabb och gör alla uppgifter när man får dom. Så nu ska jag och syster åka till valbo och tömma hela ikea, okej kanske inte hela men nästan iaf ;) Ska ju köpa allt jag behöver till lägenheten, har ju grymt mycket nytt men man har ju inte allt, så de blir nog en hela dag på ikea :)


2/2 - 2010

Idag har vi kört jätte mycket saker till lägenheten, det var jag, mamma, pappa och olle. Mamma och pappa stod och gapa för att dom tyckte de va såå mysigt, vi fick upp sängen och det blev så snygg. Hyllor och mitt fynd på dom så klart, det kommer att bli kanon det här! Både mamma och pappa blev paff när dom såg att jag kunde dammsuga och torka golven själv, att jag hade köpt saker, som tvättmedel, diskmedel och såna saker. De trodde dom inte eller ;)
Eftersom att min säng är i lägenheten så måste jag sova i lukas rum, i en mindre säng än vad jag har. Tänk att igår var den sista natten som jag sov i mitt rum.

3 bredband plus



Nu har jag beställt bärbart internet (mobilt bredband), tack mamma du är bäst! :)


RSS 2.0