torsdag

Kom precis hem till syster och jag är helt slut. Vart på träning och det var jobbigt men en då roligt. Både igår och idag har vi vart och shoppat, jag har köpt maskerad kläder och ni ska bara veta vad jag ska vara ;) gissa de ni! hih

ha

usch den här var inte alls lika rolig, läskig juu

djungelturken

JHAHAHA

ja dålig humor

vem var det som kasta, HHAHA

du har en fågel

min bror har sämst humor :p

pocahontas/alexia

Det finns verkligen ingen likhet mellan mig och så kallade tecknade Pocahontas, haha, så ida, linda, stina alla ta er i brasan för de är inte sant ^^

alexias humor

haha, åh heregud va jag älskar han!

alexias humor

haha jag vet den är gammal, men den är så jäkla rolig. TACK SJÄLV!

måndag

Min första dag på mitt sista höst lov i hela mitt liv, fatta det är ju sjukt! Men ska äta på hansson nu med ida, frukost. Kyckling sallad å det ska bli så gott, men sen ska jag ringa min pärla linda linda linda :)

söndag och jag har LOV!

jag säger då de, nu puss hej leverpastej ska jag banne mig ha kewl :)

s

igår, jäkla skit kväll. Haha jag dör, visst den började bra och sen när vi förflyttade oss så sög det ju, men sen blev det ju bra, eller? Men ida läser du det här ring mig, eller ah kan ju ringa dig nu annars men hade inget att skriva så varför inte ;D hihi

hor depå fredag jävel








haha hitta massa gamla bilder på idas dator, asa fula ju haha ;D bjuder ja på




Jag har inte vetat vad jag ska gör aför jag har inte kunna bestämma mig, slutade med att jag åkte hem till karin för att festa lite. Dom vela verkligen ha med en på depå, och jag har sagt att jag aldrig ska gå in till de där äckliga stället och de håller jag fast vid att de är äckligt, Jag följde med och var där i 30 min, fyfan helt jävla värdelöst och jag försöker med min stavning så jäkla bra som möjligt, haha det bara slank ner minan underbara bacardi breeezer hahah, fatta 30 min fick de opå sig att visa att de dög, men så fan heller. Jag traska hem ja, ringde ett samtsl till stoffis för att kolla så allt var bra och för att inte behöva gå själv i det mööörka gränden. Fyfan jävla klackskor, nu sitter jag här, statoil är inte ens öppet as hungrig så se vad som finns att göra; Dfår hoppas på äggiisar men de tog väl skutigpr ; D

fredag, sista dagen på praktiken och sen är det äntligen lov!

Egentligen så börjar jag 08:00 men ibland får man faktiskt ta en sovmorgon, utan att säga det ^^ Stitter iaf hemma hos ida, hon sover och jag ja jag halv sover och vill inte alls gå till praktiken. Stina kommer runt 10:10 och då börjar väl jag att raska mig dit också antar jag, näsan bara rinner och hostan tar över mig totalt. Fattar inte att man får jobba bland folk och varor som folk ska köpa när jag liksom står och smittar ner allt med min hosta och allt. Men vad gör de, inte jag som drabbas, ha.

snygging bilden mjao

Varför bryr jag mig ens? det gör ju bara ont

torsdag

Vilken jäkla dag på praktiken, trodde jag skulle dö. Jag blev fasiken rädd när hon skällde ut mig, det var ju inte ens jag som hade gjort något och självklart ska lilla flexi få skiten för något man inte gjort. Buhu men måste väl lära sig att stå på sig i såna lägen. Men asså de märks verkligen att dom måste byta jobb, vafan märks ju att dom hatar det. Tar ut det på oss praktikanter, ett tips byt jobb innan det är försent, snart går väl alla in i den där lortiga väggen där borta.  jag tror jag gillar torsdagar!

lyssna på något underbart!

Shes a good girl, loves her mam a
Loves jesus and america too
Shes a good girl, crazy bout elvis
Loves horses and her boyfriend too
Its a long day living in reseda
Theres a freeway runnin through the yard
And Im a bad boy cause I dont even miss her
Im a bad boy for breakin her heart
And Im free, free fallin
Yeah Im free, free fallin
All the vampires walkin through the valley
Move west down ventura boulevard
And all the bad boys are standing in the shadows
A ll the good girls are home with broken hearts
And Im free, free fallin
Yeah Im free, free fallin
Free fallin, now Im free fallin, now im
Free fallin, now Im free fallin, now im
I wanna glide down over mulholland
I wanna write her name in the sky
Gonna free fall out into nothin
Gonna leave this world for a while
And Im free, free fallin
Yeah Im free, free fallin

tisdag

Idag var det första dagen jag gjorde in praktik hos Sparköps Arne, jag har ju haft min praktik hos KappAhl men jag gick nästan aldrig. Förra terminen så var jag också där och jag verkligen älskade det, det var verkligen det där jag ville hålla på med. Alla var så snälla och underbara, men nu kändes de inge bra, jag ville inte gå dit. Visst jag har vart sjuk hur mycket som helst, jag är sjuk! Men mycket har stoppat mig för jag inte trivdes för det hade ändras en del saker. Men jag tog mitt beslut och ta min sista praktik vecka hos Arne med älskade stina, så idag har hon satt min i arbete du. Hon är så slö själv så hon orkar inte jobba så nu när jag den nya kommer så ska jag så klart slava din lilla skit. haha, hon filmade det, så det kommer säkert upp en video inom kort, haha jag dör jäkla unge va hon ska få igen sen du. Men det var väl inte de bästa men det var bättre än vad KappAhl var iaf, som de kändes för mig.

i like it truck video!

haha en galen video från i lördags när vi var hemma hos ida och förfestade innan vi skulle till lobby, ingen kan ju sluta dansa. Speciellt inte jag, haha tokig jag, dansar och dansar och visar den glädjen man har :)
haha lyssnar när erik pratar i telefon och säger hur full han är , och när fredrik nyser haha ;D

me like like like!

min nya super söta klänning från H&M som jag har glömt att visa, den kostade 300 kr och jag bara älskar den, det finns en rosa och en gröna med. Så himla sköna och härliga att dansa i.

"sin sårbarhet"

HAHHA; jag dör! bara jag som har sån här dålig humor eller ;D

I do like it, like it, i do like it truck fest hos ida ;)


kanon kväll ju, njut och var glad =)

lobby lobby

Så här såg ju jag ut i torsdags kom jag på nu när jag såg bilden, igår var det iaf utgång igen med mina underbara vänner. Började förfest hemma hos ida, då kom rasmus, rasmus, hyden, erik, jakob, marcus, stina, jag och sen kom signe på slutet med, lill gumman :) Vi åkte sedan till lobby och där röjde vi, sen blev det väl 'efterfest' hos stoffis, haha efterfest kan jag inte kalla det men korv stekte vi iaf, haha =D  lägger in bilder och filmer senare!

Nanne Granvall

HAHA, vilken jäkla stjärna! Helt rätt ju, haha så jävla skön, den här blire ikväll haha ;D

here gud, en mammas mardröm

Hur sjukt är inte det här, helt otroligt! Jag har kollat på denna klipp säkert 100 gånger och jag får tårar i ögonen varje gång, tur att pojken klarade sig iaf!

nämen

Brudar det blir inge mer vattenpipa för oss då, HA;)

Heart Break!

Helt galen kväll i torsdags, jag mötte upp carro och elin vid bussen så åkte vi in till josef och alla. Riktigt trevlig sen åkte vi till Heart Break, fyfan det var sköj och det blev nog lite för mycket alkohol men vad gör det, vi hade kanon kul bara att jag minns tyvärr inte halva kvällen. haha men nu ska vi börja om idag och hoppas på att det inte blir så jäkla mycket denna gång.

me like!

Gina tricot 149 kr
köpte ett par lack leggins som jag ska ha på en rock fest framöver haha :b

me like like!

från Crispin 599 kr!

åkte till valbo och köpte mina nya skor, super snygga! jag vet skit kass bild, men ska knäppa så ni får se sen, as snygga på också, tack bästa pappa, TACK TACK TACK :) ♥

me like!

mitt nya linne, måste börja lägga ut allt jag köper haha :b men bättre sen än aldrig hih

puppies

På första kortet är det harry, sen är det harry och alla han syskon!
Idag har jag vart i valbo med min älskade syster ida, shoppade en skit snygg klänning från H&M och la undan ett par super snygga skor som jag ska hämta imorgon, tack bästa pappa! :) Fikade och hade lika kul som vanligt, så har vi träffat novas nya boy, eller alltså vi ska försöka para henne och hoppas att vi får så här fina och underbara hundvalpar igen!

måndag

Skål på den, haha jag sist när jag var på kryssning med klassen. Hur i hela friden ska denna kryssning sluta då, jag och maya i en hytt. HAHA det kommer inte sluta bra ;)
Det är riktigt dålig uppdatering på min sida, men idag lära jag vara kvar på den där jäkla praktiken till 17:30. Men jag lära gå 17:00 för min buss gick då, så jag var hemma 17:35. Mamma hämtade mig vid bussen och de var bara att skynda sig och byta om, hann vara hemma i lite mer än 5 min och sen tutar det och annicka är utanför och ska hämta mig. Tack tack tack vincent att du troligen har fixat studentkryssnings biljetterna åt mig, och tack josef att du hjälpa med :) hihi, vilka kompisar jag har, helt sjukt är så taggad fast det är ett helt halv år kvar.

punkt?


värt att läsa!
jag säger så här kanon vi vann match så jävla bra, hoppas på mer spel nästa gång bara! sen de är de att jag säger så här, jag skiter i det här nu. I vilket, vem bryr sig, jag tänker inte lägga ner mer energi på detta längre, för det sårar bara och jag har inte ett hjärta för att de ska krossas. Mitt hjärta är rött, alltså full av kärlek. Vill du inte ha den, fine för mig, då får det vara så och då tänker jag då inte lägga ner nå mer i det!

god natt

klocka är 01:04 och jag är vaken än, varför jag är vaken de vet jag faktiskt inte. Är inte trött men endå lite seg, ont i huve och hostar som aldrig förr. Lite jobbigt när man ska sova, men imorgon är det match så måste väl börja tagga till den snart antar jag. Idag har det vart en kanon dag tills jag kom hem och inte visste vad jag skulle göra, jo jag hade många alternativ men inget som lockade.  puss och godnatt

godnatt!

here gud, trodde jag aldrig skulle komma hem. Åkte från linda med stadsbussen eller va de ska heta, 22:40 var vid rece 22:55 och skulle ta 41 an till hofors 23:00 men kollar på busstabellen och den går ju varje timme utom 23:00. Åh jag fick sitta där i 1 timme, först är de nå emo barn som tänder eld på en soptunna, jag fick ju panik ja. Rädd att dom ska ta min telefon min väska och mina kassar, dom skrek ju om att dom ville slå någon så står jag där själv. Sen går dom och det kommer två fulla punkare och dom börja så klart prata med mig. Åh dom åkte med hela buss resan och satt sig framför mig och dom fråga om dom fick dejta mig och bjuda mig på elg pizza imorgon, trodde jag skulle dö för dom va så äckliga. Men tillslut kom jag hem och fy bubblan va jag fryser. Måste börja använda varma skor, de ska jag lova mig själv. Bra skor och varma strumpor!

fredag

men självklart är min mössa snyggare, precis lika bara att jag har en ritad toffs där bak.
Tjääänna har precis beställt en mössa till älskade bror, han har tjatat att han vill ha min Stray boys mössa, men aldrig säger jag. Så jag beställde en till honom med ett par skid glasögon till honom, en vit så klart. Rätt häftig faktiskt. Vad jag ska gör idag, det vet jag faktiskt inte. Vi får se vad jag gör av denna dag. Justja betsällde ju nappar åt lukas och freja också, super söta det står deras namn på dom.

GAAAAAAAAH

åh heregud, jag har blivit kär! du måååste lyssna, hoppas verkligen att du har bra ljud, för annars behöver du inte lyssna ;b

en till jävla dag.

Måste ta ut mina Aggressioner, blir ju seriöst galen på det här. inget går som jag vill så jag skiter seriöst i allt nu. Inge mer praktik för min del (tror jag iaf), inge mer det, inge mer fjäsk, inge mer snälla, jag vill., Inge mer jävla fjoll att jag ska hjälpa en jävla blondin fan att ta upp nå jävla skit från golvet, som du har slängt ner. Aldrig i hela mitt liv, ett tips va brunett. Om du inte är det så borde du färga ditt hår, för blondiner, vafan tänker ni med. så jävla less på sånt där jävla tjafs, och jag skiter totalt i det andra med, vafan är de. varför ska jag alltid lägga mig, hell no! antingen nu eller aldrig..

löshår!

Lika bra att jag gör ett inlägg om det helt enkelt, japp jag har ju som sagt löshår, som nästan alla tjejer har i dag. Jag har klipps men nu jag hade ju lim i 2 år, alltså dom typ värmde fast det. Jag bytte ut de ofta ofta och då hade jag liksom 75 slingor och hos frisören som jag gjorde det hos kostade det 2700 kr och jag gjorde det många gånger där, men det blev så dyrt så jag börja köpa remsor, kommer inte ihåg vad det heter nu bara för det, men ja hade sånt i 1 år. Man limmar fast en hel rad och gud va det slet på mitt hår. Så jag tog ut det och var utan löshår i 1 år, sen nu har jag börja köpa såna där remsor igen, eller trens eller vad det nu ska heta. Så jag har klipps, och det är faktiskt bra. Jag tycker att det funkar, fast jag funderar på om jag ska limma men det sliter ju så himla mycket.
Det håret jag använder nu köper jag hos Anna-Lena, hon håller till i Sandviken och om du vill ha hennes nr så kan du fråga :) Ett paket kostar 500 kr, för det långa som jag köper. Men jag brukar köpa två och då blir det ja alltså 1000 kr. Så måste man ha klipps men det behövs ju bara köpa en gång och då har jag, 6 st klipps och dom kostar 10 kr st. Jag har så litet huve så jag behöver inte så mycket mer :b
när jag har 75 slingor i.
här har jag limmat med remsa/trens om det nu heter så!


när jag hade tagit ut och klippt page.


klipps för första gången.




och nu har jag långt hår med klipps.



ha vilken stjärna!


jag dör, hon räddar min dag

HAHA, VILKEN JÄÄÄVLA BRUD!:d

randon twoooooooooowowo

haha fyfan jag bara älskar den här tjejen, står för sina egna åsikter och säger vafan hon vill. Haha vilken jäkla brud, blond och allt.

jävla dag

sitter här i soffan med lukas, han räddar min dag. ursäkta men fan va jag hatar det här, allt är negativt för min del nu för tiden. Varför ska  man ha praktik för och varför måste man gå till 5? och varför i hela h****** ska vi ha det i 4 veckor för? sjukt ju. vill inte ha nå jäkla praktik, och jag vill inte göra det heller och så jävla trött på det där med och innebandy då, vafan är det? shiet jag låter ju arg för en gång skull, men galet trött på att det ska vara så här, skärp dig och bli glad igen. bläää nu har iaf mamma åkt och köpt glass till mig och lukas, för nu ska jag kolla på tv med han. hej

valbo

nu ska jag till valbo med erik och patrik, eller dom åkte och spelade basket någon timme för att jag skulle fixa mig i 2, 3 timmar enligt dom. Men jag är ju klar redan, haha så jäkla dumma dom där två :b

skolfoto = dagens

Yes gick upp 06:30 för att jag skulle fixa mig till skolfoto som vi hade idag, det börjda 08:30 och vi var klar 08:36 kul. Ha, även att det var bara jag, stina och tim som kom till det där jäkla skolfoto, alla sa att dom skulle komma. Men näe du, inte en jäkel va ju fan där, tur att vi är duktiga iaf då. Haha, var så roligt jag fick självklart stå i mitten, stina på höger sida om mig och tim på vänster sida. Så känner jag att stina liksom sträcker på sig, och tim ser det i ögonvrån, båda vill bara gap skratta. så go gumman!

skolfoto


haha, jag har skolfoto idag och jag är redan klar! meningen egentligen att visa kläderna, men så långt kom jag ju icke sa nicke. Men ett snyggt namn fick jag upp rätt på bilden iaf, haha men nu ska jag fortsätta äta min macka och sen ta på mig alla smycken :)

söndag natt

haha, jag på 9 ans skolavslutning, shiet va liten jag var!
Jag har vart dålig med bloggningen nu, men jag har vart så himla seg nu idag. Bakis som en gnu, dalill tack för skjutsen i morse. Slapp man bussen + att man hann se brödernas matcher. Dom är ju galna, haha bortalagets målvakt var 55 år, fatta 55 år. Min bror är 20 haha lite ålders skillnad, men du han va kry i bena och jäkligt snabb och vig. Tro det eller ej men imorgon så har jag skolfoto, sista året i skolan och då måste man väl en då vara med på skolfoto, så mamma får ett sista skolfoto på sin älskade dotter + att man ska du egentligen göra något skoj till skolkatalogen. Men vi har ju inte tänkt så långt så vi får se vad vi hittar på imorgon. Jobbigast är väl att vi har första tiden, 08:30 + att jag hat plåster i pannan och blå öga, jippie. Så jag skiter nog i praktiken imorgon, hinner inte in med den bussen så det får bli första dagen, eller ah som jag kommer tbx till kappAhl!

party party!

FEST IKVÄLL BRUDAR! hangloose eller lobby, vad säger ni?;)

me like!

Mina nya jeans leggins från vero moda, 259 kr. (jag vet skit dålig bild, min kamera lever sin egna värld)

grattis morfar <3

Den enda bilden jag hittade på morfar, så bjuder jag ju på en ful bild på mig julafton 2007, haha det var sjukt länge sen ju!
God morgon, det är lördag och min älskade morfar fyller 80 år, eller jag tror att det är imorgon men vad gör det, han ska ha kalas/fest idag iaf. Så jag ska åka ner dit och fira honom, fatta jag är 18 år och han är 80 år det är helt sick!

mjao!

haha, vilken stjärna! Idol 2009 kanske (Y) ;D

me like!

min nya super snygga klänning, kommer från H&M för, 179 kr tror jag den kostade. Så billigt för en så snygg klänning, kan det bli bättre. love it, den åker nog på imorgon!

dom e bra, dom är grym!

dom som sjunger är; patrik, mattias, emil och henrik spelade

Jag åkte ner och kollade på innebandy med jenny och sen följde jag med erik och dom på nå jäkla random fest. hih stod och pratade med stina och erik kommer och slänger upp mig på ryggen och sen byter han med patrik, hade väl inge val då var det på g till persson. Träffade på en massa trevlig folk, många man inte träffat på länge, sen skulle dom jamma eller va de heter, så jag spelade in. hih

fredag!

jag och mitt söta blåöga :)  nu ska jag kolla på innebandy med kennan och du näe, finns inte nej nej nej! går inte så

me like!

Igår när jag åkte in till gävle så köpte jag ett linne från H&M, det kostade bara 69,90 kr och är super skönt och snyggt för den delen. Så Har jag mina nya jeans leggins från vero moda :) sen får vi se vad jag har över och under, nu va allt är.

me like!

Mitt nya linne som jag har köpt på gina tricot för 149 kr tror jag att det var, så är det en liten ficka på bröstet, super söt och enkel och det gillar vi! (Det är nå fel på min kamera, därför bilderna blir så konstiga!)

tok städat!

Den sista bilden är gammal, glömde ta mot garderoberna. Jag är riktigt imponerad, jag har städat, hängt in alla kläderna, dammat, dammsugit, skurat golven och tro det eller ej, men städat toaletten här uppe, mamma kommer att bli så glad och nöjd :) hih, så jag lära bara knäppa kort, höhö

idol!

Camilla gjorde bort sig genom att jubla när det egentligen var karolina som gick vidare, haha fyfan va pinsamt!

me like!

Klockan är 10:46 så här länge brukar inte jag sova, men nu har jag tänkt mig att ja ska städa lite. Jag kan ju säga att det behövs, eller inte för att de är stökigt på sånt här äckligt sätt, utan jag har kassar med alla nya kläder i, jag måste skaffa en större garderob helt enkelt!
-
Haha, coolt att jag är lika 'patetisk' som dessie, kisses och dom, inte samma klass? haha jag kan om jag vill, men jag skulle aldrig skämma ut mig lika mycket som dom gör, bara för att få pengar. Jag är ju inte blond, så jag tänker inte lika 'klokt' som dom gör :) (A) hihi
hih, vilken tur jag har, för jag tycker dom är jätte sööta :)

soft!

haha, kollade min statistik och jag hade 106 besökare på en dag! hih, fatta kenza å dom som är uppe i 1000 tals haha :D om inte mer! men nu ska jag sova, vad jag ska hitta på imorgon! ja det återstår och ser. puss och godnatt!

HIHII me like!

Jag fick en liten sur kommentar idag, inte för att jag tar åt mig. Men jag skriver inte min blogg för någon annan, jag skriver för jag tycker det är kul. Om inte lilla Elin gillar det jag skriver, eller hur jag skriver, om jag slarvar när jag skriver (vilket jag gör) eller vad jag döper mina rubriker till. Det mitt val, ditt val är att läsa min blogg, jag tvingar dig inte att läsa min underbara blogg :) jag vet att du älskar den, det är därför du läser den, hihi!
puss på dig elin :)

me like!

Igår när jag shoppade med stina så fick jag hem mig lite underkläder från gina tricot och ett vitt linne från cubus :)

me like!

min nya mössa, super snygg och super skön! Köpte den på Indiska för bara 59 kr! btw, det är nå fel på min kamera. Fattar inte, bilderna blir så konstiga och dåliga.

me like!

Jag var ju och shoppade med mamma i veckan och då köpte jag det här snygga armbandet på KappAhl för 79 kr

10:57

Gud hur man har sett ut, fast lära ta bort ena sidan. haha så jävla fult!
Det gick ju kanon fort det där. HI jag har vart så sjukt nervös, men tanten var så himla söt så jag glömde bort allt. Jag frågade om det kommer att göra ont och hon sa nej då. Första var okej men andra kändes verkligen och sen de tredje ja du haha. Hon ba nu var det klart, jag ba VA är det klart? hon ba ja :) va fort det gick då, men då sa hon, men jag måste lägga om de för de har inte riktigt läkt, min första kommentar, näe ska du sy? men de skulle hon inte, så fick ta bort plåstret under ögat och det över såret som jag sydde så fick jag nya i pannan och där jag sydde.

nervös

ah jag är hyper nervös, kunna inte sova i natt för att jag ska ta bort stygnen kl 10:15. Det är ju snart, så nervös jag var när jag skulle sy, hur nervös är jag inte nu då :o Alltså jag vet ju inte om det gör ont eller inte, jag tippar på att det gör ont, fast alla säger att det inte känns. Men klart att det känns, dom ska ta ut en hård jäkla tråd från min kropp.

RSS 2.0