ja du

Anonym   lör 29 aug, 12:17
hej:)
skulle vilja bli din vän:) och så skulle jag gärna vara din tejpfånge ibland. 
Det är en rolig grej. Det innebär att jag är tejpad från axlar till anklar
Och då tillgänglig för dig att busa, retas och sitta på och kittlas med mm. 
Det är en kul lek faktiskt som jag är glad att jag lekt:). Låter det kul? Ta hand om dig.

haha helt seriöst, va är det här? på bilddagboken även, haha

måndag!


idag har jag vart i skolan, var där från 08:15 - 11:40. Vi satt på facebook, prata lite sne gjorde vi lite på projektarbete och sen ett arbete på 15 min, hm sen åt vi pannkaka och sen slutade vi. hih, åkte hem och bytte om och sen åkte jag till älsk, köpte mig ett par nya jeans leggins från gina tricot, 199 kr.

niklas du är galen!


Skydiving, dom 2 första som hoppar är nån brud och hennes hoppmästare, dom hoppar på 2000m höjd. Jag hoppar på 4200m höjd, minus 6 grader, efter 9sec så har vi en hastighet på ca 200 km/h, fallar fritt i ca 35sec, och sen glider vi under tyget i ca 5min! Helt galet vad härligt det var!

Min bror hoppade skydiving i går och det var så himla häftigt, han är bäst!

niklas du är galen!


Niklas; Skydiving, dom 2 första som hoppar är nån brud och hennes hoppmästare, dom hoppar på 2000m höjd. Jag hoppar på 4200m höjd, minus 6 grader, efter 9sec så har vi en hastighet på ca 200 km/h, fallar fritt i ca 35sec, och sen glider vi under tyget i ca 5min! Helt galet vad härligt det var!

Min bror hoppade skydiving i går och det var så himla häftigt, han är bäst!

stina, jag kom på ett nytt smeknamn till dig också, STIAN!

YES, jag hittade stinas nya blogg, http://stinadannberg.webblogg.se/ hihih, varsågoda och njut :)
tihih, stina så lätt kommer du inte undan ;D mohahaha

mja så är det!

Grupptryck, är det de det hela handlar om? att inte våga stå på sig själv är väldigt vanligt bland dagens ungdomar. Men ibland måste man våga säga nej, ingen vill vara tönten som inte 'vågade' göra det alla andra gjorde, man vill ju så klart vara på samma nivå som dom andra coolingarna till kompisar. Wow, nej det imponerar verkligen inte på mig och hoppas verkligen inte att du tror att du är cool bara för att du 'våga/vill/ta/göra massa skit som kan vara farligt för både din kropp och en annan människas' det finns så mycket av det i denna värld. Men bara för att du gör det, så behöver inte jag göra det!

ne inte menat till någon speciell, bara va jag satt och tänkte på bussen hem idag. Det är ju så det är i dagens värld, vad är det som händer halllå? höhö

hahaha

helt seriöst, vissa killar är ju inte kloka. Fick ett meddelade på efterfesten och där stod det från en kille; Hejsan du var söt, du skulle inte vara intresserad av ett jobb på en fest som vi ska ha nära dig, kramis. Jag svarade; hej vadå för jobb? han ba; en svensexa, jag skulle ta med en tjejkompis och vi skulle få minst 1500 kr var. HAHHA jag dööör! så blåst

grattis josefin!


på bilden; maddis, jag och blondie jossa!
GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN JOSEFIN! hoppas du får en kanon dag, nu är det bara jenny kvar och sen är vi alla brudar 18 år, hih! :)

min mamma!

 


mitt nya armband som jag har fått utav min älskade mamma, hennes kommentar när jag öppnade lådan; jag tyckte att det var du, när det blommar och hänger så fint! kan man bli sötare :)


lukas leker i sitt rum


lukas har inte vart hos oss på länge och nu är han äntligen här, han skulle leka med mig på sitt rum, så jag filmade lite. Men han är så inne i sina leksaker så när jag frågar han saker så svara han inte, sen kolla när han ramlar, haha så himla söt så jag kunna inte hålla mig för skratt! :)

tack mamma!






jätte fint armband och en Dolce & Gabbana - the one parfym =)

min mamma är bäst!




fick en adidas tröja av mamma, tack bästa mamma =)

me like!




min nya kjol fån gina tricot för 299 kr, gröna och tjusig. Egentligen hatar jag färgen grön, men den här fastnade jag för, ville egentligen ha en beige färgad men 36 var för stort, så fanns den här i en 34 och då blev det den.

fredag


oj de var en gammal bild!
Börjar om 20 minuter och jag är så trött, hoppas på en kort dag och sen ska jag sova! Så skönt att vakna nu för då har mamma gjort frukost, pratar skit med mamma och kollar på vakna med the vocie kan det bli bättre.

videoklipp, lyssna på stinas skratt!


så här mycket tycker jag om stina, hih ne men visst har vi kul i skolan =)

mami is home!


ÅH idag kommer världen bästa mamma hem, hon har vart i marmaris en hel vecka med min mormor. snacka om att min dag är räddat, mitt liv är räddat! Har saknat henne så tok mycket så det är helt sjukt, skulle aldrig kunna klara mig utan henne. Man känner verkligen hur mycket hon betyder, 1 vecka inge mer. min mamma är bäst och det vet ni alla!

dagens




min dagens, kofta från JC, jensa leggins från H&M och linne från cubus. Sen hade jag mina vita tygskor från H&M, svart skinnjacka och svart väska! 

random bruden


nämen titta va jag hitta, ja visst alla älskar väl glass. Men skulle fan tappa glasslusten om jag såg henne stå och fnittra i ett hörn. oj oj oj

me like!


nytt linne från cubus för 99 kr, billigt och bra!

vakna med the voice


haha, ja du jag säger då det, vad händer med denna värld, är det bara svartsjuka eller är människor så här nu för tiden, bloggarm blondiner, idominsalva och massa skit, hallå bbrunetter vart är ni?=) jihi

me like!

 



mina nya snyggingar från 399 kr från Skohuset!

dagens + me like!






min dagen idag, + nya kläder. Jeans leggins från H&M 199 kr, tröja fick jag en sen födelsedags present av söt emma, koftan kommer från gina tricot för 199 kr. super najs!

stina!

 

 
en dag med stina i valbo ser nästan ut så här, fast mycket skratt och oj mina armar gjorde ont :b

shopping!

 
min nya tröja! kanske inte ser, men från gina, lila 149 kr
shoppade med stina igår, åkte till valbo. fyfan va pengarna försvinner när man shoppar loss med stina, hennes kommentar precis hela dagen. ne fyfan alexia nu handlar vi inte mer, asså jag kan inte handla med dig. haha.

jay sean - down


åh jag bara älskar den!

kick - ge mig lite mer


en till favorit, den spelas i huve hela tiden!

sträckningar är inte å leka med!


tränade idag, va med på typ halva och sen sträckte jag rumpan, usch det gjorde så ont/det gör on! går som om att jag hade blivit, ja! men usch hoppas de är bättre imorgon!

me like!




köpt nytt skärp har jag gjort också, lite små sött. Passar perfekt till den lila kjolen som jag köpte, eftersom att den var lite förstor, som vanligt då när det gäller mig. 149 kr på vero moda.

random bruden


VA, vad är det för fel? hon sa bara sitt fula pipiga 'MM' 3 gånger, det menas att hon minskade det med 20 st, wow imponerad, bara att vänta på nästa klipp får vi roligt att räkna då också kanske :) hih,

mitt tredje videoklipp ;D


japp, våran dåliga humor. jag visste inte va jag skulle säga och jag visste inte ens att han filma haha

me like!






köpt ny kjol, från gina tricot. 29 kr tror jag att det var, det gilla jag och stina, billigt och bra för då märkt de inte ens i plånkan att det minskas nå pengar, hihiih

party bilder!


































min dag på hangloose, haha ja du jag säger då de. Hade egentligen riktigt kul med flickorna, men själva stället sög liksom, men vi får ta igen det sen ska du se :)

party lördag!


fest igår med mina älsklingar, först match och vi vann så klart. 5-3 lyckat som fan! sen hem och fixa sen åkte jag till ida och jag blev nu skapligt rund under fötterna. du kan ju fråga olle, haha nej men åkte in till gävle på hangloose. fyfan vilket skit ställe, 1 gång aldrig mer, höhö. så nu får man ju lida istället att det blev så mycket igår, fula bilder blev det också. en lyckad bild iaf! tummen upp för de

lördag




min dagens idag, yeey

kamera alexia

 

 
det är kul att leka med kameran, men tillslut tröttnar personen som jag knäpper på ;) hehe

sommar09

bara för att alla andra skriver om sitt sommarlov 09 så måste väl jag också göra det då. Men jag orkar inte lägga upp så mycket bilder om mitt sommarlov så ni får försöka tänka er vad jag har glömt att skriva ;D hi




badade och solade mycket med lenne


en fest och mitt liv förändrades ganska mycket


jag träffade min älskling!




vi åkte båt och slussade på slussens dag!





jag och syster åkte till stockholm/stureplan och fotograferades


jag fyllde 18 år!




festar lite med mina vänner!


är typ bara med älsk




pappa bjöd mig på grönalund :)

me like!






min nya kjol från vero moda!

mammas nya åk




vi har köpt en ny bil, stor och snygg! me like!

mitt andra video inlägg haha


HAHA JAG DÖR, stina med sina jäävla ljud!

mitt första video inlägg ;D


vi skulle göra en dryg video precis som den dryga lilla random bruden som jag la in igår. Men det slutade med att stina skulle dryga och säga att jag fes och skit. Ja det sluta som det sluta, njut!

random brud


haha vad i hela världen är det för fel på denna människa, ni måste ju kolla. Jag har ont i magen för att jag skrattar och kollar på den om och om igen för hon är så dryg. Jag räkna hur många gånger hon sa 'mm' hah, 23 jävla gånger sa hon det, kan man hittade en mer störande människa. förlåt men hahja :D

stinas kommentar; vart fan bor hon
alexia; jag vet inte
stina; va, jag vill slååå henne!

hihi

tjena bloggis, sitter hemma hos lenny. Tyvärr så jobbar han men och jag borde vara i skolan, men hade någon konstig dag så ingen gick dit. Väntar på att linda ska komma hem från valbo, så ska vi till stan och äta lite gott gott, det är finare väder idag än vad det var igår iaf, jag hatar verkligen regn, absolut ingenting för mig.

Imorgon kommer min älskade syster hem från marmaris och det planet som dom kommer hem med åker min mamma och mormor med till marmaris. nu ska jag shoppa med lennys mamma.


christina dannberg



back in school (busíness) enligt mayas stavning! som var fel nyss men rätt nu, haha, alltså tillbaka i skolan igen och det betyder skolblogg inlägg till min älskade vän christina stina dannberg, förra året blev det några inlägg men i år ska det bli mer, jag lovar! Jag kan ju börja och berätta vad vi ska få för skolmat idag, bruna bönor och kokt gädda. haha tro det eller ej, och på torsdag så ska vi få rester från tisdagen. Får verkligen hoppas på att det där inte stämmer, gädda? men kokt gädda och brunabönor vafan är det här.

Stina skämde nyss ut sig om man säger så, eller det var jag som 'råkade' tagga en klille på face från hennes facebook, vilket inte var meningen (A) men vi får ju hoppas på att det inte blev någon taggning höhö. Vi ska snart göra 20 an enligt leffe, men det är ju så värdelöst, så ska vi lägga in pengar själv eller ska vi sälja bullar. haha

Getpullan fyllde nyligen 18 år så vi ska väl ut på krogen snart antar jag, ja det ska väl bli kul tycker jag. Men men nog pratat, jag kan inte komma på något elakt som jag ska skriva om henne, jag har vart såå snäll i sommar att jag har glömt hur man ska vara mot stina. ih puss på stina!

niklas


kan man bli sötare än va min älskade bror är! trött för man ska till skolan. precis skickat ett skolarbete så går man in en snabbis på facebook och då blir dagen så mycket bättre! :)


sot


första dagen i skolan


måndag och jag är tillbaka i skolan, första dagen idag! Visst börjarde 13:00 och slutade 1 timme senare, men endå allt som jag har framför mig. Visst det är både bra och dåligt, för fatta det är sista året för mig och sen tar jag studenten och de betyder att det inte är nå mer skola för mig. galet =)

söndagar näe


en ny favorit!

barnvakt åt lukas tar livet av mig

 
min dag har vart ganska jobbig men trevlig. Vakna och va så trött, helt slut i kroppen sen igår. Jag var barnvakt åt denna kis idag, lukas! Ida och malin hjälpte mig lite, vi åkte vill valbo och hade oss. Sen hemma så gick han lös, han hade bajsat, och jag skulle byta. Det var så mycket att det var ända ut i byxorna. Tänk jag alexia anna mäntylä som hatar allt sånt där ska byta på honom. Fick bada honom för det var så mycket, men det gick bra och sen sov han så gott så.

gröna lund!






haha, dagen på gröna lind var helt underbart rolig, mycket skratt och skrik. Fint väder och min roligaste dag absolut på hela sommarlovet! Jag åkte berg och dal barnan för första gången, som ni ser är jag ganska rädd. Vi åkte om och om igen för att få det perfekta korten men det var så sjukt kul. Jag tyckte den var så rolig så jag ville åka om hela tiden! Min pappa är verkligen världens bästa, han bjöd på allt. Han bjöd alla, det var min födelsedags present från honom och det var den bästa! TACK!

gröna lund!


äntligen söndag! Jag ska få en sen födelsedags present av min älskade pappa och då ska vi trippa hos till gröna lund! Det blir jag, pappa, ida och lenny som åker, så pappa hämar oss 09:00 sen bär de av! Får hoppas på kanon väder hela dagen då!

me like!






min nya tröja från JC, eller jag köpte den för någon vecka sen men har inte visat den bara. Lite små mysig!

fredag!



mina favorit armband, snö fick jag av min älskade syster när jag fyllde år och peace märket, ja tro det eller ej men det kommer från tidningen OKEY!

shit dålig på de som kallas uppdatering på flexis sida nu, skräpning! Vart mycket hos lenny på senaste tiden och då har jag ju inte tid med bloggen. Igår så åkte jag, ida och karin in till gävle för att kolla de där så kallade, sommar yran, något sånt. Ja det var väl helt okej, men jag saknar faktiskt city festen. Sov hos ida och jag har så ont i min kropp sen träningen, men den var ju i onsdags och jag har ont än, ska nog slänga i mig ett par alvedon tror jag.

Vi bygger om här hemma, och nu när jag ska äta frukost så får jag inte gå från hallen alltså från trappan direkt till köket, nä jag måste gå runt hela huset till altan och gå in där, usch det låter för jobber för att jag ska få lite frukost :b hih

tisdag


kolla in min snygging!
sitter hemma hos älsk nu, han duschar ;) igår så var vi på fotboll. gävle - djurgården, riktigt najs. Ska snart hem och byta lite kläder och fixa lite saker, sen ska jag kolla på lenny när han ska spela korp match? hm, ah vi får se hur det går.

jag skrattar idag!


pratar med linda i telefon, min lilla brud har blivit party prinsessa. Hon borde gå hem och sova nu tycker jag, ska sova snart jag med! Men först bjuder jag på en goding!

H&M




köpt en super söt väska på H&M för 99 kr, jag bara älskar den!


erik










heregud, kolla min bror vad han har ställt till med. Han var och festade med sina vänner och det blev väl lite för mycket. Dom tog fram sin tatuerar skit, ja alkohol i kroppen och går med på allt, så tatuerar han sig sälv. Säger då de, du är galen brur, men älskar dig lika mycket för de!

lördag


igår så åkte jag, älsk mamma och olle in och kollade på bio, den var så himla bra. Absolut min bästa film, fått en favortit! Åt på subway och myste, sen när vi kom hem så gick vi till campingen och tog nån cider, kanon skön kväll!

RSS 2.0