bhuhu


min kamera i borta, tror jag glömde den i skolan :( hoppas ingen hittar den, för jag tänker då inte säga vart den är , för då är den väl inte kvar :( min rosa babe!

idag har jag sytt faktiskt, påbörjade min söta klänning. Den kommer bli grymt bra ohalala, visar sen när jag är klar. Mamma har åkt till ullared hon sattsar hon! haha snygg bild jag gjorde på digitalt foto då ;)


KING!



HAHA, jag bjuder på denna sköning! KINGEN ELLER HUR!

digitalt foto







digitalt foto, vad säger man? det är inte kul iaf! bjuder på lite bilder jag gjort om förut, ska fundera lite på vad jag ska ha för tema på utställningen som vi ska ha och vad jag ska ha för bilder. visar dom sen när jag är klar, ska bli kung!

hanssons idag med flickorna, mami du e beest du räddar min och jennys helg. även att en till ska rädda lindas så klart, nu ska jag dra mig till bussen för jag ska till sandviken.

onsdag



skolan lika seg som vanligt, trodde jag skulle få ett svar, ett bra svar! ne aldrig, men jag vet att jag hatar svenska lektionerna nu iaf. Jag och ida åkte till gävle och shoppa lite, prata massa strunt! Köpte mig en grå klänning och en svart mössa. När jag testade mössan så stod det en tant där och kollade på mig, så sa hon så här; gud du passade verkligen i den där, den ska du ha! va riktigt bra faktiskt! 

hur söt va inte hon då, sen blev det valbo, in på iKEA och köpte pizza sliz eller vare heter, + en glass gott gott ju haha :D

måndag

måndag, sista träningen på denna vecka då, hur ska jag det gå :( får träna på egen hand, jag var ju till sjukhuset idag, gick si så där bra då. det blir bättre, lovar! + att vi svängde in till valbo, käka gott och jag å mammasen köpte en tröja var, randiga mysiga  fina, snyggingarna!

planer planer nu, snart begär det sig av. det ser jag verkligen fram mot! orkar inte fixa nå kort, dåligt med de nu!

3-2

fitt match, vi vann 3-2 mot furuvik. men jag fick spela back, härligt! nej?
orkar inte ens skriva om de.. hej

sista match på denna helg.

söndag; kollar på idol just nu, missade det ju i fredags. Kan inte lilla fula blä johan palm åka ut, han är ju helt värdelös! Men om vi fortsätter, så ska jag snart åka och hämta jenny för vi ska spela match.

i gävle på nynäs 15:00, alba - furuvik

vissa personer förstår man sig bara inte på, de kanske är bättre och det gjorde kanske så att vi vann, vem vet? ;)

lördag


vi vann matchen igår, och det gick jätte bra för mig och hela laget. så jävla kul helt sjukt! vann iaf mot sätra med 8-0 kung ju, sen åkte jag hem till linda, sov 4 timmar, surt!

matchen idag med jun vann vi också, 3-1 mot storvik. lite kung igen! haha, linda du har iaf världens otur! tänder är inge å leka med ;s åkte till leksand efter och nu e jag hemma, fyfan va skönt! ont i knät har jag också, hoppas de är bättre imorgon!

fredag

taggarå, i väntan på olle nu då. Får bli buss in till sandviken, lite tråkigt ja men det är ju match idag för mig som jag kanske sagt. Med damlaget alba mot sätra, 19:00 på jernvallen!

wow blev fett stor text, vet ej hur jag får bort det haha :D


torsdag

wiho, blev precis klar med mitt arbete om stress som vi fick utav guido. Visste inte om man skulle göra den eller inte, men nu har jag gjort den så nu kan han inte blir sur. Jag blev riktigt nöjd faktiskt, att jag hade sånna här dålda talanger, inte dåligt de inte ;)

Mitt motto; lev livet och ta dagen som den kommer, stressa inte igenom hela livet för snart är det slut och vi lever bara en gång!


onsdag

det är onsdag, jag tänkte skriva torsdag. träningen gick bra, helt slut. inte lika kul, eller jo så klart! träna imorgon med, så blir min första damlags match på fredag, lite nervös ja!

linda är väl endå knäppast, ramla på cykeln så där ;) haha.
imorgon så har jag sov morgon, gud va skönt! + att jag va i sandviken idag, köpte mig två par strumpbyxor, ett par svarta och ett par gråa!

du gör mig olycklig, ville jag bara skriva. men det är det du inte gör, bara ibland, allt blir bra och du stöttar! vissa stunder är bra och ibland hatar jag det, lev livet och älska nuet!

tisdag


På A&M försöker vi alltid göra vårt bästa för att ge god service och få mätta och belåtna kunder.
eller hur det  här kommer att bli så bra maya, nu blir leffe riktigt nöjd! Sitter i skolan nu, har personal administration men det är tydligen klart nu, blir hanssons med jenny. Gud va gott med en kyckling sallad och feta ost, känner suget redan!

blir ingen träningen ikväll, den blev inställd. Det var både positivt och negativt, för ska in till gävla och kolla på match 21:30 på nynäs, då slipper man sitta svettig efter träningen, gött dä! haha

godnatt!


träningen slut och det gick riktigt bra och va skit kul som vanligt då!:D hann plugga lite innan träningen så nu lir iaf sattuglad men inte leffe. nu ska jag sova tack och hej!:D

kolla in den här sötnosen då




måndag;
jag måste lära mig att knäppa mer kort, lovar ska ladda kameran och den ska med överallt, ska försöka iaf. men brukar ha den i jackan precis som alltid, men tar aldrig upp den, fråga mig inte varför. ändring på de nu, lovar!

skolan då, bara massa prat ju, gjorde lite men allt annat då? de måste jag ju göra hemma för vi pratar så mycket skit vi flickor, haha! ikväll är det träning, hhih!:D vilken sätnos :D

wiho!


första matchen med alba, wiho! förlorade med 2-3 men vafan, gjorde 1 mål + att jag blev matchens lirare och hur skönt var inte det, första matchen så ah! helt slut, nu ska jag sova!:D


söndag!


söndag;
woho, vilken natt. tel hela morgonen typ. Kom nyss hem vart och kolla på hofors-strömsbro, hofors vann med 4-3 och jag satt i sekitariatet , lite kung ja! bror du är för bra, så bjuder på en bild på mig och bror!

snart ska jag till match, första matchen med alba som jag sa, så alba - ggik på träffen 18:30 WHAA!

lördag


whao, en trött alexia! åkte ner till ida och kollade film och små pratade lite. imorgon så ska jag kolla på hofors junlag när dom spelar 13:00 och sen ska jag själv spela min första match med alba, i gävle på träffen. möter ggik 18:30! wha, så nervös är jag, och min mage gör det ju inte så mycket bättre! bjuder på en gammal bild!

busigt!


kom ju på, min nya tröja + strumpbyxorna som jag köpte igår, tröjan på kappAhl och strumpisarna från lindex!

dagen

 
min outfit idag på KappAhl, åh jag älskar kappahl, jag älskar personalen och även kunderna. alla är super trevliga och jag storm trivs när jag är där, man vill inte åka hem, så jobba över 1 timme höhö!  + mina vita converse!

torsdag


torsdag;
idag var det catfight i skolan, om en hylla i ett grupprum, haha ja jag säger så det! fliickor! nu har jag digitalt foto men har inte precis mycket att göra, kan inte ha min telefon för den har stenne snott för hon skickar över mer än 50 bilder från sin tel, igen!

ah, hoppas ni inte glömt KappAhl idag, för det har inte jag. ska bli sjukt kul, kanske kommer en outfit bild också, mumms! bjuder på en bild sen festen också, snygg stil jag har va. borde bli sån som fixar med tv och sladdar höhö!;D

woooh

trött och sliten du må jag säga, träningen var lika rolig som vanlig! så första matchen för mig med alba blir på söndag 18:30 mot gävle då, sjukt nervös är jag! för nervös usch de kommer kännas ännu mer sen lovar ja. woho, vilket svartsjuka brudar, i love it?

imorgon så blir det skolan, sovmorgon till 09:30 för skönt! sen hem och raka vägen till sandviken till KappAhl, gud va jag ska jobba, va kul! + att dom sa att jag skulle ha lite fest kläder på mig, men mina fest kläder är ju inte precis lika som doms, så får väl pynta upp mig lite då.

oldpic på mig och maysan!




onsdag;
skolan var seg seg seg, pluggade ju som fan igår. men tror du inte att det var fel eller jag behövde inte ens för det skulle man inte göra och jag hade gjort det, men hon sa att jag inte hade gjort det. Så jag behövde inte ens plugga allt jag gjorde. Lite less jag blir på min slarvmaja som fröken.

skulle till doktorn och mamma körde in mig till sandviken satt där ett tag så kommer hon, och jag skulle ju ha tid 14:00 men jag trodde 15:00 så va ba att ringa mamma som va å strosa på stan. fick lite små saker av min älskade mamma, strumpbyxor, svart ögonskugga, randig tröja skit snygg! och bh och trosor! tack mamma. jag gick in på kappAhl och pratae med dom där, för imorgon ska jag ju jobba och dom berättade att jag skulle ha fest kläder på mig, så vafan ska man ha dårå.  

det är vip kväll i morgon, då är det 30% på exakt allt du köper, så passa på!
så nu ska jag bara ta det lugnt tills jag ska på träning!

tisdag


tisdag;
fyfan va jag ska plugga idag! ;s men lovar att det inte kommer att bli så mycket med det, men måste för att hinna när man bara pratar och spelar kort i skolan, busigt!

tihih, kolla va jag hittade för old bus då, men gjorde dom lite mörkare.

träning

 trött trött tröttast e jag nog, yes! nu ska jag träna, blev inte mycket plugg för mig inte. Hämta jenny, sandviken/träna och sen hem och sova lär jag säga, eller först andra avenyn!; D

galen måndag


åh here gud säger jag bara! jag är helt uppspelt! helt galet bra, chefen på KappAhl, anna-lena ringde mig precis, och fråga hur jag mådde och så frågade hon om jag ville jobba på torsdag! det är vip kväll så börjar 5 till 8 men kunna blir längre, gud va kul!

haha, så tråkigt har jag också att jag hann göra en bild ; D

ja frågestund! HAHAH


ofta, vem har spilt smink på min vita badrums matta? och vem har haft sönder lukas leksaks häst? och vart är jennys plånka? och vart är mammas gröna tofflor? och vem gjorde en kaka på min altan? och vem åt upp mitt godis och vart är alla mina kläder!? hahah, kul ;D

fest i lexias hus!


jenny och alexia, vi är super glada!


jag försökte att fixa sing star, men jag e ju helt värdelös på tv och playstation


är jenny full?


det går inte att fixa!


alla älskade min katt flisa!


vi körde tequila race och kolla våra miner efter, eller som sagt kolla min! jag gillar det ju inte!




är stina och bella fjortisar tro ;)


OJ!


ja där ser man




bellas boy!


blev inte en enda bra bild! men som ni såg så var det ju bara bilder på mig och jenny och ingen annan, haha lyckat! min kväll var rolig hemma hos mig, men sen gick de överstyr kan jag ju säga, med allt och alla! första matchen med alba idag, och det kändes bra fast jag inte spelade. för jag är ju som sagt inte spelklar än!

söndagsTRÖTT!


så trött, skriver om helgen imorgon, jag lovar!
men jag bjuder på ett kort sen helgen!

lördag


lördag;
åkte till gävle med syster, blev en kofta och en  tunika. Lämnade tbx jeansen för dom var ju förstora som tråkig nog var. Så åkte jag och syster till hoforshallen och kollade på brors match, han e bäst!

jag e grym på att känna igen folk har jag märkt, Mhohoa! så nu kommer stina och jenny hit snart, blir det fest eller vad blir det? sing star iaf, at my HOME!

min fredag!


min fredag var rolig, skolan gick fort men mycket plugg i helgen lär jag säga. Tog 12:15 bussen till gävle istället och steffe följde med också, köpte mig ett par jeans och ett grått linne från H&M, orkade inte testa för hade redan testat ett par jeans och det är inte lätt att vara slö ibland :b     så kunna jag inte ha dom när jag kom hem, förstoora. tråkigt så får se hur jag gör! kolla på dam matchen sen och kommer inte ihåg hur de blev med dom förlorade iaf och sen åkte vi hem till maddis och kollade film!

åh tror du inte att det ska pipa när jag går ut från H&M så klart, jävla skit tant som inte tar bort larmet skämdes ju som bara den lär jag ju säga.

gävle med stina imorgon!


nu e jag seg du, trött men inte sov trött! imorgon så blir det skolan tilll 13:05 sen tar jag och stina bussen 13:15 till gävle för nu ska vi shoppa! handla upp alla pengarna, stina mamma betalar eller? vare inte så vi sa, höhö nerå! men efter det så blir det att kolla på damernas match!

stina vi ska gå in på CUBB BUSS, HAHA!

hej alba!=)




om vi säger så här så måste det komma ut och det har det redan gjort, jag berättade till hofors idag att jag har bytt lag helt enkelt! ( hejdå hofors och hej alba! ) det känns riktigt bra faktiskt!

haha, vi fick faktiskt plats. Mamma hade packat bilen full och ja vi fick sitta så här.

torsdag!


torsdag;
och jag sitter i skolan på digitakt foto med flickorna även stina! Var på hanssons var vi också, blev en kyckling sallad för mig och det var så himla gott! Men nu ska jag till sandviken först till KappAhl och sen skit doktron och den ska jag till hofors igen på möte med laget. Shit jag e så sjukt nervös, vad ska jag säga och vad kommer dom att säga! :S

igen


jag är tom! jag har tagit ut percingen och jag är skit trött. känns konstigt som fan att man inte har staven i längre, börjar få ont nere vid tänderna och stina berättade lite tråkiga saker om vad som kan hända, och det får mig att inte vilja ha den längre. Jag har velat om det länge och tagit ur den sen i och sen ur igen, men måste man tänka framåt då måste jag ta ut den fast jag gillar den. Har ju haft den i nu i två år, snart tre år på sportlovet det känns ju lite surt. fast du gillar det och du och du och du så måste man väl!


tisdag


tisdag,
skolan den var seg, riktigt seg! vakna före klockan idag också och mamma vill ju så klart äta frukost med mig så måste gå ner tidigare, så surt. men vad gör man inte åt sin älskade mamma! nu ska jag plugga och sen ska jag träna!

haha jag dör vilket kort, han kom och ville handla i våran cafeteria i skolan och ja jag är väl ganska rolig eller va säger ni ;) höhö

happy face!


gaaaash! det var kul, det var verkligen jätte kul och det kändes så bra! känns verkligen att jag gjort rätt val, och nu är det bara att berätta det för alla andra också! imorgon är det skolan och sen ännu mer skoj!

gad no!


haha, jag vet iaf att man blir dum i huve när man dricker, det blir iaf jag! Vissa blir för gulliga å visa kör hår som fan, jag vågar allt och vill jag något då gör jag det. Det kan få en att ångra dagen efter och när man tänker tbx vad man gjorde under kvällen, då kommer man ju ihåg allt och bara skrattar och skrattar och det bara kommer upp mer saker i huvet vad man gjort. haha, jag dör! Men att man vart full kan man igentligen inte skylla på och det tänker inte jag göra iaf. Eller vissa saker kanske, för vissa blir ju faktiskt en helt annan person och jag tänker inte alls på vad jag gör inte när jag e som roligast!

måndag

'
första dagen i skolan och ja fick prata om arbetet vi ska göra igentligen i trean men måste göra det i tvåan istället. Så nu e jag hemma och slapp träna knattarna, så nu e jag sjukt nervös och bara tagga tills ikväll!

vissa saker blir jag bara för arg på, men jag vill inte tänka på det längre och skiter i allt det där nu för jag ska fan inte behöva va ledsen över något som jag ska vara glad över.

yeah


min nya tv, najs nu kan jag sova med tvn på igen ;)
vi spelade ju match och kan ju säga att vi vann den! 2-1 till oss mot aston! kung ju!

min fredag i bilder (maskeraden)






































min dag var kanon kul, började hos mig vi åkte ner till frida och tog bussen in till gävle så åkte vi hem till linda och festa loss och sen tog vi taxi in till stan där maskerad festen var. Roligt roligt var det, mycket dans och bråk höhö, gick sen vidare till donken och alla galna folk var med. Sen tog vi bussen hem men blev bara till sandviken för mig. lyckad kväll fast folk kanske gjorde saker som dom kanske ångrar idag, vad vet jag va ni gjorde där ute ;)


RSS 2.0