måndag

haha gammal bild sen en modevisning.

söndag

Jag kan inte sova, så då kan jag lika bra berätta om min helt otroliga helg. I fredags så spelade jag ju match och ja vill inte ens prata om de. Bara att de gick verkligen sjukt bra för mig, så bra kändes de. Sen åkte jag hem till ida och vi skulle in till goya med brudarna, de va väl si så där. bara att vi skulle tanka vid statoil i gävle på vägen in, alla springer och kissar jonna tror hon trycker på kort eller kassa, sen går jag in å köper mig tuggummi och skit. Vi åker vidare till goya och sen på hemvägen så åker vi dit igen för att köpa korv och erika hon som körde oss sa till jonna. betalade du bensinen eller inte, och jonna ba men gud jag kommer inte ihåg, så vi hade dragit ifrån att betala bensinen, haha s¨
å jävla lyckat ;b

torsdag

Det kommer att bli en bra helg, eller jag hoppas på det! Imorgon är jag ledig, och hur bra är inte de liksom. inge skola + att det är fredag. De kallar jag en riktig super fredag (Y) så jag och linda ska shoppa lite, tänkte köpa mig en snygg klänning tills helgen, de behövs ju. naaa. men iaf och sen på kvällen så möter vi hofors alltså alba vs hofors, mitt gamla lag. Jag är sjukt nervös, men de kommer gå bra, hoppas ja! Sen efter matchen så kanske jag följer med brudarna och grabbarna till goya, om orken finns så klart! Lördag blir det att dra in med ida till älskade kusin och festa loss med henne i gävle. den du

onsdag

träningen idag gick helt sjukt bra, kändes verkligen super bra! Det har ju inte gått så bra för mig den senaste tiden, så jag hoppas verkligen att det här håller i sig! Back spelade jag också, så vi hoppas på det bästa ;) efter så kollade jag på korp match med linda och sen tog vi oss en korv på statoil, super gott! Nu ska jag mysa! :) btw, imorgon får jag förmodligen reda på om jag fått en lägenhet mitt på stan i sandviken, haha hur underbart är inte det?

be friends disco

våra tröjor, eller blev bara en så den har ju flexi på sig haha =D

Vi har har vårat projektarbete idag och då har vi fixat ett disco för årskurs 4-6, de heter BE FRIENDS. Flexi är DJ, haha det har redan kommit massa ungar. Men dom sitter bara så får vänta lite så börjar dom nog att dansa snart, får jag hoppas ;) 17:00 - 20:00 haha la gött dä ;DD
btw, alla pengar går till företaget friends, för mobbing

bra fråga

varför gör jag så här mot mig själv?

söndags match

Match mot valbo, 15:30. Får se hur de går då :)

bio med stina!

Jag är som sagt ensam hemma, hela huset för mig själv och det är fredag. Hade jag inte haft match imorgon då jäklar hade det vart party här för länge sen. Men ikväll ska jag och min underbara vän stina gå på new moon, vi lära kolla på 1 an igår, för annars hade jag aldrig fattat 2 an. haha men jag gillade den, konstigt nog! Det verkar som att det är många som ska se den i gävle ikväll, ses där =)

haha

tänk att så här gör jag varje gång jag ska filma :b haha

harry jackson

Haha, harry är så söt. Dansa kan han också och idas katt meja är ju lite små galen =b

me like!

Köpte denna klänning för ett tag sen, men har inte lagt in den, men bättre sent än aldrig. Riktigt snygg på! bara att jag har sytt in den lite, så den sitter perfekt! me like!

fredag och hanssons

Nu ska jag äta på hanssons med bästa stina! Surt att jag började 08:15 och hade lektion till 08:30 och sen fick vi jobba, men vi satt på facebook som vanligt. Men sen blev det lite psykologi och sen vart det hem :) Idag är det fredag och det betyder fredags mys, eller vi får väl hoppas på det iaf!

lobby

haha, fylle käk på sibylla efter lobby, det var nog länge sen men de var gott ^^

yääääs

haha jag dör, va sjuka saker de finns ;DD

jag blir ju galen



torsdag

han är ju grym

hoppas hoppas

haha när jag fyllde 18 år =b
Igår var jag ju som sagt i sandviken och gjorde något skoj, jo precis jag var och kollade på3 st lägenheter. Men jag vet inte om jag vart så nöjd eftersom att dom var ganska små och området jag vet inte så mycket om de. Men sökte iaf på en annan idag och jag står iaf på en utav lägenheterna, den bästa så klart! Så vi får se hur jag gör om jag tar den eller ska vänta på svar från den andra först, så får vi se sen :)

mat eller katt mat?

Kallar ni det här mat? skulle det bara vara köttsaken då hade man ju kunna trott att det var katt mat ju ;S Våran skolmat, mums hahahaha

stina och jag

haha jag och stina hemma hos ida en fredag kväll, katten rev ju hela ställe ffs :p så kul har vi iaf

Törnrosa 2009

HÖJ LJUDET!

Filmen är så sjukt dålig, men vi spelar en teater. Kung omer vill inte leva själv längre så han kontaktar sos tim och dom pratar om att kung omer ska adoptera n dotter. Han får sin dotter nästa dag och det är alexia törnrosa törnberg. Kung omer vill fixa en fest för sin dotter och bjuder in alla nära och kär inklusive sos tim som hjälpt honom. Alexia blir kär i prinsen som finns på festen och sen kommer den hela fen, alltså kungens syster in och frågar vad som händer här och varför hon inte är bjuden. Kung omer säger att jag vet vad du tycker om adoption och sos barn, därför bjöd jag inte dig. Den elaka fen säger en förbannelse över prinsessan alexia och sen frågar prinsessan vem den där flickan är där borta och då säger kung omer att de är prins stina och då säger prinsessan direkt att hon är kär och springer i väg med henne. Alltså förbannelsen var att fen gjorde prinsessan lebb, först blev hon kär i prinsen och sen den andra prinsessan. Så blir prinsen ledsen och sos tim visar sig också vara lagd åt andra håller. hihi de var så vi fick våran Törnrosa 2009 till ;DD

törnrosa = alexia törnberg

Förra torsdagen så hade ju vi teater, och vi gjorde törnrosa. Vi fick göra den till 2009! haha kommer en film snart ;)

onsdag!


Maya är så sjukt söt på denna bild och bara för att hon är pluggis idag ;)

Äntligen är jag klar med nationella svenska provet som egentligen ska vara i 5 timmar, men jag satt väl i 3 antar ja? Nu väntar jag bara på dom andra så ska vi ha nå jäkla el skit, någon ny lektion som håller på i 3 timmar. Asså jag bryr mig inte om el, och jag vill inte lära mig heller. haha + att jag börjar bli grymt nervös nu!!!!!

bara massa gamalt nu!

den bjuder jag på!
Jag är super nevös, imorgon ska jag komma upp i tid. Äta redig frukost för jag har nationella i svenska imorgon, vi ska sitta i 5 timmar och bara skriva. fattar ni själv, jag alexia anna mäntylä ska sitta i 5 timmar och bara skriva. Även för hand liksom, med papper och penna, skulle vara soft med dator! Mycket kommer att hända lilla mig imorgon, ska ju göra det där som jag är extra nervös för också. Vi får se hur det går imorgon så kanske jag skriver det här sen ;) för imorgon är det onsdag!

Heart Break är ju som sagt på torsdagar

Bilder sen vi var på heart break för några veckor sedan!

TiK toK

jag bara älskar denna låt!

Heart Break var ju som sagt i torsdags

jag älskar heart break, haha nej nu tog jag väl i lite. Bilder sen vi va på heart break i torsdags! haha även att vi planerat in att torsdagar ska HP07 till heart break och skaka rumpa. me like like like, kanske inte snyggaste bilderna, men vafan de bjuder jag faktiskt på ;DD

(Y)

Japp det skålar vi för!
Jag vill ha onsdag! Jag blir så nyfiken och nervös på samma gång när jag tänker på vad jag ska göra då. Hoppas hoppas verkligen att jag kommer att gilla det och att det kommer att kännas kanon. Vi får hålla tummarna helt enkelt att jag känner direkt att det är det här jag vill och att vi förmodligen säger okej! :) nyyyfikna va ?;DDD

måndag

jag och maya, men gud det ser inte ut som att jag har nacke  ffs. haha
Det är måndag och det betyder ny vecka, självklart sover man över men slutar rätt tidigt och det var skönt! Kom gem 13:10 somnade 14:00 och sov till 15:30. Jag är så sjukt trött i kroppen men nu ska jag försöka träna, känner mig krasslig. Man ska inte träna när man känner sig sjuk, jag vet. Men de suger ju att bara sitta hemma, men har piss ont av den där jäkla sprutan nu, när ska de gå över?

me like like!

min nya klänning som jag har köpt på H&M i gävle för 299 kr tror jag att det var finns många olika färger och är grymt snygg! och jävligt skön, den sitter som smackat på kroppen.

Heart Break var ju som sagt i torsdags

en bild från heart break sen i torsdags, haha kanske inte bästa. Men de kommer fler, hade grymt kul och det måste vi göra om flickor. Eller okej, jag hade inte lika kul som första gången lär jag säga ;DD men har firat signe idag och grattis förskott gumman, på fredag smäller det för dig!

så ere



Tränade idag och jag fick spela back, yäääs! men min kropp är helt slut. Match i helgen, men jag får inte spela, inte ens vara ombytt. Det sägs att jag festade då halloween var, japp jag var ut till en kompis inge mer. Jsg står för att jag gjorde det och jag vet att vi inte får åka någonstans då, men jag tar mitt straff men då hoppas jag verkligen att jag har lagkamrater som kan stå för vad dom själv gör också. Att man står för saker man gör och tar sitt straff om det är så, precis som jag kommer göra!

HAHA sopa

Haha, kolla den här idioten som skrev till mig på bilddagboken http://aalexia.bilddagboken.se då, haha hur kan man vara så störd och tro att jag en skulle falla och ens adda han?

( Tjaaaa snygging har tråkit:P år full :) och hööög:P vill chatta med nån på msn !:D om du adda [email protected] så lovar jag att jag måste ta av mig naken så fort du startar min cam ;) (a)(a)(a) )

s

jag hatar verkligen det här


onsdag


varför är vi inte så här glad?:O

Sitter i skolan, blev precis klar med leffes arbete. Jag ska tydligen ta den där jäkla sprutan på fredag, men vafan det är ju utgång på torsdag, frågan är. Får man festa dagen före?;D haha vi måste verkligen kolla upp det där, stinas kommentar var ju bäst: men vadå alexia, vill du dö eller? haha vafan klart jag inte vill dö, men en då ska jag behöva dissa en rolig kväll bara för att få en jävla skit spruta som gör att jag får ont i armen? Vi ska även ha idrott i 3 timmar idag, jag hoppas verkligen att det är inne för jag har inte med mig uteskor och jag hatar idrott btw haha

it's true?

Jag hoppas verkligen på det här! Super trött är jag, eller jag kom hem till ida för ett tag sen, jonna åkte precis hem. Imorgon är det onsdag och det betyder att vi ska få svar, eller jag hoppas verklige att vi får det! Jag orkar inte deppa mer, känns som att jag bara sårar mer och mer och mig själv..

jag älskar min klass!

Idag har skolan vart virrig, gick till skolan och jag var trött men vi skulle börja med projektarbetet direkt. Vi har ju ett UF som heter BE FRIENDS och vi har fixat ett Disco för årskurs 4-6. Pengarna vi får in ska vi ge till ni vet Friends som brukar vara på tv om mobbning. Så idag skrev vi ut 300 lappar till alla föräldrar för dom ska veta vart dom lämnar av sina barn så att dom är i god hand. Lämna ut de på alla skolor och satt upp den snygga affischen som moi har gjort, stolt! haha nej verkligen inte, men jag och alla andra har verkligen kämpat med den där och tillslut var den perfekt och vi skrev ut den ed färg och allt på stora papper och satt ut de på alla skolor. Men sen när vi är på sparköp så skriker en gubbe ba vadå 24/11? jag ba ja det är då discot är? han ba men det är inte en lördag? vi fattade ingenting, vi kollade på varandra och sen kom vi på oss. Vi hade ju skrivit lördag på affischen och det det ska vara på en tisdag. Så vi fick åka runt till alla skolor igen och klistra på en lapp över lördag med en tisdag istället. Haha tror du vi har lite otur eller. Tur att satu lånade ut bilen till oss, vilket jag inte förstår heller att hon vågar haha :D

me like!

min nya sjal från Gina tricot, har en likadan typ grå blå med. Skit sköna och billiga, 129 kr

me like

jag var och shoppade igår med mina mamma och älskade syster, köpte den här snygga tröjan från Cubus, 200 kr

i skolan


Sitter i skolan nu, ska bara prata med min lärare och sen ska vi få sluta. Hur soft är inte det, vart seg hela dagen, men de är man väl alltid första veckan. Nu ska jag hem och ta mig en powernap, hoppas inte min lärare är sur på mig bara, hihi ;) shiiet 1 min så slutar vi ju, maya måste skynda sig så jag hinner också ^^

söndag

sitter själv hemma i lägenheten, min sambo är på vilda äventyr så jag ska sova själv här i natt. Läskigt, men men ibland får man lida för de å ;b imorgon börjar skolan  inte vart i skolan på 1 månad ju läskigt.

humor

ha ja du, jag säger då de

RSS 2.0