memories

TAGGA nyår imorgon! bjuder på denna sköning.

onsdag

Idag kommer min Baby hem!
Har vart i valbo med mamma och olle idag, handla lite och kollade på en soffa. Var in på systemet och mamma ba, näe men gumman. Olle bara skratta och fråga om jag skulle med och bada tunna kl 13:00. As taggad till imorgon, men först vill jag träffa baby.

me like!

JAG JAG JAG, JAG VILL HA den här sjuukt söta soffan, haha fatta en liten flexi i denna skönhet :p haha den är såå söt, hih

ica ulf bloggar

haha jag bara älskar den :p

in my head

hemma från cupen, vi åkte ur. men man kan inte alltid vara bäst, bjuder på en kanon låt så glömmer vi resten.

ja du


vad är det för fel på folk? skämt eller? vafan ska man svara på de här?

Uppsala

Stackars Uppsala som ska stå ut med oss "sexy bitches". Håll tummarna så vi vinner den här jäkla cupen nu då, japp vi har bra lag i gruppen, men de är fan vi också, tagga! btw, ni ska se min packning, haha fyfan!

imorgon drar vi till uppsala

Jag har vart bakis precis hela dagen, blev pizza med ida och sen har jag bara packat. Imorgon 09:15 kommer maya och annicka och hämtar mig, då drar vi till uppsala på cup. Jag vet inte när vi kommer hem, men ni får ha det så underbart bra nu när jag är borta. Får väl hålla tummarna för oss då, och fyfan va jag ska shoppa, får verkligen hoppas att vi får tid till de, för jag kommer ju bryta ihop annars. haha

26 december

gud va min hals inte mår bra nu och mitt huve ska man inte ens prata om. Lyckad förfest igår men sen på lobby, vafan 220 kr för sånt skit, näe skulle gjort som alla glada sa :b Nu ska jag ner och hjälpa ida att städa lokalen och sen ska jag fan äta en fet pizza och jag vill shoppa så vi får väl se om ida har orken till det. Två systrar som är bakis, du de är inte och leka med, fyfan va segt de blir ;b

Juldagen = fest på Lobby

Juldagen och det betyder fest. Jag börjar hos ida (lokal fest) sen drar jag mig in till lobby, får jag hoppas! Mina kläder idag, men är lite osäker på tröjan.

Ny tröja från gina tricot för 199 kr
Nya lack leggins från gina tricot för 199 kr
Armband SNÖ födelsedags present
Klockan från affär i hofors
halsbandet från MQ
Örhängerna från Bikbok
Skorna från H&M

25 december

GRATTIS BÄSTA SYSTER PÅ 23 ÅRS DAGEN, hoppas verkligen att du får en kanon dag, för de ska jag se till :)

julafton's nääjs

Min nya tröja från JC för 199 kr
Strumpbyxor fått av mamma
Klocka från "foto johan"
Halsband från MQ
Armband SNÖ från kiwan, fått i present när jag fyllde 18 år
Nya örhängen från bikbok

JULAFTON


GOD JUL mina älskade vänner, hoppas verkligen alla får en kanon dag! För idag ska man ge kärlek till precis alla, man ska visa att man bryr sig och visa glädje. Det ska iaf jag göra, jag ska fira min julafton med alla mina nära och kära, dela med er av er lycka! Mina kläder idag, liten flexi som älskar julafton!

00:25

var och shoppade i borlänge idag, köpte dom sista julklapparna till mamma och pappa, sen köpte jag ett par skit snygga leggins och två tröjor. kan visa sen, har bakat 3 kg köttbullar med mamma idag, så nu har jag ont i magen. Vi har julstädat, fixat alla julklapparna och allt, så imorgon är det JULAFTON! eller idag då..

sweet



sex and the city 2

bruuudar, älskade brudar! SEX AND THE CITY 2! jag bara älskar dom, jag måste se den sen, löööööve it

onsdag, dagen för julafton!

nu åker jag till borlänge för att shoppa! see yah ♥

tisdagens slut

Precis kollat på en jul film på kanal 5 med olle och en stor chips påse. Men jag "slickade" av kryddan på chipsen och gav resten till harry som vart så glad. Undra på varför han ser ut som han gör. Jag är rätt nervös och fundersam, jag var ju och kollade på en lägenhet, och ja den var verkligen jätte söt. Men jag har intresse för en till och kommer att få svar på den lägenheten den 27de och fick förlänga så jag kunde svara på den andra lägenheten till 30de. Men jag åker ju bort på söndag, så om jag får den så kommer min föräldrar att få kolla på den, men jag står 1a på den också, så nu håller vi tummarna. För sen är det bara att börja packa :)

me like!

ny klänning från BIKBOK för 249 kr

dagens shopping

Idag har jag vart i valbo med ida, och sen kom steffe också :b Helt sjukt, mitt bankomat kort funkar som de ska, men de funkade inte i affärer så jag fick gå å hämta pengar hela tiden, skit drygt. Sen slutade de att funka helt, idas fösta kommentar haha du kanske inte har pengar. Men jo fick fan pengar idag, sen pajja ryggen på mig också, skit drygt. Men fick med mig en klänning och underkläder hem, kan vi sa sen!

flexi's lista!

Jag lovade ju att visa mina favoriter på min spotify lista och de här är mina absoluta favoriter :)

söndag

btw, min nya tröja från gina tricot

Vi vann matchen mot sätra med 14-3 eller var det 13? sen åkte jag och kollade på lägenheten, asså det kändes bra! de gjorde det, men jag är så sjukt kräsen av mig, jag tror jag måste sluta vara så petig för annars kommer jag aldrig att hitta en lägenhet jag vill ha. Men de återstår och ser om jag vill ha denna så är den min, men ska vänta ett litet tag till innan jag bestämmer mig :)

kanon söndag?

Tagga match nu brudar, alba vs sätra på jernvallen 15:30! Efter matchen så ska jag kolla på en lägenhet, hoppas verkligen att den är bra, hoppas hoppas hoppas.

kalas

jag och maya för 2 år sedan, såå söta!

nu ska jag hem till maya och fira henne, för stumpan fyllde 20 år förra söndagen och nu blir det fira med massa gott gott får jag hoppas. Hoppas bara att min mage håller, för den gör ju redan ont som sagt! Men allt för mayas kalas :)

så ska det låta!

Kanuuun låt!

onsdag

Min uppis är så sjukt dålig, jag vet! Men idag har de vart en rätt lugn och najs dag. Börja med att jag kunna verklige inte somna, fast jag tog en hel sömntablett så somnade jag inte ;s så jag sov över, men jag missade bara svaret på mitt prov i svenska nationella. Sen börja jag halv 1 och då var det bara jag och maya på el lära, haha jag säger då de, vi fick kolla i boken på provet, de är grejer de. Sen bakade jag, lukas och erik pepparkakor, hihi dom blev ju jätte fina. Åkte sedan hem till min älskade pappa som fyller år idag och grattis i andra med. sen spelade vi match i 20 min mot albatrossarna, hihi 7-7 hahaha jag säger då de, va feg jag har blivit. sen kollat herr match.

helt galet


SÅ JÄVLA SNYGG!

.

a mistake by me.

Dåligt att inte alla bilderna kom med


http://www.blocket.se/gavleborg/Balklanning__jungfru__25031127.htm?ca=5&w=1


natt blogg

Jag vill verkligen det här, jag är verkligen redo för det. Eller ska jag ta den andra vägen och gå vidare. Det är ju en väldigt bra fråga om ni frågar mig. Btw så har jag lagt upp min älskade balklänning på blocket nu. haha sen skrev jag även ljungfru, my bad. -L tar vi =)

min älskade ljungfru klänning är till salu

Jag gick ju på balen med mattias och då hade jag den här underbart fina klänningen. Jag köpte den på gimlins och jag ska ju gå på bal själv i år. Men jag vill inte ha denna så jag ska köpa mig en ny, vet inte om jag ska lägga ut de på blocket eller inte. Men varför bara inte börja med att skriva om den här och visa att den är till salu omnågon är intresserad.
Jag är inte så speciellt stor, så vi har sytt in klänningen under bysten och follat upp den, men man kan ta upp det utan att de ser konstigt ut och att den blir förstörd. (Den är en riktig sömerska som sytt in den) Den är lila, men ser ut som att den skiftar sig med blå på kort, den är skit fin och jätte fint mönster vid bysten och en slinga med de neråt, klänningen kallas för ljungfru och den är väldigt svår att få tag i och jag har använt den 1 gång!
hör gärna av er om ni är intresserade, visa vänner eller vad ni vill. För den ska bort för jag ska köpa mig en ny till min underbara bal=D

RSS 2.0