i know u love it!


ett sista inlägg, kollar på ballar av stål för första gången, ha min humor de va fan bra. Lukas fick vara med idag, men det är bara för att han är så söt! Imorgon så ska vi fortsätta med smoothie på morgonen och sen kyckling sallad med fetaost på lunchen och fett goda godbitar.

sen blir det gävle med mamma och shoppa!

21:42






jag var i borlänge i fredags och då hittade jag lite fynd, köpte även min ttredje skinjacka, aldrig fel med lite olika, så nu har jag två olika bruna och en svart. Kul att kunna välja bland några jackor, men alla är olika modeller. Eller lika korta och på min svarta är det mer fickor på, den nya jackan är kortare och grymt snygg! fast den såg inte alls så snygg ut på bild, men på är den!

nytt i garderoben






fick hem mina saker som jag beställt från H&M i fredags, älskar båda skorna och shortsen satt perfekt, blir snyggt i sommar med bruna ben. Vi startade vårat projektarbete idag jag och maya, det gick faktiskt rätt bra! Blir samma sak imorgon.

nya älsklingar






mina nya älsklingar köpte jag i spanien på blanco tror jag affären hette, för 29 euro och det är väl typ 300 kr. Det är inte alls dyrt för ett par skönheter som dom här. Jag älskar dom och johanna min kusin köpte lika, dom är ju så sjukt mmm!

fynd i spanien













det händer köpte jag när jag var i spanien, köpte jätte mycket armband till mina vänner och familjen också. Parfymen köpte jag på planet, har en men jag ville ha en ny min är ju redan slut. Köpte mig ett par sjukt snygga skor också, som jag visar lite senare!

dm final


idag är det DM FINAL i gävle på nynäs 17:00 och jag är skit taggad, nej jag har som sagt ingen röst :( den är svag och om jag väl får fram något så låter det för jävligt.. Men jag ska inte prata så mycket, alltså inte lika mycket som jag brukar, då kanske inte tony hör att jag inte har så bra röst, haha. Igår så var vi i borlänge i alla fall, det är inte lika bra där som i gävle och valbo lär jag säga. men köpte en till skinjacka, så nu har jag 3 st haha. och en blå lång kofta skit söt.

gran canaria














































































Jag har ju helt glömt bort att jag måste lägga in bilderna sen resan, men här är nästan alla bilder. Vissa bilder va lite väl roliga, och dom vågar jag inte visa ;) jag hade iaf världens bästa semester, hade inte johanna bott där nere vet jag inte vad jag hade gjort.. Vi festade och solade, shoppade på las palmas vilket paradis, jag älskar gran canaria!!! Fredagen när vi kom ner så festade vi, och ja jag var väl inte så nykter så kommer inte ihåg så mycket sen de kvällen så nog pratat.

Träffa sjukt mycket trevligt folk och snygg bartendern jakob var väl inte heller så dålig lär jag säga!! jag lovar att jag ska lägga upp bilder på allt jag köpt också, det är nästan för snyggt för att visas, nej då men jag älskar mina nya skor. Jag har inte ens tagit upp dom ur skolådan än för dom e så underbara haha.

22 mars




jag längtar redan tillbaka!

kanarieorna, kan de bli battre


gud i skruven va skoent det e her, det ar 30 + om dagarna och do solar vi bara =D saknar alla der hemma men jag stor trivs her ler jag saga ;D nu ska jag fortsatta bara, puss och mycket love fron mig

kanarieörna here i come!


nu är min väska packad och klar, det är rätt mycket kläder och skor, men de behövs! Nu åker vi till stockholm och sen går planet till kanarieörna 08:20, så tänk på mig och skicka mycket sms och ring, eller vad ni vill så man vet att ni verkligen saknar mig, hi nej då men jag kommer sakna er. mycket kärlek från mig!

15:00


så här så jag visst ut idag

snart så!


Skolan nu, vi har lunch men fixar lite med vårat arbete som vi har på sex och samlevnad. Maya jag tror att hon gillar tim (tommy) lite faktiskt ;) (ironi)  Men jag vill bara sluta nu så jag kan hem och fortsätta packa min väska, måste åka till valbo och fixa ett linne som jag har köpt och sen åker vi till stockholm.

Vi gör ett arbete på sex och samlevnad och det kommer bli så bra, tim har sin roliga fantasi och jag å maya kan inte hålla os för skratt, han pratar och jag fixar nästa bild å maya bara skrattar, kan det bli bättre ;)

imorgon


mamma hade beställt ett sött linne till mig, men det var visst som en klänning men vad gör det, alltid lika sött! Hon hade även köpt ett exakt lika dan till sig och det var ju hur sött som helst. Tack mamma jag älskar dig!
ah, jag är så spänd, vi åker ju faktiskt imorgon men jag vill åka nu nu nu, vi ändrade planerna så vi åker till stockholm och sover där så vi slipper åka från oss 04:30. Imorgon så blir det skolan och sen ska jag hem duscha och fixa mig, umgås med syster och kanske packa väskan lite till hehe, packade den idag och du jag skojar inte den är full. Jag kommer få betala övervikt vid tullen ska du se, fyfan.

alexia glad




jag var på hanssons med sandra idag och sen 1 timme senare när vi gått från hanssons ringer min mamma och frågar om jag ville med och äta på hanssons så vi åt där igen, gott gott. sen köpte jag en klocka, en gubb klocka som jag kallade det. Den var riktigt billig nu så jag tog den direkt, 300 kr och den är min, den är sjukt tung de vet jag iaf.

woho, sandra han var för ja om man får säga det här men han var fan för söt den där pöjken! woohö

onsdag


jag älskar att hålla på med mayas hår, det är så tjockt och långt. Ibland håller hon på med mitt korta hår också, jätte skönt! Men brukar göra lite frisyrer på henne i skolan, så gjorde jag denna idag och jag blev riktigt nöjd. Flätade bara hennes hår så satt jag fast det med ett hårspänne, så lätt :)


H&M



fick en nya H&M katalog, så hittade jag det här. Det blir sött till sommaren!

shopping




jag var i gävle i lördags och då fick jag med mig dom här hem, svarta tröjan från gina tricot för 149 kr och den blå/vit randiga super söta t-shirten kommer från älskade H&M. Jag har börjat tvätta lite så man får nytt och frescht tills fredag, måste packa min väska imorgon för torsdag är det träning och på fredag åker jag äntligen. och jag vill bara påminna att jag älskar min mamma!

dagens roligheter


Dagens händelse, jag och maya skulle ha ett litet möte med leffe 'våran lärare' om vårat projektarbete som vi håller på med. Det var ett riktigt serious talk så säger leffe något som inte vi gillade och då kommer maya med värsta kommentaren 'ha skit påre' och leffe säger emot snabbt som satan 'ja vill du att jag ska göra det?' maya är snabb och kollar på mig och jag börjar as garva och maya säger 'ja' HAHA, det var inte så serious talk längre ;) ha

måndag - 4 dagar


haha den här bilden/bilderna hänger i skolan i den 'stora matsalen' på björkhagsskolan. Det är ett arbete sen jag hade digitalt foto och jag har glömt att den sitter där så jag knäppte kort på den ganska fort. Nu ska jag till skolan med min tyvärr onda hand, sen blir det sola! mycket plugg nu, måste ligga i så man inte har så mycket när man åker till KANARIEÖRNA som jag gör på FREDAG!!!

21:30



































haha oj oj vilken väll, vilken helg :) det var ju mest kort på mig haha, jag som flummar, sen när jag fått korten från jenny å maddis då kommer ni få se lite mer skoj. splede dam match på jernvallen mot gävle, och vi vann så jävla skönt med 7-3 och jag gjorde 1 mål + 1 ass vilket var sjukt skönt!! i mål skit grejset så hade vi 42 och doom 23 haha lite skillnad.

match match match


bjuder på en sköning, mer får ni sen

näe, orkar inte ens tänka på gårdagens, haha fyfan jag hade riktigt kul men blev hemgång rätt tidigt, det fanns två anledningar till det. Match idag vilket jag är jsukt taggad till, vart vaken sen 08:00 imorse. alba - hofors och jag är så sjukt taggad, på hofors hallen 13:00 BE THERE!!  sen var det också för att det var så sjukt mycket bråk bland alla igår så jag tänkte lika bra att åka hem å soova å tagga lite till istället och äta TACOS va fett gott.

nämen




kolla mitt bank kort : O lenne klippte sönder det
skolan idag var rätt rolig, vi åt på hansson skit gott och vi smög förbi lärar rummet för vi ville gå på lunch 11:00 men christine såg oss och sa , vart ska ni :O ni slutar om 40 min, haha så vi fick stanna 15 min, men vi fick bara gå om vi gjorde kycklingdansenn vilket JAG gjorde haha ;)

hihi nerå jag har fått ett nytt, det är de gamla ;)

torsdag


Nu sitter jag i skolan, och har religion. Skriver nå arbete om Sekten Aum Shinrikyo, det är sjukt mycket och jag har fått mycket arbeten nu så jag måste rappa på lite nu. Men 11:00 drar jag och flickorna till hansson och äter en kycklingsallad och lätt en latte! Tyvärr så måste jag bjuda stina idag, eller hon ska ge tillbaka de den 25 mars. Skriver det här nu för nu har jag alla som bevis att hon ska ge tbx det också. SÅ HA STINA nu blire gott gott!

onsdag






haha vilken dag, mitt och jennys första åk lär bli ett minne. Det gick så sjukt fort och vi tänkte filma det men vi gjorde det i nästa åk istället, det gick fort och ja vi låg ner i nå skit sen. Nästa åk filmade vi, men tyvärr är jag inge data noerd så jag vet ej hur man gör för att få in den på kära bloggen haha, så bjuder på lite bilder! När vi skulle åka med lyften upp för det var på väg hemåt, jenny kom precis  på sin bob i lyften, jag efter precis hittat rätt hållplats och maddis är bakom mig, det kommer två tjejer på nån jäkla matta och bara skriker och dom kör rakt in i mig och jag flyger fan, asså det gjorde faktiskt lite ont men jag blev så paff så jag bara låg och skratta, men de va väl skite samma för nu ska jag nog ta mig en skön power nap!

BOB RACE!!!


bjuder på en viter bild
nu ska jag till hoforsbacken och åka bob race, det blir nog inge skidor eller snowboard för mig. Men jag bjuder nog på lite fina bilder senare, hoppas att det blir finare väder iaf! love

22:20




bilderna är från när jag och syster åkte skridskor på isen hemma i edsken, på bild nr 1 är det nova, och bild nr 2 är det harry och ida!
idag var det desperate housewives och den rätte för rosing, jag älskar verkligen tv serier. Det är något jag och min mamma skulle kunna kolla på hela dagarna. Imorgon så ska vi ha frilupsdag med skolan, HP och SP ska till hoforsbacken, orkar inte åka något i backen så jag ska åka lukas bob , yeah så kanske knäpper lite kort så ni får skratta lite.

big brother



det är big brother 2002 på tv 400 just nu, det var ju så sjukt bra så det är så värt det att kolla igen. Men jessica som vann big brother var ju lätt bäst, det året över huve taget va kung.


tillbaka till skolan

 
idag börjar skolan igen efter sportlovet då, jag har inte vart i skolan på 1 månad och 1 vecka, det är både skönt och dåligt. Kommer ju absolut sakna praktikplatsen hos KappAhl, folket där, jag måste hälsa på snart! Sen att få komma tillbaka till skolan och träffa mina tjejer är ett stort + men pluggande kanske inte är det bästa men det är fan snart kanarieörna för min del och det ser jag verkligen fram mot. Så ha en bra dag!

ett fynd


dom här byxorna köpte jag i somras,jag har aldrig använt dom så och då såg dom ut som dom till vänster men jag ville fynda och gjorde dom lite fränare, blev riktigt nöjd faktiskt. Det kanske inte syns så värst bra, men kan knäppa ett kort när dom är på istället och då ser man ju allt så mycket mer och bättre.

borlänge




efter min match så åkte vi till borlänge och åt den godaste kebabtallriken jag någonsin ätit, det var helt sjukt! Jag och mamma hittadee även till vero moda, gillar inte den affären så mkt men ibland kan jag väl hitta något, och det gjorde jag idag. Hittade en super söt/snygg vår jacka, såg den på en skyltdocka och jag ville ha den direkt. Den är markblå och den kostar 300 kr, billigt och bra. Inte så bra bild på den, men i vår så kommer den att sitta fint som fean! TACK MAMMA D ÄR BÄST!!!

game


match i falun nu, match start 11:00! sen blir det borlänge och kollar på systers match, önska mig lycka till!

RSS 2.0