stockholm, page, emmas födelsedag!

äntligen är jag hemma, kom precis hem från lottas klipperia för jag har klippt av allt slitna hår. Konstigt nog gillar jag det, tror jag! har iaf klippt page känns super konstogt, ser ut som min syster nästan. men får vänja mig och ja!

var ju i stockholm kom hem igår, har haft så himla kul med jenny. vi är kung! finns så mycket att berätta att jag knappt orkar skriva det, men har lite kort och ska skriva upp allt jag köpte. mycket fint mycket fint!

blå skeppar kavaj från H&M, massa massa underkläder från lindex och H&M, orange/röd bikini från topshop, vit blommig tunika/klänning från Vila, smink, plånka från H&M, svart tunika/t-shirt från H&M. Känns som jag har köpt mer men kommer inte på det nu, lovar att det ploppar up i huve när jag ska sova.

idag fyller söta emma år, grattis gumman 16 år idag. var ju på sommarkväll igår med henne, så vi hade det å himla kul. alltid kul med gumman, så vi sjöng i bussen för henne och sen åkte jag hem till super M, justja köpte en present till emma och en fin fin björn borg tröja till m också.

men nu orkar jag inte skriva mer för jag är super trött, ska bara lägga in bilder så ska jag ner och äta lite kina med min mamma och mina söta bröder! :D

stockholm




vårt hotellrum ;S


















SOMARKVÄLL!

underbar helg!

haha, underbar dag, igår och idag! igår så åkte jag hem till emma för hon hade litet kalas för sig för hon fyller år på tosdag. så åkte dit och fikade och sen cyklade vi hem till mig och badade för vi var verkligen svettiga och jag får säga det. vi åkte i shorts och bh, men vi trodde ingen skulle komma eller att en dum kille inte skulle fatta det, att dom trodde det var bikini. Men tro det eller ej så mötte vi alexander och fredrik och dom var tydligen inte så dum, dom fattade ju på dirren. haha super! Så vi badade och sen gick vi upp och fixade oss för vi skulle festa och lär säga det gick fort men vi skulle cykla ner och vi skulle dricka lite cider under tiden, det gick ju bra men lite vinglit kanske det var, men super kul! vi cyklade iaf ner till frida för där var frida, frida, amanda, jeanette och madde och hade det roligt. Lär ju säga att det var länge sen jag hade så kul sist, vi satt där ett bra tag och lekte lekar och sen gick vi ner till 'stan' för det var hoforsrocken. Det var grymt mycket folk.  och det var kul. Skulle iaf kosta 100 kr att gå in, men jag fick gå in gratis, och sen fick jag ta med emma för vi sa att vi hade badat i edsken, haha.

mycket folk och trevliga, visa var värre än andra och alla sa vart har du tagit vägen alexia? haha, alexia hit, alexia dit! haha, iaf vi skulle bada naken bad me de blev inge av. Min telefonlista är full igen iaf, haha nerå! men emma du är super gumman, dig gillar jag!

och jag och emma gick upp 8 i morse, bakis och allt! kom till valbo kl 10, och inge var öppet, så vi satt där helt själva och ja till slut öppnade det efter 1 timme. Vi shoppade som satan och sen åkte vi till  gävle och lika mycket där.

jag köpte, ett par gråa jeans från H&M, vit klänning från H&M, blåa jeans leggins, ser ut som jeans men är leggins, sjukt coola! svart snyggt/sött linne från indiska, svart 'jacka kort' från gina tricot, vit tunika från gina tricot, vit söt linne/tunika från kappahl, mascara från H&M, rosa tygskor från stadium och bruna gladiator skor från skohuset.

ja det var allt jag köpte idag och är super nöjd. imorgon så ska jag och jenny till stockholm, åker runt 10 tiden, ska blu super skönt, kul och ja sjukt kul ska det bli att sova på hotell med super jenny och vi ska shoppa. nu ska alla pengarna ta slut, haha nej nej men nästan så :D

det finns säkert mycket saker som man ångrar i dagens läge, men det kommer att komma ännu mer saker som du kommer att ångra, lovar! vissa saker tänker man inte på och jag vet att det kanske såra, men det bara är så nu och gjort är gjort och vissa saker ångrar man och vissa inte! men den här saken kanske man måste fundera igenom, vad jag tycker iaf!

jag har ju inte skrivit om i fredags när jag var på furuvik, haha asså det var verkligen super kul där. Dagen var super bra och sole sken, det var kanon väder hela dagen. Allt var bara så perfekt, något som jag vill göra om!

så nu kommer de mycket mycket kort från olika tillfällen!
det är super varmt och nu ska jag allt bada kanske, iaf packa väskan så den är klar till imorgon :D puss / a

 


niklas; men där är ju du alexia, och du ida men å du camilla och JAG! haha

 
 
 
dagen i furuvik!

fin fin super fin dag!

grattis sofia! ->
dagen har vart kanon varm idag och jag jobbade. Började dagen med att sola lite och bara prata strunt med ida, det var skönt! jobbade från 12:00 till 20:00 de vanliga, jobbigt men de är över och så skönt! efter jobbet så åkte jag och mamma till sofia på viludden, alltså till stockholmarna. Sofia fyller år idag, så fick glass och nästan alla mina syskon var där, alla utom erik, tråk! iaf så berättade niklas saker och dom skulle till furuvik imorgon, och dom ville att jag skulle med så nu ska vi dit imorgon. gud va kul, jag , ida, niklas, lukas och camilla! och efter det så ska jag vara med söötnos! det skulle ju tydligen bli upp till 30 grader varmt imorgon så får hoppas på det bästa, ska knäppa mycket kort!

berättade mycket saker idag, som kanske sårade men det var en lättnad. för jag vill inte såra, jag vill bara att allt ska vara bra, och jag tror att det här är det bästa sättet att både du och jag ska må bra. får bli så här, hur man än vill så måste jag följa mitt hjärta! och du kommer alltid att finnas där, så kommer att må bra endå för jag vet att du vill de bästa!

haha, det var ju så varmt ute och olle sa de, men alexia ska vi inte åka 4-hjuling ner till jobbet? och hur skönt skulle inte det vara att få svalka ner sig innan man ska sitta inne i typ 8 timmar? så fick åka 4-hjuling till jobbet, både skönt och pinsamt! hihi

åh, vissa saker blir man bara så arg på!


världens sötaste unge!


oskar somnade


niklas och camilla var glada
nu ska jag fortsätta kolla på sex and the city!

gävle med emma!

galet bra dag idag! vaknade upp av att det var verkligen var jätte varmt i rummet + att jag hade somnat med kläderna på av någon konstig anledning och det var ju super varmt ute så vi låg och solade lite i morse, eller jag eller vi försökte iaf!

kom hem och fixade mig och sen så åkte jag och bror niklas ner till honom och sen for vi till emma och hämtade henne. det var så himla kul att träffa gumman igen, och lovar det ska bli mer gånger! Även att vi körde om två lastbilar men sen hamna vi bakom någt fån och då åker lastbilarna om oss och pekar fingret, gu va vi skrattade haha!

det var ju caracola och bwo som spelade, haha emma var helt galen när dom spelade. och fick prata lite och krama emma kusinen också, det var kul att få träffa henne igen. det var ju som sagt ett bra tag sen nu.

Ska jobba imorgon, börjar 12:00 men ställt klockan på 09:00 och om jag orkar så ska jag sola lite så man blir lite brun, för e behövs! på fredag skulle vi ju till borlänge men nu kan inte du, så får åka själv. eller så åker jag in till valbo, men tråkigt för jag och emma ska ju in dit på söndag.

även att jag har fått alla SEX AND THE CITY AVSNITTEN! jag älskarv min pappa va han är bäst, gud va jag ska kolla sen! men nu ska jag ladda hem lite musik och sen ska jag sova. puss / a

hii, visst är emma söt på det här kortet då. super söt när hon gick ut 9 an. Jag och emma knäppte kort på min kusin, alla säger att vi är lika varandra, men det tycker iaf inte jag att vi är, synd att jag inte hade ett bättre kort på henne mn det hä får duga!




valbo


jenny åkte precis, vi + ida var nere hos pappa och hälsade på. alltid något att prata om min far, alltid lika go! Kollade på massor med filmer och nu är jenny hemma. Så nu måste jag ju passa på att skriva bloggen.

Istället för att åka in och besikta bilen så lämnade dom av mig och ida i valbo för vi var lite shopping sugen! Så den första affären vi gick in i så såg jag ju mina skönheter som jag pratat om. Och det fanns min storlek, men nte färgen jag ville ha, bruna eller svarta och det fanns bara bruna i MIN storlek så det blev ett par bruna 35 or. Köpte dom från din sko för 300 kr! jag är super nöjd! och ida köpte ett par söta balletskor, brun/rostiga eller hur man ska förklara dom, eller kanske guldiga!

Iaf så gick vi in på IKEA för mamma var där, och vi åt mat och det var suuper gott! Vi gick runt och kollade och jag bara kände hur mycket man längtar tills jag flyttar då. Mamma planerar och alla andra med, men skulle ju köpa galgar men dom jag ville ha var ju slut. Så det blev inge galgar för mig då heller.

Jag hittade två super söta klänningar jag tänkte köpa,  men ska förmodligen in till borlänge istället och kolla lite. vi får se hur jag gör me den saken. Och imorgon ska jag ju in till gävle igen, och jag är super nervös! tänk om det inte är bra, och tänk om det går banne mig skit dåligt! men sen ska jag jobba och det känns ju inte precis mindre bra de heller, de känns ah tråk! men efter jobbet så blir det bra, för då får jag mysa! M

nu ska jag sova, godnatt och sov sött! / puss a






tired and sun!

bara för att min mamma är så söt!
blev inge jobb för mig idag heller, jag har ingen röst, kroppen orkar den? iaf så blev det inge jobb och mamma försöker göra vad som helst bara för att man ska komma igång igen. Så ska tydligen följa med mamma och olle til gävle för dom ska besikta bilen och sen ska vi gå på IKEA, och då ska jag banne mig få massor med galgar!

det är ju fint väder idag iaf, eller dom säger ju att det ska vara det hela vecka. Och får väl hoppas på att det blir det nu också! Eftersom jag inte har något att skriva om så kan jag ju ta upp lite saker som ska hända lite framåt i tiden.

På onsdag så är det ju SommarKväll i gävle, och då ska min kusin emma som är med i Caracola spela där, alltså caracola ska spela på sommarkväll och andra band. Så jag sak åka in dit och kolla på henne, det ska bli kul! Jag och emma hedblom har många minnen från sommarkväll förra året. och på lördag så ska jag på kalas hos emma som fyller 16 år, hon blir stor nu gumman! Men hon fyller ju 31 juli men hon ska ha kalasis lite före, så jag måste förmodligen åka in ill gävle på fredag och köpa en prisent! men på söndag så ska jag ju åka och shoppa med emma, så det kommer att bli så så så kul, att få umgås med stumpan igen!

Nu när jag kom på vad det var för datum idag, det är ju 21 juli, alltså en måndag! det betyder att om en vecka, alltså 28 juli nästa måndag så åker jag och JENNY till STOCKHOLM, åker med jenny, hennes pappa och hans flickvän! Vi ska bo på hotell, shoppa och bara leva livet. det kommer att bli så kul gumman, gud i skruven va jag ska shoppa! vi åker på måndag och kommer hem på onsdag igen.

men nu måste jag väl skynda mig ner och ta i mig lite frukost innan min mamma kommer hem med mina halsisar! puss puss alla sötnosar! / a

söndag

kolla vilken härlig bild som emma i hade knäppt när hon åkte helikopter tror jag, mitt hus i mitten!
är det kanon bra så är det! sitter och laddar hem en massa musik men just nu laguna beach sesong 1 som jag tänkte kolla på i natt medans min söta hund harry sover brevid mig, har iaf något hos mig nu.

Min söta pappa håller ju på att fixa alla sex and the city avsnitten! helt sjukt va underbart, va jag ska kolla och kolla.  + att jag pratade med emma idag, ska på kalas på lördag och shoppa med sötnosen på söndag ska jag göra också! undra va man sa köpa till henne då, får bli nå fint iaf!  va man kan sakna vissa saker ibland, och vissa saker vill man bara bli av med!

men jag har funderat ochh funderat på om jag ska köpa dom snygga skorna jag kollat på i många dagar nu, det kommer förmodligen att bli så för jag har kollat på dom exakt varje gång jag har vart i gävle! får hoppas att det blir så då när jag åker till gävle på tisdag.

Det har ju vart funderingar på om jag ska klippa mig eller inte, men jag har kommit på något annat som jag ville göra nu. Och det ska jag förmodligen göra också, men först ska jag kolla upp lite saker så det intr blir allt för dåligt. Om man ska lägga ner mycket pengar på det eller om man ska göra det lite lättare men endå är det ju inte lättare för man måste ju veta hur man gör också, och man måste ha en vilig!

20 juli

jag lovade ju att skriva lite mer i bloggen men det är dåligt med det! jag har vart på bilbingo, shoppat och mycket andra roliga saker. men jobbigt att skriva allt för min D knapp är borta så men ska försöka!

Efter att jag vart på bilbingo i onsdags så åkte jag till, iaf så torsdag så kom mamma och hämtade mig och vi åkte in till gävle till doktorn igen och sen åkte vi till valbo och åt en underbart sallad som vanligt och sen åkte min kära mor för hon skulle jobba så jag stannade kvar och shoppade lite. och jag var så himla nära att missa bussen från valbo till sandviken, men som tur är så är man väl snabb, höhö! haha nerå men iaf så fick man ju så klart vänta ett tag på bussen där men kom hem runt 5 och sen gjorde man sig klar och åkte in till sandviken igen! Men på fredagen så jobbade jag ju så klart, så fick slita mig till jobbet men tur som var jobbade angelica och alltid skönt för då kan man prata lite kläder och skoj mellan samtalen men sen var ju det bara ett jäkla dagis på jobbet men det är de ju alltid så kom inte som en överaskning precis.

jenny kom till mitt jobb och vi åkte hem till mig fixade och sen åkte vi ner till jennys pappa för vi var själva och sov där. Prata i sömnen de kan jag göra iaf! Men vaknade iaf på lördagen trött och sliten så åkte man hem fixa och fick fin besök, grillades och hade de. Så idag har jag bara slappat och roat mig med två filmer och sen kom bror niklas och börja prata seriöst prat med lillesyrran, jag alltiså! men min mamma slutar om 1 timme och skönt vill inte vara ensam hemma längre, det är tråkigt! imorgon så är det jobb igen men det är bara 3 gånger till i augusti som jag jobbar!

jag köpte iaf ett par beige jeans från gina tricot, en söt jeans kjol från gina tricot, tre söta armband från gina tricot, en svart t-shirt linne från wear it, ett par guld örhängen från H&M! så nu måste det köpas mer galgar!

bilbingo!

nu måste jag göra ett snabbt inlägg för jag, mamma och ida ska på BILBINGO, haha! vet inte vart det är men ska banne mig vinna pengar och tuta när jag fått bingo, eller får hoppas på det iaf! käkat på hansson och allt med mamma och ida, syster björn, hon e rik! var med när ida klippte sig hos lottas och hon blev super fin, jag beställde också tid, lotta gillade mitt hår. Så nästa torsdag om jag nu vågar så klart, satt utanför med hunden harry, (min hund!) så såg jag mattias åka för bi, inne i skatande men jag fick till slut kontakt med honom, så han underhållde mig tills ida blev klar, kul att träffa och prata med honom, det var länge sen!

jag var på linda lans och köpte en söt cardigan, en vit! den var super söt så den åker på idag + mina bruna shorts, vit t-shirt och mina nya skoor! + min snygga bruna väska.  sen ska jag till MMMM! och imorgon så ska jag till gävle med mamma och sen åker jag till valbo och shoppar lite, skönt skönt! men nu måste jag skynda mig, inte haft tid att lägga in nya bilder så jag ger en snygg bild på lukas istället, han med sin älskade kratta! puss / a

different

jag och ida gick ju och åt på edsken, och det var kanon gott! jag tog nå slags kina mat, lär säga det var kanon, bättre än förväntat! var och åt glass på time med syster också, + att nu har jag och mamma fixat den där lilla boken och får hoppas att det går bra.

morgon så hade jag tänkt att jag skulle till valbo, men då kom min söta mamma med lite förslag istället, vi ska på bilbingo, haha hur roligt låter inte de. Men först så ska jag fixa och mysa med mamma och sen följa med ida till lottas klipperia, för hon ska ju klippa sig och jag ska också beställa klipp tid. och sen ska jag får super mysa, åh det ska bli skönt!

vilka gulliga kommentarer jag har fått då, en del fattade jag då inte men det var kul att se. Och jag har 56 par skor nu om jag minns rätt, roligt att ni håller koll. och tack att jag har snyggt hår, men en besvikelse, ja jag har löshår. Men igår så tog jag ut allt och nu har jag mitt vanliga hår igen. fatta jag har haft löshår i 3 år, förstå vad det har slitit på mitt egna hår.

jag gjorde om hos frisören 2 eller 3 gånger, och varje gång gick det på 2700 och nu den senaste tiden så hade jag remsor och det gick på 500 kr, men frisören förstöre mitt när hon klippte av allt så jag lära köpa nytt så blev 2000 där också. Så jag vet att jag inte ska lägga ner pengar på lörhår mer iaf, eller det är så jag känner nu iaf och för hoppingsvis fortsätta att känna så. 

Så nu är allt borta och det tog lång tid att få ut allt lim. Något jag inte kommer att göra om iaf, det var kul så länge det vara men om det ska vara något så ska jag ha klipps. Så funderar på att klippa page, men jag vet inte riktigt om jag vara, för vill nog ha samma längd som jag har nu på mitt hår men lite kortare där bak. Ida (syster) lära klippa lite på topparna, för dom e super tunna och slitna + att på höger sidan så var allt hår längre än på vänster sida. Men vet inte om jag kommer att passa i det, men som syster sa. exakt allt passar i kort hår, bara man har rätt frisyr, och lär ju säga. Det är ju faktiskt sant igentligen och får hoppas att det duger med det här då.

nu ska jag kolla på sex and the city, absolut det bästa just nu! mrn fått nyheter, shoppa på torsdag!

visst blev det en skillnad, usch jag gillar det inte alls. Men måste man så måste man!

prins philip

prins philip han är väl endå jävligt snygg endå, aldrig sätt hans å men du vilken pudding :D

nu ska jag nog iväg med syster för vi ska till edsken och äta lite mat som vår mor bjuder oss på, tråkigt nog är hon på storviks badet eller vad det heter, nu hur hon hamnade där haha, morgon så kanske det blir ännu mer större förändringar.








en sjuk alexia

som ni ser så har jag en helt ny design, malin hjälpte mig igår, visst blev den fin! jag vill inte ha nå mycket tror jag, så jag nöjer mig så, vill nog göra det lite lätt! ja igentligen så skulle jag börja  om 20 minuter, men min hals fungerar inte som den ska, seg och ja rösten dör lite ibland, så jag lära sjukanmäla mig idag.

Jag fick iallafall ett ryck och städade mitt rum, tyckte att det behövdes, så jag ska nog fråga ida, hon är ju inte heller så pigg. Så om vi kanske ska ut och gå ett tag, det är ju ganska fint väder så det skulle sitta fint med en promenad.

wha, hur blir det nu

vilken gaalen dag, vaknade imorse av att jag fick ett sms av 3 att jag fått tbx mitt gamla nummer, så nu mina kära vänner har jag mitt nummer igen, det som jag alltid haft. har faktiskt haft det sen första telefonen jag fick! hihi, iaf så vaknade jag i natt av att jag fick ett sms, av en ritkig goding lär jag säga.

Det var lite jobbigt att jobba faktiskt, eller en aning. Det e så konstig dom byter runt allt på jobbet, så idag fick jag sitta på statoil igen och det gick som kung, oder efter oder + extra kort. Men jag tappade ju rösten några gånger och hostade + att det bara rann ur mina ögon, det var lite så jobbigt ja! så får hoppas på det bästa imorgon bara, för jobba tisdag och onsdag också, vilket jag inte hade ställt in mig på, trodde jag var ledig på onsdag men det var visst på torsdag så.

jag har faktiskt ändrat på väldigt mycket idag, kommer säkert att få se det imorgon om jag vågar att visa det så att säga. men är så rädd att du ska tycka att det är fult eller något, får hoppas på det bästa! du, som sagt en väldigt fin person, eller! så ere..   gash, vi har sånna planer nu, åh det ska bli så himla kul bebis! DU OCH JAG, yeah!


min dag i gävle

Min dag har vart lång, seg och väldigt rolig! vaknade rätt tidigt gick och duschade och gjorde mig klar för jag skulle ju med bussen till gävle och shoppa av mig lite. Alltid skönt att göra av med lite pengar tycker jag, synd bara att det regnade lite, gick in på flanör men när jag kom ut så var det skinande sol i några minuter men gick ju in på nian så. Köpte mig några fina saker. Blommig klänning från gina tricot för 149 kr, vita hotpants från gina tricot för dono va det var för pris på dom, blommig/bubblig många fäger Silla Tunica från MQ för 399 kr, smink från älskade H&M, vit/blå randig t-shirt från Lindex  för 149 kr och en ljusrosa jätte söt cardigan från Lindex för 299 kr  till min mamma, bara för att jag tycker så mycket om henne. det tycker jag att hon är värd!

Efter jag kom hem från gävle så åkte jag ida och steffe till depå och åt lite mat, var väl inge höjdare men fick i sig lite iaf. Så åkte vi till time och hyrde en läskig film. Den var verkligen super läskig, sen bestämde vi oss för att åka ner till sparköp och köpa majskolvar, banan, choklad och ramlösa för vi skulle grilla. det var grymt gott lär jag säga, och det var ritkigt kul!

Konstigt nog så saknar man vissa saker lär jag ju säga, min mamma jobbar men slutar i morgon så då ska hon allt få sin prisent! Hoppas att hon blir super nöjd bara, me det tror jag! Tråkigt nog så ska jag jobba från 12:00 till 20:00 och det känns ju lite surt men det är lätt värt det sen när man ser sin lilla härliga lön.

gävle

jag vill ha fint väder, mitt på sommaren och det är inte ens en sketen sol ute. Får hoppas att det blir bättre sen då. Nu ska jag ge mig av tilll underbara Gävle! shoppa och må lite godis bra kanske.

en mycket fin/bra låt!
skin skin som den sol du e, låt hela världen se ditt vackra leénde, jag säger lys lys som den stjärna du e. Du lyser upp ett mörker och jag känner du e med, hur du rör mig, talan, sättet du ser mig, tack mitt hjärtat för alla studer du ger mig. tack mitt alla hjärta du ger mig!


vilken lördag

min dag idag, den har vart ganska ganska seg lär jag säga. beara myst för det blev ändrade planer, blev inge gävle så jag var hemma med lukas + att emelie och ingela kom och grattasde mig och fikade. Min mamma skulle göra nå sköna saker åt mina och idas fötter, haha, ja det var skönt ett tag och fötterna blev riktigt mjuka.

Jenny kom hit, prata om våra planer och kollade runt lite! efter vi åkte ner till henne så kom jag och olle från statoil håller, så såg vi att det var två stolpar nere, så såg man bara massa spår och en polis bil + en bil inne i skogen. Så när vi typ åkte 200 m från platsen så ser vi en  kille sitta mitt på en gräsplätt och bara vingla och försöker ringa. Så det såg lite lite dumt ut för hans del lär jag säga.

Får hoppas på att det blir gävle imorgon då, men förmodligen så blir det nog det. Men är det så igentligen, att vi gör det? eller att jag gör det? ja jag får hoppas på att det är positivt!

visst är min hund söt

helt galet trött är jag. Jag har haft en helt underbar födelsedag, alla är så söta! Saknar vissa men fått träffat mcyket roligt folk och det tycker jag om! Tråiga var väl att stumpis mådde lite dåligt, men det ska vi ta igen sen. och dom gillade min chokladmos, gränna , strössel och chokladsås som jag hade gjort åt dom. Vi åkte ju till signe och det var mycket trvligt folk där, det var riktigt kul tyckte jag, kanske blir fest imorgon också, eller det blir för dom ,men nog inte för mig, då säger det stopp!

Men imorgon så ska jag nog ´förmodligen åka till gävle och shoppa lite, ska nog åka dit själv. igentligen med emma men det gick sig inte så ska nog ta migg bussen och fara själv. det är så underbart skönt tycker jag! så ser ni en liten brunett där inne så är det förmodligen jag! Men nu ska jag försöka sova,för jag har så ont i magen och mår illa gör jag också, så godnatt!

min födelsedag!

Idag är det den 11 juli! för 17 år sedan föddes en liten flicka, lilla jag!:D känns ju ganska bra faktiskt, alltid kul att fylla år, och nu är det ju bara 1 år kvar tills jag blir 18 år, det skulle ju vart skönare, men nu ska jag väl känna på året som 17 åring!:D väntar bara på att släkten ska komma och sen kommer flickorna, vakna av att min söta bästis jenny ringde och grattade mig, hon hade skirvit hela ja må hon leva sången på sms och lite till. Dig tycker jag om gumman, alltid vi! + att jag frukost på sängen idag också, ska bli kul senare när alla komma, ska knäppa lite kort och de lägger jag nog in imorgon, för nu ska jag locka mitt hår och sen fixa och sen ska vi festa, på med party hattarna bruttor :D

saknar vissa som man inte kommer att få träffa på 4 dagar nu, men det ska hållas ut. Fyller ju föfan år, woho! ;D och det är ju inte bara jag som fyler idag, grattis ni alla andra också!

en enda dag kvar nu!


vilken kanon dag, vilken dag morgon, dagen igår, dagen idag den var bra! ja de var bra, vaknade av att någon sjön, 'ja må hon leva' och fika på sängen + ett litet paket. så himla sött! fick escadas nya sommar parfym, tack tack sötnos!

Imorgon som sagt så fyller ju jag år, om 2 timmar om man säger det så! 17 hela år, det är inte dåligt det inte. Ska bli kul när alla nära och kära kommer, + att mina älskade flickor kommer på kvällen för jag ska bjuda på TÅÅÅRTA och jordgubbar och en massa choklad för det tycker stimp om, eller hon har rättare sagt tjatat om det ett bra tag nu, ja! Och sen drar vi oss till signe för hon sa ha grillfest, kommer att bli kanon kul!  så grattis i förkskott till mig då!

Nu ska jag bara roa mig och leva livet lite, mina 2 timmar som 16 åring så måste man ju leva livet lite grann tycker jag allt!:D

haha, min galna bror erik ringde mig nu, och berättade att han inte kunna komma på min födelsedag för han var i stugan, men skullr inga imorgon och sånt. Så han kommer på söndag istället, men nu ringde han med videosamtal, full och glad som allt och frågar massa saker, och sen sa han. Har jag nå snorkrokor alexia? å fimlade han på sin näsa och sen och han hade nå hål i tänderna, haha man kan aldrig ha tråkigt med honom. Han tycker jag om! :D

8 juli


mumma, inge jobb för mig vart gävle och lite annat, fick mina skor idag sjuukt snygga!;D + att jag köpte ett par söta flippfloppisar svarta med döskallar, haha den du dom var så fräck så jag tyckte att jag skulle ha dom.

mamma och jag åt som vanligt på kina inne på nian i gävle, blev lite annat idag än vad det brukar vara.lika gott endå, så nu har jag handlat med mami och vi skulle ju pantaburkar, jag skämdes så mycket men och jag sa man pantar inte burkar, hon sa de jo alla pantar burkar alexia, det är ju bara skit saker man inte vill ha hemma. Då sa jag de, ja kanske det, men jag pantar inte burkar och hon sa bara, ne ne sant men endå. och jag sa det att följer med om ag får pengarna. och då insåg jag att man får faktiskt lite för det, en bit mat kan man handla sen någon gång.

träffade jenny på 'stan' också, alltid lika mysigt att träffa min tös, + att jag ska jobba sista dagen imorgon och sen är jag ledig till måndag. + att nu är det bara 3 hela dagar kvar och sen fyller jag allt år. kalas blir det och flickor, kan inte bli bättre! + familjen då, men de e ju kalaset, och massa paket och pengar höhö ;)

jag startade min gamla telefon igår och gud så mycket sms och telefonsamtal jag hade fått, måste ju säga att jag har faktiskt bytt nummer nu för tillfället, får tbx mitt gamla nummer den 14 så vill ni något så får ni fråga efter nummret på msn.

men nu ska jag fixa mig och sen ska jag på kalas hos lilla isak, och sen fin besök + middag, jorgubbar och glass, en riktig sommarkväll må jag tro du!

min outfit idag! + mina nya skor som jag väntat på länge och dom andra nya kläderna också, mina nya floppisar får inte vara med idag.

7 juli

Jag ska jobba snart, de känns lite surt men det är skönt när man får den fina lönen sen. Min lön som jag kommer få nu i juli den är fin och den ska jag göra av med i stockholm, stor planer med bebis! Men nu ska jag fixa lite till och sen ska jag ner till jobbet, tråkigt nog så jobbar inte maddis idag och det är ju inte precis kul. Men får hoppas på dom andra då, men du stor planer till helgendå, yes! hoppas det blir av bara.

6 juli

min dag var bra, lite trött! Åkte till valbo efter vi lämnat i s. gick runt på ikea och lite på köpis, lika bra att inte gå in i några affärer för då skulle jag ju inte precis kunna hålla mig. Blev någon liten pizza där som syster bjöd på + en glass med choklad topping. Den du, det var ritkigt gott! Idag så ska jag bara dega, trött och jäkligt sliten + att det är fult väder. Taco night ska det bli också, imorgon ¨så ska jag jobba. Mumma det låter ju så himla roligt, men nu är det bara 5 dagar kvar! :D

knäpper i ett skyltfönster + att söt bebis kommer in i bilden, snygg arm iaf! och ida inne på ikea i valbo med sin goda pizza! den var suuper god lär jag säga, 10 kr :DD

 

gävle

 

helt slut är jag, kom precis hem från gävle. Det var riktigt kul,men kallt! Alla beställe rätt mat utom de lilla proffset alexia. Men de gick väl det också.  Något man vill göra om ia, träffade på niklas inne på bion, inte för att vi skulle kolla på film men det skulle han och camilla. Skulle skrämma han men der gick väl inte så bra men det var roligt!

Nu ska jag bara myyysa, och nu skulle jag kunna tro att mamma är klar med all bakning till mitt kalas! det ska bli mys mys. Jag och jenny försökte att fixa msn till min pärla men det gick väl inte så vidare.

Dagens klädsel: bruna shorts, vit t-shirt, röd cardigan senare blåa jeans, vit t-shirt, snygg jacka!
Dagens accesoarer: vit klocka, vita örhängen
Dagens frilla: vanligt nersläppt
Dagens smink: mascara, buder + rouge
Dagens bästa: fick en ny mobil!
Dagens sämsta: magen och kallt ute
Dagens köp: MOBILEN + en jäkla dyr mat med tallrik
Dagens sysselsättning: valbo, umgås , gävle + buss
Dagens längtan: du du du du!
Dagens låt: Ras Cricket n- skin
Dagens humör: på topp som alltid!

nu, puss och hej!

5 juli



ojoj, lära skynda mig igår, men ni fick lite information iaf, var till valbo idag och köpte en ny mobil. för min älskling gick ju sönder igår. Så jag fick en ny utav min söta mamma. 

Neru min nya pärla funkar så det blir kanon bra det här + att jag ska snart ta någon buss till gävle för jag ska möta  flickorna på stan för vi ska äta på ja, jag vet fortfarande inte hur det stavas så det där mat stället med en massa cowboys, det ska bli roligt!

Senare vet jag nog vad som händer men, nu ska jag börja göra mig klar och skriver nog lite mer senare. För nu har jag ju fått mitt internet igen och det betyder att jag ska börja upp min lill skönhet!
min mamma bakar just nu, för jag fyller ju år om lite mindre än 1 vecka, alltså 11 juli! kom ihåg det, på fredag! hihhi

kebabväska, jovars du lilla M! ;)

bilder + outfit!
dagens bil nog inte, kanske en annan gång :)


    

seeahahdhs

äntligen är jag tbx, mitt internet har inte funkat på många många dagar. Mycket har hänt och få se om jag får med allt med jobbet och fritifrn + massa kort.

Har jobbat och shoppat och haft mig, jobbet är bara segare och segare för varje dag, men nu ska jag inte jobba förns på måndag igen och det känns verkligen helt underbart lär jag säga! idag var världens jobbigaste dag på jobbet idag, börja med att jag skulle få sitta på telia istället för statoil, jag har ju bytt till statoil och ville absolut inte byta till telia nu. Så jag fick ett högt bord att sitta vid + att jag fick hålla i en telefon istället för en sån där mick. Det sög ju lär jag säga, men slut pratat om mitt roliga jobb!

Jag har shoppat en hel del lär jag säga men inte knäppt något kort, men kan ju berätta lika bra vad jag köpt. Det är två olika tillfällen men lägger ihop allt så blir det bra. Hela min maj lön försvann men det var bara till något bra!:D

Rosa t-shirt från JC
Blå tub klänning från Wear it
En typ av jacka men endå inte från gina tricot
vita par tygskor från chrispin eller vad det heter
Lila super söt kuvertväska
vit söt kuvertväska
en vit klocka som jag fick utav min älskade mamma

+ att jag har världens sötaste pappa + mamma, imorgon så ska jag shoppa med min mamma igen. Vi drar in till gävle rutn 10 imorgon och då ska det väl spenderas lite money. och sen ska jag till doktorn igen, men senare så vet jag faktiskt inte vad jag ska hitta på.

Lördag då ska jag, jenny och josefin åka till gävle och shoppa och äta på ja nu måste jag gå. jag måst å skriver mer seeen puss

RSS 2.0