seinfeld

haha jag har bara för dålig humor, jag älskar hans telefonsvarare, sån ska jag också göra på min telefon. För jag vet att precis alla hatar verkligen min telefonsvarare, testa ringa mig och hoppas på att jag inte svarar så ska jag lura er upp till chokladhuset ska du se, haha =D

gay?

ha jadu jag säger då de, jag bjuder på allt!

onsdag


stina the Blue bag, haha!
Min dag började med att äta på hanssons med stina, kyckling sallad blev det. SÅ jävla gott! Åkte hem och fixa mig och sedan till banken för att föra över pengar till mitt konto. Tog bussen in till gävle och shoppade en jäkla massa kläder, så nöjd! Klänning tills i helgen och massa annat fint! Jag bara säger då de, hatar andra som ska kolla och kommentera, jäkla dårar. haha, sen åkte jag hem till bästa ida och kollade på idol och åt toast och ägg, mumma!

hatar ormar

TITTA NOGA!

video på sjukhuset

haha jag måste bara lägga in denna video, då vi var på sjukhuset. Trötta och vill komma hem, fnittriga och jäkligt sega. Kolla bara hur jag ser ut haha

akuten!

Stina hade massa bilder från i torsdags från sin mobil, fick ju besök när jag att på den där jäkla akuten, snällt snällt :) Inte så fin men haha där man var seg du.

onsdag = lill lördag

HAHA, shit vilken gammal bild på mig och flickorna, men shit kolla in snygg stina ;)
nu hinner man ju skriva morgon blogg och allting ju, jag ska äta på hanssons med älskade stina. Stackare som praktiserar och sliter på sparköp medan jag ligger hemma och bara är. Jag ska lätt köpa mig en kyckling sallad, ni förstår inte hur god den är på hanssons, det är något att hurra för lär jag säga.

tråk tisdag

haha älskar denna bild, den är å ful!
Idag har jag inte gjort så mycket, vakna av att stina ringde 11:03 och fråga om jag ville käka i skolan med henne, så det var bara att klä på sig och åka ner. Kändes konstigt, för de kändes som att alla kollade på mig och liksom kolla alexia hon fick ett glas i huve. Hatar folk som stirrar, det är så oförskämt. Jag och stina vart inte nöjd med maten så vi åt en godbit på hanssons också, men du det vart för mycket så ja.

godnatt

en glad alexia? no
gasch, vad ska jag hitta på imorgon då tro. ska nog åka ner till skolan och kolla om jag har nå rester  för det skulle ju vara super bra nu när jag inte har något att göra. Men imorgon bara för att jag ska göra det kommer jag att snooza på det och kommer inte komma ner till den där jäkla skolan. Ja ja vi får se :)

me like like!

super skön halsduk från H&M, bara 99 kr! och ett vitt vanligt linne, eftersom att mitt vita linne vart inte så fint efter torsdagen.

me like like!

fast köpte en mörk grå, skit snygg och super skön! 299 kr på Bikbok

me like like!


den är så mycket snyggare i verkligheten, men jag orkade inte knäppa kort och lägga in just nu :b Första koftan, från Bikbok för 399 kr!

så bra!

en till favorit! :)

me like!

jag har köpt nytt smycke till min tungstav, köpte en rosa. Men det syns inte så mycket på bild men den är jätte söt :)

måndag

Jag kom nyss hem från Valbo, före det så åkte jag till skolan och pratade med min lärare och han tyckte jag skulle skita i praktiken första veckan, ska ju vara på KappAhl i 4 veckor, men blir 3 för mig. Sen åkte jag till KappAhl och dom är så söta, dom trodde jag hade vart med i slagsmål, dom förstod! Sen fick vi traska till polisen och usch, han ba men gud jag förstår, när vi kom så bara gapade han. Blää, så nu är det klart utan ens vilja med, men ibland måste man för att få det bra till slut. Sen får jag och älskade mamma in till Valbo och både jag och mamma shoppade som dårar. Kan visa bilder sen när jag lagt in dom, super snygga saker!

H&M

fick ett paket från H&M på posten för några dagar sedan och då fick jag dom här snygg sakerna. En lila väska och en bh, skit bra när man ska ha tub linne, som jag använder typ varje gång jag festar, me like!

:(

Lika bra att jag skriver det här, för jag antar att många är nyfikna och har hört mycket om det, säkert mycket skit snack och folk som hittar på. Men lika bra att lyssna på sanningen som kommer från mig.
Torsdags så var nog min värsta dag, usch! Min syster, jag och hennes 2 vänner åkte in till gävle på en smink kurs sen ringer stina och jenny, å frågar om jag ska med på Promoe som spelade på Slick, ja fan säger jag skit glad! Vi hinner vara där kanske 1-2 timmar och sen var vi på dansgolvet dansa lite, sen var det band som skulle spela och jag sätter mig på ett räck vid dansgolvet och kollar på bandet, sen blir det bråk typ framför mig och jag hinner inte ens reagera så kommer det ett Stort öl glas fullt med öl i rätt emot mig, jag får det tunga glaset rätt på mitt ansikte och jag hinner inte reagera. Jag gnuggar mig i ögonen och tror det är öl, så kommer en hofors tjej och ba men guuud alexia och tar ner mig därifrån och jag fattar liksom inte vad som hänt för jag såg liksom inget. Så när vi går så hör jag folk prata om blod och glas och allt, sen när jag kommer in på toaletten så har jag blod i hela ansiktet :( det var ju inte bara öl jag gnuggade, utan blod också. Jag kände liksom hur svimfärdig jag kände mig, jag ville bara sätta mig och gråta. Jag fattade ingenting, dom hjälpte mig och vi leta på vakter och allt. Jenny och stina var borta dom hittade mig tillslut och dom kom och skrek liksom säkert av rädsla vi åker sedan till akuten och doktorn tvättar ut allt glas och skit. Jag får sy på typ bröstet vid halsen, 3 stygn. Så tejpa dom på de andra ställena, under ögat, på bröstet lite över där dom sydde och pannan, och var så nära mitt öga, fatta jag hade kunna blivit blind. Kom hem sent och hade så himla ont, något jag aldrig vill vara med om igen. Tror jag inte fattat än idag att det har hänt.

Nu är jag svullen och blå, det är inte så snyggt men alla märken i ansiktet och ett stort blå öga. Det gör ont och jag vill bara att det inte skulle ha hänt!
första kortet är när jag kommer hem från akuten på natten, tur att jag inte har kort när det precis hände. Andra kortet är dagen efter på morgonen. Men nu är det blå öga och det är så jäkla fult. haha

me like!

fick ett par skit snygga jeans leggins av min älskade mamma idag, dom kostade bara 100 kr så vi slog till direkt haha, rea och bra det gillar vi ;)

tack

jag fick ett paket ;D
fick dom här fina sakerna i postlådan utav vecko revyn, super snyggt ju ;D det ser ut som svart men de är mörkblå :)

skuulan sugääär

 sitter i skolan nu, väntar på att den sista lektionen ska börja! den börjar 12:25 och slutar 13:05 lite soft, sen åka och handla med mamma och bara invänta tiden, 14:00 ska jag kolla synen. Hoppas verkligen inte att jag har så dålig syn så jag måste ha glasögon, iaf läs glasögon.

 


puss

god natt, och hej då allt och alla!

onsdag

bjuder på en favorit låt! man måste ha bra ljud och mjao va den blir bra!
Jag började 08:15 och fick panik för jag hade ju prov och jag var inte klar, stressade mig till skolan. Mitt i provet ska dom ha en jäkla brandövning, vad är det för mening med de. Mitt i ett prov för den delen. Jag klarade provet iaf och jag är super nöjd! Jag har ju slutat så jag fixa mig lite mat för maya kommer och hämtar mig 12:00, för vi ska på nå jäkla UF vet inte vad det är på högskolan i Gävle, Vi ska vara där till 16:00. kul, efter de så ska jag shoppa med linda, eller får se vi ska ju hitta något skoj iaf. Sen ska vi kolla på matchen som är på Jernvallen ikväll och sen får vi väl se vad jag hittar på.

bra fråga

vad ska jag göra, försöker du ens? försöker jag, vad vill du och vad vill jag? mja svår fråga det där dagens ungdomar. Måste plugga till provet imorgon, uscha!

linda dahlqvist

linda hon är en toppen tjej, hon fyller upp mina dagar. Pratar med in pärla varje dag och det är något jag kommer att göra livet ut, du är min bästa vän gumman och jag älskar dig! :)

tisdag


Sitter i skolan nu, haft naturkunskap och bara väntar på den hemska svenskan. Vi ska ha prov, men jag kan ju inget. Jag tror ingen annan i klassen kan det heller, så får hoppas att vi får ta det imorgon istället. Du vet falska människor, sånna tar jag inte in hos mig. Sånt folk vill jag inte ens ha i min närhet, allt är drygt just nu men som att det här gjorde det så mycket bättre då. Nej!

MJAO

LOVE IT! vill bara dansa när jag hör denna låt!

bröllops outfit

så här såg jag iaf ut på bröllopet i lördags! :)

syskon kärlek

haha, jag har en sån underbar syster. Kolla bara va roligt vi hade på bröllopet tillsammans, haha kanske inte dom snyggaste korten, men vi hade ju kul när dom togs och sen när vi kollade på dom då var det ännu roligare. När vi kom hem så drog vi in till lobby och dansa röven av oss, tro det eller ej men de va faktiskt nyktert! älskar dig underbara syster!

bröllop/dop

lite lite bilder sen bröllopet/dopet, knäppte inte så mycket runt mest på samma personer och filmades mest, så ni får se lite vad vi gjorde. Hade verkligen jätte trevligt och var super kul att träffa alla igen! min galna finska släkt!;b

bröllop!

åh jag är lite nervös, nu är jag helt klar och jag bara väntar på att min skjuts ska komma och hämta mig och sen åker vi till bröllopet. Det är min kusin som ska gifta sig, Eva-lis och Anders, dom ska även ha dop för sin son. Träffa hela finska släkte igen, eller tror det inte blir hela men halva iaf. Marja och Ingmar mina och mina syskons gudmor och gudfader kommer också, ska bli så kul att träffa dom igen!

Iaf så har jag på mig, svarta strumpbyxor, svart tub kjol, smart skärp vid slutet av tub kjolen, vitt tub linne instoppat, massa armband, hörhängen och en stor ring. Till det ska jag ha mina nya svarta klack skor, blåa kavajen och en svart kuvert väska som jag hade på balen, och lockigt hår :) tar med mig kameran, hoppas att batteriet har laddat klart snart, märkte ju att batteri var slut och dom kommer snart, panik!

godnatt / alexia & linda

haha världens fulaste bild på mig, men linda såå söt :)
ligger hemma hos linda i hennes säng nu, kollat på idol och vart med jeffis. Pizza och godis blev det också, riktigt gott. Kan ju visa lite kort senare, men nu ska vi sova för linda ska upp tidigt och jag ska på bröllop imorgon.

unihoc!

ohh, min bror är bäst! Ny klubba, TACK!:)

videoklipp ;D

jag och stina igår när jag hade färgat håret på henne igen, eller vi slingade det. Men jag kom på något fult med mina ben när jag gjorde så där som på klippet, de synns inte så bra på klippet men det ser skit läskigt ut på knäskålarna precis som att det åker tillbaka bla, ah sämst på att förklara men ja :b

ryss flexi!

haha så jäkla ful bild men lära bara lägg upp den för den är så rolig :D ser seriöst inte svensk ut på denna bild, men jag kan ju säga att jag är ju faktiskt halv finne och resten svensk så inge utländskt där eller ;D haha =b

fredag!


det får bli en bild sen förra helgen, har inte nå bilder i skolan!
Är i skolan och har absolut ingenting att göra, som vanligt då! Började 09:35 och jag gjorde 2 uppgifter och nu har jag och maya gjort lite skoj saker på facebook. Vilka lektioner vi har va, haha. lunch nu och sen ska vi ha 2 lektioner så undra hur långa dom blir, eller om det ens blir nå. / det här suger verkligen, inget för mig, att såra, det är inte jag!


my place


najs bild som fean! ser ni mitt hus, busigt najs ju. Det ser så läskigt ut när det är uppifrån ju :) Btw så är jag i skolan nu, slutar 13:10 och det ska bli så skönt att få slänga av sig jeansen och bara slappna av lite för en gång skull.

13:33

blä trött som en get, ska snart till linda. Hur trött jag en är så ska jag till henne och sen ska jag träna :( åh inge humör för träning längre, inte ens kul. Eller får hoppas att det blir roligare på den fronten! Den andra, no vet inte va jag ska säga riktigt, hur blir det här.

party like a rockstar!

































dom galna bilderna sen helgen, jag och stina skulle ut på lobby. Jenny ringer och hon ville prata lite, men då blir det fest för hennes del också. Det blev så galet mycket och så jävla kul var det, du ser ju bara på bilderna, varför ska man alltid vara snygg när man kan se ful ut på bilder och skratta gott åt det sen sitället. Träffa linda sen och bjöd henne på fylle mat, fick även träffa hennes nya brattis, soft ju :) njut och va glad för jag hade så himla kul!

onsdag


Sittter i skolan nu, jag är helt slut i kroppen. Igår efter skolan så följde jag med stina hem till fredrik och slingade hennes hår, det gick ju som det gick. Men det var faktiskt första gången :b men jag tycker det blev bra faktiskt >_< Kollade på brors match igår, men vet inte hur de gick för jag åkte, satt och pratade med pappa och stina lite. Sheeat dom e galna dom där, men det är ju snart helg och då ska jag på bröllop. Det sla bli såå kul, bröllop och dop i ett, kan de bli bättre :) nu ska vi be maya köra oss till sparköp så vi kan köpa frukost!

tisdag


nu ska jag kolla på innebandy match med käraste stina :) / ibland suger livet verkligen :'(

bakis kallas de


igår var det party party, åkte in till lobby med stina och jenny! Ha det var verkligen en kanon kväll, böjade bra och slutade bra! Fick träffa mina favoriter också, många favoriter fick jag träffa! Lägger upp kort imorgon, helt död just nu!

-

det känns som att jag ska gå under + halsfluss och allt på de. kan det bli värre, sluta såra nu :'( youandyou!

tisdag



åh jag är fortfarande sjuk, men ska allt pallra mig till skolan imorgon. Det måste jag, jag kan inte vara hemma och bara ligga jag inte. Min dator dog idag, min älskling. jag ba NEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ, den dooog! niklas skratta och jag trodde jag skulle grina. haha nej men usch, tur som var tejpa olle lite i sladden så nu funkar den, undra om lilla meja har vart här och biti i den kanske ;b hi

lyssna på texten!


japp, precis så är det! texten!

lyssna på texten!


japp, precis så är det! texten!

flexi är sjuk :'(


därför visar jag mitt underbara lag, lycka till!
blää jag är ju sjuk! åkte till doktorn idag och fick svar att jag hade halsfluss, here gud jag kan inte ha de? skulle ju på  cup idag, men blev inge :( ville verkligen åka, stina jäkla skit unge du smitta mig. jag  som var helt 100 på att jag hade så  bra immunflrsvar, men näfan usch. jag svättas, super het i kroppen och ibland iskall, ont så det snurrari huve och öronen och halsen, aj jag blir galen. tur nog har jag fått orken att iaf sitta här nu.

punkt

Jag känner hur att jag vill skriva av mig, aldrig skrivit något personligt så här på bloggen. Så det lär bli första och sista gången. Men jag är sjuk, feber, ont i halsen och jag saknar min babe. Men, det finns ju alltid ett men och det sårar en så jäkligt. det var i början av veckan och sen då? nu är det cup och jag kommer fan avlida för jag är sjuk och kommer inte att få se min babe. Visst jag kommer säkert att ha jätte kul, mycket skratt och tok, men endå det sårar och det får det roliga att bli så negativt.


hih






haha, mattias roliga humor :b men den där lilla killen alltså, haha va ful han är ;D

onsdag


så här glad är jag idag :) hi
började 08:15 kämpade mig upp, men slutade 10:30 sweet säger jag bara! hatar verkligen svenska, kändes som att jag bara ville gå därifrån åh. Men nu ska jag snart åka och äta på hansson med min älskade mamma, är hon inte söt! Igår när jag kom hem från älsk ganska sent, han har ju flyttat :) så iaf hade mamma köpt marabou och en bulle till mig. kan man bli sötare, nej :)

RSS 2.0