Midsommar

Jag är bra på de där ;)
så dog kameran, min midsommar och jag hade grymt kul! :)

måndag


världens bästa maya

Kom precis hem till maya, vi har solat hela dagen. Jag är helt slut i kroppen, ska snart hem till sofie och kolla på lotta på leseberg och spela bingo lotto med jordgubbar, hoppas på en stor vinst för då har jag lovat baby att vi ska åka utomlands, fatta va mysigt!

balen 2010

Mer bilder från balen

balen 2010

Jag har ju vart så slarvig när de gäller bloggen, har gjort super mycket saker och shoppat som en dåre men inte bloggat om de. Ändring ska de bli och börjar redan idag :) Så bilder från balen




















Mina barndoms vänner












mina bästa vänner












mina lärare


lottas snygga bil




hemma hos mig och pappa ringer haha














fick den här fina buketten av andreas




Jag gick med min bästa kill kompis anderas






va med i tidningen, snacka om desperate housewives


mitt ♥ var inte beredd på kortet, men lika söt för de

Min klänning har min underbara mor sytt och jag designat, skorna kommer från scorett och frisyren från lottas klipperia och mitt smink från sara, örhängen bikbok, armband fått av min mor och naglarna har bella gjort. Hade en underbar kväll och det bästa var att min min min pojke kom, jag hade världens största leende!

söndag

Min midsommar var helt okej, igår så käka vi på stan och sen gjorde jag och maya super god mat, tog någon cider i parken och sen åkte jag hem till min älskling. Han åker till Peace and Love idag och jag kommer att sakna honom så otroligt mycket, men hoppas att han får kul, för sen ska jag pussa på honom så otroligt mycket.

stockholm

Kom nysss hem från stockholm och jag har haft så jäkla kul, torsdag åkte vi på grönan sen shoppa vi och sen mys kväll, lördag shoppade vi och sen var de grillning och fest, galet kul hahahaha. Söndag så har vi bara chillat och åkt tåg hem :p haft underbart kul och mycket pengar, men fått mycket fina kläder hem och de gillar jag. Jag trodde att de skulle vara annorlunda när jag kom hem, men så fort man kommer tillbaka till verkligheten så får man gråta.

onsdag

Onsdag och jag vakna hos stoffis, tog en promenad hem i det fina vädret och sen har jag vart och handla lite med ida. Jag ska till stockholm i morgon och fira denise, Imorgon ska vi gå på grönan, fredag, fest, lördag shoppa hela dagen och sen hem på söndag. Så min lilla älskling Roland ska bo hos ida dom här dagarna, åh det kändes som att jag gav bort han, att han inte kommer hem igen. Fast det bara är över helgen sen kommer min bebis hem igen. Klockan 5 ska jag jobba, äntligen, jag älskar verkligen att jobba på maxi :)

mamma <3

Världens bästa mamma, bara de här säger ju allt. Min lilla facebook nörd, hon åkte till Åland idag och jag kommer att sakna henne ju.

studenten 2010

Igår tog jag studenten och det var helt galet bra dag, tack alla för allt och jag har så mycket underbara människor runt om mig. Så mycket blommor och nallar som jag har nu har jag aldrig haft förr, fick pengar, glas, presentkort, alkohol och massa andra fina saker. Kommer absolut sakna min klass, men nu startar man ju ett nytt liv och jag har ett underbart minne från mina klass kompisar. Kommer att komma bilder och filmer sen, hade tyvärr ingen kamera för den har S, så ska bara få kort så kommer jag att lägga upp. Tråkiga var väl att jag hade feber och förkyld igår och lika så nu, men jag kör till 100 % en då ;)

imorgon



WHAM , allvarligt, imorgon är det studenten. Jag köpte det sista till imorgon, så nu jäklar är jag klar för att ta första 09:00 imorgon ;) idag ska jag sova hos mina mamma och det betyder att jag inte får sova hos eller med min baby, hatar verkligen att sova själv. Men då får jag äntligenn sova med min efterlängtade misse flisa och sakna mitt hjärta. Fyfan va jag ska ösa imorgon, hoppas alla får en kanon ddag för det ska jag ha, hoppas på bättre värder än vad det är sagt :)


baby

Baby får mitt hjärta att fortsätta slå ♥

Balen 2010





Bjuder på två bilder så kommer de mer sen, jag älskar min klänning. Jag som designa och älskade mamma sydde den, hon är så duktig. Jag hade otroligt kul, synd bara att jag inte fick lactos mat, så jag slapp ha ont i magen hela kvällen ;P Men världens bästa stoffis kom och det gjorde min dag, blev så otroligt glad, hade så ont i kinderna för jag flinade så mycket.


nervös

Jag och mattias för 2 år sedan
Idag gjorde jag mitt sista arbete i skolan, och jag får ett slutbetyg och jag är så stolt över mig själv. Käka på hanssons med klassen sen fika jag där med familjen. Solat i parken med harry, roland och linda hela dagen och sen vart de fest där, mycket folk, musik och massa alkohol. Så nu är jag as nervös, imorgon har jag bal och jag är så jäkla nervös. Det ska bli så kul, ska va hos frissan 10:30, godnatt :)

RSS 2.0