kalas idag! :)

Min dag har vart både konstig, fin och god! Den började på Hanssons med min söta mamma, det blev sallad som jag sa sen blev det en choklad boll också. Träffade på någon söt och glad också, det var trevligt tycker jag! Alltid lika mysigt att äta där med mamma, sen fortsatte jag till skolan den första jag träffar är Ante. Han berättade att det var 3 utlänningar som hade rensat alla grupprum :O  förstår inte att man bara kan vakna upp en morgon och tänka, idag ska vi gå till björkhagsskolan  och rensa alla elever på doms värdesaker. Låter det inte helt sjukt? Hoppas att dom får tag i 'kräken' som gjort det.

I alla fall, vi hade ju bal timmen och vi ringde och ringde tillslut kom jag fram, haha jag ville inte säga mitt namn fick jag för mig när jag skulle ringa så jag sa hej jag heter Stina och jag ringer ifrån Björkhagsskolan i Hofors bla bla, både Maya och Stina höll på att dö. Snällt då sitter jag och försöker vara trevlig så sitter dom och skrattar åt mig, lågt de där.

Efter skolan så åkte jag till doktor, doktor Nilsen Ida fick sån tur att hon fick kolla sitt cp öga igen, ni ska bara se hur det ser ut men fick inte lägga ut nå kort och det tyckte jag va lite dåligt men jag förstår henne :) Det gick väl så där bra då med magen och ryggen, fast ska väl komma tillbaks, usch!

Efter doktorn så åkte jag, mamma och Ida hem till brors flickvän Katta för hon fyllde 21 år tror jag det var, bjöd på en massa god saker. Pappa var även där och det är alltid kul att träffa min älskade pappa, han är alltid lika glad och långhårig! =)

Måste bara berätta en historia som pappa sa idag, han är grym på sånt!

Det var två killar som satt och väntade ena killen hade en stor tuppkam i alla olika färger, han hade piercingar i hela ansiktet. Den andra gubben satt och bara stirrade på den unga killen tillslut tröttnade killen med alla piercingar så sa han, vad i helvete kollar du på gubbjävel? Har du aldrig gjort något du ångrar på fyllan? Då svarade den äldre mannen, jo tänk för att det har jag, jag va jävligt full och jag knullade en pappigoja och nu har jag förstått att det är du som är min son!

Haha, den var så mycket bättre när pappa berättade den, men den är en då en grymt skön! =)

Sen var det inte så mycket mer utav den dagen, hemma nu, vi hämtade Lukas och det tyckte jag va riktigt bra! Kanske vara med Stina senare, får alltid hoppas annars åker jag och kollar på träningen blir nog inge träna för mig inte.

Imorgon så är det fredag så jag börjar 09:35 så dan börjar med skolan sen ska jag hem och mysa sen ska jag ner till Hoforshallen och kolla på damlags match, blir ju inge spela för mig eftersom jag inte tränat på hela veckan! Sen ska jag till min älskade storebror Niklas och vara barnvakt åt Lukas, vilket kommer att bli så mysigtoch kul! Stina kommer förmodligen att komma förbi också. Malin fyller 17 år också i morgon, grattis gumman!

Imorse när jag skulle välja kläder + skor då, så letade jag efter ett par men då kom jag på att emma hade ett par som är mina + att jag hittade mina sötnosar i Idas garderob så jag har 50 par skor och inte 48, det tycker jag är helt underbart! Haha

Jag ska även gå modevisning igen, fast denna gång för balklänningar och student kläder, alltså Bal och student mässa, ni måste ju komma, 13 mars! KOMSI KOMSI!!!!!! ;D

kort sen förra modevisningen!
fast ett kort på pappa också för han är så bra!
och ja en smal modell! ;(

      


onsdag (\(o_O)/)

Vilken seg dag du, var i skolan och det var ju inte precis det roligaste då men. Sen gick jag och stimp till hanssons idag igen fast idag blev det ingen curry macka för idag blev det en negerboll som alltid! :) Alltid något att prata om, mysigt!  Men det har ju kommit så mycket snö, och det kan jag ju säga direkt att jag inte tycker om! usch för snö.

Denna dag har vart både rolig, seg och ja kanske lite besviken jag vet inte riktigt, vi kan väl fundera mer på de!

Kommer nya dumma kommentarer varje dag, Mayas idag var iaf bäst. 
Sista minuten resan in i ögat! Haha, hade ni vart med så hade ni då fattat vad hon menade, för det är något jag aldrig kommer att glömma och aldrig kommer att sluta skratta åt, haha i ögat bra alexia! ;)

Jag har även cyklat idag igen, det är grymt skönt när man väl har börjat, fast jag märkte att jag hade fått lite ont i rumpan, men de försvinner nog snart.

I morgon ska jag till hanssons igen med min söta mami, sallad her i come! Sen ska vi ha publik ja nu vad det ska hete, jag kallar det iaf bal något, för vi fixar balen och det ska bli så kul!  Fast jag ska ju gå själv så det kommer att bli ännu roligare! =) Sen efter skolan ska jag till doktorn 15:30 tror jag, usch eller det kanske var 16:00 det visar sig imorgon. Ska dit med min mage iaf, som krånglar hela tiden nu ska det allt bli bra tycker jag, så jag ska kolla min rygg på samma gång. Ne det är verkligen inge kul med den längre!

Fast sen blir det roligt efter doktorn för då ska jag vara med mitt hjärta emma :) Det var så länge sen jag var med dig gumman, men nu! ;) <3

Men, jag kan inte bestämma mig om jag ska träna innebandy imorgon, det återstår och ser!

Kom nyss från ishallen har vart där med min syster, alltid lika kul! Det stod 4-1 när vi kom men när det var 1 sekund kvar så vann dom med 6-5 haha vilken tur dom har, fast jag tror att det faktiskt att det var jag som gjorde att dom vann, kan ju tro iaf ;)

Jag fick även för mig att räkna alla mina skor idag, och jag kom fram till att jag hade 48 par skor! Fattar ni, usch vad jag älskar att kolla i min garderob. 

Nu är det fråga olle på tv, det e ju ganska kul!

lite kort, alltid lika kul! höhö
         


mysigt!

bara för jag sa att jag skulle skriva senare så måste jag ju det också, har iaf kollat på Gossip girl och det var så bra, fast jag kom ju på att jag läst den boken när jag gick i 9an det kom upp en liten bubbla när jag satt och kollade. I huvudet på gynning var också grymt bra, inget slår det! jo kanske men,  iaf jag lärade så klart byta på busungen lukas, och det är ju inte det lättaste fast han är 8 månader idag mitt hjärta. iaf jag skulle byta blöja på honom, före första så ligger han aldrig still och det är inte det lättaste att ta på honom en ny boddy för när jag tog av blöjan så skulle han ju så klart kissa ;O  han kissade rakt upp i luften rätt på sitt ansikte så bara flinade han, den busen jag lärade ju ta handen och stoppa strålen haha. ja det gick ju som det gick men tillslut fick jag på honom allt han skulle ha.

jag var ju inte på träning som sagt , men kan ju inte bara sitta hemma och dega så jag har cyklat och det var grymt skönt, bränna lite fett med musik det är inte fel. Ante fjante ringde även och fråga hur jag mådde, jo tack bra!  ba att min rygg mår inte bra, hoho jag något ge mig massage, ni kan ju mejla mig om ni är suger ; ) hih skoj! nej.   

sen kom min mor hem, hörde bara hon ropa alexia kom ner du ska få en sen julklapp och va tänker man då har hon slagit i huvet eller. jag gick ner å hon bara flinar fick ett stort 'öl' glas med en muskelgubbe i string haha den va grymt snygg hon hade målat den själv, stolt!  tack mami du är bäst :) kan lägga in en bild sen om det går för sig.

niklas ringde och frågade om jag ville vara barnvakt åt lukas på fredag bara i någon timme på kvällen det vill jag ju, han sa, ta med dig någon så köper jag godis och chips + en film , hur mys lät inte de!  fast malin fyller ju år då så jag vet inte hur jag ska göra, får ta en funderare på det tills imon. 

imon så är det onsdag och den dagen är alltid som segast ju,  börjar med matte och slutar med matte jippi säger jag bara, och man får inte ens gå 5 min tidigare, om man pratar sig fram så går det alltid för miss alexia och miss stina då ;)

haha, även att du la in en grej med hur hoforsbor pratar din buse, haha så pratar vi inte lära bara säga det! =) haha

haha, jag lära bara lägga ut den här för den är så dålig så att den blir bra, eller det kanske är jag som har dålig humor haha! :D

 

hanssons

det är tisdag och stina kom till skolan , det tycker jag var bra!  vi åt på hanssons också, det var både gott också var det fint! :)  jag och maya har gått med i mobbningsgruppen eller nu vad det ska heta, inte att att vi mobbar men att stjödja dom som blir mobbad, hehe de tyckte jag var bra utav oss.   iaf, jag och stina planerade massor med saker för dagen men inget blev av, tråkigt nog!   blir inge träning för mig idag heller, min rygg blir bara sämre och sämre men nu ska jag inte klaga för jag halkade inte i trappan idag iaf, de tyckte jag va bra =)  så ska cykla idag iaf, kommer inte komma någon vart men haha det är skönt endå!

nu är det the war at home och det är grymt bra, det är även Gossip girl ikväll det är ett måste att se även i huvudet på gynning är också ett måste blir mycket tv för mig ikväll men det är det lätt värt!  

måndag, tråkig! :)

wow, min dag började inte bra precis, kom till skolan helt slut i huvet skulle gå ner för en sten trappa och jag håller i min väska där jag har alla idrottskläder och det är ju inte lite precis. Så bara halkar jag rätt på rumpan ner för alla trppsten , usch jag låg där och skrattade, det var inte en kotte där va jag såg får jag hoppas iaf. haha, hade öven prov och ja vi får se hur det gick får hoppas på det bästa, i småföretagande även.   fast idag så fick jag massor med saker från min söta mamma, hon är bäst bäst bäst!  

jag har inte tränat idag, på grund av orken, intresset och ryggen! hm, så jag har bara vart hemma och myst med lukas, sen kom jag på att jag ville pynta mig blogg som jag hade lovat. haha ja du ser ju hur den ser ut nu, tycker den är grymt snygg. den är verkligen ja va ska ma säga en alexia helt enkelt, hih perfekt!  det tog verkligen hur lång tid som helst säkert timmar för mig att komma på hur jag verkligen ville ha det, men som tur var så hjälpte mårten mig, för jag är ju inte precis så kunnig när det gäller det här men tur som var är ju mårten de! tack så mkt att du höll ut morre.

så imon kommer stina till skolan och det tycker vi om, för då blir det lite liv å stojj igen!  så vi ska nog förmodligen på hansson, det e så GOTT!  i love it,  + att jag har bestämt mig för att börja gymma, för stina är ju så proffsig så det har hon redan gjort ett tag nu , men ska allt göra det jag också och bränna lite fett, hoppas bara inte intresset försvinner.     stimp, is the one! :)

söndag!

whio, vilken dag det här har vart eller helg rättare sagt! den har vart grymt mysig och kul. fast första ska jag berätta att jag har inte fixat något med min blogg men det ska fixas det också håll ut!

så, min fredag började med skolan och den var ju som vanligt, tårkig!  sen var jag bara hemma och myste, sen blev det lördag och då vanka jag utav att mamma kom och frågade om jag ville följa med till valbo, och det är ju inte precis något man säger nej till! vi åkte dit, först hittade vi ingen parkeringsplats , men de löste vi så bra så ^^, sen for vi, handla grymt mkt saker, alltid lika kul och bra att åka och shoppa med mami, fast vi skulle ju bara köpa gardinstäng till niklas men det blev 'lite' annat också!  hehe, sen när jag kom hem så kom stina,  vi bara myste och spela kort och åt pepparkakor, mums!  sen blev det söndag, vakna av att jag fick ett sms,  stinas första kommentar, den har säkert pipt 5 gånger eller mer, haha!   iaf ,  vi åkte fyrhjuling det var hur kul som helst, haha kan ju fråga stina om ni vill veta lite mer, för det gick fort fast hade lite svårt att komma från 1 till 2 an men men , hah det löste vi så snyggt så. sen kom vi på att det fanns 5 växlar fast sen sa ju olle att de fanns 6 så, fast dan är inte slut än, mamma färgade håret på mig också, sen for stina hemåt sen kom sötis lukas och då vart dan ännu bättre!  det gillar vi att han ska sova här, mys! så nu sitter jag här med sötnosen som är nybadad och go, fast lite plugg också för jag har prov imon, surt! 



                    image1

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0