min kisse miss



Vill verkligen ha söndag nu, då ska jag hämta hem min lilla roland :)


torsdag



Idag vart de ingen praktik för mig, mådde för dåligt och sen följde jag med ante in till gävle för att fixa frack, de kommer bli så jävla bra! Hoppas dagen går fort imorgon då, för det är ju sista april och jag ska fira den med dom bästa, grilla och spela kubb med massa folk hemma hos denise och sen får vi se vad vi hittar på ;) Jag vill lägga in korten på ante med fracken meeen då vet ju ni va jag har på klänningene så nerru ;)


tisdag

Praktiken idag gick så fort, har vart i köket hela dagen och blir där imorgon med. Lite kul att jag får göra alla mackor, och smörgåstårtor m.m. Fick även sluta 1 timme tidigare, världs gulliga ju! Sitter hemma hos mamma nu, synd bara att hon jobbar men nu får jag umgås med syster :) Ska nog sova här, saknar verkligen min familj och deras kärlek, jag vet att den alltid finns där. Men när jag bor i sandviken så får man ju inte samma kärlek som man fått varje dag annars, så tar vara på den när jag kan.
Haha, tycker de är så roligt när äldre flickor ska vara så barnsliga, det är nog dax att växa upp och veta skillnaden på ditt och mitt tycker jag, beslut är ett beslut och de ska man stå fast vid.

kanske ska bli hemma fru

Praktiken gick fort idag, denna vecka ska jag va ja nu va de heter, vid osten iaf :) Sen åkte jag och handla en massa god mat och sen bestämde jag mig för att städa och sen när jag skulle ner i tvättstugan och kolla om de fanns någon tid, den turen hade jag inte men en snäll dam hade tid till 9 och var redan klar vid 7, så jag fick ta hennes tvätt tid, hur underbar människa är inte de. Så jag har tvättat min soffa så nu hänger allt på tork, hoppas allt skit försvinna, men nu när jag skriver det här så kom jag ju på att jag glömde tvätta puffen, haha får ta den sen. Har även bakat choklad muffins idag, hih riktigt stolt över mig själv ;) nu väntar jag bara på att min älskade baby kommer hem, för jag ska mysa med mitt hjärta idag!

kissie

Jag älskar att läsa bloggar, och jag älskar att skriva blogg. Men den här damen vafan, säger att man sa vara så jäkla smal och att hon hatar feta människor. Säger inte att hon är tjock men mage hade hon allt när hon satt ner, ser ju ut som två dubblad de där, haha tror hon glömde å photoshopa den här bilden ;D hih

christoffer

Du gör mitt hjärta helt, du gör min dag

lexia

Jag hade den där "mascaran" jag visade förut och den tog jag på när jag skulle sova och sen sminkade jag mig ju på morgonen och dom blev hårdare och en liten snutt längre, coolt. Självklart är denise super seg och jag är skit hungrig, mamma ringde mig nyss och det kanske blir så att jag åker hem dit senare, får se hur jag gör. Har blivit många trippar hem till familjen dom senaste veckorna, men saknar dom och behöver doms närhet ibland, men imorgon ska jag ju dit och plugga och fortsätta med min underbara balklänning, jag är så taggad på de så de är galet! :)

lördag

Haha så söt!
Igår efter praktiken var jag helt slut, kände verkligen i kroppen att jag inte skulle orka, men jag envisades om de och sen kom alla. Men tyvärr kom jag inte ut, många anledningar och jag vet att jag aldrig hade orkat en kväll på lobby i mitt skick haha. Men så glad att jag har min baby, de gör verkligen ont i mitt hjärta att vara utan en sån underbar person, men som tur är så kommer de aldrig att hända så mitt hjärta kommer förbli helt! Jag vet inte om jag är bakis eller om jag är sjuk, men väntar på ett samtal från lilla bakis Denise så ska vi åka och fika på marangoni och prata lite skit, det lär ju behövas efter denna kväll stumpan ;) haha

make up store

Jag har ju glömt att visa min make up store treatment mascara som jag fick för länge länge sen när jag blev sminkad på make up store, fick ju även 'brun kräm' och nagellack. Men det här är iaf en sort mascara som man tar på ögon fransarna och dom ska tydligen 'växa'. Det är som ett balsam om jag fattade det rätt, jag har bara använt de 3 gånger och jag vet inte riktigt om de funkar, man kanske måste använda det många gånger för att få det att funka, men ett tips till er med korta ögonfransar vad vet jag. Ha inte för att jag har de, men skadar väl inte med lite längre ;)

nelly.com

Hämtade nyss ett paket från Nelly.com och ja den var väl si så där snygg, vart inte lika nöjd med den som jag trodde, men den duger eller hur, ja föfan :)

sjukis

happ självklart har man blivit sjuk, igår när jag kom hem till S så kände jag mig inte alls pigg, och när jag vakna så var de då inte bättre. Jag som verkligen vill satsa allt på praktiken nu, så de känns ju förjävligt att bli sjuk nu, men ska nog vara hemma imorgon och hoppas på att bli bättre så ska jag försöka traska mig upp på fredag och visa att jag har missat 2 arbetsdagar och vill ta igen de. Hoppas jag är piggare imorgon så jag kan plugga lite och sen sova med min stoffis! ♥

tisdag

En glad flexi på studentkryssningen! Haha, idag gick dagen rätt så fort på ica maxi, jag är ju på frukt och grönt nu så, fick sluta 1 timme tidigare och de kändes riktigt skönt :) Nu ska jag till min älskade mamma igen, hon hämtar mig för vi ska kolla på brors match sen kör älskade pappa hem mig, är dom inte underbara, sen ska jag mysa med min christoffer :) ♥

nelly.com

Beställde precis den här skönheten, hoppas den hinner komma så man kan ha den på sista april ;) Det är ju Student rabatter på Nelly.com så passa på.

WHAA


Äntligen så har jag fått min balklänning såld  ;)



Wha, nu har vi äntligen börjat med min balklänning och den kommer verkligen att bli så jävla snygg! Mariane kom idag för hon ska hjälpa mig och mamma att sy den, så jag får den precis som jag vill! Jag vill bara lägga ut den på bloggen och visa för den kommer bli så fin och jag kommer att vara så stolt över den! Jag skulle ju som sagt gå med alexander men tråkiga saker har hänt så det blir inte så, men jag ska gå med världens bästa andreas istället, så tur att jag har han! För min älskade baby är lite för feg för den fronten ;) Sov hemma hos mamma från igår till idag och mamma var så lycklig, ska grilla och mysa med dom och sen ska jag hem till sandviken igen och mysa med  min baby har jag bestämt!


ja men de är ju gott så

Ja, jag skriver på facebook på frukosten att jag verkligen älskar varm choklad, kolla nu för 2 minuter sen wierd mäännniska. Ne men väääst puss på den ;))

my lovely iphone

TACK FYFAN VA UNDERBART!!

balklänning


min söta mamma

Min älskade pappa hämtade mig hos stoffe idag, så sitter hemma hos mamma nu. Vi ska börja sy min balklänning nu och den kommer att bli så jäkla snygg, de är helt galet!


IPhone



Äntligen så har jag beställt en iphone :)) bättre sent än aldrig!


S

hihi, är jag inte lite gullig då :) man har sina anledningar för att bevisa för någon att det verkligen är så ♥

fredag

Min nya sjal som jag köpte för ett tag sen på gina tricot, + ja i onsdags! jag håller på att tvätta, kom precis hem från baby som ligger i feber, tycker så himla synd om honom. Jag har inte kunna sovit mycket i natt vakna 03:30 att han prata med mig och sen börja jävla grann jäkeln å spela musik på högsta volym, helt sjukt så jag låg och kolla på tv till 7 och skulle upp 8 för jag lära tvätta.

onsdag

Vakna hos stoffis, tråkigt bara att han skulle jobba, men fick många pussar och kramar innan så jag är nöjd. Har vart på stan och käka lunch med linda och prata lite skit, de behövdes lär jag ju säga! Jag är verkligen helt slut i kroppen, kan ni förstå att jag kommer inte att träffa min mamma på en hel månad, de kommer inte funka! Min andra halva ju.

hos stoffis

efter en dag med mamma, erik, ida, lukas och karin så kom stina och alex hem till mig, stina har fått körkort, grattis gumman. Jag har verkligen dom bästa, finns inge bättre än dom jag har runt om mig. Sen kom baby och hämtade mig så nu kollap jag på dating in the dark medans baby är och tränar. Jag har även världens bästa mamma som fyller hela mitt kylskåp med god saker, synd bara att s inte gillade min mat sist, jodå men lite iaf! haha jag får göra ett till försök :))

söndags påsk fest

Ja det var ju fest här i söndags, vilket jäkla dagar vi festar på! Jag vet jag sa ju, en gång fest och aldrig igen. Men andra gången gillt eller va säger man haha. De vart ett jäkla drag här, skoj! Sen gick vi till lobby och där var min baby, och vilka jäkla brudar de finns, tur att jag vet att han bara är mig =)))))

tisdag

tisdag jag och jag har påsklov, så skönt! jag var med mitt hjärta hela dagen igår, världens bästa helt enkelt! nu kommer nästan hela familjen mäntylä hem till mig, tur jag städa efter festen haha nerå.

balklänning till salu

http://www.blocket.se/gavleborg/Balklanning__jungfru__26140745.htm?ca=5&w=1
Jag vill bara bli av med min balklänning, har sänkt den till 1400 kr nu. Den är värd så mycket mer, men men, man kan inte alltid få som man vill.

glad påsk



HAHA, mäntylä humor


påskmiddag hos mamma


Vilken härlig dag, solen skiner och min baby ligger i sängen, jag ska snart hem till mamma och äta påskmiddag med alla mina bästa. Sen ska jag umgås med baby. Hoppas ni får en kanon dag för jag ska äta mig mätt på mammas hemma gjorda köttbullar, dom är gudomliga ;D

slick

Igår var det torsdag och det innebär slick hoho, så vi börja förfesta hos mig. Säger bara de, en gång fest aldrig igen! Men de roliga va var att jag kände bara 2 personer på en fest hemma hos mig, kul :) Slick var underbart roligt, haha det var ju galet!

RSS 2.0