dooooeeed


praktiken gick kanon bra idag, fick jobba över + betalt. Jag älskar min praktik fast jag suckar om det ibland. Spelade match med jun i gävle, 2 femmor och du det är inte mycket de inte. Som vi trodde förlorade vi med 2-0 men inte är vi sura för de elle, tagga om på söndag matchen mot furuvik ska vi väl fan vinna tycker ja :b

imorgon får vi se vad som händer, blev mycket planerat då lät de om fast jag inte var med på det själv. Vet iaf att jag ska shoppa för det vill jag göra med min älskade mamma.


torsdag


torsdag, det betyder inge kappAhl idag. För ska vara i skolan 12:25 vilket jag inte var, jag orkade inte. Sov hos linda så tog bussen hem och sov istället. Beställde en super söt klänning idag som jag tänkte skulle vara riktigt fin i kanarieöarna sen när vi åker, dom här skorna till, det kommer bli skit snyggt!

Även att bil jäveln gick på 8000 att laga, skit vil helt jävla ny och det ska gå så här. stackars stackars mammas bil. Dagarna på kappAhl är riktigt roliga, fast jag känner att dom går lite segt ibland så är det väl kul.

bilden på klänningen syndes inte så bra men, jag vet iaf hur den se ut! Nu ska jag plugga plugga plugga!

bara början


jag måste ju skriva blogg, måste ju update ;) praktiken går bara bra, jag står mer i kassan nu och jag kan nästan allt nu, lite svårt med retur och skit bara. men nu kan jag om de är rea eller halva priset eller 25 % eller vad de nu kan komma med för skoj. Det är ju den här tiden på året då de inte säljs nå bra allt i affärer, spec inte klädaffärer så det är ju ganska dött lär jag säga.

Igår fick jag köpa en bikini för 10 kr, haha den va lila och den va skit snygg haha, den blir kanon bra när jag och mamma, olle och förhoppningsvis LINDA åker till kanarieöarna den 13 mars! Olle ringde och berättade att dom beställt, spaninen här kommer vi, kusin johanna bor ju där nere så ska bli kul att träffa henne ;) inte långt kvar nu och jag e så taggad så det är sjukt!

köpte även en jätte söt grå ballongklänning på ah va hete affären nudå, iaf skit söt! så har jag beställt massa kläder och skor också, hoppas bara jag får de innan vi åker, för de skulle vara för najs för att vara sant!

22:17






haha min fredag var jag i årsunda med jeffa, linda och erik. Kan ju säga att jag tänker aldrig sova i en liten tältsäng med jeffa igen, haha nä men de va väl skönt jeffis ;) iaf så blev det att dra till robban i gävle i lördags, och efter de så åkte vi till valbo, och kan ju säga att det var rätt kul där. as mycket folk, stor lokal och ja trevligt folk det var väl de bästa.  och grattis vincent och dom andra två, kanon party!

så hade vi match idag, alba - aston och vi vann, 5-1 vilket var riktigt skönt! fick ett blad på ögonbrynet så är helt svullen, usch ;s Imorgon börjar praktiken tyvärr igen, ska vara på kappahl i sandviken igen och jag känner verkligen hur jag inte kommer att orka det.

12:42

 
bror bror bror, min kära bror har åter igen gjort tatueringar. Nu är hela armen full, men kan ju säga det att det är jäkligt snyggt och det kommer ju att bli mer. min bror är bäst!

nu väntar jag bara på att putteniiick ska ringa så jag kan dra mig ner på hanssons, här bli man bjuden på hansson du. Ne men han kom inte på mina två senaste födelsedagar så nu ska han allt få ge igen. haha ne men ska bli kul att snacka lite skit med han igen :D

sen så tar jag bussen in till sandviken och det är alba - och nu vilka det va vi skulle spela mot. nu ska jag spela min första match med klubban, får se hur det går då. Efter matchen så åker vi till eriks far för vi ska åka minicross, 4 hjuling och allt vi skulle göra. Blir väl att sova där också, sen imorgon så ska jag tillbringa min lediga dag med sköningen christina dannberg, ojoj va vi ska ha kul det här ser jag fram mot ;) och sen blir det match igen alba - aston på jernvallen va då båda matcherna då.

see yah


fredag




fredag och det betyder helg + match + massa annat skoj ;) onsdag så fick jag en ny klubba av kära olle, tack så hemsk mycket. Det blev en vit sköning, prislappen var väl inte så rolig... men klubban wow och de är bra skootisar du!


grattis jennifer åberg, 21 januari 17 år ;DD


igår var det JEFFIGIRLS födelsedag, hon fyllde 17 år alltså hon börjar bli står nu min lill gumman =) så jag ska snart åka till henne, äta på AGA och kanske få lite fika som jag frågat om ganska många gånger nu, får hoppas på det bästa ;) får hoppas att lill linda hänger med också, alltid kul med mera sött folk!

14:08


GRATTIS martin på födelsedagen! hoppas du får en kanon dag bubben! =D

fredag hela veckan!


fredag och det betyder helg och match! vakande 06:30 orkade verkligen inte gå till skolan och min mage gjorde ont. Så jag gick till skolan 09:30 istället så slö som man är, ibland! På idrotten så spelade vi badminton, jag och jakob vann så klart finalen av ALLA! yeah, haha..

själv klart fick vi hål timme tidigare idag, så vi gick hem till maya och spelade Wii. Det var alexia mot stina och jag var så inne i spelet så det är sjukt, vi spelade tennis. Maya sitter lite framför stina och jag slår så är det stinas stur och jag hör ett dunk och jag kollar på maya å stina har svingat dosan i mayas huve. HAHA snacka om att vara inne i spelet!

jag låg ner på golvet och grinade för att det var så sjukt roligt, jag kan inte ens tänka mig hur kul det var. haha mitt hår å here gud, lovar ni missade något, i skulle vart med! Ikväll är det match, alba - storvik hoppas att linda får behålla sina tänder den här gången iaf då!

090115


Det här är verkligen killar rätt upp i dan! Men absolut min bror niklas mäntylä! haha kan man bli roligare än han, knäppa tröjor varje dag känns.

maya fick körkort igår, grattis gumman!  efter skolan så åkt jag med maya hem och spelade Wii och kan jusäga att det var grymt kul, ja! Så har bara pluggat idag, eller väntat på att jag ska få min dator från niklas och sen har jag pluggat.

Ska träna lite senare också,  både skönt och jobbigt. är ju sjukt seg just nu, men imorgon är det fredag och det btyder match!!!

sandviken


jag och mamma åkte till sandviken idag och fikade, gott gott me and mamis. var hos doktorn också, och jag köpte även ett skit snyggt nagellack från kicks. Ja satt ju upp halva natten kändes de som och gjorde mitt svenska arbete som jag skulle redovisa idag. Men hon blev så nöjd så jag behövde tydligen inte. hi

090114


Jag tänkte knäppa kort på min dagens


och sen blev det så här, sa ba OJ! hahaha


här vet jag inte vad, men kolla mina tår, haha va fuuuuult, asg

aldrig i hela mitt liv


aldrig aldrig aldrig att jag har sån här hög räkning, det går bara inte. det stämmer inte! Jag har ett fast pris på 599 kr + 19 kr för msn på mobilen. Men nu stod det att jag skulle betala 689 kr för MSN, den kostar ju förfan 19 kr i månaden. Det är ju helt sjukt, jag kollade min fraktura på internet igår och då stod det att jag skulle betala 800 kr, och det är ju 200 kr mer än vad det ska vara. Men det var inte lika mycket som det här är, vad är det för fel på TRE???

sug panna


jag älskar verkligen att spela innebandy! idag var det lätt den roligaste träningen på hur länge som helst, det är skit kul på vare träningar men den här slog faktiskt alla. Efter träningen så kollade jag på korpmatchen med alla och sen cykla jag, kim och patrick till donken och åt hamburgare. mumms det var gott, tog 00:00 bussen hem och nu sitter jag här.

usch, men de finns en sak som jag är så trött på nu och ah ne fyfan kan inte ens tänka på det.
även att skolan börjar imorgon, kul kul eller både kul och tråkigt. Kul att få träffa gummisarna igen och komma igång i vanliga livet då, och det dåliga är väl att jag måste upp så tidigt, men som sagt morgon människa så lugnt de ;)

090111


första förlusten, helt sjukt! men den lära ju komma den också. Men igår så blev det 7-7 och jag gjorde 2 mål, kändes så skönt lär jag säga! för skönt! vakna med as ont i ryggen, och nu är jag jätte trött nu med.

haha vi var på nån skit fest igår och kollade, here gud säger jag bara hur folk kan bete sig när dom har alkohol i kroppen, haha jag dör! jag satt och skämdes hela tiden nästan, ofta man kissar när folk ser och dörren är öppen + fullt med folk inne på toan. usch usch usch pinsam flicka där. vänta F12 kanske haha ;)

det gör ont när jag ser dig, det känns så jobbigt att se dig komma mot mitt håll.

lets dance


kommer dom att vinna som isabella säger ;) åkte hem till ida, jag lära bara plugga klart allt jag hade, men har bara småföretagande kvar nu och sen är det fan klart, det var inte lite jag hade heller. Vi åt super gott och sen kollade vi på Lets Dance.

Imorgon är det match match match, jernvallen alba - ggik 15:00 om jag fattat det rätt ;)

at my house!










































festen hemma hos mig var ju rätt rolig endå, tyckte jag iaf. De jag kommer ihåg om vi säger så ;) 32 personer kom det, men de kändes fan inte som det, men va nog för de va lite större hos mig än i en 2a lägenhet. När jag vakna så sov det massor med killar runt om i huset, haha. Jag fick städa ganska mycket, börja 06:00 och slutade runt 10:00 och då gick dom sista hem, eller josef och kim fick gå till bussen dom missade ;)

men även att några saker snoddes också, inte bra inte bra! vad har vi för kompisar egentligen, alla har sina misstankar och jag har mina med. Tror alla syftar på samma person, men kan ju säga att du är icke sa nicke välkommen på festen hit igen om du ska sno så förbannat.

men puss va kul vi hade endå! Orkade inte lägga in alla bilder, så det fick bli några iaf!

onsdag


skönt det känns att jag börjar skolan den 13 de, och dom andra börjar idag. Så nu ska jag till ikea med min älskade mamma och min syster, jag må säga att det här var den skönaste natten jag sovit på länge. jag och min söta misse i min sköna säng!

haha, jag och mamma fick oss ett skratt i morse iaf. berättade om festen och hon tyckte att det var kul att jag hade fått  haft min fest precis som mina syskon, haha. världens bästa är hon iaf!

dagens

haha jag har världens skönaste mamma, hon kom nyss hem med en kebab till mig. SÅ GOTT!

mamma; men alexia va fint du har gjort det :)
alexia; höhö ja klart ;)
ida; nä för hade hon vart själv och inte haft besök så hade det sett förjävligt ut här ;p
alexia och mamma; haha nääärå

det går ett tag och alla är glada å tojar, haha

mamma; nämen
mamma; det ligger en champange kork i blomman
ida; HAHA, avslöjad ;)
mamma; ja men hade ni kul då? :DDDDD

haha, va ska man säga, hon är världens underbaraste

helt slut!

åjag säger då de, det var jävligt kul lär jag säga till det bröt ut, haha ;) min soffa josef, isak mitt rum, min toalett vad med asså jag vaknade av att jag kom på att jag hade bastun på, men när jag gick ner så var den ju så klart redan av.

vaknade 06:00 städade till 10:00 och dom sista drog runt 10 snoret, tack josef att du hjälpte mig :b haha, fyfan vi har ingen mat kvar va vi åt, åh min å linda mat var ju lätt godast!!
 BILDER FRÅN KVÄLLEN FÅR NI SE SEN, FÖR JAG HAR HITTAT MIN KAMERA NU! ÅH VA GLAD JAG BLIR OCH JAG LÄNGTAR TILLS JAG FÅR SE BILDERNA HAHA ;)

nu väntar jag bara på mamma för jag ska få kebab tallrik, så jävla gott ska det bli!

haha, när jag fick reda på vart min kamera var, den försvann ju och nu hittade vi den. haha tack johan!:D så skrev jag JA MIN ÄLSKADE KAMERA! som msn nicke och alla dom här skrev samtidigt haha så kul :DDD

söndag!


















mumma, trevligt trevligt! får se vad som händer imorgon då ;)

söndag!

jag säger det bara, im free like an angel!
nu har min mamma och olle åkt till doms lilla tripp till Stockholm, till stor stan! Dom ska till eva, hasse, sofia och oskar. H lite trevlig, ro om sig själva enligt mamma.

Så jag blev själv i huset, vilket jag absolut inte har något emot ;) lite läskigt att jag är helt själv när man tänker efter men som tur är har jag mina underbara vänner, linda å everybody kommer hem till mig idag och imorgon! Jag fick lite tråkigt igår när jag satt och kollade på scream filmen, jag hatar den filmen fyfan jag tycker den va så sjukt läskig. Men iaf så målade jag mina naglar, blev rätt nöjd!


just 90 rikstaler

mina fina fynd som jag tyckte va värd att knäppa på. va säger ni, snygga va!:D



min lördag




Gick och la mig runt 05:00 igår, jag och jenny låg bara och skrattade. Somnade tillslut och jag hade självklart satt klockan på 08:00 så jag gick upp och fixade mig, jenny låg kvar till 09:30. Jag var klar 09:00 så jag satt mig vid datorn och jenny fick ju dam* då, hih nej då gumman!

vi åkte hem till jenny och sen fick vi skynda oss till bussen för vi skulle till gävle och shoppa. Länge sen man hade så här kul med min bebis, saknat henne! Köpte iaf en grå tjockis tröja från H&M, svart diamant armband skit snyggt från H&M, röd BH från H&M, lila BH från lindex, skit snygg grå t-shirt med tryck från Vila och ett par svarta fjäder örhängen från gina tricot.


gavle


nu åker jag till gävle med bebis, elle 10:45 bussen. see yah!
du e bra snygg du b ;) ha

min fredag

idag väckte ida mig med sms och sen ringde hon som en galning, hon ville till valbo och shoppa. Vilket vi gjorde också ;) jag fick med mig en randig söt kofta från H&M, ett par vita örhängen från glitter och massa massa galgar från dollar store, höhö.

så nu har jag städat ur hela min garderob, eller mina garderober, sorterat alla kläder och fy bubblan va bra det blev. Jag jenny och mamma kollade på film och myste. Imorgon åker jag och jenny till gävle för att shoppa lite.

det här var bara en del utav allt, men nu är det fint fint fint! fråga jenny så får ni allt se ;)

mitt 2008!




klippte page och blev rätt nöjd


city festen med emma, helt sjukt kul


första dagen jag var med m


vi fick en 4-hjuling, jag och stina kung på att köra


börja 2an med dom här två + stina


gick på balen och även med maya


var barnvakt en liten stund åt nisse med emma


lång väntan på bussen


gick på balen med mattias


jag fyllde 17 år


var till stockholm och shoppade med min bästa vän


firade midsommar med min bätsa vän


bessemerfesten med flickorna


spelade bil bingo med mamma jenny och ida


började jobba på resultat vendator och tjänade en jävla massa pengar


festade loss lite


gick modevisning


vart med min syster mycket


blev kär i den här pojken


sandra och jag fick hittade tillbaka till vänskapen





lära känna dom här typerna + många fler


fick många bra julklappar


lukas är stor och han fick ett trumsett


nu vet jag hur mycket jag älskar min bror


spelade lusse, kom 3a. inte dåligt ;)


gick på maskeraden och var busig ;)


bytte från dom här


till världens bästa lag, och spelar nu i damlaget!


åkte till turkiet, marmaris med min familj


och min bästa vän


åkte till furuvik med lukas, ida, niklas och camilla


lukas älskar att åka


magnus bjöd mig på lars winnerbäck


jag shoppade väldigt mycket, nästa för mycket


jag gjorde en till tattoo


jag älskar att sy


jag accepterade allt och mår man så mycket bättre!


det blev nyår och då var jag med linda jeffa och alla


jag fick en till bästa vän!

mitt 2008, det finns så mycket mer men då skulle jag få sitta här hela natten och det är för mycket för jag har haft världen bästa år. det här är dom sakerna som ploppar upp i mitt huvud nu, alltså dom som existerar än. jag ska ha ett underbart 2009 vilket jag hoppas ni också får!

hih men nu äre längre , lovar ;)

En liten sak till min älskade kusin julia! :)


det är samma dag som jag klippte mig, men om du inte vill ha lika kort där bak så kan du säga att du vill ha det längre bak men endå längre där fram julia!


det ser exakt ut så, men det är ju så klart längre nu som du såg. Det är bara att säga att du vill ha kvar din längd som du hade men lite kortare, och lite kortare där bak också.  längre fram och kortare bak

nyårsafton!

















































det blev inte mycket bilder, mest på förfesten ju men men lika kul för de! och linda ville att jag skulle sätta i staven i tungan som jag inte har haft i på nästan 2 månader och igår tog vi i den igen. Haft den i snart 3 år och fasen va tungan svullnade och jag har lite ont nu men de går över.

hade en trevlig kväll, jag älskar mina vänner. fet maten efter blev ju iaf jävligt gott på AGA och han trodde seriöst att jag kom från afrika för de sa jeffa. Så han pratade in till mig utan till jeffa när han frågade vad jag hade gjor där. så han trodde väl antagligen att jag inte kunna svenska, haha så skön snubbe!

RSS 2.0