fredag


seg fredag, bio med älska, mamma och olle ikväll. sommar med göran, eller är ine säker om den heter så. Men det ska bli riktigt mys att få umgås med familjen och bio.

torsdag


haft en kanon dag med mamma och älsk idag, åkte in till valbo och shoppa loss och fixa telefon, sen sjukhusset och nu ätit gott med familjen. Färga håret också, utväxten var inte såå bra om man säger så. Kan visa kläderna sen, för jag älskar dom iaf! Fått många pussarv av gullungen idag, och många kommer det väl att bli ;)


keri hilson


Keri Hilson - Knock you down, en favorit!

me like!






köpte en super söt väska på JC igår, den gillar vi!

tisdag


Har vart vaken ett tag nu, men man vill ju inte kliva ur sängen för det är så fult väder. Jag vill ha sommar! Idag ska jag träffa min älskling, kanske inte var så ovanligt men saknar han så! Igår så var vi till valbo och shoppade lite, tro det eller ej så tränade jag igår. Min första ute träning med laget, det har vart många innan men jag är väl rätt slö av mig, antar jag.

lenny!


min älskade sötnos!

me like!



´

min nya kjol som jag köpte för några dagar sedan, hade den på mig i helgen när jag var på lobby, köpte den från vero moda för 159 kr. Fanns bara M kvar så jag fick sätta ihop den så att jag kunde ha den under brösten, så hade jag ett vitt tublinne till. Super sött och snyggt!

söndag


nu blir det film, chips, dipp och cola! sötnosen kommer snart och jag är jobbigt bakis! buhu

lobby med brudarna!




























haha, jag hade verkligen en kanon kväll! det var jag, ida, malin, signe och karin! me love it!

söndag och bakis


helt slut i kroppen efter en galen kväll med flickorna, först var vi hos ida och festa loss lite med kort, spel och mycker alkohol och skratt. Sen körde dom in oss till lobby i sandviken och där gick vi lös på dansgolvet kan jag ju säga, ah det är en kväll att minnas iaf. Ska bli kul att få se alla kort sen, men just nu känner jag mig så här hängig..

fotografering






dom andra bilderna från fotograferingen i stockholm/stureplan.
jag och älskade syster, fina va!

oj oj oj


när jag fyllde år så hade jag ju grillfest med mina vänner, vi skulle vara i ett stort party tält på meter men när jag och mamma kom hem från att vi hade handlat så stod det inte där. Det var så här när vi kollade ut på gården.


Där hittade vi det, jag och mamma hade klivit ur bilden precis där och allt. Men inte såg vi det inte! Haha så där var det roliga med vårat tält. haha helt sjukt! fatta det hade blåst över vårat hus, det hade kunnat paja fönster och allt.

torsdag






jag och min favorit syster när vi var i stockholm, ny sminkade och fotograferade kan det bli bättre!

fotografering


andra bilden från fotograferingen i stockholm/stureplan!

fotografering!


första bilden från fotograferingen i stockholm!

sweet

 


detta hade jag på mig när vi firade mig. Bilderna sen min födelsedag och krogen kommer senare!


party party











¨
























































alla mina vänner kom hem till mig på min grill fest som vi skulle fira mig på, tack alla som kom och tack för presenterna. Jag hade en kanon dag!


tisdag


dagen i stockholm var en kanon dag att minnas! Jag, ida och steffe åkte in åt gott och knäppte kort, det var riktigt roligt men en del bitchar får man stå ut med ibland. Köpe mig ett par sjukt snygga jeans och åt världens starkaste macka. Fyfan jag kunna inte ens ta en ny tugga innan jag hade klunkat i mig ett glas vatten mellan varje tugga. Är hemma hos hjärtat nu, han jobbar så jag kan lägga in alla bilder sen från min födelsedag + fotobilderna senare.

stockholm!


har inte kunna sovit inatt för att jag har vart så nervös! visst saknade sötnos också så det gjorde ju inte saken så mycket bättre. Så nu är man ny duschad, härligt att åka till stockholm osminkad, trodde jag aldrig om mig. haha, men men det måste man ju också göra, för man är ju rätt snyggt sminkad när man åker därifrån iaf!

GRATTIS TILL MIG 18 ÅR!!!


yes 18 år i lördags ;D jag har inte kunna bloggat för jag har haft fullt upp. lovar att det kommer bilder sen min födelsedag imorgon eller på tosdag! För imorgon ska jag till stockholm och bli fotograferad, snacka om världens bästa månad. Fredags så var det grillfest och alla mina vänner var här och firade mig, vi hade så kul! Lördags fyllde jag 18 år, kanon kul så åkte vi till karin och för festa där alla var, sen åkte vi in till sandvinen och gick på lobby, första gången på krogen för mig och det kändes kanon!

vädret


det här ser inte så bra ut, fint mot kvällen och ja det var ju ett stort + iaf! Det som alltid är fint på mina födelsedagar, surt men vafan bara jag har mina älskade vänner med mig, familj och lite gott gott, så kommer det att bli kul!

Jag kom hem från sötnos för inte så länge sen, det regnade och blåste så himla mycket, frös som en gnu. Kom hem duschade tok länge, super hett vatten och nu sitter man i mys kläder, så skönt! Nu fattas bara min älskling!

nice




woho, jag fick ett till fast från 'the body shop' tack tack, nu är det bara 2 dagar kvar! :)

.

jag visste det, besviken! :(
men det är ju som vanligt de, håller aldrig något.. ska tydligen få ta igen det senare och då fick jag bestäma vad jag ville göra helt själv! hoppas på det då!

H&M




nya skor också!

whaha


HAHAH, ja du jag säger då de! skön kille!

såå söt








nämen titta lilla freja! sanna och joachims lilla dotter, hahah så söta!

me like!


mina nya byxor, sweet!

tisdag

 
jag kom hem från linda för en stund sen, jag sov där och vi hade det mys! Hon och snuttan, martin och kim skulle åka till gävle för dom där busarna skulle köpa present till mig, åh kan man bli sötare eller! Nu är det inte långt kvar, 4 dagar och olle fixade ett party tält idag, sweet om det skulle bli fult väder!

måndag


hemma, det var länge sen nu! Lenny har åkt och jobba och jag är hemma och fixar lite, så ska jag till linda sen. Senare så ska jag till sötnosen! Men nu gullungar är det bara 5 dagar kvar och sen blir jag 18 år! Jag har längtat mycket till den här dagen, men nu när jag vet att det inte kommer att bli så fint väder så skulle jag kunna vänta ett tag till, tills det blir fint ;)

torsdag


ne nu ska jag åka hem till min älskade mamma, sov hemma hos ida inatt! Vart katt och kaninvakt sen i måndags + att mina hundar kom igår också. Fint väder och nu vill jag bara att tiden ska gå fortare så jag får åka till min sötnos!

tack tack!




jag fyller ju år nästa helg, alltså blir lilla flexi 18 år! Helt sjukt va tiden går fort, jag tyckte jag nyligen fyllde 17 år och var hos signe och festa loss ja. Men det här fick jag i posten i går, lite tidigt men va gulligt! :)

haha

Ice Age 3 Klipp: ”Inget bitande!”
Ice Age 3 Klipp: ”Inget bitande!”


haha jag måste se Ice Age 3 ; DDD

kanon dag!












































































i lördags så var det slussens dag, så vi tog båten och åkte ut på sjön och slussade. Det gjorde säkert hur mycket folk som helst, vi träffade på massor med folk och det var kanon väder precis hela dagen. På våran båt var det, jag, lenny, mamma, olle, lukas, kajsa, rasmus, janet och anders. Kanon dag, verkligen att minnas!

fiiient




klippte av mina naglar och gjorde något annat skoj, visst blev det snyggt!

RSS 2.0