mer shopping




igår när jag var i gävle så shoppade jag lite också, fick med mig hem en söt blå/vit randig tröja från H&M för 198 kr, svarta slobrillor från glitter för 79 kr och två pack svarta strumpbyxor från H&M för 69 kr.

mami is home


bjuder på lite av de jag fick iaf ;)
min lördag har vart seg, men de är fan skönt att bara mysa själv med godis och melodifestivalen som verkligen var så sjukt dålig. Men sen började legally blonde som var grymt bra, och mamma kom hem idag, hon hade med sig en mascara till mig och massa godis. Sen köpte hon även mat till mig, min mamma är den bästa. jag älskar dig!

lördag


jag är tyvärr bakis, skit fint väder så kanske ska ta mig en promenad ner mot hofors och inhandla lite gott gott, eftersom jag är ensam hemma. Igår innan mamma och olle åkte så kom olle  hem med ett par nya innebandyskor till mig, tack tack måste jag bara säga! Jag har ett par liknande men mina är så jäklans utnött så jag ville ha dom här lite nyare men endå inte då, nu medans sesongen håller på så ska jag hitta ett riktigt bra par till nästa år.

fredag


fredag igen, veckorna går så sjukt fort. Nu ska jag fixa mig och sen åker jag in till gävle för jag ska tyvärr till sjukhuset, sen blir det stan och kanske handla lite och äter något gott, för mina föräldrar ska åka bort över helgen så jag blir så skönt som ensam hemma. Men jag ska festa med linda och alla för linda och fredde har fyllt år, så vi får väl se vad som händer.

gävle med linda













det blev lite shopping i gävle för mig, mötte upp linda i sandviken så fortsatte vi till gävle och gjorde av med lite pengar. Skulle köpa 'jeans leggingsen' men det blev lite till

jeans - gina tricot 299 kr, peace linne - H&M 98 kr, vit t-shirt - H&M 69 kr, rosa/röd t-shirt - KappAhl 200 kr, brun väska - H&M 198 kr, blåa tygskor - H&M 129 kr.

torsdag


min bror är galen, igår fick jag se vad niklas skulle göra för ännu en till tattoo, och nu kommer han hem och har gjort en stor jävla fågel på ryggen, och en döskalle till på armen. Ingen utav dom är riktigt klar men det ser riktigt bra ut. Förstår inte att han vågar göra så många, snart har han hela överkroppen full ju, jag har gjort två st men dom var små och det känns nog inte alls lika som hans gör. Det kommer nog bli riktigt snyggt när allt är klar, hela hans plan om man säger så.

Nu blir det hanssons med mamma och sen doktorn för nu jeeeeevvlar  gör de ont du fyfan.. sen blir det bussen till gävle för där möter jag upp linda för vi ska shoppa lite.

onsdag


bilder sen skridsko turen kommer senare.
började min dag med en fika på hansson med min älskade mamma och syster, och sen var vi hos diana och pratade med niklas som ska göra en till tattoo. Jag och ida åkte även skridskor  på sjön utanför oss, det var inte så bra is för det är ju + grader här, så blev bara en liten tur. Skit skönt väder är det ute, så nu ska vi åka till sandviken och handla lite och sen är det träning ikväll.

kom ju på mina söta tygskor som jag inte använt något sen jag köpte dom, tro det eller ej men jag köpte dom i somras och dom e rosa, så söta!

sportlov e skooent!


seg dag, jag är helt slut. men nu är det inte långt kvar tills vi åker, äntligen! Men ibland känns det som att jag hatar dig, men kan inte, skärp dig!

måndag


mitt nya nailpolish, det blev svart den här gången, tröttnat lite på det röda så köpte detta på kicks för 29 kr.
Nu ska jag finslipa det svarta på sidorna där, så det blir snyggt!

Idag har jag bara busat med lukas och mamma, var ute och lekte i snön och på isen med lukas, asså det är snö upp högre än mina knän, det är för mycket! Ska snart ner och sola medans mamma och lukas handlar tänkte jag och sen ikväll blir det träning och sen ska jag sova hos linda, för imorgon ska vi vara på jernvallen 09:00 och sitta med klockan till 12:30 fyfan vad har jag gått med på.

döööööd alexia

jag tror jag  aldrig har vart så slut som jag är idag, gick upp 08.00 och spelade innebandy fan i timmar idag, synd att vi tappade dam matchen men jun matchen vann vi och jag gjorde en ass vilket betyder poäng. Det var skönt, jag har helt slut och har sovit fan länge nu vilket jag måste göra snart med antar jag :b

nu blir det bara massa film

looordeeg


alexia baby? whot, i sandviken vem fan va du?
jag kan ju säga att jag är sämst på att cykla, spec nu på vintern haha. Fick ett presentkort på 100 kr av kappAhl igår, dom är så snälla. Imorgon blir det två matcher, först dam i gävle på träffen och den slutar 13:00, dirr när den är slut så åker jag till sandviken för på jernvallen har jun match som jag ska va med på och den börjar 13:00 så missar första perioden skulle jag tro.

sista dagen på praktiken! + sportlov!!!!!!


fredag yes! det betyder helg + att nu har jag sportlov snart, vilket är sjukt skönt! Det är tyvärr sista dagen på praktiken som jag har hos kappAhl, men det är både bra och dåligt för jag vill ha sportlov och saknar mina flickor i skolan, sen kommer jag ju självklart att sakna kappAhls folket!

Lite fjäsk som jag tycker men mamma har  bakat chokladkaka muffins som jag tydligen ska ha med mig till sista dagen, dom är fett goda så gör mig absolut ingenting att jag bjuder heller ;) Ikväll så ska jag till linda var det tänkt så vi får väl se vad vi hittar på för skoj.

onsdag




idag kom mina  älskade skor som jag beställde från H&M för ett tag sen, dom var lite förstora men de är något att växa i, me jag blir ju 10 cm längre och det är ju aldrig fel;)  Älskar dom, dom är super söta och mamma tyckte dom var såå söta.

08:08


fråga mig inte varför jag ställde klockan på 07:00 och gick upp. Så jag är snart klar så man kanske ska ta sig en lång lång frukost. Praktik idag, hoppas att dagen går fort för jag ska till linda sen. Fårse om vi söker jobb idag då, det är ju på tiden att vi rör på fläske ;)

även att vi fick jun- mjukiskläderna, haha snyggt de där vart då! ne men riktigt sköna faktiskt, skönt skönt! pyss

alla hjärtans dag




igår var det alla hjärtans dag, en överskattad dag tycker jag men. Blev inge bowling så blev bio och fika istället det var lika kul det, kollade på någon stjärnorna lyser i taket eller va den hette.. jag som var as taggad på bowling ju, jag får disco bowla en annan dag helt enkelt.

jag hade köpt presenter till mina älskade föräldrar men ingen var hemma :( så jag ska väl ge dom det idag då, så ska jag antingen kolla på emmas match som börhar 13:00 i hoforshallen så tar jag bussen in till linda för jag ska allt fira henne eftersom att det blev allt för mycket sjukhus på hennes dag för mig. älskar er så himla mycket flickor och snart åker jag till kanarieörna, jag tok längtar!


alba




hatar det där kortet men ah! oj vet inte vad som hände med själva bilden så men haha
även att jag hör varje dag olika saker om man jag skulle kunna komma ifrån för land? idag fick jag höra polen, ofta jag är polak då? 'men alexia du har så stora ögon så man kan tro att du är det' ofta? haha jadu jag säger då det, kollade på innebandy med jenny, maddis kom förbi men gick sedan och sen orka jenny inte mer så hon gick med så kom simon och satt sig med mig, woho gladis simon =) blir bara mys kväll för mig idag skönt!

fredag




min 'äventyrliga' dag är nu över, helt sjukt hur jag lyckas jag fattar inte.. Började dagen med att ställa mig i duschen, tog sedan 09:15 in till sandviken och sandra åker med så det var kul att få prata med henne, hon kliver av och jag får prata med amanda, jag kliver av bussen lika så camilla och vi små pratar lite. Fortsätter till praktiken och där börjar dom och prata och prata, dom är så himla gulliga på kappAhl så jag vill bara krama dom så hårt så ja.

'efter allt som hänt' så är dom så söta och jag får en ros, för det är alla hjärtans dag imorgon, + att jag ska krya på mig, fick även ett vitt stålhjärta med ett hallon hjärta på som jag skulle ha på bröstet. Hur sött är inte det, jag älskar dom verkligen!

Skulle ta 14:30 bussen från posten, pratar med mamma i telefon och är så inne i vad hon har handlat hem för mat. Hon pratar och pratar, jag hör någon säga ' yes, 41 hofors bussen' dom går till den bussen jag tänker yes och hänger på dom, fortsätter prata. bussen går åt det håller det ska och jag tycker det är lite konstigt folk på bussen men så svänger bussen åt helt fel håll, jag börjar fundera om han skulle in och tanka eller något. Så skiter i det, så åker den långt långt, jag börjar kolla runt om och det står ju föfan 43, det är inte 41 utan jag fick åka längre än till kungsberget. jag satt på buss jäveln samt 2 timmar. haha jag dör, det är fan andra gången men sist kom jag till gävle, haha jag måste börja kolla på vilka bussar jag går på. haha

torsdag


skorna kommer från ellos, 129 kr och det är plast.
torsdag, åkte till doktorn det gick väl bra... mamma och jag åt gott gott och köpte lite fint fint där inne på kicks, så kom vi hem och jag hade fått mitt paket från ellos, bra bra! Skorna var super söta och jag kunna ju ha dom, det var ett stort + och t-shirten var super söt.

onsdag



ingen bild på koftan!
jag var ju och shoppade med linda i söndag och jag fick med mig hem nå söta skor och en kofta från bikbok. Jag klippte mig också, jag trodde jag inte skulle bli nöjd, men faktiskt så  blev jag det. Ingen har märkt att jag har klippt mig, men de är nog för att hon fick inte klippa så mycket, lika bra de!=)

födelsedagsbarnen!


grattis på födelsedagen linda gumman, du fyller 17 år idag och de betyder att om 1 år så fyller du 18 och då blir det krogen med mig ;) min älskade bror fyller också år idag, 24 år. fattar inte att tiden går så sjukt fort!

igår gick praktiken bra, anna-lena 'butikschefen' om jag ville investera eller vad det heter på KappAhls butik i gävle, så vi åkte in och det gick ju riktigt bra. Tog 23:33 bussen hem, helt slut och vakna av att jag lära åka till sjukhuset. slut pratat om det hemma och dom har haft kalas för bror nu, joakim fyller ju år imorgon med så det blev dubbel kalas.

jag fick tnosen idag också, men det blev en svart istället för en rosa. det gör inte så mycket för att den e så liten och söt endå!! :)

lördag kväll

 
åh, jag är så glad att ni finns, jag älskar er!
det blev hemma kväll och melodifestivalen som sög, de sög verkligen inte alls nå bra.. så imorgon tar jag 10:45 bussen in till sandviken för där möter jag upp linda så drar vi in till gävle och shoppar lite. Jag märkte idag att jag har så himla utslitet hår, det är helt sjukt. Så här slitet var det ju inte i morse kändes det som, så det 'långa' håret jag har så får jag väl toppa mig lite iaf..  så tänkte åka in till gävle imorgon och kolla om dom kanske har nå drop in eller nå får man hoppas!

min kära bror erik och emma var här idag, och han håller ju som vanligt på och pratar å har sig, kan aldrig sitta still. Dom ska döpa sitt barn till alexia och i andra namn ines, jag tror det var ines och jag hoppas det stavas så. Va osäker jag blev nu om det ens var ines.. Iaf så sa jag, vadå ska ni ha barn? haha nej säger dom, men den dagen dom får barn så ska hon heta så, gud det känns verkligen bra. För asså fatta hon ska heta alexia 'lilla alexia' enligt erik men emma tyckte 'ines alexia' hihi så får väl se hur det blir :D:DDDDDD  och dom tänkte att hon skulle heta 'alexia och anna i andra namn' för emmas mamma heter anna, men då kom dom ju på att jag heter ju anna i andra namn haha ;D

lördag


söta saker som jag beställde från ellos nu, det blir fint till sommaren och hoppas att dom inte smälter linda, haha.
lödag och jag är ganska så pigg endå, får se om det blir hemma kväll med godis, melodifestivalen med familjen eller om det blir att åka till linda, vilket det lutar åt =) Det hade vart grymt gott med AGA lär jag säga, eller hur jeffis!

Spelade match igår mot aston, tyvärr så förlorade vi med 3-4 men asså ah, direkt efter hade jag gästriketräning och det gick väl bra, lite sliten bara.

fredag!

Fredag idag! det blev ingen praktik för mig idag, sjuk kan vi säga! Min helg kan jag ju berätta om.

fredag; ta bussen till linda, äta på donken med linda och hennes små syskon, match på jernvallen 18:30, alba - aston be there, 19:30 samling till gästrikelags träning på jervallen hur länge vet jag inte, efter det de visar sig vad som händer, får hoppas på det bästa ;)

lördag; det är inget planerat tror jag, skulle haft match alba - aston igen men den blev inställd. Så får se vad vi hittar på.

söndag; match med jun eller dam, och sen ska jag bara ta det så lugnt för jag ska på praktik nästa vecka och jag ska vara så frisk så det bara går, för linda fyller år på onsdag och lika så bror niklas. På torsdagen så fyller min andra bror joakim år så det blir nog mycket kalas och kanske party till helgen eller ;)

bild sen balen 08!

torsdag


WOHO, olle beställde den här skönheten idag, den kommer om några dagar!
va med på lindas idrott idag, eller som sagt satt och kollade på. Sen blev det frukost på donken vilket va hur gott som helst, åkte sen till doktorn. Asså det blir tydligen aldrig bra det där, sen bussen och jag halv sov nog hela vägen hem. Sex och samlevnad hade vi också, i 3 timmar, ine fan bryr jag mig om någon tycker om blöj-sex. Det låter ju skit äckligt!

t


hora jag e så jävla slut i kroppen och trött på den här skiten nu. Nu ska jag bara sova hela dagen ut, kan de bli mars så jag får åka till kanarieörna och leva livet istället! saknar flickorna i skolan gör jag också, pyss

valbo

blev inge praktik för mig idag, för trött och magen var icke på topp. Så sov vidare och sen åkte jag, mamma och ida in till valbo. Vi åt gott som vanligt och jag hittade lite kläder också, köpte mig ett bar snygga jeans från gina tricot för 399 kr, en kofta från gina tricot för 99 kr och en snygg vit med blåa ränder kofta stor/kort från JC för 299 kr.

Fick även den vita klänningen som jag beställde här om dagen från ellos, den var ganska lång så ska sy upp den. Men den var så söt så jag blev kär, haha. I förr går så fick jag även min nya bikini från H&M och mina jeans jacka. Skorna kommer senare, jag längtar till jag ska få använda mina skönheter.






seger!
















hunden ser ganska sugen ut på min drink du ;)

helgen har vart rolig, igår åkte jag stina och bella in till gävle på lite fest. Det var inte menigen att jag skulle men så blev det endå, mycket mycket trevligt ;) Idag så hade vi match mot furuvik och vi vann med 2-1. Gjorde en ass och det är jag nöjd med, även att en i furuvik fick rött kort hon pekade fuck you fingret åt domaren och sen fula ord gör inte det så mycket bättre heller.

Lite bilder sen helgen, det blev tyvärr mest på mig men hahaha och bellas hund terror, riktig mys hund det där. Springa fick vi göra till bussen också, fyfan va långt det var. Tog av min klackisarna och sprang haha fyfan

RSS 2.0