fredag hela veckan!


idag är det halloween, taggad som fan är jag/vi! Vi har hållt på att sy våra kläder i snart 2 veckor och vi håller på än idag. Jag är klar med mina kläder men sandra håller på att sy en väska nu. Jag kan inte förstå hur vi kommer att se ut, vi kommer se förjävliga ut. men endå tror jag att vi kommer va riktigt snygga. Bjuder på bilder imorgon, vi ska till gävle och ha lite skoj men först blir det lite förfest hos mig och god mat. Pyttipanna, rödbetor och ägg kan det bli bättre!

undra när dom kommer hit då, vi måste städa efter vi haft lukas här hemma, så ska jag klippa lite och sätta i saker och ojoj allt vi ska göra. Och jag ska få en ny tv idag, jippi!

onsdag


min onsdag den var ritkigt bra, vart glad hela dagen och det är så här dagar ska se ut! började att sandra ringde och fråga om jag ville bada i hofors badbus med henne, annicka och doms lille bror rasmus. ja bubbelpoolen var ju min som jag sa, riktigt skönt vare att sitta där lär jag säga!

vi åkte sedan hem till mig och färgade håret på mig och underhåret på sandra. Blev sjukt mörkt, jag tycker att det blev svart men det tycker ingen annan. Inte så nöjd heller, men de åker väl ut snart får jag hoppas! sandra tycker jag verkligen ser ut som en turk nu, många som tycker jag ser utländskut men nu ska du bara veta! håret får ni se en annan dag!

vi åkte och gjorde en sak som gjorde mig så glad, och det här känns verkligen bra och jag vill göra det! Som jag sa, jag gör det för mig själv och ingen annan! 

badhuset med sandra!


tro det eller ej, men jag och sandra ska bada i badhuset, fyfan va kallt det blir bubbelpoolen för mig. men sandra vill simma, tror du jag orkar mycket eller. kanske en sträcka så är jag död sen :p vi får väl se hur jag ser ut sen då, om jag är helt död eller inte ;D


glad alexia!



visst är simon snäll att han säger så där till mig så, så jag lära bara skriva det på bdb och här på älskade bloggen. om ni inte ser vad det står så kan ni ju alltid gå in på ( aalexia ) hihih! bra att jag har bra vänner, och som ringer från spanien och frågar hur jag mår och vad jag gör, så snälla! ni är bäst!

men de finns saker som gör mig så mycket gladare!

tisdags tråk


vilken skit dag, vd har jag gjort idag jo jag kolla på andra avenyn sen åkte jag och mamma ner och hämtade mitt paket från posten, fick mig ett gott skratt, Mamma med lovar haha! sen satt jag mig här och kollade på andra avenyn igen, och igen och igen. Jag trodde det var slut men så kollade jag upp och där var ett till och sen kollade jag ännu högre då fanns det två till. kung ju!  sandra kommer hem ikväll, yeah kanon kul va vi ska sy ;)

tisdag




försökt hela morgonen att lära harry dansa men de vills inte. Han kan göra kanske ett varv sen orkar han inte mer och då vill han ha godis. Men nova hon kan ju göra många fler varv, så ah får fortsätta med harry.

Blev mycket planer igår lär jag säga, ringde hit och dit och snart smäller det. Sheat, jag e piss nervös och ja det kommer att gå kung bra! OCH SANDRA KOMMMER HEM IDAG!!!!!!!!!!!!!!:D


gävle, shopping med mamma


min dag den var helt underbar tills nu! eller jag åkte till gävle med mamma, kollade på min älskade jacka min storlek och allt trodde jag, den vita fanns inte som jag ville ha, har ju visat den! Testade en annan vit men den kosta 700 mer så jag la undan dom båda. Så köpte jag den på bilden fast en svart den kostade 1300 kr, riktigt nöjd blev jag! Strosa runt med mamma åt kina på nian gjorde vi också, köpte en svart väst på H&M, orange nagellacka (till en spec dag) hårfärg om jag vågar färga :O och en svart halsduk på lindex. tack mamma och pappa ni är bäst!

tränade knatteligan idag, roligt roligt, så söta så! Åkte sen till träningen, hm finns inget jag kan skriva om det ens, så ah får se! och ante ringde mig, blev så glad! shit saknar faktiskt dig nu, kom hem! och sandra har jag pratat med, hon kommer hem imorgon, och hon är bäst bäst bäst!

den vills bli min!


jag tror jag vill ha den, hoppas att jag kan ha den! Jag älskar den! imorgon så blir det gävle och shoppa lite med mamma, och om jag kan ha den här skönheten, rätt storlek och jag gillar den inr då blir den banne med min!


söndag




jenny fick utvisning :O

sheeat, det blåste så mycket i natt så vårat staket har blåst ner. Kollade på innebandy med emma gjorde jag också, så kul att umgås med min emma. Sen gick jag hem till ida och spela super mario och sen åkte vi in till sandviken och kollade på match alba - aston. Alba vann så klart jenny ägde som vanligt!

imorgon så bli det att åka till gävle med mamma för imorgon ska jag fan köpa en ny vinter jacka, ringde pappa och jag har ju den bästa iaf! Sen imorgon så ska jag träna knatteligan igen som jag inte gjort på 1 månad och sen träning med damjun och sen kanske med dam om jag orkar.


lördag var det igår


dagen igår den va ju ganska så där bra lördag iaf. Spelade ju match, blev 4-4 tråkigt nog men vi ägde. Fick verkligen kämpa för att spela och kan du ge dig fan på tt jag gjorde också. Kolla sen på herr match och sen åkte jag hem till ida och vi sydde och spelade nintendo 8 bitars super mario bros 3! haha, fattar ni hur gammal det är, ida kommer ihåg allt men de va inte mycket jag kom ihåg inte.

även att jag somnade med msn på och utan laddaren i, så den var helt död telefonen när jag vakna. Fått sms som jag verkligen velat svara på, arg jag va i morse bara för de! + att hoppas ni ställt tbx tiden för det är ju tyvärr vintertid nu. röd old bild på mig i första.

lördags match


tagga till match nurå, ställde klockan på 09:30 för att jag måst ju vara i form när jag ska spela match idag 12:45 mot furuvik på hemma plan ffs! Hoppas verkligen det inte går åt skogen idag, för då vet jag inte vad jag gör! Ni ska se mina ben, det är hårt att spela back har jag märkt dom senaste matcherna. Men vad gör lite blåmärken, allt för laget eller hur flicks ;) signe förfan, ett mål nu! nu ska jag äta makaroner! mumma!  efter våran match så spelar herrarna, bror du e bäest! haha, de syns faktiskt mer inr! HAHA

Det gör bara ondare och ondar för varje dag, när jag hör din röst så vill jag bara grina och skrika allt jag har att säga, vill bara att du ska veta hur mycket du betyder för mig.

alexia på läktaren

andreas johansson och sandra andersson nu får ni fan ta och komma hem, planera en resa till ante kanske? och en resa till sandra som är i stockholm och ta hem henne också. GÖTT!

tänkte bjuda på lite kort från idag, var på dam matchen och dom förlorade med 1-16 ojoj. Valbo var riktigt grym och simon flinar så mycket att han får ont. Linda pratar bara massa strunt och går och kissar stup i kvarten, stina hon gick när matchen hade hållt på nästan 20 min, är hon inte för söt!








paparatsi malin ;)

fredag


fredag, betyder att jag har höstlov nu i 1 vecka. Men det tråkiga är att det var sista dagen på praktiken idag, tråkigt nog. Dom är ju som en liten familj där, så kul och kommer sakna dom som fan! När jag skulle gå så fick jag kramar av alla + fick jag lämna mitt nr så dom va säker att dom hade det så dom kan ringa om dom behöver hjälp. Så får jag hoppas att jag får vara på samma praktikplats igen för leif min lärare.  snart ska jag på dam match!

harry!




















min lilla modell, han blev mitt arbete idag på digitalt foto, och jag är ju en grym fotograf ser ja!;D höhö

torsdag


ja det blev tjat om att skriva om min dag så då måste jag ju göra det också ;) Det blev lång sovmorgon tyckte jag, ställde klockan på 09:30 iaf, satt och myste lite vid datorn och kom ju på i sista sekund att jag måste ha bilder till digitalt foto som vi hade idag, så harry fick vara min lilla modell. Gick på hanssons med maya gjorde jag också, och sen träna jag med jun och sen dam.  Stina tränade idag med jun, roligaste träningen på alla som vart, vill att min pingla alltid ska vara där!  även att MAYA åt upp mina tablettaskar från kappahl, ni förstår inte hur goda dom är, lovar en bild kommer!

vet samma bild igen, men den är så skön och en sak om min lilla sandra då! tror du inte att hon åkte till stockholm den jöken, så blir att kolla själv på matchen imorgon. buse!

digitalt foto!








natten i falun!

igår så åkte jag ner till syster för vi skulle kolla på film, så ringer steffe runt 00:00 att vi måste köra han å en kompis till falun för där var det fest. Så vi fick åka in till falun, där var det ju inte en kotte tyckte vi, men när vi hade åkt hela vägen hem och fortsatte att kolla på filmen så fick vi åka in till falun igen runt 02:00 då var det folk du. Så var inte i säng för en 03:00 tiden igår, skönt att jag fick sov ut i morse.

'kille; steffo, spelar du basket? steffe; nej de vet du! kille; du har ingen framtid! lyssna på mig steffo, du har ingen framtid!'  haha, hade ni vart där, jag lovar du hade skrattat brallan av dig. Jag orkar inte ens skriva allt, men de roligste i allt han sa fick jag med! :D

bildskoj!

  
tänkte bjuda på lite kort sen balen, de var sjukt skoj!

onsdag


en väntan på min mor, hon kommer hem runt 21:00 och då drar jag mig ner till min älskade syster, vi ska sy och vi ska kolla på film! Imorgon så får jag sova länge! så skönt, blir förmodligen lunch i skolan, då blir simon glad! haha :D

ibland är jag snäll!



Humör:
glad som vanligt!
Smak: choklad
Kläder: leggins, min egna sydda klänning, tofflor och en kofta
Nagellack: rött
Irritationsmoment: jag vill kolla på alba matchen som börjar om 10 min ;O
Tankar:  att choklad är så gott!

FÖRSTA:
Bästisen: måste vart maddis
Percingen: öra
Riktiga kärleken: mattias, eller jag vet inte..
Bilen: måste ju komma nån gång

SENASTE:
Samtalet:
med sandra i tel
Bilturen: olle hämta mig från bussen
Kramen: lukas i morse
Tv-programmet: nå skit på 3an
Sms:et: simon
Maten: macka

HAR DU NÅGONSIN:
Varit kär i en kompis:
tror jag inte
Brutit mot lagen: hja
Blivit arresterad: haha, ja :O
Nakenbadat: hell yeah att jag har
Varit med på tv: na har ju inte de

VEM:
Pratade du med senast:
olle
Saknar du: M!
Gick du på bio med: oj var länge sen, med micke haha : O
Ringde du senast: sandra
Ska du träffa imorgon: stina, maya, jenny å alla på skolan!:D

SAKER:
Du gjorde igår kväll: busa med ida
Du kan höra just nu: plinget på msn
Du inte kan leva utan: allt jag har nu!
Vad gör du när du är uttråkad:  skriver blogg!

tisdag


min dag; satt mig på 09:15 bussen till praktiken, kom in till sandviken (stan) klev av, gick till nästa hållplats till hofors och klev på bussen hem igen, magen gick inte. Så fick åka ända hem igen, konstigt nog slog jag i huve. Brevid ögat vid tinningen skit ont, så nu e jag röd å svullen och det svider ;S konstigt!

ida och jag åkte sen in till sandviken igen, skulle kolla på loppis till en sak, men hittade inget. Så har vart hemma hos ida och sytt hela dagen, bjöd på mat och allt! så imorgon blir det väl praktiken, jag saknar skolan lite!

jag vet, har en lapp hemma som det står, ' alexia, bra skott!'

jenny!

 
tänk att jenny ringer mig och säger ingenting när hon sitter på bussen och jag ställer upp och pratar fast jag är världens tröttaste människa, och idag skulle vi leka en fråga lek. haha, och det sjukaste va att vi kom på vad vi tänkte och fyfan, jag tänkte på sparköps arne och hon visste direkt nästan. Men när jag ringer henne när jag sitter på bussen, då får man höra det här. 'du jag ringer dig sen ja' hahaha :b min lilla pärla!

sova nu, goodis natt :DD

måndag!

 
jag ville verkligen inte gå upp imorse, busade lite med lukas. Bussen sög, men kappahl de var lika kul som vanligt! Erik och mamma kom och ville köpa kläder och bjuda mig på lunch. Då tror man ju så klart att man ska få värsta goda, men erik var ju med så ja det blev,  donken..
 
Vi var inne på ica maxi och erik skulle köpa en låda coca cola och två tändare, då sa hon i kassan, legg tack! erik, va ska jag visa legg på tändare? hon, nej för ölen. erik, vilken öl det är cola? hon, men oj va fint du la dom. okaaaj?


söndag!

 
roligt med kort!

min kära syster!

 
nu flyttar min älskade syster! nu är det bara jag som är kvar här hemma, eller mamma och olle då. Men en då! Två dryga hundar och en katt + jag, hur ska det här sluta! Min syster är bäst! efter mig då ;) men jag kan ju säga att hennes lägenhet är super snygg! vem ska jag prata och skratta med på dagarna om man har tråkigt då, ingen ida eller stefan är hemma då, tråkigt!

'bara man hör ordet alexia, så blir man helt varm och glad i kroppen ;D'  hur sött var inte de där!

saknat allt, jag vill bara att du ska förstå det!


hihi, visst är hon söt!:D


vilken dag, söndagar dom är jobbiga endå fast det är dom som ska vara dom sega och slapp dagarna! idag kommer sandra hem, hon ringde mig och fråga om bussen från gävle, så det blir att hon sover här ikväll och blir mycket prat!

jag har verkligen dom bästa, och tack alla för att ni stöttar mig! skit kul att höra allt som sägs, inge negativt bara bra saker på matcherna, mamma skiner upp!:D

lördag

 
idag har lilla lukas namnsdag, vad säger man? grattis sötnos, imorgon blir det tårta!
dagen är klar hos kappahl och det var lika kul som alltid! Jag fick åka lastbil in till sandviken med ida och steffe haha, dom skulle hämta idas soffa. Tror steffe blev lite irri för att det inte gick att få upp farten som han ville.

kappahl!


tiden går segt och jag är nervös, varför vet jag inte för det behöver jag inte! nu är det jobb inge praktik, najs! idag bara, woho! planerar till matchen, jag ska aldrig bli tränare.

fredags stoj!


 
vet du va jag tänkte ta upp nu, något jag bara njuter av! eller njuter kanske inte var det rätta ordet, eller jo det är det nog! att jag vet att jag har världens bästa vänner, familj och jag har allt jag vill ha! jag är så sjukt nöjd med allt så jag nästan vill skratta och bara grina för jag är så lycklig! och justja, jag älskar avundsjuka också, det är inte roliga saker om man själv skulle vara det men när andra är det, då är det riktigt kul!

Det är så skönt att veta att man har vänner som alltid ställer upp och att jag alltid kan göra någon glad och att det alltid finns någon som gör mig glad! och det är kul att läsa och höra när andra flickor är så avis på en och på alla mina vänner, för att vi är så jäkla perfekta! Det är kul att veta att det finns flickor som skriver sig som anonym på andras sidor och skriver allt dom stör sig på, egentligen om man tänker efter, tänk att den personen går säkert in på ens sida flera gånger om dagen och läser inlägget om och om igen och kollar igenom bilderna på bloggen och stör sig mer och mer för hon/dom är så sjukt avis!

fredag

min dag på kappahl var najs! riktigt najs! Camilla kom och hälsade på mig, så snäll! + att jag gick och fixade precis som vanligt och då kom 'min chef' och frågade mig vad jag skulle gör imorgon, och jag ba typ ne inget? och då frågade hon om jag ville jobba imorgon och få betalt! fattar ni galet bra! jag är bara praktikant och vart där i 2 veckor nu och ska få jobba där imorgon. Kanske är å ta i, men jag tycker det är så bra! kul och galet BRA! så glad, min mamma grinade när jag ringde och sa det haha.

Så idag blir det en sittar hemma kväll framför tvn och datorn och snacka skit. Det har jag inte gjort på år och dar känns det som, saknar sandra! KOM HEM!


torsdag


hoj tänk att jag tog mig till att skriva blogg ikväll. Det blev stressigt till träningen idag, tog 17:00 bussen till hofors, till träningen då. Niklas tränade oss och det var så kul,  älskar att bror tränade oss. Får hoppas att det blir mer bara! stanna kvar till dam och skulle vänta på mamma, men då blev de så att jag träna med dam. Så nu kan jag inte bestämma mig.

ska jag spela matchen med jun på söndag 16:00 mot storvik i storvik eller ska jag spela med damlaget på söndag 16:30 mot aston i sandviken. Det var frågan, ingen coach. hur ska det här sluta, får lösa det på bästa sätt! skön bild på mig och sandis i helgen!

nu har sandra åkt, saknar henne redan! vem ska jag sova med i natt, får bli flisa!:D kappahl i morgon, det är så kul! älskar det fast jag blir skit trött på det ibland, men kul. riktigt kul!

torsdag i skolan!


det är torsdag och jag sitter i skolan på digitalt foto. Kom precis och måste gå 14:15 igen för då ska jag hem till sandra igen och hjälpa henne, sen tar vi 15:15 bussen för jag ska till sandviken till doktorn och hon åker vidare till gävle för hon ska till stockholm på mini lumpen. Hur ska hon klara sig utan mig, och vad jag ska jag göra nu om dagarna.

Praktiken går kung, skit kul ju! Får stå i kassan och allt, riktigt stolt! Allt annat vet jag inte hur det går, jag vill att det ska vara bättre än vad det är. Vill bara att allt ska bli som förut fast vi bestämt oss! saknar allt!

söndag/valbo


jag lägger in en bild på min anka så kommer det att komma mer sen, det lovar jag!

inte skrivit sen i torsdags jag vet, men haft fullt upp hela helgen! match, valbo och umgås med fina flickorna! Men något jag bara måste skriva är hur kan folk vara så hemska, hur kan man vara så låg att han ljuger om något som verkligen inte är sant? Varför ska man ens hitta på en sån hemsk sak, och nej det är inte sant! Något jag aldrig skulle göra, för det första så skulle jag aldrig i hela mitt liv gjort det med DIG, jag vill inte ens skriva ditt namn för du äcklar mig så mycket. Skulle aldrig gjort så mot någon som står mig nära, och speciellt inte med dig ditt jävla äckel! Hur kan man vara så falsk och ta en sån lögn! nu ska jag dra mig till magnus!

torsdag!




tänkte bjuda på två gamla kort sen modevisningen som var i vintras, roligt roligt! men vad gör jag för miner och sträck på dig alexia! vafan

träningen idag, ojoj jag var sjukt taggad. Både ante och annica straffar off lite, men ja man får ta skiten ibland :D efter träningen så blev det att kolla lite på innebandy med flickor. Sen hämtas det upp en liten jenny och nu sitter vi här i våran mys dress ;) jag önskar jag hade kort på det, men de skulle jag aldrig få ta för jenny ;)

nya klubban




mina nya klubba då, får verkligen hoppas att det går. För jag har en exakt lika dan fast svart/vit men då är det en sväng nere vid bladet och då är det svårt att använda en rak klubba precis som den här, så ska köpa nytt blad imorgon till min andra klubba så har jag fått en reserv annars då.

valbo med mamma








åkte till valbo idag, skulle till gävle men vi ångra oss och svängde in till valbo istället. Jag handlade lite igår och det är kläderna jag hade på mig idag. Så det blev en dagens på samma gång. Fick ett bar super söta tofflor av min mamma idag från wedins. + ett par nya innebandy strumpor (vita) och jag fick även en ny klubba av henne, min bror erik skulle envisas igår om att låna min klubba och jag sa de han kommer att ha av den, och vad har han. Jo han har av den så klart, men som tur är så var det bara bladet. Så fick en ny klubba idag!

sover hos min bebis!




bjuder på två bilder då det var bessemerfesten, då jag hade långt mörkt hår, var full och bara skrattade.

nu drar jag mig ner till jenny, hon sitter på bussen nu och vägrar att lägga på. Men slank mig ur för jag lära ju packa, för imorgon blir det ingen praktik, aldrig praktik på torsdagar för då har jag ju digitaltfoto med flickorna men det blir inge av de heller, för jag ska till doktorn imorgon. Men före det så blir det gävle med min älskade mamma och shoppa lite. Äta kinamat inne på nian, kan det bli bättre! saknar min magnus, du betyder så mycket för mig hjärtat!

valbo galen


det blev valbo för mig, ida och paris. Dom rog ikea och jag köpis, köpte mig ett par jeans från bikbok och ett vitt boxarlinne också, kofta från vero moda och en svart tunika av nå slag från jc. bilder blir det sen, någon dag!

tisdag var igår

Igår blev min dag en bussdag kan man säga, vaknade hos jenny skyndade mig till bussen kom in till sandviken efter kanske 35 minuter, bussen var även försenad. Kom in på kappahl och det var bara att vänta på bussen igen och åka hem, jag är ju sjuk, en förkylning i kroppen, inte bra! så jag behövde absolut inte vara där då, så jag fick ta bussen hem igen. Dom är snälla tanter på kappahl endå, åkte hem till jenny och sen åkte jag till doktorn.

jag hade ingen bild som var bra


praktiken hur gick den? bra! men glömde matlådan, atttans fick lägga pengar på skit äcklig mat som jag tog typ nån tugga på och sen slängde jag. rusa till bilen olle hämtade mig som tur var så jag hann träna. ante blev glad!:D träningen var skoj men kort, jag ville bli ledsen men jag höll det inne. när jag kom hem så grinade jag, faktiskt! men jag vet inte blir det verkligen bäst så? eller är det bara inbillning?

söndags match










jenny var bäst på matchen! trodde jag skulle missa bussen men tror du inte jag fick sitta och vänta på den där jäkla bussen endå. Vi köpte gott gott och sen sprang vi över till bussen som vi trodde skulle komma, men den fanns ju inte ens där. så sprang vi över till nästa men nej, och över igen och sen ringde jag ett samtal och olle kom. jag underhåller med lite kort, snygga! ante kom också på matchen, sandra och bussar det går inte ihop ;)

söndag


dagen igår den blev med jenny, vi köpte gott, gick upp och pratade lite + skratt åt lite drunk people! Inte sovit bra allt, tror du verkligen det är öronflamation, halsen och näsan, nu blir det nässpray för hela slanten hela veckan. Jenny fick stå ut med att jag lära hålla handen på örat och låta lite. haha, nu 15:45 ska jag och sandra ta bussen till sandviken, match och gott! bilder lovar jag att det kommer att komma, lycka till jenny jag håller på dig! gör min dag lycklig!

dagens

 
följde med syster och kollade på innebandy, första matchen var ju helt sinnes. Bråk på plan, går på den minsta av dom alla, bråk på läktaren och jag filmar allt. Kan det bli mer kung, men kvälls outfit blir nog lite annat kanske, om jag ens går ut.

festfredag!

min dag igår den var sjukt rolig, sandra kom och vi börja ju fixa direkt och ja om man ska säga dampa loss som det brukas säga. min nya klänning! Vi tog bussen till gävle, klev av vid fel busshållsplats sen tog vi bussen till linda, partayade lite och jag gick nog på toa 3 gånger på 1 timme. Pratades lite så tog vi bussen in till stan, där mötte jonas oss och vi tog fram spelet så klart. av med kläderna på med kläderna, strippa lite, oj min tremänning var där! Kul var det och sen skulle dom på krogen och vi tog bussen till sandviken , vilken miss det sög! hittade nå pöjks och drog till efterfest och där kom spelet upp åter igen, sen ringde min man och alla gick mot bussen, det var jobbigt att gå för när vi gick till efterkepan då fick jag ju iaf fara på ens rygg. en dag jag kommer att minnas iaf!

visst är hon snygg, nya pamela anderson ffs ;)























































































både fula och snygga men mest härliga bilder.

fredag


det blev ingen praktik för mig idag, åkte till doktorn åt sallad, lukas var busig, fixa till ikväll och nu ska jag bara sy till min klänning och sen bara vänta, ska nog sova lite också. Har blivit ändrade planer tror jag vad som händer ikväll, blir nog inge gävle men nog sandviken. kom ju på att jag köpte ett linne igår, nog se sen.

dagens

 
inge praktik på torsdagar byter ut det till digitaltfoto med flickorna, lätt värt det! blev hansson med maya och se igen med jenny, stina och maya. Dubbelträning, jun det var kul men slitsamt. Dam det vill jag inte ens tänka på, imorgon så blir det doktorn-praktik- ta bussen från stan 16:50 till gävle sandra sitter på bussen får vi hoppas och sen är det förfest hos linda och sen drar vi oss till sandviken.


onsdags gotta


jag finner tre ord, ojojoj! det ser ju ganska gott ut, men dåligt att det är mindre av dom gröna burkarna för dom är ju lätt godast.


do you?


do you? onsdagen den 1 oktober är nästan slut. Kan ni fatta att vi redan är inne i oktober, dagen på kappahl var ganska rolig, men slit sam. Imorgon så blir det inge praktik för mig, jag är ledig men måste till skolan på de där jäkla digitaltfoto sug skiten. Bussskit kortet funkar ju inte heller, pinsamt när man står där så piper det och gubben blir skit sur för han får stå ute i regnet.


RSS 2.0