NYÅR!


IDAG är det nyår och jag ska till linda nu för vi ska äta gott och sen ska jag få i mig exakt all cider jag köpt, 24 st så delar ni det på två, så vet i nog hur många jag ska dricka ikväll. haha hoppas  ni får en helt underbar dag för det ska jag ha, ring om ni får tråkigt höhö.

ni ska se min klänning, sjukt söt!

ses/hörs nästa år ;) GOTT NYTT ÅR!

bingo lotto


igår blev det en bingo lotto dag, tog bussen in till sandviken och vi spelade bingo. HAHA, så jäkla kul, jag hade 1 nummer och sen hade jag vart stenrik nu, haha :b

och idag är det nyår satan i gatan va vi ska festa loss då. mer om nyår kommer sen ;)

min tisdag

kim ringde mig 08:29 och min klocka stod på ringning 08:30, lite sur jag blev haha ;) åkte till gävle och shoppade med min älskade mamma, tack tack du är bäst! fick med min lite go saker hem, ett par svarta skor från H&M faktiskt, snyggt hotpants från H&M, Kate Moss parfymen tack gud mor och gud far och mamma! massa vita träningsstrumpor från intersport, vit sport bh från stadium.    säkert glömt nå, känns som så :p

efter de hämta vi linda och åkte till jernvallen för det var takrik snack med laget, riktigt kul faktiskt! och nu sitter man här, helt död. Sov inte ett skit i natt, det sög verkligen! woho, snart är det nyår och allt är klart, fyfan va najs det kommer bli, eller får hoppas på det iaf!

min söndag


idag blev det shopping i valbo med syster, blev ett par snygga skin skor, riktigt nöjd från wedins, en svart klänning från wear ir och ett band med en rosett på från H&M.

imorgon blir det valbo och gävle med min älskade mamma, så får se om det blir ännu mer då ;) nu ska jag kolla på film med mamma!

min lördag

vilken dag, ont i magen exakt hela natten! Tog 10:45 bussen in till gävle för där mötte linda, kim, erik, martin och patrick upp mig. Vi skulle shoppa och det gjorde vi också, fick med mig några fin saker hem. Vi gick även på bio, så kul kul kul. Kollade på vi hade iaf tur med vädret igen , haha! sen åkte vi hem till patrick åt pizza och sen blev det kim, bussresan var jobbig hem lär jag säga, vart så jobbigt kissis så jag trodde jag skulle dö.

fick med mig, grön skit snygg 'jack/kort tröja' från H&M, svarta strumpbyxor från H&M, smink från H&M, randig lån tröja från H&M, svart jätte söt kjol från JC!


juldagen

åh igår var det fest, satan i gatan de va skoj ;) bjuder på lite bilder, för jag mår sug dåligt idag!











nu orkar jag inte lägga in nå mer :b

juldagen GRATTIS IDA 22 år!

vilken härligt underbar jul, den va bäst bäst bäst! jag älskr julafton, får så mycket fina saker. Åkte först till pappa och fick saker utav han och sa hejdå för han åker till slovenien idag, igen :( tack pappa för julklapparna!

sen åkte vi hem till mamma och kollade på kalle anka och det roliga med alla som var där, vi var rätt många och det gillar vi för det blir sån ra stämning då! Vi var jag, mamma, olle, ida, erik, niklas, joakim, lukas, pernilla, sanna, niklas, jocke, frejja, katta, tommy, caracola kusin emma haha och henne kille thomas!

tack för alla presenter älskade syskon mamma och alla, fick allt jag ville ha och är super nöjd! jag fick, 1500 kr, rosa plattång, parfym och smink, sänglakan till kuddar, täcken och underlakan, stora två stora kuddar till sängen, bh och trosor, strumpor, raggisar, två par skinhandskar SKIT SNYGGA! och sen blir det money money till jul rean också ;)

mer kort kommer sen ;)


julaftons outfit!

GOD JUL!




GOD JUL! vakna av att min mamma kommer in och säger god jul jätte glad, hin har fixat frukost så det blev en riktig julfrukost för mig. Kollade på lite julfilmer med niklas och nu fixa mamma med maten som hon gjort ett bra tag nu.

Ska snart ner till pappa och fira jul med honom, sen åker jag upp till mamma och då ska många komma hit. Vi har bytt siffra till 17 personer istället för 23, jag och min mamma kan inte räkna. Fast vi gjorde det 3 gånger.

Jag har fått för många God Jul sms idag, i morse var jag uppe i 25 men det har blivit mer, så får väl se innan julen är slut. Ni får ha världens bästa jul, för det ska jag ha!

imorgon är det julafton!


vaknade först 07:45 sov till kanske 09:30 fixade mig och sen hämtade ida mig runt halv 11 snåret, vi åkte in till valbo jag shoppade loss lite fick lönen från KappAhl, + att jag köpte klart julklapparna. Så man passar ju på till sig själv då också;)

det blev en randig tröja från H&M, svart ciden linne från H&M som jag ska ha imorgon, vita pärlarmband från H&M, vit med många oliak färger tunika från bikbok, leopard sjal från gina tricot och jag fick även en ny klänning till nyår. Köpte ju en klänning med då va dragkedjan sönder som jag inte visste för jag bytte klänning för den andra var det nå konstigt på. Så jag fick en hel iställte, så nu är jag nöjd!

jeffis ringer och säger att det är att vi ska träna inne, å jag har bara ute kläder med mig. Så skyndar mig hem packar innekläder så kör pappa in mig, det var den jobbigaste träningen jag gjort i hela mitt liv tror jag, men den var endå så rolig. Stolt över  mig själv, lika så pappa så han bjuder på monroe gott gott lär jag säga.

och pappa tyckte det gick så bra för mig så jag ska få nya dojjer av honom, det blir najs! tack älsade pappa! ♥

3 dagar kvar till julafton!

varför vill personer förstöra för andra? varför inte bara lyssna klart på personens ord hon/han har att säga och sen hålla det för dig själv och inte dela med dig. Allt är en stor jävla hög och allt blir bara värre av erat jävla fitt snack som inte ens är sant. Varför vilja 'förstora' en sak som inte ens är sant, för att förastöra två personers förhållande, jadu finns inga ord för det!

iaf så spelade jag match i fredags mot hofors och vi vann så klart med 4-2, festade i lördags med linda och ja hur var det, vare kul? iaf så spelade vi match i söndags mot hofors jun och vi vann så klart igen, 8-3. Efter så åkte vi till lindas lilla systers barnkalas som var i hoforsbadshus, höhö de va najs ;)

idag ska jag julstäda med min älskade mamma, woho, du ska se våran gran. Den är full med godsaker där under ;)

jag förra julen :O  --->

party lördag!

 
snooze från 10:00 till 13:00 kan det bli värre, jag är trött du! men nu ska jag JULSTÄDA, enligt mamma! och sen ska jag ta bussen in till linda, för ikväll så blir det lite fest, inge mycket tror jag. för imorgon är det jun match alba - hofors i jernvallen 12:00, ska vi ta en vinst igen tro ;)

YEAH!


vilken match, så skönt! vann så klart med 4-2 mot hofors, men du jag fick en spark mellan bena, satan i gatan de va mig inte en skön spark. TRÄFFADE ANTE, han är hemma!!!!!! saknat den lilla pysen, eller jävlar va lång du blivit gosse, och tack så mycket för halsbandet hjärtat, de va jätte fint!!

nu ska jag bara tycka synd om mig själv, för imorgon vill jag shoppa och sen är det fest med älskling linda, ska även få med mig jeffis, hör du de JEFFIGIRL DU SKA MED!!!!;)

fredag


oh boy! var i skolan på julavslutningen i 1 timme, hemma och nu har jag jullov så skönt, ett hjärta för det! ♥    nu ska jag bara sova och njuta för 17:30 ska jag va på samlingen, alba - hofors, ojoj det här ska bli kul!

19:00 på hoforshallen, beeeee thereeeeee! 

torsdag


vakna 07:00 hos linda, tog bussen 1 timme senare och vem träffar man på bussen, jo JEFFIEGIRL! helt otroligt och hon skulle också med 41 fast hoppa av vid promenaden, men nu ska jag dra mig till sandviken igen, jeffie möter mig vid posten för vi ska träna! 

ni ska bara se vad jag shoppa till mig igår, min nyårs klänning, SUPER SÖT!
linda du är bra! :D


tisdag


jag är, orkar inte ens skriva blogg. iaf så var det match i söndags och vi ägde ju som vanligt, allt lika kul! nära till mål men blev ass till linda då istället, de kändes lika bra de :D tränade igår alltid lika kul, älskar det! + att vi hade lag foto + ensam kort, de va så hemskt det hatar jag haha :b

skolan idag alltid lika mycket sex prat ;) de gillar flickorna att prata om, idag blir det slapp och imorgon ska jag till sötlinda :DDDDDDDDDD

lusse innebandy


kan man bli skönare än våra coacher ;)





höhö, vem?;)





+ att vi fick ett nyckelband som det står 'du är värdefull på!' + en BIBEL!;)

galen dag igår, fortfarande sjuk! igår tog jag bussen in till linda vi fixade lite och sen åkte vi till lussen och mötte alla där, vi var som sagt poliser ;) ojoj, vi var ju kung! haha det var riktigt jäkla kul måste jag säga, något man vill göra om. Vi vann exakt alla matcher men i semifinalen så får vi spela 5 min förlängning och då förlorar vi, det var lite surt men det var så jäkla kul! men vi kom iaf 3a! Gjorde 3 mål, kändes bra! jag kom tyvärr hem 07:00 på morgonen, olle fick hämta mig i sandviken från resecentrum.

jag har vart sjuk nu i 2 veckor, och då är det även feber på 38. Spelade så igår och fyfan säger jag bara, spela aldrig när ni är sjuk. HAHA!  match imorgon 14:00 på jernvallen ; ) TAGGA, haha

tomte skoj










lukas var lätt sötaste tomten!

tomte lukas

 
 
nu ska jag kolla på när den här sötnosen ska gå med i lucia tåget som en liten söt jultomte. bara att ringa om ni vill ha han som tomte på julafton, hih ;)

och jag är sjuk än, har vart det i snart 2 veckor, det går inte. Febern bara blir värre, halsen, munnen å näsan haha, tänk om de inte ens blir nå lusse för mig :O

måndag


sjuk igen, eller som sagt än! det suger verkligen, inge träning idag men kollade iaf :) skolan kul att träffa flickorna igen, och imorgon så tar jag bussen in till sandviken till linda :)

AH, min mamma har bakat ett galet gott bröd, i love it!

STOCKHOLM BABY!




ser ni nån likhet?=)






snygging jeffis ;)






sötnosen då!

glömde ju skriva i kära bloggen att jag skulle till stockholm idag med alla dom här brudarna på SM. Jag och linda gick och la oss kl 3, men jag somna så klart än förns 4 så gick vi upp kl 5, fattar ni hur länge ja vart uppe idag eller?

bussresan hem, kunna inte blitt bättre linda, emelie å jeffis så klart ;) som sagt, stackars christian som fick åka med oss haha , kul något som jag kommer att minnas iaf!

min hals är värre, helt tiden så tråkigt :(

trött trött trött

helt sjukt, helt sjukt, helt sjukt! åkte 11:00 från mitt hem, åkte in till gävle shoppade loss lite och sen åkte vi in till gävle och shoppade loss lite, sen samling 19:15 så de blev lång shopping för mig och mamma. Spelade iaf match mer damerna, alba - ggik 8-4 om jag inte minns fel, sjuk är jag än också. Det är ju lite sämre lär jag säga, det blev iaf en tröja, två par skor, en bok, en mössa och sen fick jag julklappar som jag fick välja ut också ;) kan ju avslöja att jag fick en rosa plattång ;) hihih

gävle!


imorgon är det fredag och jag är fortfarande sjuk :s så mamma ska ta med mig till valbo och shoppa sen drar vi till gävle också, sen ska jag spela MATCH med damlaget på nynäs.  alba - ggik , hur ska det gå, jag e ju sjuk ;s  aja, blir som det blir hoppas att jag mår bättre iaf, älskar min mamma gör jag också!

tisdag


sjukis sjuki sjukis! tror alla är sjuk nu, eller många är det iaf. lukas har busat hela dagen igår och idag, när ska jag bli frisk då, haha men imorgon ska det allt bli skolan. + att mami ska ha BH party här hemma idag, hm va säger vi om de haha fyfan va dyrt det är med en perfekt bh!


sjukis lexia



usch va jag är sjuk! min helg var ganska vild lär jag säga, i fredags så åkte jag till gävle och kolla match. Jag och bror i samma bild ensama, det går bara inte! Vi kör av vägen nästa gång vi ska vara mobilnördar båda två.

lördag så kom linda och stenne till mig, festa lite och åkte sen till signe som hade parteey! Hon fyllde ju år förra helgen och det var även fridas födelsedag då, grattis gumman! Vakna upp trött som fean på söndagen och linda va nog lika trött, skulle äta frukost och lukas skulle självklart äta med oss. han satt i mellan oss lika glad som vanligt, så gör han en fontän med spya, skojar inte. Har du sett americas funnies home videos då vet ni va jag pratar om, det var helt sjukt!

spelade även match igår med damlaget, woho jag älskar det. Alltid lika kul lär jag säga, vi vann ju med 5-3. Men´blir inge träning för mig idag, är sjuk. Lika så lilla lukas gubben, så blir hemma för mig.

Bilder bjuder jag på sen men tar en rolig bild som jag alltid skrattar + att jag saknar ju självklart min lilla fislisa!

RSS 2.0