magnus dag!








min present!


mammas present!






idag fyller magnus år, 18 hela år! grattis hjärtat, efter praktiken som gick skit seg idag så kom mamma och hämta mig, vi köpte ros, eller roser och sen åkte vi till magnus. han blev glad, jag köpte en t-shirt med min fantasi + två roser och ett kort. och av mamma fick han e t-shirt, vi har båda dåliga fantasier, men han kunna ha dom och hoppas han blev nöjd. Mamma hade även med sig tårta, så nu får magnus mumms. grattis hjärtat!

han har humor iaf


Alexia och Ida var med också...  (på bild är det ida som cyklar ifrån Alexia och hennes bil, bilden blev tagen igår underdagen så ni vet)

haha, det här skrev min bror. Kan man få mer fantasi och ja kan man bli knäppare. haha jag älskar min bror och hans humor :p


vitt mot rött!

  
nu åkte naglarna, dom M älskar! dom växer som ogräs så jag tog dom lika som jag brukar ta och målade dom röda, fint tycker jag! Så får vi se om det är lika skönt med kliningen med dom nya naglarna.

första dagen



första dagen på kappAhl, ja jag vet inte riktigt hur jag säga säga det. Men var super kul i början när man var trevlig och alla var as mysiga. Men det var vissa saker som var lite så där, men vafan det får man ta. Ny dag imorgon. Ida och steffe kom in, så jag hann till träningen. dagens!

hejdå skolan hej kappahl!



'
snart' är klockan 09:00 och då ska jag åka, jag börjar att bli nervös. Det är 3 timmar kvar tills jag börjar, men lite nervös är jag att man kanske inte gör ett bra intryck. det gårbra, nu ska jag fixa kläder! hej då björkhagsskolan, maten alla och hej kappAhl och matlådor ;s + kläder!:D

söndag



hemma, vi förlorade men vi ägde! det var absolut våran match, första matchen för mig som back men tränat att vara det nu och jag älskar det. Gjorde första målet + ass, jag hade skit kul och hoppas verkligen att alla andra hade de också. Men domarna sög, våran målvakt + en till spelare fick utvisning. Så vi fick slänga in madde i mål för hon visste vi var bra. HON VAR GRYM!

imorgon går ju jag ut på praktiken första dagen, nervös! Kanske får till min outfit på bild om ni har tur, men önska mig lycka till! Hoppas jag får sluta 4 så jag hinner hem till träningarna, jag vill verkligen träna imogon.

söndags match


söndag, och det betyder idag är det match! och det blir i valbo mot strömsbro, 18:30! jag är inte direkt taggad nu, men lovar det kommer efter jag har ätit mina underbara makaroner. kollade på match med ante och sen kom simon och satt sig med oss, mycket prat och inge koll på matchen. Magnus ville inte följa med, eller han skulle plugga så han tog bussen hem.

den åt vänster blir min snart!

match imorgon!



yeah, imorgon så är det match. Första serie matchen med junlaget i valbo mot strömsbro! Samling 17:00 och matchen börjar 18:30, var där! Jag är även back i jun laget, och med i första femma, skönt skönt!

nu ska jag mysa med magnus!

lördag


när jag kom hem från valbo så tyckte ida att vi skulle åka till valbo, så jag, niklas, ida och bergan åkte in till valbo och roade oss. Jag köpte en tröja, bandband till innebandyn, hårsnoddar och smink. bilder på allt nyköpt kommer senare. så jag bjuder på lite bilder + att niklas ville testa min nya kamera så får se om det var så himla roliga.



















shopping me mamma!


det var sista dagen jag gick i skolan på 1 månad, det blir längre för nu på måndag går jag ut på praktik APU, det gör alla på hp. Jag ska ju vara på kappahl i sandviken i 1 månad då och sen efter det så får vi höstlov, skönt skönt!

efter skolan så åkte jag och mamma till valbo, shoppade lite kläder gjorde jag. Något efterlängtat också, jag fick en kamera utav min mamma. Det blev inte den som jag ville ha först, men min mamma hade kollat ut den och ville ge mig den så jag fick en rosa kamera, loove it! btw, bilder på nya kläderna kommer efter helgen!

Köpte även två tröjor på vero moda, två tröjor på gina tricot, en present till magnus för han fyller år på tisdag men kan inte berätta vad jag köpte det får ni se sen + att jag la undan en skit snygg jacka på JC som jag kanske ska köpa, jag ville fundera lite.

bilder




jag och maya går på digitalfoto och kan ju säga det direkt, ibland hatar jag det! Men när man gör något som man ofta har undrat hur hon kunde göra den bilden så. Nu kan jag det och lovar det blir bättre, får visa någon bild jag har gjort om sen. Men nu ska jag visa lite bilder från arbetet jag och maya ska göra, men dom tåkiga får inte vara med. Vi ska knäppa med solljus, ja alla olika ljus men vi är inte klar än. dagens klädsel också!

torsdag



träningarna är slut för idag, nu sitter man hemma efter en lång dag med fotogarfering hit och dit och arbeten och planering. så jag tog ett kort på dagens tröja iaf.

tisdag



jag skulle ju träna, hur taggad som helst! kom dit, ringde m pratade lite. Sen sprang jag 2 varv runt plan och sköt lite på  mål, sen gick det inte längre. Magen vad är det för fel på den, någon som vill byta? ha. Träningen började 17:30 och jag var hemma 18:00 typ.

så det var bara att åka hem och åma sig, vänta på att idol skulle börja. Vänta på ett samtal som jag väntat på länge nu. Skola imorgon, inge kul med skolan för vi slappar bara, seriöst det är det ända vi gör.

bilden är sen i vintras.

damlaget



jey, vi var med i tidningen idag, det var sen dm då. Men jag ser ju ganska sliten ut, hade vart hemma från operationen kanske några timmar bara. Va liten jag ser ut, den minsta är ju 93 om jag minns rätt. haha, inge smink helt död, jag når inte ens ner när jag sitter på bänken, haha!

bajsmannen!

jag fick höra något äckligt idag, något som jag måste ta upp. Säkert många som hört talats om den här mannen men dom som inte har det måste ju få höra det nu.

Steffe berättade om bajsmannen som är på festivaler, han är känd med det namnet. Han kryper ner i bajamaja hålet och väntar på att någon ska sätta sig där och göra sina behov och sen tar man på det också, Han kollar upp och får allt på sig och sen går han runt med det på sig och säger till folk att det kommer från en människa. Att det är naturligt, men det är väl fan inte naturligt att gå runt med en annans bajs och kiss över hela kroppen. det är inte normalt, jag blir fan äcklad. 
 
en text som en tjej har skrivit, haha!

först och främst ska jag redovisa om de festivalprofiler som de flesta känner till.

Bajsmannen


Bajsmannen är snubben som under flera år fått människor till att urinera i det fria istället för inne på bajamajorna. Det är även han som fått stå som avskräckningsobjekt, tillsammans med droger och promiskuösa sexuella förbindelser, bland föräldrar som inte velat att deras barn skulle åka på festival. Bajsmannen är verkligen en modern folksägen. De flesta har nog hört historierna kring mannen som skall ha varit inkletad i bajs eller gömt sig i bajamaja hålet för att sedan röra vid folk som råkar sätta sig på dem. Eller så har han vält bajamajan när man suttit på den och därmed blivit instängd och inkleta i avföring. Saken är den att jag aldrig hört någon som stött på denna bajsman och därmed drar jag slutsatsen att han inte existerar men han platsar ändå på listan som festivalprofil eftersom han endast verkar existera på festivaler.

haha, kan det bli sjukare, blä! men nu kommer jenny snart och hoppas att hon sover kvar, för det skulle behövas! saknar min jenny!


tränare yeah!


det blev en lång natt för mig, somnade med datorn på magen. Det var varmt kan jag ju säga. Även att lilla simon fyller år idag, tänka sig va stora dom blir! :D

nu väntar jag bara på att tiden ska gå snabbare för jag ska snart åka till hallen och träna knatteligan för första gången. Ska bli intressant och jag vill att tiden ska gå så fort att det blir tisdag istället. Efter knatteligan så måste vi skynda oss till hoforshallen för då ska jag träna med jun, så nu måste jag ringa ante!

haha sällan jag inte är med på dom här korten.

true


jag vill bara att det ska vara du och jag!

a long time ago


jag hittade skolavslutningskortet från 9an, där står man i mitten och ser skit sur ut för det är så fult väder och jag fryser som jag vet inte vad. Jag kommer ihåg den här dagen så bra, det var roligt tills det börja regna och min klänning som jag hade sytt själv var genom skinlig. Men vadå det var ju allas.

Har ju förändrats ganska mycket sen nästan 2 år tbx, kolla en del i min klass, snyggingar. Sandra ser ju lite gladare ut där ute på hörnet.

söndag


jag gillar inte söndagar, dom här dagarna får en bara att tänka. Men imorgon så är det måndag, men inge skola för mig. Inte för hela björkhagsskolan, för vi har studiedag och jag ska träna knatteligan mitt, emma och maddes nya lag. jey!

bebis


jenny ringde mig nyss, och hon var full min lilla gumman! Hon pratar alltid och är alltid lika söt, jag hittade en söt bild på henne, det må vara en gammal men den var ju gullig. henne tycker jag om, och det vet vi alla!

pic




fick bilder från skoldansen som vi var på förra helgen, men det var bara två så det kommer mer sen. Den första bilden är när vi väntar på bussen och den andra bilden kommer signe gående och stina sitter på huk och letar kameran i sin väska och jag lyser med min mobil så hon ska se något. vi var ju glada iaf, fulla och glada!

tycker om min magnus, hans pappa är så snäll! jag och ida kollade på gästrikecup i hoforshallen för killar, mycket killar! så imorgon är det för både killar och tjejer om jag fattade det rätt, men får se om det blir en titt ner dit.

fredag

helg det är helg, det går ju så fort! Sitter här nu med niklas, stefan, ida, mamma och lukas och jag skulle visa dom de där makemebabies. Kan ju säga att dom tyckte att det var riktigt roligt, gjorde en bebis från niklas och karin för dom har ju världens bästa son lukas redan så kan inte bli sötare än lukas. Så testade vi med ida och stefan, haha fy bubblan va vi skrattade en lisa och en edvard.

Kan inte tiden gå lite fortare, den är ju bara 16:00 och magnus har inte ens slutat skolan. Så vad händer i helgen då? idag ska jag umågs med M, lördag ja då vet jag faktiskt inte om jag ska vara ärlig och söndag du det har jag inte ens tänkt på. Kan ju säga att det var år och dar sen jag hade en sån här oplanerad helg.

Något jag kom och tänka på igår, för jag tog ur min percing som jag har i tungan i tisdags och jag hade inte tagit i den förns igår kväll. När jag känner efter så är det så mycket skönare utav staven. Men känns lite konstigt att jag ska ha lagt ner 500 kr på något som jag bara haft i snart 2 år. Men det åter står och ser hur jag gör med den saken.

One tree hill, jag gillar verkligen det programmet men det är alltid så sorligt så det blir bara jobbigt att kolla på det, men kanon!

justja, kortet knäpptes i vintras på en modevisning som jag gick. Balklänningar och student kläder. det var en riktigt rolig modevisning, pia fixade mitt hår, ganska nöjd iallafall.


fredag hela dagen

fredag; igår var vi nära att bränna ner cafeterian i skolan, vad kommer sen? Jo vi glömmer nyckeln inne i cafeterian, det är självlås på den när man stänger dörren och maya gick ut först och då sa jag; har du med allt? och maya ba jaa då. Så jag stängde dörren och vi kom på NYCELN!!  haha, så vi fick klura ut den, men det hade tydligen hänt förut, men då var det stina och jenny som hade gjort samma sak.

Vi har idrott på fredagar och det har vi med NV, men vi kunde inte ha idrott så vi hade en vanlig lektion. Så vi skulle ha en lektion om stress och vi skulle diskutera med en kompis om vad ordet stress är för oss. Alla diskuterade och sen skulle vi få berätta vad stress var för oss, och alla sa liksom att det var när man hade bråttom till något ja det vanliga.

Så var det en kille som gick på nv och han började att prata om allt inre, och man ba aha. Det kändes som att han var så mycket smartare än vad vi på hp var. Men det fattar man ju, nv!

använd bild, men dagens outfit!


makemebabies.com

haha, jag kan inte sluta skratta! jag såg att några hade gjort de där make me babies! hur fånigt är det inte, men det är endå så roligt att sitta och testa ut så där. Jag testade med ett kort på mig och ett på magnus, blev en henrik.

han såg ju ut som ett blä, jag vet inte vad.




jag tänker aldrig ha en unge med adam brody som heter clas! HAHA



haha, och aldrig att jag har med han heller, jag dör det är så kul att se hur det blir. Men nu ska jag sova!

innebandy 24/7

min dag var till träning, spenderade min dag på hoforshallen. Först tränade jag med jun 17:30 till 19:00 och sen busade jag med lukas undertiden herrarna spelade. Och den hade vi tränng med dam från 20:30 till 22:00 och kan ju säga att det var årets jobbigaste träning. Fyfan! jag trodde jag skulle gå under, men det var kul det var det!

En rolig sak hände också, jag, emma och madde ska träna knatteligan på måndagar. haha hur kul låter inte det? Träna 7 åringar 17:00 till 18:00 varje måndag om jag minns rätt, blir säkert ändrade tider sen. Det ska bli grymt kul att få vara tränare, missar 30 minuter fårn jun men det gör ju inte så mycket!

imorgon då; det ska bli en bra dag har jag bestämt! Eller när skolan har slutat då kommer det att bli bra, för 18:45 ska jag förmodligen, eller jag ska ta den bussen till magnus då.


cafeterian

torsdag; det är redan torsdag och den är slut. Så nu ska jag sova till fredag, sista dagen i veckan och sen är det helg. Fattar inte, det går ju så fort i veckorna. Jag hinner ju knappt med, snart är jag väl 18 också. Haha, nej då det är faktiskt ett tag kvar!

Jag och maya har stått i cafeterian hela veckan, för den är vår nu! Trötta var vi båda, men saker fattades. Som vattenkokans underdel. Den som gör att vattnet blir varmt, så jag sa till maya att värma vattnet på plattan. Och då trodde jag att hon fatta att jag menade i kastrullen, men hon tog på plattan på högsta grad och ställde vattenkokan med vatten i på plattan. Den är ju gjort av plast och ja nå mer.

alexia; det luktar bränt maya? och luktade och kollade
maya; vadå göre?

ja, så kollade jag mot spisen, och det rykte. och sprang dit och försökte lyfta bort kannan, men det var ju så varmt så det satt fast. Och jag bara kollade på maya och skrattade och hon med. Tänkt om vi bränt ner cafeterian i skolan?

Snacka om att båda var trötta, men mest maya lär jag ju säga gumman! ;)

 


22:52

ah, jag har sovit bort hela dagen, efter igår så är jag helt slut i kroppen. Det här funkar inte, så imorgon så ska jag allt träna först med jun och sen efter med dam. Hårdträning, ska inte vara trött mer!

när jag endå tog upp innebandyn, anderas johansson tränar ju jun laget. Men tror du inte att den pöjken har fått för sig att flytta till Spanien och jobba på nå ringbolag. Det låter ju riktigt kul, men vem ska träna oss, och vem ska man skratta åt nu? Får hoppas på att han får för sig att han saknar oss och vill träna oss igen! :)

Jag kollar på ett program som heter plastikdrömmar, och jag kan ju säga efter jag sett det här. Så skulle jag aldrig vilja göra en plastikoperation.

onsdag

min dag igår, den var jobbig! men nu är det klar och det menas alltså att det är över nu! Jag är ganska trött så jag ska ta mig en alexia dag, men mina alexia dagar brukar ofta vara när jag shoppar. Men nu får det bli en alexia hemma dag! Så jag ska bara göra min engelska och sen ska jag kolla på tv, film och bara mysa. Men jag skulle helst vilja ha magnus här, men han går ju i skolan och ska äta hos ove så det blev inge magnus denna dag heller.

min arm är helt uppsvälld, måste ha vart vild när jag sov.
nu ska jag kolla på sex and the city filmen igen, för min pappa har fixat den på dvd nu, så jag skriver nog senare.

besviken?

min dag idag, den var tröttsam. Snabb och jävligt dryg!
min dag i morgon, vakna 06:15 - hos far 06:45 - gävle 08:00 - sova 09:00? - sen dono!
utav smink, utan piercing, utan nagellacket som jag tog på igår, inget vanligt. Får nya kläder. Jag är ganska nervös, och den jag vill ha vid min sida är inte där. Den jag hela tiden velat ha där, hon vill jag inte ens ha där nu. Och när den andra väl visa att han är en bra P, då skrattar M bara, P du ställer iallafall upp som en förälder ska.

mor och dotter

Jag har inget för mig så jag tänkte visa lite saker. Min mamma syr ofta upp eller in mina kläder, hon är riktigt duktig på sånt! Jag och min mamma sydde en klänning till mig när jag gick i nian, den skulle jag ha när jag gick ut nian, på skolavslutningen. Jag visste exakt vad jag ville ha och det var en ballongklänning. Jag hade bild och allt, vi leta tyg och vi sydde ihop en klänning som blev exakt lika som jag ville ha den, jag kommer på idéerna och mamma syr dom.

Igår så skulle jag ju på fest, och i fredags var jag och shoppade, jag bestämde mig vad jag ville ha och köpte det men det dög så klart inte. Så jag fick min idé och testade lite och tänkte att jag skulle sy en klänning tills lördagen. Så jag och mamma sydde en klänning som jag hade på mig i lördags, och jag gillade den verkligen. Jag kommer på idéerna och mamma syr dom.

 
den klänningen vi gjorde till nians skolavslutning.

 
och den gjorde vi i fredags + min outfit igår


söndag

galen helg, hemma och trött som ett litet barn!
igår spelade jag DM, och vi gick vidare. Sista matchen vi spelade igår, den var riktigt kul! En match man inte kommer att glömma! Efter matchen så skyndade vi oss in i duschen och sen åkte jag och karin hem till signe för där var festen. Flickorna var där, nästan alla. Så jag och karin gick upp på signes rum och fixade oss och sen kom steffe och pratade lite. Allt gick så fort, och det gjorde det med alkoholen också.

Alla gick till bussen, och vi var ganska många. När bussen kom till oss, då var den redan full. Så vi fick trängas och tillslut så var vi i gävle. Jag och stina orkade inte vänta på den andra bussen som skulle gå till sätra så vi hoppade in i en taxi som 5 st tjejer satt i och vi babblade, vi kände dom knappt. Betalade bara 20 kr och sen gick vi. Konstigt nog så fick vi gå in vip, med en kille som jag hade på msn. Så det var riktigt nice, mycket folk och mycket dansande och pratande. Men blev hemgång nästan direkt, steffe ville hem och jag ville inte lämna henne och jag hade ont i magen, (som vanligt) blir ju värre när man är full med alkohol. Så vi flörtade lite så vi fick kläderna snabbare och gick mot bussen som vi inte visste vart låg eller när den gick. Jag skulle luta mig mot två träd, men det var sånna här småa rackare så jag låg ner mitt i skogen och steffe stod bara och skratta. Fick åka buss gratis, eller 10 kr. Och vi åkte in på stan och åt på donken och sen köpte vi pommes på sibylla. Sen åkte vi hem, eller magnus mötte mig vid bussen och steffe fortsatte med sin svärmor till hofors.

Jag kunde verkligen inte sova i natt, gick runt och drack vatten medans magnus sov som ett litet barn. Runt 10:30 ringde jag mamma och fråga om hon kunde hämta mig, men det blev olle för mamma jobba. Jag orkade inte vara vaken själv längre + magen den var inte bra. Jag ville inte väcka magnus när han sov så bra.

Sen 14:00 så åkte jag, olle och sanna in till valbo och kollade på DM, bror spelade. Tur var så kom  ida och steffe in och vi åkte in till köpis och kollade. Jag köpte en vit/beage t-shirt från bikbok för 129 kr och en svart tight tröja/klänning från gina tricot som nu kstar 50 kr.

sen åkte vi tillbaks och nu är jag hemma, vilket verkligen är skönt!

magnus, DM - FEST!

Nu ska jag snart åka med bussen hem till magnus, ska sova där. Så imorgon kommer mitt innebandy lag och hämtar mig hemma hos honom för jag ska spela DM imorgon, med damlaget. Mitt lag då, som jag spelar i! Det kommer att vara i gävle på träffan, så kom gärna att kolla när vi spelar. Första matchen är 14:00 och andra är 18:00. Så önska mig lycka till och hoppas att ni kommer FFS! ska bli så kul, och även att gubbarna har i valbo samma dag.

Efter jag spelat den sista matchen så ska jag skynda mig för jag ska på fest, hem till signe och förfesta med alla. Och sen ska vi ta bussen in till gävle för, ja tro det eller ej. Men vi ska på skoldans, insparken. Ja det låter, men det ska bli kul att få umgås med flickorna igen och vi ska skaka rumpa på dansgolvet må du tro. Så jag kommer nog inte att kunna skriva på hela helgen, för på söndag ska jag in till valbo och kolla när bror fortsätter sitt DM i valbo, men ni får ha en underbar helg.



valbo

jag åkte till valbo med mamma, ida och stefan efter skolan. Blev många vändor och jag hittade en den saker faktiskt. Men jag måste göra det lite lätt, för jag måste fortsätta packa väskan!


jeans, bikbok för 199 kr ordinarie pris 400 kr


sjal, från H&M för 149 kr

jag köpte även, en svart tröja med nå skärp nere vid mitten från Vero moda för 159 kr, vit mössa från gina tricot för 59 kr, 3 par hotpants från gina tricot  för 129 kr, svart linne från bikbok för 150 kr, svart väst från bikbok för 399 kr, guld örhängen från H&M för 20 kr och ett par vita fula men jätte söta pumps från wedins för 149 kr.

jag hann inte knäppa kort på de andra kläderna, så jag hoppas att det hä duger.

fredags outfit



min outfit idag, skolan och valbo!
Blåa jeans, vit t-shirt, svart kofta, vita converse och svart skinjacka!


sverige - finland



Vi hade en lektion idag, sen gick vi ner till fotbollen som var idag. Tvn var ju där, tidningen. Nästan alla, det var Sverige - Finland som spelade, och när jag gick så stod det 1-0 till Sverige. Men det var så kallt så vi åkte hem, så min dag i skolan var inte lång. Nu ska jag bara dega tills 17:30 för då ska jag träna med jun och 20:30 om jag minns rätt att det var, så ska jag träna med damlaget. Så det kommer att bli en slitsam dag för mig.

Jag satt och kollade runt lite på internet, så såg jag en bild på e iphone. Jag vill ha en iphone och man kunde gå med i något så skulle man samla poäng. Och ju mer poäng man får så kan man få gåvor. Jag har aldrig trott på sånt där, så nu ska jag allt testa. Så gå gärna in och

Klicka här!

hejdå hofors, hej sandviken!



nu ska jag åka buss i 40 minuter, och sen hemvägen 40 min igen. Hoppas jenny tar samma buss som mig hem, imorgon så blir det fotboll i hofors! Sverige - Finland, jag ska heja på FINLAND! ;)

brurs räser


jag åkte ner och solade lite fort, efter att niklas och jag kollat efter lite små saker. Och då när jag kom hem så såg jag på niklas bil en grym liten text som jag gillade. Så tänkte att jag skulle bjuda på den här också. min bror är cool! haha

tisdag

 
svart långt linne från gina tricot, svart kofta från H&M, gråa jeans från H&M och vita converse. + att jag hade min nya svarta skinjacka också.

måste bjuda på min outfit idag, precis som jag har lovat! Så efter det här så ska jag ta ner min dator för niklas ska kolla efter en sak till mig, jag har hittat en men han ska allt hitta en bättre till mig. Och sen ska jag åka till M!

jag älskar att få saker!

Jag har fått massa presenter, eller två st iaf! :D Jag fick ett armband utav niklas flickvän Camilla, det köpte hon till mig när dom var i dallas, det är bara massa snäckor , jätte fint! gillar det väldigt mycket!

så fick jag en tröja utav  maya, den köpte hon till mig när hon var i Spanien i sommras, för jag fyllde år då och då var hon så söt så hon köpte en tröja till mig. Hon tänkte på mig när hon såg den och den var riktigt söt faktiskt!


det vita!

och där låg armbandet i


ögonbryn




nu

När jag var i turkiet så fixade en tjej mina ögonbryn, och jag blev riktigt nöjd faktiskt! kanske inte bästa bilden men. Det syns inte så skillnad på bilderna, men inr så ser man att det är annorlunda där längst in och allt. Dom är riktigt bra där nere i turkiet, väldigt noga med hur dom ser ut.

tisdag

då satt man här igen efter en lång dag, blev inge frukost idag. Bara en stor hög med kläder på min säng, skolan gick bara segt, för vi har samma lärare hela dagen på tisdagar och då blir det ju lite tråkigt. Efter skolan så gick vi och sola, sen åkte jag hem och fixade in alla kläderna och ränsade ut massa tjock tröjor som jag gav till katta. Trodde aldrig att jag skulle göra det, men idag gjorde jag de! Blev rätt mycket faktiskt, men bara saker jag hade förut, för länge sedan.

och sen åkte jag på träning, det var kul och det var sjukt jobbigt. Men jag kommer snart igång får jag hoppas. Imorgon då, då hade jag tänkt att shoppa men det blir inte av för jag ska till M, men det blir efter skolan så klart.

Fick även reda på en riktigt bra nyhet! men vi kan ju börja med den dåliga nyheten, för sån finns det ju alltid. Vi ska ju praktisera nu i oktober och då skulle jag igentligen åka till Dallas till min moster som bor där med familj. Så skulle jag praktisera i en klädaffär men det gick fel så den resan blir inte av. Jag hade sätt fram mot det, men jag får göra det någon annan gång. Och den bra nyheten är ju att jag ska få praktisera på kappahl i sandviken i 1 månad, förstå va kul!

Ja har blivit så dåligt med outfiten, det måste bättras jag lovar! Måste bara hinna, men min dagens var iaf. Blåa jeans, vita tygskor, vitt långt linne och en grå stor kofta och uppsatthår. Håret fick jag kort på, för dom tyckte den var så söt min toffs, för den är så liten.




marmaris


så fult kort så jag lära bara ta med det, jag och syster.

förra året i turkiet, vissa tycker att jag ser utländsk ut, men na!


arlanda


stefan, ida, mamma, tajna och jag

nu svänger vi

stefan och ida, framme i turkiet

mammorna

jenny hade nog tråkigt

första kvällen

det var riktigt nice där

andra kvällen, utgång!

ida var riktigt fin

jag var inte riktigt berädd, men där är redji (robin) enligt mig.





stefan och ida

mammor på NO NAME! som de heter

gott med efterrätt, glass!

knatte som vanligt

den vanliga dansen

bossen och danskillen







dans dans dans dans dans

haha, kan man bli skönare

sköning





ja magdans



jag och jenny fick gå upp och göra samma saker som dansisen





hon var dryg du

nu vart de dans

hm, trött?

mukkler?

det hade jenny riktigt kul åt





galna



dom gör alltid så

sa ju de









dom var grym

dans på baren

mumma, slingan!

Michael jackson

jag och mamma tredje dagen

sur?









bra servitris



det var super gott!

taxi mimmie, mimmie på turkiska var visst tutte!





glad

ida är glad

stefan är också glad

mat, god mat!















dans





taxi taxi taxi, dom var galna

stranden



båttur

söta

hej då mammor

nu har jenny somnat, så jag får nog alla bilderna imorgon, så då fortsätter jag! men erkänn, jag har haft en underbart mysig semester, både roliga och fula bilder. Men det bjuder jag på.

måndag

måndagen är över, äntligen! Som vanligt så stressade jag i morse, kunde inte välja kläder som vanligt! Så det blev frukosten i handen och var super lad för emma kom springandes och kramde mig och sen kom maya, och det blev mycket prat och prat. Vilket jag tycker om, och mamma hade bakat så jag hade med mig till cafeterian, vilket såldes super bra.

Jag fick en present utav maya också, en jätte söt t-shirt som hon hade köpt åt mig när hon var utomlands, för jag fyllde ju år när hon var där. Och emma fick sina armband som jag köpte till henne nere i marmaris, hon blev super glad.

Efter skolan så kom mamma och hämtade mig för vi skulle till sandviken och fixa lite saker, hoppas det blir bra! Erik och emma följde också med, alltid lika kul med dom två. + lukas också, så söt. jag är kär i den pojken!

Skyndade oss hem, drog på mig tränings kläderna för det var ju första inne träningen för mig idag. Men det var med jun men det var riktigt kul endå, Ska träna med damerna imorgon, får se vilket som känns bäst då. Förra året spelade jag i båda, men får se hur det blir den här gången då.

Min kära M är sjuk, tycker lite synd om honom. Vill bara komma och bädda ner honom, så han mår riktigt riktigt bra. Jenny skickar alla kort nu så jag tänkte visa alla kort sen.


måste packa upp.


snygg tröja jag köpte i marmaris va, skön att träna i.


mina armband.

23:10

' ah alexia är inte det här jag så ah. ' ; kim du är bra en då på att sjunga!

min dag var seg må jag säga, skulle ju plugga men kom inte långt. Slutade med att jag kollade på en riktigt ba film! Och nu sitter jag här och faktiskt saknar M lite, varför måste det vara söndag för. Det betyder att det är måndag imorgon och skola.

Jag fick lit bilder utav jenny, men det var inte alla så får väl alla imorgon så får väl vänta så jag kan göra ett bra inlägg utav det hela. Så jag tänkte bjuda på en bild på min katt som har hål under hakan. Tro det eller ej, men så är det. Det ser inte lika dant ut på bild som inr. men läskigt är det, helt svart där inne.

Något annat 'skoj' som hände idag, var när jag hade bestämt mig för att gå ner och plugga så tog jag mina böcker och gick ner för trappan och när jag kom till sista steget så sa jag till mina hundar som stod där nere och bara skällde, 'tyst, nova och harry' lite argt. Så tog jag sista steget och känner något mjukt men fortsätter att gå, så kollar jag bak till trappan så ser jag världens största bajs klikk som jag gått i. Jag blev så arg och äcklig och bara skrek så kom mamma och vi bara skrattade.

nova brukar aldrig bajsa inne, men hon verkligen 'skrek' och ville ut till lukas och mamma som var ute och lekte och nu visade hon att hon inte ville vara själv för harry var i storrummet och hon hallen och var väl bajsis då och så kommer jag så klart. det var äckligt.


söndag

om jag hade vart i marmaris nu, så hade jag vart på hotellrummet och fixat mig. Vart på balkongen och sminkat mig och skrattat åt jenny. Jag saknar det verkligen, och det är så kallt här hemma. Jag går med en tjockis tröja och mina mys tofflor. Magnus har åkt hem, för han skulle spela paintball med sin grabbar.

Igår när magnus kom till mig, så bara flinade han och såg lite mystig ut. När vi klev ur bilen så tog han upp en sak. han gav mig en ros, kan man bli sötare än honom! Den var super fin och stor, för söt!

Blev inte mycket gjort igår inte, magnus kom och vi la oss i sängen och kollade på tv och jag somnade så klart. Sen vid 9 så gick vi ner och åt popcorn och kollade på tv i kanske 30 min som vi tyckte va helt värdelöst så vi gick och sov. Va snäll jag känner mig, men gud vilken resa vi sov ju nästan igen, och jag flagnar så himla mycket.

Jag väntar bara på alla korten, från jenny och ida! Jag hade inte med mig någon kamera så jag knäppte lite med min mobil, så ni får se lite så får ni se alla skills korten sen! För nu måste jag plugga vilket jag inte orkar.















lägger in mer sen, och de blir mycket roligare kort de lovar jag, för nu ska jag tyvärr plugga :S

hemma :(

home sweet home, borta bra men hemma bäst. så man brukar säga? Men jag kan ju säga att jag längtade redan tbx när vi hade satt oss på bussen som vi skulle åka på i 2 timmar i natt. Saknar all värme, allt folk, alla goda drinkar och all god mat, jag ska flytta till turkiet det är ju en sak om är klar iaf, och det lät bli marmaris för det är en jäkla fest ställe det.

Så nu är man hemma till verkligheten igen som dom sa nästan hela tiden, jag älskar att leva livet och det fick man göra där nere. Saknar det så, jag hade iaf jätte kul som ni säkert har märkt och fick kompisar och skulle gifta mig och bytas mot kameler och kunde till och med vara ens dotter och en annas syster.

Visst det finns ju vissa äckliga, men dom är det bara att vara lite extra hård mot så funkar det kanon. Nu är klockan 14:08 här i sverige men i turkiet så är den 15:08 och vi skulle legat på stranden nu om vi fortfarande hade vart kvar i mitt paradis. Vi åkte på båt tur, solade på stranden varje dag och badade i havet, shoppade och bara skrattade och levle livet.
Även att jag har bränt mitt ansikte, de ser förjävligt ut och jag har ju alltid så tråkigt att jag flagnar alltid på flyget hem, fast man gjorde turkisktbad så råkar jag altid ut för det, men de va väl likke fan de då, kul som fan har jag haft iaf.

Man var modell och lady och darling och alla olika namn får man där nere, min mamma kallades mama och vi satt smeknamn på nästan alla för att vi skulle fatta vilka det var.

allt jag la ner mina pengar på då, var väl först på drinkar när inte mamma ville lägga ut mer på dom, så visade det sig att alla pengar hamna där. Men jag köpte ett par vita converse, som jag redan har men är alldeles för stora så nu är det perfekt storlek,  tjocktröja, t-shirt som det står Game over på och ett kärlekspar på som jag ska träna i, parfym (amor, amor) om jag minns rätt att den hette så, massa armband, underkläder (björnborg)

och det fanns ju som ett H&M där, så jag blev ju super glad och hittade lite så där mycket saker. blilligt och bra! Köpte en svart jacktröja, vit t-shirt, rosa linne, rött boxarlinne, vit klänning och ett randigt svart/grått linne.

när vi kom till arlanda, jag trodde jag skulle smälla av, va kallt det va! jag hade short, flippflopp, t-shirt och en kavaj. Alla kollade lite extra men det gjorde inte mig något. Det är ju verkligen skit kallt i sverige , jag vill tbx!

Nu ska jag ner till alla mina syskon som är här, och sen kommer magnus. Lovar att erik kommer att skratta åt mitt ansikte men vafan! Ett gott skratt länger livet!

Jag har inte lagt in nå bilder, så jag gör det sen, så håll ut!

RSS 2.0